|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slab apetit djeteta
7.7.2010 22:55:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

vesela, polako, nemoj toliko da se brineš. Znam da je lako reći ali pokušaj.
Ono što sam čula je da proces adaptacije zavisi, naravno, od djeteta do djeteta te da isti ispoljavaju na razne načine. Lično nisam imala taj problem što ne znači da me ne čeka!
Ono što bih ja uradila na tvom mjestu jeste da bih sačekala, pustila neko vrijeme. Ipak nije toliko zabrinjavajuče, ona u biti nešto i pojede, količinski malo ali ne odbija skroz hranu, i po meni, jako bitno pije prilično tečnosti.
Pokušaj nekih 15, 20 dana, ne odustaj od vrtića pa ćeš vidjeti.
Ne znam šta drugo da ti kažem....


moram izdržati, nadam se da će se brzo adaptirati
Hvala ti mila na riječima utjehe

IZVORNA PORUKA: dadada

a da jedan dan dodjes na rucak...da skupa jedete...zao mi je stvarno...mene sekira kad ovaj kuci izvodi a mogu misliti kako je tebi



dolazila sam na ručak svaki dan od kada je krenula al neće da jede ni kad sam ja tu, nadati se da je prolazno
Što kažeš da me zezala dok sam bila na porodiljskom lakše bi mi bilo a ovako nije samnom pa mi je sekiracija duplauser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.7.2010 22:56:19 >


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Slab apetit djeteta
7.7.2010 22:57:16   
Anoniman
Puslice, obavezno im izbaci grickalice koje spominješ i sokove! Umjesto sokova vodu a grickalice zamjeni voćem. Upravo iz tog razloga ja sam "ratovala" sa tetom čuvalicom! Ne želim da dođem u situaciju da se borim sa B oko hrane. Nisam ni sa S pa ne bih ni sa njim.
Monte, smoki, puding i ostalo...... može dobiti ponekad, recimo svaki 3,4 dan. Svakodnevno toga nema!

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 127
   RE: Slab apetit djeteta
7.7.2010 23:04:17   
Medić*
potpisujem

moj ranije nije htio jesti voce osim kruske, bas se bio navikao na grickalice, izbacili grickalice a voce stavili u gro planu, poslije glavnih obroka, sjeckano voce na sto, grickalia ni na vidiku, dan za danom sve ga je bolje poceo jesti i evo sada ga jede normalno bez problema, smoki ,cokoladice  i ostalo dobije vani dok setamo.

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: Slab apetit djeteta
7.7.2010 23:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki

potpisujem

smoki ,cokoladice  i ostalo dobije vani dok setamo.


user posted image user posted image

E da, još nešto - kompoti user posted image  Ja se slomih praveči ih user posted image  a sok i kad mu dam onda ide 50% sok 50% voda, svaki razblažim.

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 129
   RE: Slab apetit djeteta
10.7.2010 0:04:49   
Anoniman
veselaaaaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image user posted image  šta se dešava, ima li poboljšanja?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 130
   RE: Slab apetit djeteta
12.7.2010 9:02:59   
Mya_81 RR
Slažem se da grickslice, smokiji, pudinzi i monte ne bi trebali biti na meniju svakodnevno. Ja definitivno nisam jedna od onih koji kategorički kažu 'neću takva sruser posted image nikad davati djeci', ali zaista nema potrebe ni davati svakodnevno jer će se samo bezveze naviknuti na to,  a neće onda htjeti jesti one zdravije stvari i onda tu nastaje veliki problem.

Kao što reče medić slatki, ja svojoj smoki dajem samo kad smo vani i kad sjedimo na kafi jer drugačije neće biti mirna u kolicima, pa bar malo 'u miru' da sjednemo user posted image A puding i monte ne jede.

Puslice, kako kod vas ide ta redukcija grickalica i sokića?




_____________________________

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: Slab apetit djeteta
15.7.2010 10:27:18   
Anushka
i mi smo u ovoj kategorijiuser posted image  nikad nije ni bio nesto posebno dobrog apetita, ali je hvala Bogu zdrav i fino raste i napreduje, uvijek je bio misicav i cvrst ali nikad  nije bilo podbradka ili krofnica hurmasica kako ko to zove.. visok je oko 98cm a ima oko 13 kg ali cini mi se da bi mu dosta bilo dva  cvrsta obroka dnevno i par flasica mlijeka. Ne jedemo smoki i ostale grickalice, ionako bi pojeo par komadica a ni mi nemamo naviku da to uzimamo pa nema ni on. Nije ni veliki ljubitelj slatka - cokolade i sl, nikad nije pojeo vise od dvije kockice kinder stapica odjednom.. jedino ponekad uzme od mma kasiku nutele ili pojede oko 100ml pudinga ali i to rijetko. grize on fino, doduse male zalogaje ali zvace i najvise voli meso, mlijecne proizvode i zitarice a voce i povrce nula bodova.. ma kako se stresa kad lizne jagodu po 10 minuta rukama skida okus sa jezikauser posted image  a pojede danonino od jagode..
kad je dobar, dan nam izgleda ovako:

kad ustane oko 7 pije vodu jer nocu pije mlijeko

nekih 2 sata nakon ustajanja pojede ili palacinku sa pavlakom ili sirom, neki razljevak (ubacim zelje ili tikvu isl), hljeb sa sjemenkama sa pavlakom, przenica, ponekad malo jajeta sa jednom snitom hljeba uglavnom mjera je jedna snita hljeba:(
ponovo pije vodu ili eventualno caj - obicno izadjemo napolje
oko podne pojede cetvrtinu banane, jedan ili dva danonina - zavisi kako je doruckovao
oko 2 zaspi uz 200ml mlijeka, spava 2-3 sata uzprekide, i najcesce popije jos 150ml mlijeka kroz san
oko 5 rucak - meso je obavezno, prilog kako kad, nekad pojede i par supenih kasika npr satarasa a nekad samo meso, uglavnom nece povrce ni da pomirise, salatu da ne pominjem:(  prevarim ga pa npr jede fil od punjenih paprika a tu stavim dosta i mrkve, luka persuna, ili udrobim hljeb u grah ali i to su maale kolicine
poslije rucka opet pije vodu, izadjemo i napolje i sl vani nista eventualno vode pije
oko 9 vecera - ili ostaci rucka, ili slicno kao dorucak, ili pudnig, griz i sl
oko 10 ide priprema za spavanje do najkasnije 11 zaspi - kasno sunce zalazi i tad popije mlijeko ope 200ml, u toku noci jos 1-2 flase mlijeka

nocas sam mu do 3h pokusavala uvaliti vodu ali nista dok nije mlijeko dobio nije se smirio. nece ni sokove osim od kruske i breskve, i ako mu iscijedim narandzu ali mu onda guza reaguje na kiselo:(

HELP!!! u cemu grijesim... ima li ideja? brinem li bez razloga? HELP

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: Slab apetit djeteta
15.7.2010 10:38:24   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

veselaaaaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image user posted image  šta se dešava, ima li poboljšanja?


počela je da jede, ne pretjerano al pojede nešto od voća, svaki obrok nešto čalabrcne
Kako je bilo ja presretna , mada znam da nije ni ovo ok al šta da radim! vesela je i zdrava, redovito joj dajem sirup pikovit, mlijeka popije litar dnevno, koji sokić.... slatko inače ne voli pa joj ga i ne nudim, nekad 1-2 kocke čokolade
endži hvala što pitaš user posted image
anuška pa tvoja bebica i nešto pojede ova moja je katastrofa, ne brini toliko, garant su faze

< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.7.2010 10:43:26 >


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: Slab apetit djeteta
15.7.2010 10:45:49   
bebbe RR
Anushka, drugarice moja, bez razloga brineš. Kod nas je situacija slična, s tim da se još dojimo, pa mlijeka pije manje. Ema jede sve, fakat sve, ali u malim količinama. Alen ima i odličnu visinu i težinu i nemoj se sekirati.

_____________________________

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: Slab apetit djeteta
15.7.2010 10:54:52   
Anushka
moja veeseelaa ova faza traje od rodjendanauser posted image  i ovo je dobar dan kad je ovako.. imala sam stotine opravdanja i jos uvijek ih trazim, srecom zdrav je, tek neki dan smo imali prvu temperaturicu od 38C i prvi put je popio paracetamol, jest da je vise pljunuo al eto, srecom kazem jak je zdrav i veseo, i raste fino, al me plasi sto hronicno nece voce ni povrce, jos kad smo uvodili hranu ja kuhala brokule grasak ma sve sto sam mogla naci, samo da prihvati i da to ide.. vjeruj evo godina dana ima da mu skoro svaki dan dam da lizne pomirise neko voce ili povrce, i do rodjendana je sam jeo grickao a poslije.... evo i bananu je tek od nedavno poceo opet i to najvise cetvrtinu pojede... cak sam spricom ubacivala sirup al on zatvori grlo jezikom i nekako istisne napolje ma nema sanse da proguta ono sto mu se ne svidja..
kod ajse je faza jer je ona fino jela prije.. dobro je pa je koliko toliko bolje odmah si i ti mirnija.. evo moj razbojnik izvadio tetrapak mlijeka iz frizidera, odvrnuo cep i pije samuser posted image  srecom malo je ostalo pa nije velik nered napravio uhhh ljubi curicu od nas

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 22:58:17   
Anoniman
ne znam da li je mjesto odgovarajuce jer moja djevojcica ima 6 i po godina, velika cura, ali imam ovaj problem... nece da jede... odnosno kad sjednem pa je ja napitam i to s prutom, pojede sve, a kada je pustim da sama jede gnjavi gnjavi gnjavi da bi na kraju odustala skroz... i sta sam jos primjetila u posljednjih nekoliko dana, ako slucajno se maknem od nje, ako izadjem na tarasu ili sta ja znam, ona iskoristi priliku i sve prospe u kantu za smece... bojim se jer ako Bog da za par dana krece u skolu, kako ce se tamo ponasati... sta ce raditi sa sendvicem koji cu joj pripremati da ponese, ili ako bude kuhinja, da li ce jesti tamo??? jedino sta kontam da ustajem ranije i da napravim joj dorucak pa da mi doruckuje pred mojim ocima i da mi ne moze smaslati, a tamo ako jede jede, ako i ne jede nije problem, sta da radim drage moje, kako da je naviknem??? iako djeluje puno mrsava, vaga 25 kg sto je za njen uzrast vrlo zadovoljavajuce... al bojim se da joj se zeludac ne navikne na ovako nejelo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anushka)
  Neposredna veza do poruke: 136
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:02:49   
Anoniman
joj bambi,moja neznam sta da ti kazem evo iskreno.Jedino ako bude u skoli druga smjena moce jest s tobom.
Pa jesili je pitala st nece da jede?Jel gladna ili ne?Ili bi mogla citav dan da nejede vec samo da u letu sta malo salabrcne.sto se kazeuser posted image
Bas mi je zao,zezalica mala.....
Nadam se da ce ti iskusna mama i s malo boljim savjetima pomociuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 137
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:03:19   
Schecherlemica
Bambice moja draga ma je li to princeza sikira svoju mamu?
Dusa draga,podsjeca me na mene,ni ja nisam voljela jesti kad sam bila mala,ma nista...
Ni slatkise,k'o stiglic bila...
Ali sve to prodje.user posted image
Mozda ima slabiji apetit jer je uzbudjena zbog skolice?
Svakako mislim da ti je pametno da doruckuje prije nego sto krene u skolu,znaci prije polaska,ruckanje.
A mozes joj uzeti i neke preparate u apoteci za poboljsanje apetita.
Medjutim ja ipak mislim da je to samo prolazna faza,ruckat ce nasa Sabincica.user posted image
Ljubi mi medice slatke user posted image


_____________________________

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:04:20   
Hanady RR
bambi draga....
ja baš nemam neko veliko iskustvo jer tvoja S je veća...
ali mislim da je faza....

naime ja kda sam se udala djevojčica moje zaobe kretala je u školu...
ona je počela pojkotovati hranu...
da najstrašnije do dvega bilo je izbacivanje iza svoga kreveta...kad su pornašli ''logu'' već je bilo strašno za pogledat.

elem moja zavoja rješaval je to na način da joj da da jede i sjedi sa njom...
u školi nije imama predstavu šta se dešava...ali je uredno ustaja prije škole i tjerala da pojede obrok...

sve je to poršlo sa 2 razredom...
sad se opet javlja jer je gimnastičarka...bila je balerina pa joj neko rekao da će biti debela...a ona kao iz bijafre....
znači mislim da se neke stavri mogu razgovorom preći...
pokušaj je pitati jel to šro jede nevoli, jel ona neće da jde iz nekoga razloga...

i da uvedi nešto za imunitet...koktel os cvelice i mrkve...pa kad to popije a zeza sa jelom u ovoj fazi da bar ne brineš za imunitet.


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:11:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ne znam da li je mjesto odgovarajuce jer moja djevojcica ima 6 i po godina, velika cura, ali imam ovaj problem... nece da jede... odnosno kad sjednem pa je ja napitam i to s prutom, pojede sve, a kada je pustim da sama jede gnjavi gnjavi gnjavi da bi na kraju odustala skroz... i sta sam jos primjetila u posljednjih nekoliko dana, ako slucajno se maknem od nje, ako izadjem na tarasu ili sta ja znam, ona iskoristi priliku i sve prospe u kantu za smece... bojim se jer ako Bog da za par dana krece u skolu, kako ce se tamo ponasati... sta ce raditi sa sendvicem koji cu joj pripremati da ponese, ili ako bude kuhinja, da li ce jesti tamo??? jedino sta kontam da ustajem ranije i da napravim joj dorucak pa da mi doruckuje pred mojim ocima i da mi ne moze smaslati, a tamo ako jede jede, ako i ne jede nije problem, sta da radim drage moje, kako da je naviknem??? iako djeluje puno mrsava, vaga 25 kg sto je za njen uzrast vrlo zadovoljavajuce... al bojim se da joj se zeludac ne navikne na ovako nejelo... user posted image user posted image user posted image


Nemoj je tjerati da jede, ona onda jelo dozivljava negativno.Pusti je dan dva da vidis sta ce biti.

Za skolu se ne sekiraj, ona ce uz svoje drugare jesti, moja je prvi dan haman plakala jer nije dobila sendvic iz skolske kuhinje( nastava traje samo dva sata),oni to smatraju glavnim sadrzajem skole: odmor i sendvicuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 140
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:11:35   
veeseelaa
Bambi ako otkloniš da se radi o nekom zdravstvenom problemu kod malene kao što je npr upala grla mislim da u tom slučaju malena negoduje zbog nečeguser posted image jel se dešavalo nešto neobično u zadnje vrijeme u vašoj porodici ili krugu prijatelja? možda je problem u polasku u školu?
a da popričaš malo sa njom? da se nije slučajno posvadjala s nekim a da ti to neznaš? mislim na drugaricu ili sl?


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 141
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:19:38   
škorpija
bambi ja sma fakat mislila da je to pitanje sa prutom ostalo u nekom dobu kad sam ja bila dijete i da to danas vie niko ne radiuser posted image
pa zato malteretir zdravo dijete normalen kilae da jede ako ne eli, evo ba mi je maloprije bila priajteljica koja se od 15 godien mui sa vikom kilograma, a ima problema sa ishranom ba zato to su je trjerali na silu da jede kad je bila dijete. ne kaem da je to kod tebe sluaj, ne daj boe, ali te moetide fakat ne razumijem

_____________________________

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: Slab apetit djeteta
28.8.2010 23:25:26   
myb@by
Draga bambi, ja mislim da je tvoju S malo strah polaska u skolu i da iz tog razloga slabije jede. Ja bih svakako djetetu pravila dorucak prije polaska u skolu, jer svi znamo da je dorucak najbitniji obrok.
Naucno je dokazano da djeca koja doruckuju ( pod ovim podrazumjevam zdrav dorucak npr. zitarice sa mlijekom i vocem) bolje pamte u skoli i ostvaruju bolje rezultate. Iskreno se nadam da ce S uskoro poceti da jede.
P.S sretno u skoli user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 143
   RE: Slab apetit djeteta
29.8.2010 9:44:04   
Anoniman
hvala vam na odgovorima...

skorpija, nije da je maltletiram s prutom, nego samo stavim prutic pored sebe (ne bijem je) i ona jede... ali upravo to ne zelim, da jede sa "strahom" ali ne mogu drugacije da je natjeram da jede...

nije bolesna, mislim nema zdravstvenih problema, nije ljuta niti povrijedjena, nema nikakvih problema niti s njom niti oko nje, jednostavno ona je LIJENA... znaci nije da ne moze da jede, nije da joj nesto smeta, nego NECE... jer kad sam ja s njom pojede sve sto joj ponudim, ali nece SAMA da jede... zato me i strah i postavlja mi se veliko pitanje kako ce jesti u skoli kad ne budem pored njeuser posted image user posted image user posted image user posted image to je ono sto mene brine...

ona je hvala Bogu zdrava i vesela djevojcica (sto su forumasice koje smo upoznali mogle same i vidjeti), inteligentna je pravo, nema "cesmeka" sto bi rekli stari ljudi, jede sve ne izbira (jedino ne voli kuhani kupus), najdraze joj je svjeze povrce... ali sve to hoce kad sam ja kraj nje i kad gledam u nju kako jede... da je tako ne natjeram mogla bi 24 h da ne jede nista...

ne znam... nadam se da ce se vremenom to promjeniti...

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 144
   RE: Slab apetit djeteta
29.8.2010 14:39:36   
škorpija
ma jesti e ona smaa u koli ne skeiraj se, moda kui malo vie trai panje od tebe, jer je pet godina bila centar vaeg svijeta, onda je doao brat i malo to poremetio. kad bude sama sa drugom djecom nee sigurno biti probelma,

_____________________________

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: Slab apetit djeteta
1.9.2010 21:00:50   
acudesa
e, kako mi je mali bio slab i skoro nista nije jeo danima samo je pio puno tecnosti...ja sam se raspitivala sta i kako i kupila sam mu sirup sa propolisom...vidjet cemo kako djeluje

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: Slab apetit djeteta
1.9.2010 22:28:06   
Anoniman
evo i nas da se prijavimo na ovu temuuser posted image nazalost.
Nece da mi jede ima 3.dana kako se prehladio pio sirupe,pa sad inekcije.Nikako skroz slabo odbija jednostavno,kad dam okrece glavu ili kad pije flasu popije 120 100ml jedva ja dajem jos on pravi facu kado da ce povratitiuser posted image .
Isto tako,kad dajem GH .uzme nazor,jedva par kasikica bas mi cudno.Vec mu je bolje prizdravio je sutra je abd.4.boca.Samo neznam sto nece.I da uzassssssss je nervozan nista ga nezanima nece da puze samo bi hodo .
Bas kako se nahladio promjenio se za 100stepeniuser posted image nagore.
Jelo me jedino brine .
Pije sirup feroglobin za imunitet al dzaba !!
Sta vi mislite do cega je sto,nece da jede odjednom mu tako doslo a jeo mi tako masallah user posted image ....


(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 147
   RE: Slab apetit djeteta
1.9.2010 22:32:47   
Hanady RR
felix imao je jaku upalu grla...
logično je da nije baš sretan sa jelom...
možda ga i bolilo i gadilo mu se....

sad već prima i boce....

neki antibiotici ubijaju želju za apetitom kao i boce naravno...
sačekaj malo...pomalo mu daji i budi strpljiva....
ješće on opet...
ipak boce još traju nije dijete ni prozdravilo skorz....
user posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: Slab apetit djeteta
1.9.2010 22:36:03   
Anoniman
hvala hanady,mila na odg.user posted image user posted image user posted image .....
I ja se nadam,boljem kad sve boce isprima.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 149
   RE: Slab apetit djeteta
3.9.2010 9:41:45   
shejla
cao zenice, evo ja sa pitanjcem za moju prijateljicu...
Ona ima sina od 2 i po godine i slabo jede. Kaze da su joj rekli da uzme neki sirup za apetit, pa reko da vidim je li neko od vas tako nesto koristio??? I koji???

_____________________________

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)



(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *