Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:52:26
enči80
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
Enci uzela sam ti potpis..bas mi odgovara za raspolozenje...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:54:37
Anica1
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Jadan covijek sa mnom, jos ga napala pa reko mogla sam djetetu dati da pojede, mogla sam se i ja i dijete otrovati, a on sve jadan ponavlja izvini sreco molim te... sad mu ne smijem reci, propadoh od srama u zemlju, zao mi ga
Brzo neki kolac spremi kada dodje kuci , da se iskupis
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:56:37
enči80
Joj sta sam sad uradila ... Jele mi se virsle i ja u frizider fino uzmem, stavim vodu i njih u nju da se obare. Kako sam izasla iz kuhinje, vratim se posle ono vri uveliko i sva voda bijela, izvadim virsle sve nesto bijelo kako sam ih presjekla...joj reko pokvarene i bacim ih u kantu i sad sva bijesna nazovem mm reko ti kupio pokvarene virsle, zivota ti sto rok ne pogleda kao sorry jbga izvini. I kako zavrsih razgovor sa njim ne dade mi djavo mira ja u kantu i izvadim pakovanje da vidim dokle im je rok, kad ono virsle punjene sirom, a rok vise nego dobar
hoće to u trudnoći
J upravo napravila tikvenicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:57:05
Anoniman
ma kontam da mu i ne kazem da su bile sa sirom...nek misli i dalje da su pokvarene
Ciciban mene sada jos koji dan samo sa Anom mozes sresti, posto je nas cuko malo veci, ustvari puno veci nema se snage sa njim i Anuskom ici, ne zna se ko je trvdoglaviji , a kad se porodim kad izadjem iz kuce sa dvoje male djece bice pjesma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:57:09
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Anica1
Jadan covijek sa mnom, jos ga napala pa reko mogla sam djetetu dati da pojede, mogla sam se i ja i dijete otrovati, a on sve jadan ponavlja izvini sreco molim te... sad mu ne smijem reci, propadoh od srama u zemlju, zao mi ga
Brzo neki kolac spremi kada dodje kuci , da se iskupis
Ili uspavaj Anu i ti mu budi dezert
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 13:57:44
enči80
IZVORNA PORUKA: Sonja
pozdrav i od nas
vidim svasta ste pisale Selma tebe vratise..ajd neka bebe jos malo u pupi tu joj je dobro..znam da si razocarana al sigurno je tako bolje
Anice bjezim ti jedan dan :) zar vama daju u bolnici da nosite svoje spavacice kod nas u tz nedaju..moramo one njihove
ni ko nas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:10:47
ciciban26
A joooj, koje je boje, jel zenka ili muzjak? Mi smo bijeli, imamo maloooo prosaranog sivkastog na usima i zenka Znak raspoznavanja
[/quote]
Bijelo-smedji(s tim da je smedja isvjetlila od sisanja) a ako je zenka u pitanju,nema sanse da prodjes pored nas,ovaj malac je hiperaktivan kad se o curama radi.. Joj ubit ce nas sto sto ovdje razvezle o cukama
Jelo mila,istu muku mucimo...tacno znam kako ti je... Osnovat cemo drustvo napaljenih siparica hahhahahhah. Ima kandidata na pretek
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:13:44
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Hevo i mene..
Evo prebacila sam krevetic u novu sobu za mene i bebaca. ..ogradicu ovlas postavila i vrtuljak...i izgleda super.prat cu posteljinu za vikend...Uma je sve morala 10_x_ da opipa... ..na kraju je malo i oplakala jer je htjela bracinu posteljinu u njen krevet da odnese, a njemu donijela njenu kitty...
meni je posteljica u 31. sedmici bila II stepen zrelosti..tako mi je i sa Umom bilo... Uglavnom rodila sam 10 dana prije termina.
super si skvo ti se bas pripremila ... koliko to sobica imas da se mozete i u posebnu iseliti ti i bebica:) blago tebi :)
A Silver sto se tice folne .... mislim da kad pocens piti neke vitamine za trudnice bilo koje mozes prestati folnu jer ti vitamini uvijek imaju potrebne kolicine folne u sbei. Tako sam ja prosli put. Sad vec pijem neke nove koji sadrze i folnu tako mi dr rekao. Radi alergija koje nosim i svasta nesto bas se preporucuju posebno na pocetku - samo sto su skupi do bola (Orthomol natal) ...ccc..... tako da ih namjeravam i piti samo ovo prvo tromjesecje a onda ono stadardno sto sam i proslu trudnocu 8 cini mi se pregnital da mi je najvise odgovarao)
< Poruku je uredio mamina princeza -- 22.7.2011 14:14:08 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:16:28
mamina princeza
A jelo stro sad ne smijes keks:) ipak si na kraju ... preporucuje se cak. Jas am proslu trudnocu imala cijelo vrijeme zabranu radi krvarenja pa kontrakcija - imala slobodno negdje u sredini i onda na kraju... al mi na kraju nije bilo do toga nikako nisma se mogl anatjerati vala .. mozda bi se lakse porodila da jesam :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:18:40
Anoniman
Mamina princezo dr kaze ne smijem jos dok ne preguram 38. nedjelju ako me prije ne porode, nisko beba, a otskrinula mi se gospoJa, a i sad guram neke vaginalete. Mada ne znam ni kako bi iskreno pored ovog malenog koliko je aktivan, nekako mi nelagodno da se ja keksam, a on vrti i udara u stomaku, nema sanse koliko god da mi se keksa da bih se opustila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:28:39
Gift
pozdravljam.. Selma vidim jos 2 u 1, ma neka jos malo.. ja citav dan nikakva i pospana i depresivna...ma sad kontam stvarno mi se ne moze ugodit, kukam kad je vruce, kukam kad pada kisa...a mozda i meni fali keksa , a sto kaze Jelena da i mogu ja sad nesto ne bi mogla kad se beba mice i udara..