Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:18:31
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci
tebe bar potaju gdje će ti mladost proći men govori e pa napokon he he he do zla boga da mije 45 a ne haman 30, al ne sekiram se puno boli me briga ne da mi se :-D kad je mm rekao da će postat tata onda su odmah babe računale jesam li bila trudna kad smo se vjenčali, a ljudi dragi čime se svijet sve zanima pa to je fuuuj moje trudničke mučnine su bile ništa koliko mi je muka od tih babskih tračeva
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:22:01
Lejla Ka
jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci
Hoš da ti ja kažem: u najpametniju stvar za koju treba iskorisitit mladost (i snagu i zdravlje mladosti). Kasnije kad se pomamiš za vlastitim hedonističkim zadovoljstvima djeca će već bit velika, samostalna i ti ćeš bit slobodna ko ptica.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:22:59
ciciban26
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cas_t draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica Je li se vama desava kad set_ate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr?
Joooooj sad sam se postidila ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim se
Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas pa buljim li buljim
gdje cemo mi gledati ove lijepe oke?
Drugarice sa RR...Sejla Karabegovic
Maminaprinceza dobr nam dosla
Ovo moje dijete je stvarno poguzija,usutila se cijeli dan..Dok nas nisam pocastila sladoledom,sad je vec druga prica...rasplesala se u stomi
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:31:22
gerberka
moze li neka zena doci u cekaonicu da vidi disinu betu i napise odgovor?? hvala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:32:42
Anoniman
Lejla Ka znam ja to sve, ali mi nisu jasni ljudi sa kojima nisam ni na dobar dan, a sebi daju za pravo takve komentare...ali iskreno meni u poslednje vrijeme ti komentari poprave dan
Ja stvarno ne mislim da sam mlada za dvoje djece, ne mislim ni da sam stara...uopste materinstvo ne vezem sa godinama, vec sa mentalnom zreloscu i spremnoscu oba roditelja da "udome" to malo lijepo stvorenje koje nam promijeni zivot na bolej za 180stepeni. Dok se nisam udala, tj dok nisam rodila Anu putovala sam i proputovala sto neko nije za cijeli svoj zivot, izlazila, lumpovala i sve ostalo sto ide sa tim... toliko sam bila zeljna provoda i putovanja da ljudi iz moje okoline nisu mogli vjerovati kad sam rekla da se udajem, a tek kad sad vide da je drugo dijete na putu svi kazu da to nisam ja, a ja bas mislim da sam to ja... udala sam se jer sam zeljela, kad smo pozeljeli prvo dijete tada smo i radili na tome, kad se rodila Ana pozeljeli smo i drugo i hvala Bogu jos malo i ono ce biti u maminom narucju. Svu svoju ljubav, snagu i vrijeme posvecujem porodici i to me u potpunosti ispunjava i daje volju za sve.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:47:08
ciciban26
Jelena takve samo na ignor..Doduse ja ne mogu sutiti pa im zacepim usta,sto na umu to na drumu..Mada i Mene iritira to sto se neko nadje pametan da mi kaze je li mi vrijeme za bebu ili ne....aaaaa jezim se na to... Hvala Bogu pa je mogu imati onda kad zelim. S mm sam bila u vezi 7 godina,putovali,nahodali se,zivjeli zajedno i sad mi se neka tetkaca nadje da komentarise kako smo mladi za bebu (26 i 27 god) te kako sam sebi mogla dozvoliti da se udam trudna.... Sve nevine rodile majko moja.. Sad sam ti gledala slike na fb,pa ova tvoja Ana je med medeni,ja bih je samo gnjavila..Ne znam ko moze odoliti onim okicama i loknicama
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 14:08:09
Ivanaiva1
Lejla Ka znam ja to sve, ali mi nisu jasni ljudi sa kojima nisam ni na dobar dan, a sebi daju za pravo takve komentare...ali iskreno meni u poslednje vrijeme ti komentari poprave dan
Ja stvarno ne mislim da sam mlada za dvoje djece, ne mislim ni da sam stara...uopste materinstvo ne vezem sa godinama, vec sa mentalnom zreloscu i spremnoscu oba roditelja da "udome" to malo lijepo stvorenje koje nam promijeni zivot na bolej za 180stepeni. Dok se nisam udala, tj dok nisam rodila Anu putovala sam i proputovala sto neko nije za cijeli svoj zivot, izlazila, lumpovala i sve ostalo sto ide sa tim... toliko sam bila zeljna provoda i putovanja da ljudi iz moje okoline nisu mogli vjerovati kad sam rekla da se udajem, a tek kad sad vide da je drugo dijete na putu svi kazu da to nisam ja, a ja bas mislim da sam to ja... udala sam se jer sam zeljela, kad smo pozeljeli prvo dijete tada smo i radili na tome, kad se rodila Ana pozeljeli smo i drugo i hvala Bogu jos malo i ono ce biti u maminom narucju. Svu svoju ljubav, snagu i vrijeme posvecujem porodici i to me u potpunosti ispunjava i daje volju za sve.
,svaka čast Jelena, cijenim tvoj stav. Ja mislim da niko nema pravo da s epetlja u nečiju privatnost šta nekog boli Q šta radim, još će si uzet za pravo da me pitahju kakav mi je sexualni život, kakve su mi boje gaće, ma d emani me se kome hoću ispričat ispričat ću, ostali sikter :-D
a o trudnoći prije braka, ma dajte ljudi u koje razdoblu živimo, pogotovo ako su ljudi godinama skupa, ne znam samo odakle im pravo da to komentiraju :-D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 14:14:55
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Gift baš mi je drago da je sve ok sa bebicom a za mirovanje ajde izdrži,šta bi rekla meni ja u devetom već uveliko pa se otrova Buskopanima i ukoči se ležeći ......Sad će to još malo........
Gerberki sam još sinoć poslije 00:00 čestitala rođendan ali evo opet ću :
Geberka sretan rođendan Sensia sretan rođendan
Mamina princeza dobro došla i preljepih mjeseci ti želim
Skvo šta bi kod kardiologa,možda si i pisala ali ja nisam upratila ?
Moram dr Nikulinu kada se vrati sa godinjeg pokazati nalaz..pa bi trebalo da mi ukljuce antibiotsku zastitu radi propadanja mog zalistka prije i poslije poroda...jedva cekam da se vidim sa njim...ne znam da li to znaci planirani indukovani porod.... ...ako treba ranije prije poroda.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 14:21:36
gerberka
drage moje hvala vam na čestitkama, cvijeću i poklonima..super je sve
sensia srce moje, sretan rođendan također!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 14:22:19
gerberka
Skvo, sve ce da bude super i da bude prirodni porod!! pusa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 14:30:24
Ivanaiva1
[/quote]
Moram dr Nikulinu kada se vrati sa godinjeg pokazati nalaz..pa bi trebalo da mi ukljuce antibiotsku zastitu radi propadanja mog zalistka prije i poslije poroda...jedva cekam da se vidim sa njim...ne znam da li to znaci planirani indukovani porod.... ...ako treba ranije prije poroda.
SKVO je li te on vodi na GAK-u?? Kakav je? ja ću se u 9. mjesecu prebaciti na kliniku pa si tražim dr. gore. Neki ga hvale, kao i Sanjina i Murtezića, a volila bi da je to ipak neko od "povjerenja"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 15:17:23
Gift
joj ja sad od oftalmologa, suze mi jos uvjek kapaju i peku me oci jos uvjek...jedva vidim...uglavnom ispregledao me i svasta nesto napisao na nalazu, a meni ni rijeci i ja pitam mogul ja doktore prirodno, kaze on daj ti njima to sto sam napisao pa ce oni na osnovu toga znati ... a na nalazu svasta iskrabano , a ono sto vidim pise ''Voli sa-5, od, TOD 18,5, TOS 18,5, Fen F, miopicus sa istanjenjem periferne vetilne i pifinentacije, dg Myopia ...ebem ti doktore i ovaj nas DZ, pa kao da nisam ni isla..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 15:38:49
Skvo RR
ivanaiva..trebas ici kod nikulina i ranije...sada je na godisnjem...prestajes kod begovica max,do 34 sedmice. A zene vidjet cu sa borisom..kaze kardiolog moze prirodni , ako mi daju tu antibiotsku zastitu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 15:49:36
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
ivanaiva..trebas ici kod nikulina i ranije...sada je na godisnjem...prestajes kod begovica max,do 34 sedmice. A zene vidjet cu sa borisom..kaze kardiolog moze prirodni , ako mi daju tu antibiotsku zastitu.
ma u septembru sam mislila ne u 9 mjesecu trudnoće :-D zanima me kakav je. Bolje mi je ranije ić zar ne??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 15:55:29
Arina
Skvo.....posto nisam upucena koliki je tvoj problem sa zalistkom...pasto i ja imam isto malo propustajuci zalistak....ja cu na CR i kardiolog mi je reko samo prije antibiotska zastita....prije sekcije.....tako ako idem i vaditi zub recimo ....prije na pola sata popijem 1 g.....kako su tebi rekli ...i sta je s tvojim zalisztkom....