|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.7.2011 16:03:15   
Skvo RR
prolaps lijevog mitralnog sa sistolnim sumom....ko tebe vodi...sada sam zbunjoza...kojem si ti isla kardiologu?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 20851
20.7.2011 16:08:27   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

pa mene je porodio prvi put...ja prezadovoljna.user posted image

Mene dvaput...ja duplo prezadovoljnauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20852
20.7.2011 16:10:40   
Arina
ma nemoj biti zbunjoza user posted image ....ja ti imam tu dijagnozu vec par godina i sve je isto tj. ne ide na gore...i kod mene je prolaps tog mitralnog zalistka cak mislim da je isto lijevod ali nije bitno....ja ti ovdje u Bihacu idem u privatnu jednu kliniku u koju dolazi jedan doktor iz Zagreba i on mi je pregledao sve i reko da je sve ok ...mislim biti uopste trudan a som dijagnozom...da je sve to ok....ja imam malo i aritmije oko 2% ali je i to u granicama normalnog.....i samo da prije tih nekih intervencijaa koji su kao operacija ili vadjenje zuba...moram popiti  antibiotik prije pola satza od zahvata i poslie ne moram bitno je prije operacije.....posje nista i mozas doiti....ja se stim ne opterecavam jer je doktor vratstan i na svu situaciju je jako miran i zadovoljan.....sa svim....ja se samo brinem hoce li mi biti tesko onako meni kad trudnoca bude veca ....sad ulazim u 4.mjessec i sad za sad sve je ok....ne znam reko da mi nece biti zamornije ili tako .....jel tebicijelo vrijeme isto ok????

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20853
20.7.2011 16:10:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: tajra

i ja cu akoBogda 2x biti prezadovoljna.user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20854
20.7.2011 16:13:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Arina

ma nemoj biti zbunjoza user posted image ....ja ti imam tu dijagnozu vec par godina i sve je isto tj. ne ide na gore...i kod mene je prolaps tog mitralnog zalistka cak mislim da je isto lijevod ali nije bitno....ja ti ovdje u Bihacu idem u privatnu jednu kliniku u koju dolazi jedan doktor iz Zagreba i on mi je pregledao sve i reko da je sve ok ...mislim biti uopste trudan a som dijagnozom...da je sve to ok....ja imam malo i aritmije oko 2% ali je i to u granicama normalnog.....i samo da prije tih nekih intervencijaa koji su kao operacija ili vadjenje zuba...moram popiti  antibiotik prije pola satza od zahvata i poslie ne moram bitno je prije operacije.....posje nista i mozas doiti....ja se stim ne opterecavam jer je doktor vratstan i na svu situaciju je jako miran i zadovoljan.....sa svim....ja se samo brinem hoce li mi biti tesko onako meni kad trudnoca bude veca ....sad ulazim u 4.mjessec i sad za sad sve je ok....ne znam reko da mi nece biti zamornije ili tako .....jel tebicijelo vrijeme isto ok????

Pa meni juce kardiolog govori da ne smeta ova dijagnoza za prirodni...pa sam zato zbunjoza...user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnom hB nemam za sada nikakvih problema..u prvoj trudnoci sam imala hipertenziju, ordiniran mi metildopa..do ove trudnoce pila bisocor...trenutno bez terapije pritisak uredu...hB..kuc kuc..pazim na kilazu i slabo unosim so....eto...user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 20855
20.7.2011 16:15:38   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

i ja cu akoBogda 2x biti prezadovoljna.user posted image

Hoces, aBd...user posted image
U Klubu mamax2 je divnouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20856
20.7.2011 16:21:54   
Arina
ok...bas dobro da si ok...kuc-kuc...ja nisam nikad ni imala s tlakom problema ...jer je moj uvijek bio jako nizak....pa je sed normalan....hvala Bogu...mislim i prije trudnoce i sad u toku....ma ja to ne bi ni znala da imam da mi  to nisu nasli na slucajnim jednom pregledu za skroz desetu stvar....mislim ..nemam nekih problemaa....mozda malo kad legnem laa lijevi bok ...ko da mi nesto ne da ...lakse mi na desnom.....ostalo ok.....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20857
20.7.2011 16:43:37   
Sensia
Uh zene ja se i dalje znojim, džaba sto je zahladnilo malo user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znam sta je ovo

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 20858
20.7.2011 16:55:30   
ciciban26
Sensia mislim da je do toga sto si godinu starija nego juce,starost uzima svoje,sta ces user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Koji je po redu???
Meni vala bas prija sto je zahladnilo,sinoc cijelu noc nisam mogla spavati zbog vrucine ali sam zato sad nadoknadila,3 sata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20859
20.7.2011 17:02:31   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sensia mislim da je do toga sto si godinu starija nego juce,starost uzima svoje,sta ces user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Koji je po redu???
Meni vala bas prija sto je zahladnilo,sinoc cijelu noc nisam mogla spavati zbog vrucine ali sam zato sad nadoknadila,3 sata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe suti 29. user posted image  al sreca pa izgeldam mladoliko....... ma mozda sam malo i trudna pa mi vruce user posted image

ja vise ne znam sta je to spavanje, kod mene su samo pokusaji...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20860
20.7.2011 17:16:25   
ciciban26
Eh dobro si,mozda si i trudna pa je do togauser posted image user posted image user posted image
Joj a ja bih samo spavala,samo mi daj jastuk i u letu zaspim user posted image user posted image . Malo mi smeta vrucina nocu ali zato u toku dana nadoknadim svaki minut...bas sam trudna user posted image user posted image user posted image

Gdje nam je to Selma,njoj otisla Paćalinka pa nas i ona ostavila. Druzit ti se s nama Selma jos bar 2 dana user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20861
20.7.2011 17:30:27   
Silver
Zenice moje...nema me jedan dan...a ovdje se svasta izdesava user posted image user posted image user posted image

Glava me rastura...uzasss....

Sad mjerila pritisak 110/50 a puls 98!!!! recite mi da je to normalno u trudnoci???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 20862
20.7.2011 17:37:15   
Selma.A.M
Evo mene pročitala sam svašta nešta ali sam totalno zaboravila.............Nešto sam umorna,tužna,nerovozna ma ne znam koji mi je vrag,valjda hormoni user posted image ..........Samo bi šutila,baš mi se ne priča ............
Ima jedna ljepa vijest ,muž mi od firme dobio 3 dana porodiljnog pa će od petka odmarati tj počinje mu i ogdišnji,tako da će on biti kod kuće sa malcem a ja se nadam da ću biti gotova do 3. 8 jer se tad vraća na posao user posted image user posted image user posted image

Baš mi je kamen pao sa srca jer sma najsigurnija kad je malac ako ne sa mnom onda sa njim user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20863
20.7.2011 17:45:08   
Anoniman
Nešto sam umorna,tužna,nerovozna ma ne znam koji mi je vrag,valjda hormoni

Joj Selma utjesi me...ista sam ovakva ja nemam pojma da li je to od hormona ili sta vec, ali ja koja usta ne zatvaram sinoc sam tri sata precutala bukvalno, jednostavno osjecam se kao da nije moj dan, ustvari moji dani. Kod mene ce sveki doci da ostane sa Anom dok sam u bolnici i vjeruj mi presrecna sam sto ce bas ona doci, nekako najvise u nju imam povjerenja i ona stvarno najvise ima zivaca oko Ane. Ana je malo tesko dijete na jelu, na spavanju... da ne pricam o njenom tersaluku, a sveki to sve na fin nacin smiri. Mm bas nesto i nije vjest oko nje, kako nikad nije kuci jednostavno iskreno da kazem ne zna nista oko nje i cim ova pocne da histerise, place ovaj se sav pogubi user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 20864
20.7.2011 18:02:45   
Semica
Evo i meneeee....

Dobrodoslica novim trudnjacamaaaa....zelim vam zenice mojeeee da vam sto bolje prodje narednih 9 mjeseciuser posted image user posted image i ujedno i cestitamuser posted image user posted image

i ja sam vas citala i sve mi se zbrkalo ne znam vise ni koja je sta pisala....znam da je animagical samo nesto galamila user posted image ...da ciciban imaaaaa WOW oci!!! ( valjda nisam pogrijesila)

Selmu nam drmaju hormoni...i Jeluuu...haman je to malo i do uzbudjenja user posted image

A jaaaa kako je zahladnilo mogu pojesti sve sto mi dodje pod ruku....stalno sam gladna user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20865
20.7.2011 18:04:06   
Selma.A.M
Jelena baš kao što kažeš i ja sam ona koja rijetko zatvara usta ali ovih par dana neprepoznajem sama sebe user posted image  valjda je to sve normalno........

I kod mene se svekrva nudi da dođe a i mama mi ali ja sam nešto najsigurnija kad su muž i malac zajedno,a oni su nekako vezani jedno za drugo,kod mene muž je počeo malca sam izvoditi od kad je imao 3 mjeseca i danas dan je tako,duša im šmugnuti gdje bez mene user posted image  nekada budem ljubomorna a nekada mi je baš drago zbog toga user posted image .....Ali i Ana je još malena pa i bolje da sveki ti bude sa njom a ovom mom je ipak skoro 5 godina pa je i lakše,zna se sam zabaviti, sam ode na wc šolju i tako te stvari ,a Anica je još bebač od 18 mjeseci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20866
20.7.2011 18:19:43   
ciciban26
Selma i Jelena,usitnilo pa hormoni rade user posted image user posted image ..Zato cete se svojoj djecici vratiti sa najljepsim poklonom na svijetu - sekom (valjda) i bracom :)))..Sta bih ja dala da imam sestru ili  bratauser posted image ali i mene je mama jedva zanijela s jednim jajnikom.

Semice preslatka si trudnica,stomo ti je tako jepi i veeejikiiii user posted image

Neposredna veza do poruke: 20867
20.7.2011 18:40:12   
Semica

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Selma i Jelena,usitnilo pa hormoni rade user posted image user posted image ..Zato cete se svojoj djecici vratiti sa najljepsim poklonom na svijetu - sekom (valjda) i bracom :)))..Sta bih ja dala da imam sestru ili  bratauser posted image ali i mene je mama jedva zanijela s jednim jajnikom.

Semice preslatka si trudnica,stomo ti je tako jepi i veeejikiiii user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala mila.....i ti si kao medic user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 20868
20.7.2011 19:15:23   
jacy11
cao trudnice ja imam jedno pitanje imam urodjeni strabizam ociju a na jednom oku mi je dioptrija +4 a na drugom +4,5 pa me zanima dali moram na carski rez hvala puno unaprijed na odgovorima

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20869
20.7.2011 19:31:41   
Skvo RR
nikako da vas pofatam po fb...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umorila sam se....
semice..bas si user posted image lafica.

(odgovor članu jacy11)
Neposredna veza do poruke: 20870
20.7.2011 19:48:09   
gerberka
IZVORNA PORUKA: jacy11

cao trudnice ja imam jedno pitanje imam urodjeni strabizam ociju a na jednom oku mi je dioptrija +4 a na drugom +4,5 pa me zanima dali moram na carski rez hvala puno unaprijed na odgovorima

i mene zanima da li dioptrija + također zahtijeva carski..ja nosim sociva: +2 user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu jacy11)
Neposredna veza do poruke: 20871
20.7.2011 19:54:32   
Skvo RR
pa ne znam...kontam pa svi bi onda na cr.user posted image user posted image ..nisam to ni spomenula doktoru....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20872
20.7.2011 20:03:36   
Selma.A.M
Žene moje to oko dioptrije ,nemojte me držati za riječ ali ja sam negdje pročitala da je samo minus dioptrija prepreka prirodnom porođaju dok plus nije (opet možda sam pogrešno skontala) a i minus dioptrija sve zavisi kolika je user posted image  pa pitajte opet svog ginekologa

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20873
20.7.2011 20:06:01   
Skvo RR
ja imam - 1,5...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nego selma...briga me....necu da pitam..sto vise cackam..sve mi je izvjesniji...CR...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20874
20.7.2011 20:26:57   
malena27 RR
joj jeste vi zapele za taj CR user posted image user posted image user posted image

samo da vam kazem da je i kod mene dioptrija iz plusa presla u minus i to zbog RR user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.7.2011 20:27:54 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *