Rimljankaa

| 

Svidja mi se ovaj recept. Samo mi nije jasno ovo ilovanje. Zar se nece torta razbljuzgati kad se stavlja fil i slag krema? zar nije dovoljan samo fil,a na kraju preko cijele torte npr. slag kremu???IZVORNA PORUKA:  Amila_ra                     Torta bijeli andjeo                  24.01.2005.            GA_googleFillSlotWithSize("ca-pub-2319766488556236", "CMS_ATF_Article_300_x_250", 300, 250);                  Sastojci   Kora (sastojci za jednu koru)   5 belanaca   5 kašika šećera   2 kašike mlevenih oraha   5 kašika seckanih oraha   2 kašike brašna   Prvi fil   15 žumanaca   15 kašika šećera   1 umućen margarin    Drugi fil   300 grama mlevenih oraha   2 dl mleka   100 grama čokolade    Treći fil   3 banane   sok od limuna   4 šlag-krema od vanile   Način pripreme   Umutiti 5 belanaca, 5 kašika šećera, 2 kašike mlevenih oraha, 5 kašika seckanih oraha i 2 kašike brašna. Ispeći 3 ovakve kore.   Skuvati na pari 15 žumanaca i 15 kašika šećera. Ohladiti smesu, pa dodati 1 umućen margarin.   Popariti 300 grama mlevenih oraha sa 2 dl mleka i dodati 100 grama čokolade.   Ispasirati 3 banane i preliti sokom od limuna.   Sva tri fila sjediniti. Posebno umutiti šlag-krem od vanile.   Filovati: kora - fil - šlag-krem - kora - fil - šlag-krem - kora - fil - šlag-krem.   Gorica, Kragujevac            Preporučite           

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...   11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...   Ja sam najbogat 

|