|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.7.2011 13:18:31   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebe bar potaju gdje će ti mladost proći men govori e pa napokon he he he do zla boga da mije 45
a ne haman 30, al ne sekiram se puno boli me briga ne da mi se :-D kad je mm rekao da će postat tata onda su odmah babe računale jesam li bila trudna kad smo se vjenčali, a ljudi dragi čime se svijet sve zanima pa to je fuuuj moje trudničke mučnine su bile ništa koliko mi je muka od tih babskih tračeva

Jelen draga pa kako to da ti se omakne user posted image user posted image user posted image drug putuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20826
20.7.2011 13:22:01   
Lejla Ka

jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoš da ti ja kažem: u najpametniju stvar za koju treba iskorisitit mladost (i snagu i zdravlje mladosti). Kasnije kad se pomamiš za vlastitim hedonističkim zadovoljstvima djeca će već bit velika, samostalna i ti ćeš bit slobodna ko ptica.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20827
20.7.2011 13:22:59   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cas_t draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica user posted image
Je li se vama desava kad set_ate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr? user posted image

Joooooj sad sam se postidila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim seuser posted image user posted image user posted image

Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas user posted image pa buljim li buljim user posted image user posted image

gdje cemo mi gledati ove lijepe oke?

user posted image user posted image user posted image   Drugarice sa RR...Sejla Karabegovic

Maminaprinceza dobr nam dosla user posted image

Ovo moje dijete je stvarno poguzija,usutila se cijeli dan..Dok nas nisam pocastila sladoledom,sad je vec druga prica...rasplesala se u stomi user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20828
20.7.2011 13:31:22   
gerberka
moze li neka zena doci u cekaonicu da vidi disinu betu i napise odgovor??
hvala

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20829
20.7.2011 13:32:42   
Anoniman
Lejla Ka znam ja to sve, ali mi nisu jasni ljudi sa kojima nisam ni na dobar dan, a sebi daju za pravo takve komentare...ali iskreno meni u poslednje vrijeme ti komentari poprave dan user posted image

Ja stvarno ne mislim da sam mlada za dvoje djece, ne mislim ni da sam stara...uopste materinstvo ne vezem sa godinama, vec sa mentalnom zreloscu i spremnoscu oba roditelja da "udome" to malo lijepo stvorenje koje nam promijeni zivot na bolej za 180stepeni. Dok se nisam udala, tj dok nisam rodila Anu putovala sam i proputovala sto neko nije za cijeli svoj zivot, izlazila, lumpovala i sve ostalo sto ide sa tim... toliko sam bila zeljna provoda i putovanja da ljudi iz moje okoline nisu mogli vjerovati kad sam rekla da se udajem, a tek kad sad vide da je drugo dijete na putu svi kazu da to nisam ja, a ja bas mislim da sam to ja... udala sam se jer sam zeljela, kad smo pozeljeli prvo dijete tada smo i radili na tome, kad se rodila Ana pozeljeli smo i drugo i hvala Bogu jos malo i ono ce biti u maminom narucju. Svu svoju ljubav, snagu i vrijeme posvecujem porodici i to me u potpunosti ispunjava i daje volju za sve.

Neposredna veza do poruke: 20830
20.7.2011 13:37:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

moze li neka zena doci u cekaonicu da vidi disinu betu i napise odgovor??
hvala

eno animagical je odgovorila

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20831
20.7.2011 13:47:08   
ciciban26
Jelena takve samo na ignor..Doduse ja ne mogu sutiti pa im zacepim usta,sto na umu to na drumu..Mada i Mene iritira to sto se neko nadje pametan da mi kaze je li mi vrijeme za bebu ili ne....aaaaa jezim se na to... Hvala Bogu pa je mogu imati onda kad zelim. S mm sam bila u vezi 7 godina,putovali,nahodali se,zivjeli zajedno i sad mi se neka tetkaca nadje da komentarise kako smo mladi za bebu (26 i 27 god) te kako sam sebi mogla dozvoliti da se udam trudna.... Sve nevine rodile majko moja..
Sad sam ti gledala slike na fb,pa ova tvoja Ana je med medeni,ja bih je samo gnjavila..Ne znam ko moze odoliti onim okicama i loknicama user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20832
20.7.2011 13:50:01   
Anoniman
A tek sto ja imam jezik i sto znam odgovoriti da je cesto ljude koji su sa nom u drustvu sramota moga ostrog jezika user posted image , mm se veoma cesto zacrveni.

Hvala draga, dam ti je na par sati pa ce te zelja za druzenjem sa njom proci za cijeli zivot user posted image

Neposredna veza do poruke: 20833
20.7.2011 13:55:33   
ciciban26
Moj jezik miruje dok ga neko ne povuce,a kad ga povuce eh onda je nauser posted image ..

Ma daj ti nju na cijeli dan,ja uzivam s djecom,posebno s djevojcicama uvijek se super zabavimo,mada nije mi strano ni igrati lopte s djecacima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20834
20.7.2011 14:08:09   
Ivanaiva1

Lejla Ka znam ja to sve, ali mi nisu jasni ljudi sa kojima nisam ni na dobar dan, a sebi daju za pravo takve komentare...ali iskreno meni u poslednje vrijeme ti komentari poprave dan user posted image

Ja stvarno ne mislim da sam mlada za dvoje djece, ne mislim ni da sam stara...uopste materinstvo ne vezem sa godinama, vec sa mentalnom zreloscu i spremnoscu oba roditelja da "udome" to malo lijepo stvorenje koje nam promijeni zivot na bolej za 180stepeni. Dok se nisam udala, tj dok nisam rodila Anu putovala sam i proputovala sto neko nije za cijeli svoj zivot, izlazila, lumpovala i sve ostalo sto ide sa tim... toliko sam bila zeljna provoda i putovanja da ljudi iz moje okoline nisu mogli vjerovati kad sam rekla da se udajem, a tek kad sad vide da je drugo dijete na putu svi kazu da to nisam ja, a ja bas mislim da sam to ja... udala sam se jer sam zeljela, kad smo pozeljeli prvo dijete tada smo i radili na tome, kad se rodila Ana pozeljeli smo i drugo i hvala Bogu jos malo i ono ce biti u maminom narucju. Svu svoju ljubav, snagu i vrijeme posvecujem porodici i to me u potpunosti ispunjava i daje volju za sve.

,svaka čast Jelena, cijenim tvoj stav. Ja mislim da niko nema pravo da s epetlja u nečiju privatnost šta nekog boli Q šta radim, još će si uzet za pravo da me pitahju kakav mi je sexualni život, kakve su mi boje gaće, ma d emani me  se  kome hoću ispričat ispričat ću, ostali sikter :-D

a o trudnoći prije braka, ma dajte ljudi u koje razdoblu živimo, pogotovo ako su ljudi godinama skupa, ne znam samo odakle im pravo da to komentiraju :-D

a sve nevine bile do ulaska u brak uh jooojjj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20835
20.7.2011 14:14:55   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Gift baš mi je drago da je sve ok sa bebicom user posted image  a za mirovanje ajde izdrži,šta bi rekla meni ja u devetom već uveliko pa se otrova Buskopanima i ukoči se ležeći user posted image  ......Sad će to još malo........

Gerberki sam još sinoć poslije 00:00 čestitala rođendan ali evo opet ću :

Geberka sretan rođendan user posted image user posted image user posted image
Sensia sretan rođendan user posted image user posted image user posted image  

Mamina princeza dobro došla i preljepih user posted image  mjeseci ti želim

Skvo šta bi kod kardiologa,možda si i pisala ali ja nisam upratila ?

Moram dr Nikulinu kada se vrati sa godinjeg pokazati nalaz..pa bi trebalo da mi ukljuce antibiotsku zastitu radi propadanja mog zalistka prije i poslije poroda...jedva cekam da se vidim sa njim...ne znam da li to znaci planirani indukovani porod....user posted image ...ako treba ranije prije poroda.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20836
20.7.2011 14:21:36   
gerberka
drage moje hvala vam na čestitkama, cvijeću i poklonima..super je sve user posted image  

sensia srce moje, sretan rođendan također!!!  user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20837
20.7.2011 14:22:19   
gerberka
Skvo, sve ce da bude super i da bude prirodni porod!! pusa

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20838
20.7.2011 14:30:24   
Ivanaiva1

[/quote]

Moram dr Nikulinu kada se vrati sa godinjeg pokazati nalaz..pa bi trebalo da mi ukljuce antibiotsku zastitu radi propadanja mog zalistka prije i poslije poroda...jedva cekam da se vidim sa njim...ne znam da li to znaci planirani indukovani porod....user posted image ...ako treba ranije prije poroda.

SKVO je li te on vodi na GAK-u?? Kakav je? ja ću se u 9. mjesecu prebaciti na kliniku pa si tražim dr. gore. Neki ga hvale, kao i Sanjina i Murtezića, a volila bi da je to ipak neko od "povjerenja"

[/quote]

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20839
20.7.2011 14:42:28   
Anoniman
Skvo moja sestra je iamla isti problem kao ti sa zalistkom i zakazali su je na carski, nadam se da tebe nece.

Ivana ko ti sada vodi trudnocu?

(odgovor članu Ivanaiva1)
  Neposredna veza do poruke: 20840
20.7.2011 14:48:04   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: animagical

imate na fb grupu drugarice sa rr, pa fino rikvestate u grupuuser posted image tamo imate sve ove nase zenice a ima i predstavljanje, uz svako ime napisan i nick s rruser posted image

eto ja zatrazila uclanjenje pa me valjda neko prifati user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20841
20.7.2011 14:52:46   
Ivanaiva1

Skvo moja sestra je iamla isti problem kao ti sa zalistkom i zakazali su je na carski, nadam se da tebe nece.

Ivana ko ti sada vodi trudnocu?

dr. Vernes Begović još uvijek

< Poruku je uredio Ivanaiva1 -- 20.7.2011 14:57:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20842
20.7.2011 15:17:23   
Gift
joj ja sad od oftalmologa, suze mi jos uvjek kapaju i peku me oci jos uvjek...jedva vidim...uglavnom ispregledao me i svasta nesto napisao na nalazu, a meni ni rijeci i ja pitam mogul ja doktore prirodno, kaze on daj ti njima to sto sam napisao pa ce oni na osnovu toga znatiuser posted image user posted image user posted image ...
a na nalazu svasta iskrabano , a ono sto vidim pise ''Voli sa-5, od, TOD 18,5, TOS 18,5, Fen F, miopicus sa istanjenjem periferne vetilne i pifinentacije, dg Myopiauser posted image user posted image user posted image ...ebem ti doktore i ovaj nas DZ, pa kao da nisam ni isla..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 20843
20.7.2011 15:19:01   
Gift
Gerberka, Sensia sretan vam rodendan..sve najljepse od srca...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20844
20.7.2011 15:19:29   
Anoniman
Gift istanjena ti je ocna retina kao i kod mene, sad ne pise tu nista koliko je istanjena... 

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 20845
20.7.2011 15:25:19   
Gift
Jelo ma ne pise nista, a nije ni napisao preporuku za CR...totlno sam zbunjena...boze sacuvaj doktora..pa zar i oftalmologu moram ici privatnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20846
20.7.2011 15:38:49   
Skvo RR
ivanaiva..trebas ici kod nikulina i ranije...sada je na godisnjem...prestajes kod begovica max,do 34 sedmice.
A zene vidjet cu sa borisom..kaze kardiolog moze prirodni , ako mi daju tu antibiotsku zastitu.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20847
20.7.2011 15:49:36   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ivanaiva..trebas ici kod nikulina i ranije...sada je na godisnjem...prestajes kod begovica max,do 34 sedmice.
A zene vidjet cu sa borisom..kaze kardiolog moze prirodni , ako mi daju tu antibiotsku zastitu.

ma u septembru sam mislila ne u 9 mjesecu trudnoće :-D zanima me kakav je. Bolje mi je ranije ić zar ne??

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20848
20.7.2011 15:50:19   
Skvo RR
pa mene je porodio prvi put...ja prezadovoljna.user posted image

Neposredna veza do poruke: 20849
20.7.2011 15:55:29   
Arina
Skvo.....posto nisam upucena koliki je tvoj problem sa zalistkom...pasto i ja imam isto malo propustajuci zalistak....ja cu na CR i kardiolog mi je reko samo prije antibiotska zastita....prije sekcije.....tako ako idem i vaditi zub recimo ....prije na pola sata popijem 1 g.....kako su tebi rekli ...i sta je s tvojim zalisztkom....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  832 833 [834] 835 836   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *