|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strije u trudnoci
14.6.2009 0:28:37   
mu be da
FALA B. JA NEMAM NITI JEDNE I PUPA MI NIJE NIGDJE PUKAO...SEM REZA OD SEKCIJE ...ALI MAZITE SE U TRUDNOCI SAMO MASLINOVIM ULJEMuser posted image user posted image user posted image

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 201
14.6.2009 0:30:04   
cija
ja kraj 38 sedmice i hB još nijedne strije...biće da je genetski...ni moja mama ih nije imalauser posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu mu be da)
Neposredna veza do poruke: 202
14.6.2009 16:40:35   
delly

IZVORNA PORUKA: dana3

IZVORNA PORUKA: meme27

dano ja imam stare strije mozeli i to maketi?

moze-stare strije otklanja kao i nove.radi s eio zatezanju koze i izbjejivanj strija -ostaju samo bijele linije tanke.nazovi inaruci.imas svaki dan na tv 3.5,6 ujutro

ja sam gledala dosta puta tu reklamu o rejane kremi ovdje u norveskoj ali nekako mi je to neznam nemoguce user posted image
aj mi reci ,imam par stirjica crvenih po bokovima od trudnoce sada,a imam neke bjele jos od puberteta..kako ce krema djelovati na crvene a kako na bjele ako si probala??dal se zaista manje vide i nakon koliko vremena mazanja??

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 203
14.6.2009 16:48:16   
dana3
delilah-znas kad pobijele strije ali koza ostane razvucena ko zebra ja to zovemuser posted image user posted image user posted image .skupi ih a crvene pobijele i skuplja ih tako da ostaju linije.meni su se strije pojavile poslije trudnoce.ne znam zasto mi sad koza puca a i grudi pa kontam da narucim tu kremu ponovo.zeza me postarine iskreno receno150 SEK

je postarina.

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 204
14.6.2009 16:50:12   
dana3
kontaj da kreme  bude negdje za dvije-tri sedmice mazanja pa tako se i povlace.mislim da kazu na reklami da je pakovanje za mjesec dana.pogledacu njihovu stranicu pa ti javim

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 205
14.6.2009 16:53:45   
delly
neznam ovdje je onda isto tako postarina ..ali krema nije toliko ni skupa..
nego imas li ti tu ublizini the body shop trgovinu?? tamo imas dobre kreme protiv strija user posted image vec sam pisala

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 206
14.6.2009 16:56:18   
dana3
imam nekoliko-probavla sam neke od kikirikija,pa mi nudila nege na bazi maslaca sta ja znam ,pa poslije vocne neke kreme.sv esam ja to mazekala u trudnoci ali kazem ti sad se nesto dalo da puca koza.dio stomaka iznad carskog reza poceo da visi.grozno izgleda

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 207
14.6.2009 16:57:24   
dana3
zaboravih ti reci.trenutna ponuda je 399 sek za dva pakovanja od 100gr a postarina je 79 sek.ja ne znam odnos norveske i svedske krune ali mialim da je vas kruna jaca

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 208
14.6.2009 17:04:41   
delly
ovdje je oko 500 kruna sada taj tilbud ..
ima u body shopu krema koja se nesmije u trudnoci koristiti i sto ih skroz izblijedi 279 nor kr. je

ovog je naziva Body Focus Stretch Mark Improver

odi na the-body-shop-se pa vidi kazu da je jako dovbra da ih smanji a neke novije cak i nestanu..imam ovdje par norvezanki koje su probale a i djeluju...

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 209
14.6.2009 17:11:17   
dana3
pogledacu i pokusacu jer grozno izgleda.imam problema i sa celulitom sto prije nisam imala

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 210
14.6.2009 18:25:59   
delly
neznam kad si rodila user posted image rekla si da dio iznad reza "visi" jel nosis steznjak ??? za celulit i ja sam ga dobil malo po nogama sad sam 35 sedmica ,to mozes rijesiti treniranjem,kremama,i masazom,i pij puno vode, za strije probaj ovu kremu kazu da djeluje nakon 10 dana odma se vide rezultati ,a nesmije se koristiti u trudnoci... ja sam 35 sedmica i imam malo po bokovima ali su one crvene kratke ,imam koju na pocetku nogu user posted image isto kratke a sta je zanimljivo po danu ih nema a navecer kad se koza umori dodu user posted image user posted image user posted image po stomaku nema...sto neznaci da ih necu dobiti user posted image
koristim afroditinu kremu protiv strija i maslinovo ulje( kupuje mi mama u hr pa posalje) ovdje ti nemam neki izbor za te kremicke user posted image uzela u body shopu coocoa butter i platila 259 kruna i onako dobar je,ali nije masan kao afrodita..pa nastavicu se mazati i kasnije...samo da mi sstomak nepopuca..

jel imam pomoc za ove crvene male sto su mi dosle?? hocel se viditi kasnije?? kao sto rekoh po danu ih nema,pojave se navecer kad mi je koza "umorna" user posted image help!

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 211
17.6.2009 15:05:52   
Lady26
Ja sam se sinoc sokirala user posted image ...lezim i ugledam na grudima strijeeeeee user posted image , sa donje strane 3-4 na obje dojke...a tek sam 4-ti mjesec...mada iskreno malo sam lijena sto se tice mazanja a imam svakakvih preparata i ulja...mislim da cu od sad biti pametnija i poceti redovno mazati.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 212
17.6.2009 15:23:46   
dady

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam se sinoc sokirala user posted image ...lezim i ugledam na grudima strijeeeeee user posted image , sa donje strane 3-4 na obje dojke...a tek sam 4-ti mjesec...mada iskreno malo sam lijena sto se tice mazanja a imam svakakvih preparata i ulja...mislim da cu od sad biti pametnija i poceti redovno mazati.... user posted image

Ja sam u trećem mjesecu dobila strije na grudima,na jednoj 2,na drugoj 3,ali nigdje više ni jedne,koristim baby love neku kremu za trudnice i fenomenalna je!!!

Za sve ljene buduće mame ona je super jer koža bude vlažna čak i poslije tuširanja,a košta presmječne 3 ili 4 km!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 213
17.6.2009 15:27:07   
Lady26
[/quote]
koristim baby love neku kremu za trudnice i fenomenalna je!!!

Za sve ljene buduće mame ona je super jer koža bude vlažna čak i poslije tuširanja,a košta presmječne 3 ili 4 km!
[/quote]

Kupuje se u apoteci??

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 214
17.6.2009 15:37:50   
dady
ne več u dm-drogerijama,ali samo krema,nemoj ulje premasno je a nije efektno!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 215
17.6.2009 15:40:11   
zvecka
Ja sam u prvoj trudnoci mazala se maslinovim uljem,nisam dobila strije,,,a opet sam trudna i opet koristim maslinovo ulje!

Moje misljenje je da je dosta i do tipa koze ali dobro je bilo sta koristiti da se poslije ne kajes ako vec dodu strije!user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 216
17.6.2009 19:47:41   
Nunny
moze li da se napravi neki listing ovih kremica i preparata 9 str postova je previse za mene da sve iscitam... user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 217
22.6.2009 23:52:42   
dinciii
IZVORNA PORUKA: delilah

ja sam od frendica cula za ovu kremu Body Focus Stretch Mark Improver ima je kupiti u body shop i koristi se samo nakon trudnoce i izbjeljuje strije a neke i uklanja(crvene) frendice su rezultate vidile odmah nakon sedmice dana..ja cu je definitivno kupiti kasnije..jer imam starih od puberteta strija a sad sam dobila po koju crvenu user posted image na boku i dupetu user posted image

evo ja sam danas otisla kupila ovu kremu i evo sad se namazala,javljam vam rezultat za 2-3 sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 218
23.6.2009 23:06:17   
Ella_H
dinci lutk javi da znam i ja hehe
ja sam sretna bila al evo u 33oj sedmici ima par linijica tankih jedva primjetnih crvenkastih
do kraja neznam ali u svakom slucaju mislim da pomaze sto sam se mazala
najvise maslinovo ulje i 100% cocoa butter i shea butter kreme...

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 219
24.6.2009 8:32:37   
ena23
Ja se moram prijaviti da sam sva ispucala po sotmaku.... bas izgledam grozno, da bog sacuva, sva sam sarena, pogotovo sa donje strane ispod pupka... a mazala se redovno babylove uljem za trudnice... ne znam je li do te genetike famozne ili ovo ulje jednostavno nije efikasno... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nista, poslje trudnoce cu fino kupovati te kremice za izbjelivanje....

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 220
24.6.2009 10:03:08   
delly
ja sam to ulje babylove koristila u pocetku i shvatila da mi nepase, zato se mazem s maslinovim uljem i dobro je, enice odi si kupi maslinovo ulje imas u dm ako ne imas i u drugim prodavnicama di prodaju kozmetiku, uzmes si najjeftinije i mazi se sa njim jer on ce ti i malo izblijediti ote sto si dobila..
pa reci kakve su ?? jesu crvene ili?? nisi ih valjda najednom sve dobila??

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 221
24.6.2009 10:04:23   
delly

IZVORNA PORUKA: dinciii

IZVORNA PORUKA: delilah

ja sam od frendica cula za ovu kremu Body Focus Stretch Mark Improver ima je kupiti u body shop i koristi se samo nakon trudnoce i izbjeljuje strije a neke i uklanja(crvene) frendice su rezultate vidile odmah nakon sedmice dana..ja cu je definitivno kupiti kasnije..jer imam starih od puberteta strija a sad sam dobila po koju crvenu user posted image na boku i dupetu user posted image

evo ja sam danas otisla kupila ovu kremu i evo sad se namazala,javljam vam rezultat za 2-3 sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super...blago ti pa mozes da koristis user posted image JAVI REZULTATE ..
ja cu je uzeti poslije poroda pa probati na ovih par sto imam,... user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 222
24.6.2009 10:05:31   
delly
evo ja imam jos 29 do termina i stomak je cist ko suza, imam malo po bedrima i po kukovima ali one male tako da me nebrine..nadam se da necu po stomaku dobiti user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 223
24.6.2009 10:07:58   
Anoniman
I ja sam se cijelu trudnocu mazala maslinovim uljem, ponekad i nekim losionom. Mazala sam pupu, guzu, bedra, brudi...ono sto najvise "strada" tokom trudnoce od strija.I, hB, nemam ih. Sad ne znam da li je do genetike ili do tog mazanja.
Kada mazete, slobodno to dobro utrljavajte da izgleda kao masaza.

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 224
24.6.2009 10:09:14   
nanika
Ja sam jednu bebu vec rodila i nisam dobila ni jednu striju u trudnoci, sada nosim drugu pa cemo vidjetiuser posted image . Pocet cu i ja mazati maslinovim uljem

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *