|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:02:30   
daisy87
tako da je svakako moja preporuka dr.suada tinjic.zena zna sta radi.veoma je obzirna,preduzima sve mjere predostroznosti i to mi je veoma bitno,jer vidim gore u postovima da su neke zene zbog bezobzirnosti i manjka analize gubile djecu.sa dr.tinjic ja sam docekala dvoje zdrave djece,kao sto rekoh druga trudnoca rizicna,prelezala sam je,a doktorica mi je bila iznimna podrska i veliki oslonac.u tim velikim i svim malim stvarima vjerujem samo njoj.veoma strucna dotorica i zna sta radi.preporucila sam je masi svojih prijateljica i niti jedna se nije pokajala i sve redovno njoj idu i sve su zivu i zdravu djecu rodile.cak znam i zene koje su vjestacku oplodnju kod nje radile i rodile zivu i zdravu djecu

(odgovor članu daisy87)
Neposredna veza do poruke: 276
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:08:00   
daisy87

IZVORNA PORUKA: marsa

pozdrav dame :)) nova sam na forumu, pa bi da pitam da i je neka od vas imala iskustva sa policisticnim jajnicima, vrlo neredovnim i bolnim menstruacijama, te kome se u tom slucaju najbolje obratiti ( u dz ili privatno) :)


dr.suada tinjic neces se pokajati user posted image

(odgovor članu marsa)
Neposredna veza do poruke: 277
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:12:12   
daisy87

IZVORNA PORUKA: novadusa

e ovako,nova sam ovdje i zanima me misljenje o dr.Suadi Tinjic i jel ona preskupa?



ja se moram ponavljati,ali moja iskustva s njom su vise nego dobra.zahvaljujuci njoj imam dvoje divne djecice.da radi porodjaje privatno ne bih se dvoumila nego bih joj zivcot u ruke stavila. a sve je osim preskupa,imas godisnju kartu koja kosta 100KM i imas ovde bas na ovoj temi jedna je forumasica napisala sta obuhvata karta,ugl kolposkopiju,ultrazvuk,manuelni pregled,pa pa test.i tako za 100KM ides kad god hoces :)

(odgovor članu novadusa)
Neposredna veza do poruke: 278
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:13:34   
daisy87

IZVORNA PORUKA: Daisy2

Novadušo progugliraj njeno ime i prezime, sve će ti se samo kazat... Ima da se načitaš...


mislim da morate prvo otici kod nje pa onda tako govoriti.sve ono sto pise pobit ce jos 1000 zena zajedno sa mnom...

(odgovor članu Daisy2)
Neposredna veza do poruke: 279
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:20:15   
daisy87

IZVORNA PORUKA: Daisy2

ma neznam ni ja cula sam tako tih prica,prema meni je odlicna kao pacjentu,njezna sad za druge neznam.Imam clansku al sam se opet nadavala para za briseve i nalaze al nema veze vazno je da mi je trudnoca uredu.a ne bi rekla da ima dugova kupila je skoro u Titniku prostor seli se velika ordinacija.Ma ko ce znat sta doktori sve ne muljaju.


Da, dobro si rekla sta sve ne muljaju...
Ako tebi odgovara ona nista drugo nije bitno, a ovo ostalo zanemari...
Pretpostavila sam da je tako za te clanske karte, ipak i dalje naplacuje,
njoj je novac prvo pa pacijenti. Sve to vidi kao veliki biznis...
Ja ipak volim kad prepoznam malo ljudskosti u ljekaru pogotovo kada se radi o ginekologu...




ja se opet moram nadovezati,kad kupujete clansku fino vam kazu sta ona obuhvata i vadjenje nalaza ne spada u tu cijenu. niste u pravu i bas me nervira ta vasa nemarnost.

(odgovor članu Daisy2)
Neposredna veza do poruke: 280
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:24:34   
daisy87

IZVORNA PORUKA: ZaraHamza

Zna li iko za dr. Mišića? Meni su rekli da radi na ginekologiji u Tuzli ali na forumu nisam uspjela nista naci.


ja sam bila jednom na pregledu kod njega kada mi je serklaz trebao biti uradjen. on je dao svoje misljenje da serklaz nije potreban i nije ni uradjen i rodila sam predivnu malu djevojcicu 4mj.poslije :) to je jedino moje iskustvo s njim i ucinio mi se pravo fin...

(odgovor članu ZaraHamza)
Neposredna veza do poruke: 281
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:27:40   
daisy87

IZVORNA PORUKA: lost

Da li neko ima iskustva sa Dr.Suadom Tinjić??? Dobila sam nekoliko preporuka za nju ali nešto opet nisam sigurna... Do sada sam išla kod Dr. Blitvić ali sada bih da promijenim ginekologa, Blitvićka mi nekako škta na savjetima, pregled odradi brzinom svjetlosti jedva se stignem presvuć. I sve nešto na brzinu i ja zaboravim je i pitat šta sam htjela. Da mi je da odem ginekologu i da porazgovaram s njim/njom ko sa insanom a ne kao na pokretnoj traci...



ima mojih postova o dr.tinjic tona pa potrazi i procitaj,da ne pisem opet i ove ce me forumasice izbaciti sa foruma,ali sta cu kad sam prezadovoljna uslugom i ishodom: moja dva mala andjela :)

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 282
   RE: Ginekolozi u Tuzli
9.1.2014 22:35:33   
AAvalon
Evo ovako... Ako mozete normalno zatrudniti, i imate urednu trudnocu i nemate vise od 100 KM, onda bih vjerovatno rekla otidjite kod Suade Tinjic, a i to teska srca. Svima ostalim, koji ne zadovoljavaju sva tri gore navedena uslova bih rekla da je zaobidje u sto sirem luku, ono cim se ona bavi nije medicina kako je Hipokrat zamislio. Iskustva forumasica sa njom su jako losa a njena djela na granici kriminalnih.
Postujem misljenje forumasice daisy87 koja je s njom imala pozitivno iskustvo, ali moj vam je savjet da dooooobro razmislite o Suadi. Iskustva forumasica su vise nego losa.

_____________________________

Dum spiro spero

(odgovor članu daisy87)
Neposredna veza do poruke: 283
   RE: Ginekolozi u Tuzli
11.1.2014 17:14:53   
newborn
Mogu li znati Vaase iskustvo?Moje je takodjer vise nego dobro,a ne spadam ni u jednu od Vase 3 kategorije.Dr.Suada je za mene jedan od najboljih doktora u Tz, a i sire.Sve komentara o njoj sto vidjeh od tih forumasica su "rekla-kazala"......

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 284
   RE: Ginekolozi u Tuzli
11.1.2014 17:33:29   
daisy87
ni ja ne spadam u te tri kategorije i opet bih je svakom preporucila.zahvaljujuci njoj imam bebu,po drugima bi ono bilo mrtvorodjeno.i nisam jedina sa pozitivnim iskustvom.drzala je mini-skolu za trudnice i pricala sam i s drugim trudnicama koje su prezadovoljne dr.tinjic,ukljucujuci i one koje nemaju sjajnu i finu trudnocu

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 285
   RE: Ginekolozi u Tuzli
11.1.2014 22:52:29   
Hannan
Uh sto volim ove " forumasice" Koje se registruju da bi samo post/ove na datu temu napisale...
Drago mi /nam je da ste sa dr. zadovoljne, hajmo sad malo o odgoju djece i slicno.

_____________________________

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013


(odgovor članu daisy87)
Neposredna veza do poruke: 286
   RE: Ginekolozi u Tuzli
12.1.2014 18:15:49   
daisy87
sve smo oodnekud krenule kad su forumi u pitanju...forum i sluzzi zza ove stvari,razmjenu iskustava,misljenja,ideja,itd.moj cilj nije sakupljanje zvjezdicca nego da vidim i napisem nesto nna temu kojja me zanima,a trenutno to je ovvaa...

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 287
   RE: Ginekolozi u Tuzli
24.1.2014 18:44:48   
svilac
I sta sad mi nove forumasice nemamo pravo iznositi misljenje? user posted image

(odgovor članu daisy87)
Neposredna veza do poruke: 288
   RE: Ginekolozi u Tuzli
3.2.2014 22:16:51   
my maya
Pozdrav drage forumašice! Ja sam nova na forumu pa sam se nakon čitanja vaših postova odlučila za dr. Amelu Adžajlić pa ako neko zna da mi napiše broj privatne ordinacije u kojoj ona radi i adresu. Unaprijed hvalauser posted image

(odgovor članu LILY15)
Neposredna veza do poruke: 289
   RE: Ginekolozi u Tuzli
12.2.2014 20:39:10   
vedra35
Cao!Ja sam nova na forumu i nakon svih ovih komentara bezze mi i komentarisati sta.Medjutim pacijentica sam dr.Tinjic vec dugi niz godina i osjecam se duznom da pobijem neka misljenja i lose komentare,jer ja zaista nisam upoznala strucniju,a ujedno i finiju osobu i doktoricu od nje.Uslugom na poliklinici,malo je reci da sam zadovoljna.Od osoblja,preko besprijekorno cistog prostora,do besprijekorniih savjeta dr.Tinjic,ama bas sve za 10.Razumijem losa iskustva,svi ih imamo.Evo,npr.nagledah se pozitivnih komentara o dr.Balicu,a ja opozitno misljenje totalno imam,jer je moje iskustvo s njim i vise nego lose,stavise tuzno.Zato moja preporuka je svakako dr.Tinjic,zbog mog vise nego lijepog iskustva.

(odgovor članu my maya)
Neposredna veza do poruke: 290
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 7:53:21   
AAvalon
Ova tema zaista treba da promijeni naziv u "Registruj se i pohvali Suadu Tinjic" user posted image mozda da i ja svojoj doktorici preporucim da se registruje sto puta i sama sebe hvali...
Djevojkama kojima zaista treba savjet kojem ginekologu da odu preporucujem da se na drugim temama obrate za pomoc, ovo vise nema nikakvog smisla.

_____________________________

Dum spiro spero

(odgovor članu vedra35)
Neposredna veza do poruke: 291
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 14:38:33   
klemzi

IZVORNA PORUKA: Hannan

Uh sto volim ove " forumasice" Koje se registruju da bi samo post/ove na datu temu napisale...
Drago mi /nam je da ste sa dr. zadovoljne, hajmo sad malo o odgoju djece i slicno.
Potpisat ću ovaj post user posted image

_____________________________

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 292
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 14:39:27   
klemzi

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Ova tema zaista treba da promijeni naziv u "Registruj se i pohvali Suadu Tinjic" user posted image mozda da i ja svojoj doktorici preporucim da se registruje sto puta i sama sebe hvali...
Djevojkama kojima zaista treba savjet kojem ginekologu da odu preporucujem da se na drugim temama obrate za pomoc, ovo vise nema nikakvog smisla.
I ovaj user posted image A pišem iz Gradačca, što li Bože dr Tinjić ode od nas user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 293
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 16:33:34   
Twinkies04

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Ova tema zaista treba da promijeni naziv u "Registruj se i pohvali Suadu Tinjic" user posted image mozda da i ja svojoj doktorici preporucim da se registruje sto puta i sama sebe hvali...
Djevojkama kojima zaista treba savjet kojem ginekologu da odu preporucujem da se na drugim temama obrate za pomoc, ovo vise nema nikakvog smisla.



IZVORNA PORUKA: Hannan

Uh sto volim ove " forumasice" Koje se registruju da bi samo post/ove na datu temu napisale...
Drago mi /nam je da ste sa dr. zadovoljne, hajmo sad malo o odgoju djece i slicno.


IZVORNA PORUKA: klemzi

Potpisat ću ovaj post user posted image






AAvalonka,klemzi,hannan...POTPIS KO KUCA..

Svilac i ostale nove forumasice vama niko ne brani da iznosite svoja misljenja,cak naprotiv..ovdje je svako dobrodosao,ali je i vise nego ocigledno po vasem broju objava i vasoj aktivnosti na RR da ste ovdje iz samo jednog razloga...da reklamirate doticnu dr.i da barem na neki nacin pokusate da spasite to malo njenog ugleda koliko joj je ostalo...Njena pacijentica iskreno nikad nisam bila(niti bi mi palo napamet) ali dugo godina poznajem sestru koja je za nju radila i dobro sam upucena u sve malverzacije koje je doticna dr sporovodila,od pacijenata pa svega ostalog.Ja razumijem i vase misljenje,ako ste zaista njene pacijentice,a ne samo neko ko se prijavio da bi makar koju lijepu rijec za nju rekao,ali ima dosta toga sto je za vas obicne pacijente skriveno iza kulisa...istina je skroz drugacija...

_____________________________

''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 294
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 21:24:49   
newborn

IZVORNA PORUKA: Twinkies04


IZVORNA PORUKA: AAvalon

Ova tema zaista treba da promijeni naziv u "Registruj se i pohvali Suadu Tinjic" user posted image mozda da i ja svojoj doktorici preporucim da se registruje sto puta i sama sebe hvali...
Djevojkama kojima zaista treba savjet kojem ginekologu da odu preporucujem da se na drugim temama obrate za pomoc, ovo vise nema nikakvog smisla.



IZVORNA PORUKA: Hannan

Uh sto volim ove " forumasice" Koje se registruju da bi samo post/ove na datu temu napisale...
Drago mi /nam je da ste sa dr. zadovoljne, hajmo sad malo o odgoju djece i slicno.


IZVORNA PORUKA: klemzi

Potpisat ću ovaj post user posted image






AAvalonka,klemzi,hannan...POTPIS KO KUCA..

Svilac i ostale nove forumasice vama niko ne brani da iznosite svoja misljenja,cak naprotiv..ovdje je svako dobrodosao,ali je i vise nego ocigledno po vasem broju objava i vasoj aktivnosti na RR da ste ovdje iz samo jednog razloga...da reklamirate doticnu dr.i da barem na neki nacin pokusate da spasite to malo njenog ugleda koliko joj je ostalo...Njena pacijentica iskreno nikad nisam bila(niti bi mi palo napamet) ali dugo godina poznajem sestru koja je za nju radila i dobro sam upucena u sve malverzacije koje je doticna dr sporovodila,od pacijenata pa svega ostalog.Ja razumijem i vase misljenje,ako ste zaista njene pacijentice,a ne samo neko ko se prijavio da bi makar koju lijepu rijec za nju rekao,ali ima dosta toga sto je za vas obicne pacijente skriveno iza kulisa...istina je skroz drugacija...



Pa dobro onda,po vasoj logici dalo bi se zakljuciti da se onda ovdje reklamiraju i svi ostali doktori.Prvo trebate da se uvjerite i same u necije sposobnosti,pa onda pricajte tako o nekome.Ova tema nije otisla u pogresnom smjeru,naprotiv sve smo mi dale svoju preporuku i ne vidim nista lose u tome.A teorije zavjere ostavite po strani i pazite da ne uvrijedite nekoga,jer ja imam sina zahvaljujuci dr.Tinjic.Ako hocu preporucit cu je jos milion puta,a sto se mene tice slobodno se nadjemo i uzivo pa porazgovaramo...

(odgovor članu Twinkies04)
Neposredna veza do poruke: 295
   RE: Ginekolozi u Tuzli
13.2.2014 22:02:18   
Twinkies04

IZVORNA PORUKA: newborn

Pa dobro onda,po vasoj logici dalo bi se zakljuciti da se onda ovdje reklamiraju i svi ostali doktori.Prvo trebate da se uvjerite i same u necije sposobnosti,pa onda pricajte tako o nekome.Ova tema nije otisla u pogresnom smjeru,naprotiv sve smo mi dale svoju preporuku i ne vidim nista lose u tome.A teorije zavjere ostavite po strani i pazite da ne uvrijedite nekoga,jer ja imam sina zahvaljujuci dr.Tinjic.Ako hocu preporucit cu je jos milion puta,a sto se mene tice slobodno se nadjemo i uzivo pa porazgovaramo...


Newborn ja postujem svacije misljenje,u ovom slucaju i tvoje,jer ti imas i vise nego dovoljan razlog da joj budes zahvala,i shvatam odakle potice to tvoje zalaganje.Ja iskreno nemam obicaj da govorim u negativnom smislu za bilo koga,ali ovo sto sam rekla je 100 % provjereno i tacno.Obisla sam sve specijaliste u Tz vjeruj,nikad ni za jednog nisam rekla ni pola ruzne rijeci,al kad se radi o doticnoj dr. morala sam reci,iz jednog prostog razloga, srela sam dosta njenih bivsih pacijentica,zene koje su prolazile razne procedure kod nje a da prethodno nisu bile ni kako treba ginekoloski obradjene,pacijentice za koje inseminacija ili IVF nije bila opcija uopste,a tih je zena veliki broj.Ja ne pricam sad o uspjehu IVF-ova,inseminacija ili ne znam ni ja cega,to ne moze niko nikom obecati ni garantovati.Ja pricam o zenama kojima je na prvom pregledu receno da trebaju na IVF a da prethodno nisu uzete neke druge opcije u obzir..IVF nije nesto sto se treba olako shvatiti i hajde ba uradicu pa sta bude.Zene treba da shvate da poslije IVF-a nije protokol da se vracas na bilo kakav drugi tretman.Nema tu s konja pa na magarca...Po meni to nije u redu i ok,ali eto....svako ima svoje..

A da ne bude da se ova tema samo svodi na hvaljenje i kudjenje doticne dr.

Sto se tice Dr.Amele Azdajlic jer vidim da je neko spomenu ,7 godina je bila moj dr i drzala je dobro stvari pod kontrolom tako da za nju mogu reci da se bas fino posveti pacijentu.
Dr.Ostrvica je takodje dobar znam par cura koje su njegove stalne pacijentice i prezadovoljne su.
Na UKC-u sam cula da zene masovno traze Dr.Serak.
Dr.Omeragic mi je totalno ok.doktor starog kova sto se kaze,jedino nekom mozda bude neprijatno sto je doktor a ne doktorica.meni je iskreno svejedno jer je jako dobar dijagnosticar..




_____________________________

''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.

(odgovor članu newborn)
Neposredna veza do poruke: 296
   RE: Ginekolozi u Tuzli
14.2.2014 9:36:59   
AAvalon
IZVORNA PORUKA: newborn

Pa dobro onda,po vasoj logici dalo bi se zakljuciti da se onda ovdje reklamiraju i svi ostali doktori.Prvo trebate da se uvjerite i same u necije sposobnosti,pa onda pricajte tako o nekome.Ova tema nije otisla u pogresnom smjeru,naprotiv sve smo mi dale svoju preporuku i ne vidim nista lose u tome.A teorije zavjere ostavite po strani i pazite da ne uvrijedite nekoga,jer ja imam sina zahvaljujuci dr.Tinjic.Ako hocu preporucit cu je jos milion puta,a sto se mene tice slobodno se nadjemo i uzivo pa porazgovaramo...


newborn, ovakav komentar postujem... i u redu mi je skroz. ali ono sto daisy radi (hoda od teme do teme i reklamira clansku kartu, "vrhunsku uslugu", smanjenje cijene) nije razmjena iskustava vec marketing. i to je ne,ne kod mene jer forum nije tome namijenjen. i uvijek cu se javiti na takav post.

drago mi je da ti sad imas sina, zahvaljujuci bilo kome, i smatram te jednom od nas koje smo se borile sa tim. ja samo zelim da zastitim ostale zenice koje se i dalje bore sa neplodnoscu od ljekara kao tinjicka, koja je i meni licno nakon 3 minute razgovora rekla da mi je jedino rjesenje IVF i to samo kod nje, jer kod drugih doktora "da Bog da da ikad ostanem trudna". nije u redu dati takve izjave i takve preporuke nakon samo 3 minute razgovora, bez nalaza, mimo protokola i sl. i nisam ja jedina kojoj se to desilo, ali navodim samo iskustvo iz prve ruke. ja licno, cesto se zapitam koliko zenica je nasjelo na tu njenu pricu i odmah se upustilo u IVF bez adekvatne dijagnostike i prethodnog tretmana infertiliteta user posted image  a da ne pricam o ostalim stvarima koje se desavaju...

_____________________________

Dum spiro spero

(odgovor članu newborn)
Neposredna veza do poruke: 297
   RE: Ginekolozi u Tuzli
14.2.2014 13:22:51   
newborn
Ok je,ja zaista cijenim razlicita misljenja i zalosna su losa iskustva,da ih bogdo nemamo.Daisy je mozda previse licno uzela sve ovo.Licno,sto se tice mene moja IVf je uspjela i mozda od prevelike zelje za bebom nisam gledala sve i protokol,ali meni su se usluga i briga svidjele.Sa ove tacke gledista,zelim svim zenama da osjete majcinstvo i da nikada ne osjete probleme i muke neplodnosti.Da bogdo svima ide glatko.Pozz svim curama

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 298
   RE: Ginekolozi u Tuzli
14.2.2014 16:02:02   
AAvalon
IZVORNA PORUKA: newborn

.Licno,sto se tice mene moja IVf je uspjela i mozda od prevelike zelje za bebom nisam gledala sve i protokol,ali meni su se usluga i briga svidjele.


newborn, respect za sve sto si rekla user posted image  ali samo da se nadovezem na ovo gore. normalno je da zena koja neizmjerno zeli bebu razmislja samo o tome kako sto prije da zatrudni. to je normalno, takve smo sve, i potpuno te razumijem. ali tu je DUZNOST ljekara da odabere najbolju opciju za svakog individualnog pacijenta. DUZNOST je ljekara da se drzi odgovarajucih protokola i da stiti zdravlje pacijentice odabirom one terapije koja ima sanse da da zeljeni efekat sa sto manje nuspojava. ne trebamo mi voditi o tome racuna, mi smo pacijenti, dosli smo po pomoc, a ne da nas se iskoristi za licnu dobit preporukom postupka koji donosi najvise zarade.

nemoj me molim te pogresno shvatiti, ja znam da ti sad imas hB svog sina i sretna si sto je sve tako ispalo. i ja bih bila, naravno, sve te razumijem. ali si isto tako prosla i stimulaciju i aspiraciju i embriotransfer. nista od toga nije lako podnijeti, ni psihicki ni fizicki ni finansijski. IVF je Bogom dan i hvala Bogu da postoji, ja samo kazem da ljekari treba da budu odgovorni u preporucivanju ovog postupka, da pacijenta upute na IVF onda kada adekvatna dijagnostika ili prethodni pokusaji MPO pokazu da treba da se ide na IVF, a ne sa licnom dobiti u mislima. i samo kazem, barem u mom licnom primjeru, tinjicka je vise mislila na sebe nego na mene.


_____________________________

Dum spiro spero

(odgovor članu newborn)
Neposredna veza do poruke: 299
   RE: Ginekolozi u Tuzli
14.2.2014 20:36:10   
vedra35
Sigurno se nisam registrovala iskljucivo zbog hvaljenja nekoga i svakako da postujem Vase misljenje i iskustva sa raznim ljekarima,ali sam mislila da neko na ovoj temi trazi preporuku pa eto...Ja inace nemam mnogo vremena za ova druzenja po forumima kao vi ostale mame,jer zaista vidim da ste poprilicno aktivne.Jednostavno procitam sta me interesuje.Tako da,molim vas,arogancija,sarkazam i ironija na ovako stvarno super forumima su suvisni.Ne,ne pripadam nikakvom klanu Tinjic,ali cijenim njen rad,kao i rad dr.Omeragica (spasio me sepse) zajedno sa fenomenalnom dr.Serak.I stvarno stvarno Tuzla se ima cime ponositi!

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *