|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi?
18.4.2007 13:14:38   
AIDA RR
Imaš pravo, u slučaju porođaja je bolje imati doktora javne ustanove nego privatnog doktora. Jer ipak na kraju trudničkog razdoblja je najvažniji porođaj. Moram reči, da doktori koji tvrde za svog pacienta, da neču više moči zanijeti su najviše puta pogriješili. Poznajem primjer ženske, kojoj je doktor rekao, da može zatrudnjeti samo umjetno, znači preko epruvete, jer je imala upalu jajnika i kanala jajnika. Tako je umjetno pokušavala zatrudnjeti 3 godine, ali bez uspjeha. Ali desilo se je čudo. Sa svojim mužem je otišla na izlet u Berlin, sa namjerom da se opuste i prihvate činjenicu, da neču moči imati više djece. I u svom tom opuštenju, žena je iz Berlina došla trudna i to je odkrila prije novog postupka umjetnog oplođivanja. Tako da, ja ne vjerujem doktorima u tom slujčaju, več sudbini, koja nam je bogom dana.
Tako, da mi stvarno nerviraju doktori, koji ubiju nadu djevojkama odnosno ženama u želji za porodničnim životom. Ja mislim, da svaka ženska u bezbrojnom pokušaju zatrudnjivanja se ne predaje, osim ako sama nema za tim želje.

(odgovor članu Dida)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: ginekolozi?
18.4.2007 13:51:42   
Dida
Draga Aida, slažem se s tobom , ja sam zatrudnila na Vlašiću, otišla sam sa mužem, nakon
te spoznaje da kao neću moći zatrudniti, i kad sam se vratila menstruacija mi je izostala.
I zaista sam bila trudna, jest da sam imala problematičnu trudnoću, al vjeruj mi ja ne poznajem danas
niti jednu mamu koja nije imala komplikacija u trudnoći.
Treba se samo opustiti i ne slusati bas sve doktore, jer nekad i oni znaju pretjerati.

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: ginekolozi?
18.4.2007 14:27:45   
AIDA RR
O draga moja, eto sama si bila u toj situaciji, hvala bogu, pa si normalno zatrudnjela. Mislim da si u pravu, danas se jako puno djevojki odnosno žena bori sa problemom zatrudnjivanja i komplikacija u trudnoči. Stvarno ne znam, šta se događa svijetom, ja koliko se sječam ili koliko debatiram starijim ženama, nikad prije nije bilo toliko problema ili komplikacija sa zatrudnjivanjem ili porađanjem. Možda zato, jer su one mlađe zatrdunjivale, to znači, da su bile u tom razdoblju najzdravije. Ali u tom nije poanta. Ja mislim, da danas svaka hrana, piče, zrak, odječa malo pripomogla tome, da smo svi na neki način ne zdravi. U tom slučaju mislim, da su konzervanski, kemikalije i umjetni sastojci proizvoda, koje unosimo u ili na naše tjelo uzrokovali uzvod nekih bolesti (alergija, upala želudca, pljuča itd.) A da o stresu ne govorim, koji je glavni akter, kad je u pitanju zatrudnjivanje. Znači, da bi normalno i zdravo zatrudnjele i porodile, morale bi se hraniti isključivo sa domače-pripravitom hranom i oblačile se sa domače-pripravitim pamukom i naravno ne bi smijele raditi, sekirati se, i ne znam više šta. To je za današnji "brzi svijet" absurd, jer današnjeg utečenog života ne možemo promijeniti na zdrav ili za zdrav način.

(odgovor članu Dida)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: ginekolozi?
20.5.2007 23:00:22   
Amelaa RR
Drage moje...

Ja sam svoj prvi pregled imala kod zv.strucnjaka Mehmedbasica s 19godine i da vam ne pricam koliko me je
isprepado,da kad sam izasla iz ordinacije mogla se onesvijestituser posted image .Al ne bitno,kasnije ja dolazim na kontrolu on se mene uopste ne sjeca i pita me u kom sam mjesecu a ja toliko se trudim da ostanem trudna,(al ne ide)uopste ne vodi evidenciju o pacijentima nego samo daj kes lovu....Uopste me nije pitao jesam li udata,s kim pokusavam ostat trudna nikad nije pitao za muza...svakih 15dana na kontrolu po 100KM ...i na kraju sve je uredu vidimo se opet za 15 dana...al nikad vise
Dosla sam do Godinjaka nekako platila sve.posto nisam Sarajevski kanton al covijek brate zna svoj poso,pa vidjet cemo ako Bog da nadat je se da ce se i nama sreca pokucat na vrata.

< Poruku je uredio amelaa -- 20.5.2007 23:03:30 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: ginekolozi?
20.5.2007 23:31:16   
AIDA RR
Poštovana Amelaa,

jako mi je žao za tvoju tužnu životnu priču, ja se iskreno sa svim srcem nadam, da će ti uspjeti. Čovjek ne zna gdje je veča borba, sam sa sobom ili sa doktorima. Ja sam čula za puno uspješno rješenih primjera bračnene neplodnosti dr. Mehmedbašića, ali za doktora Godinjaka nisam nikad čula. A iz kojeg grada dolazi taj doktor, ako možeš, jako ljepo bi te moljela da mi poručiš njegovu adresu, e-poštu i telefon i koliko je ugodniji od dr. Mehmedbašića i da li ima bolje odnsno novije metode rješavanje neplodnosti.
Zar nije žalostno, da moramo za svoju plodnost toliko plačati... socialno zdravstvo nam omogučava premalo pokušaja, a privatne ordinacije svakog mjeseca.
Ja poznajem veliki broj primjera žena, koje su uzaludno išle po pomoć za rješavanje neplodnosti od doktora do doktora, a na kraju su zanijele spontano. To je više od sreče, to je sudbina. Zato, ja se iskreno nadam, da će i tebi dragi Bog ostvariti sve želje i jednog dana te osrečiti, da rodiš živu i zdravu bebu.
Voljela bi, da mi poručuješ, kako ti ide kod zatrudnjivanja, zajednica Ringeraje će za tebe iskupiti savjete odnosno gdje i tko bi ti još mogao pomoći, jer znaj da je ovaj portal taj, gdje češ uvjek nači pomoč za sve za ostvarenje zatrudnjenja.

Puno sreče, draga Amelaa i javi se nam, a do tad znaj da smo tvoja velika i vjerna podrška!

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: ginekolozi?
2.6.2007 21:46:49   
Amelaa RR
Draga AIDA RR

Evo tek sad sjela za komp.radila zena kucu pa nije imala kad....
Godinjak je stvarno dobar,stari doktor odnosno specijalista za
lijecenje sterliteta i neplodnosti...Do njega sam dosla preko svoje rodice
koja je isto tako imala problema s zanosnjenjem ona je iz Sa kantona(nije nista placala) i ona i muz otisli sve nalaze uradili dao im terapiju i poslje prve popijene
terapije ona hvala Bogu zatrudni.
Posto ja nisam s Sa kantona morala sam sve platit al nek sto bi rekli hahal bilo
al bar znam sta i kako je.Covijek je veliki optimista znaci puno ime i prezime:
Dr. Zulfo Godinjak, specijalista ginekolog na Ginekološkoj klinici Koševo
Adresa klinike: Bolnička 10
Telefon: + 387 33 664 430
Centrala +387 33 250 250;
Fax:
+387 33 213 861
e-mail: gak@kcus.net 
Evo ti draga svi podatci gdje se mozes najaviti pa javi mi sta i kako.Nema pojma koliko mi znaci
vasa podrska.Znas sta mi muz kaze neki dan,,ma Amela trebali smo mi djecu pravit dok smo se zabavljali user posted image

Sve najbolje uz skoro zatrudnjenje od srca vam zeli vasa Amelaa

< Poruku je uredio amelaa -- 2.6.2007 21:48:32 >

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: ginekolozi?
6.6.2007 16:16:54   
AIDA RR
O draga Amelaa,

iz srca i iskrena ti hvala za trud i podatke, jako si me razveselila, jer sam zaista jako dugo čekala na nečije podatke iz prve ruke. Zaista si veliko srce! Znaj da ti želim sreče koliko god može da ti dragi Bog da...jer sa ovim podatcima od mene si dobila veliki sevap... Pomoči nekom, što ga i ne poznaješ, znaj da imaš veliko srce!
Draga Amela uvjek smo s tobom tu u veselju ili žalosti, uvjek se obrati na nas a znaj da je uvjek netko tu tko treba i tvoju podršku!

Još jednom, iz srca i iskrena hvala, zaista si zlatno srce!


(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: ginekolozi?
21.6.2007 20:21:46   
mersa
Pozdrav,imam jedno pitanje : neki mi prijatelji hvale dr. Hadziomerovica u Sarajevu ,pa sta kazete ima li iko iskustva?
Ima li taj dr. Godinjak privatnu ordinaciju?
P.S. Ustavri dva pitanja.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: ginekolozi?
17.7.2007 13:33:05   
Anoniman
Cao raja
Evo i mene sa svojom tuznom pricom, koju cu podijeliti sa vama a itekako se tice nasih ljekara. Prvo da kazem da nisam iz Sarajeva tako da imena doktora vam nece puno znaciti, ali mozda nekome i hoce. Naime moju trudnocu nazalost a zahvaljujuci nasim dr neuspjelu vodio je doktor u lokalnom domu zdravlja (dr) Abdulah Granic koji je i nacelnik porodiljskog u Zenici, i koji je moj pritisak u 32 sedmici tr 140/95 prokomentarisao sa " nije to nista to si ti se samo uzbudila" i na moje sljedece posjete se drzao svoga uz savjet da se ne uzbudjem oko toga jer je to normalno. A moja beba je iz dana u dan bila sve slabija i slabija... I kad je svanuo taj dan da idemo u rodiliste (dr) na prijemnom odjelu je uradio ctg i zakljucio da beba spava i da to opet normalno i nije nista opasno , a moja beba je nakon 16  sati umrla naravno u meni i naravno pred ocima ljekara u bolnici. Dr se naravno nije udostojio da uradi carski rez sto je s tom dg trebao hitno da uradi. A  poslije svega toga su me pokusali ubijediti da je beba imala genetsku anomaliju a ja radila AC i nalaz bio  uredan i obdukcija je pokazala da je beba bila sasvim zdrava samo mrsava naravno zahvaljujuci nasim dr koji nisu doktori nego ludjaci koji ne zasluzuju da se zovu ljudima a kamoli doktorima.  Da ne spominjem kakvu sam vezu morala traziti da me neki od kretena porodi jer niko nije htio da uzme na sebe odg da napise izvjestaj a kamo li sta drugo.I eto to je ukratko moja tuzna prica od prije 6 mjeseci.  Najzalosnije je to sto se to  jos uvijek dogadja kod nas i u 21 vjeku. I ja se sad spremam za novu trudnocu i nemam pojma kako cu izdrzati...  eto malo je duze al sta se moze....

(odgovor članu mersa)
  Neposredna veza do poruke: 34
   RE: ginekolozi?
17.7.2007 22:48:48   
Aida
Draga članice,
jako mi je žao što se sve nažalost tužno okončalo user posted image , ali ne gubi nadu. Bit će, ako bog da, sve u redu drugi put. Znam da su naši ljekari večinom nemarni prema pacijentima, i zavisi od njihovog raspoloženja kako će postupiti s njima, ali nemoj da te obeshrabri.
Puno sreće ti želim i nadam se da ćeš uskoro dobiti slatku bebicu.
Pozdrav u Zenicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: ginekolozi?
17.7.2007 23:54:33   
as12
 Hvala...........Ma ne gubim nadu a borim se ostanem pri sebi i da nastavim dalje al tesko je, narocito kad si svjestan svega.user posted image  A ovo je tek ukratko imalo bi se tu jos stosta dodat.................. Nek im je na sramotu, jer ima jos ovakvih slucajeva mnogo........

(odgovor članu Aida)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: ginekolozi?
18.7.2007 13:05:10   
Žena
To je stvarno užasno, ali nažalost i realno. Ne mogu da vjerujem da ljudi tako okrutno postupaju prema ljudima. I ja ti držim fige, s nadom da ćeš uskoro dobiti jedno malo slatko biće i da ćeš biti sretna.

Pusa u Zenicu

(odgovor članu as12)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: ginekolozi?
24.8.2007 0:27:58   
JABUKA
Draga Merso, ponekad je teško preporučiti bilo kojeg ljekara, posebno ginekologa. Svaka žena želi da joj se priđe na poseban način. Ne godi svakoj ženi isto. Ja idem privatno i kod ginekologa i kod zubara. A ljekara opće prakse po potrebi posjećujem u Domu zdravlja. Naime, svakih šest mjeseci uradim testove krvi i ostalo. Potom svkih šest mjeseci ginekolog i zubar. Papa-test, svake godine, kao i UZ grudi. Moja ginekologica je dr.Sabina Čengić, ima privatnu ordinaciju u zgradi "Papagajka" u SA. I ima, za mene, jako dobar pristup pacijanticama. Nekoliko puta sam se u to uvjerila. Vodila mije trudnoću, ali mi nije, kao većina, sama odredila gdje ću se poroditi i kod kojeg doktora. Jer svi su oni manje-više u vezi i jedni drugima preporučuju pacijente. Ne, dr.Sabina mi je prepustila da sama odlučim o tome. Rodila sam u Općoj bolnici u SA, a carski rez je uradio dr.Mašić. Takođe, izuzetan čovjek. Eto, preporučujem ti ova dva ljekara-ginekologa.
Puno sreće! user posted image

(odgovor članu mersa)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: ginekolozi?
24.8.2007 16:58:56   
mersa
Pozdrav!
Hvala na preporuciuser posted image .
U  proteklih desetak dana sam  skontala da ipak trebam dr. Men.kasnila,test negativan, a mene nervoza uhvatila. Odlucim da je vrijeme promijeniti  dr. Narucim se kod jednog dr. u Mostaru, inače radi i u javnoj ustanovi, tako da  bar nalaze ne plaćam. Da ne duljim,uradio nalaz hormona,papa test,ultazvuk itd. Sve ok osim hormona estrogena manjka. Propisao mi Cycloprogynovu 3.mjeseca i opet kontrola hormona. I još nešto savjetovao se sa dr. Mehmedbašićem.  I ponovo kad uradim nalaze će se konsultovati s njim. Zanimljivo zaista ga cijeni i kaze da je strucnjak.Barem neki napredak u mom slučaju.user posted image user posted image  A ovog mog izvjesnog novog dr. svi su nahvalili tako da sam se ja odlucila za njega. user posted image  
P.S. Smijao se kad sam pitala da li mi je materica mala. NIsam radala kakva ce biti to je bio odgovor.
 
Zadovoljna sam sto sam se natjerala da bar krenem ponovo od početka, sa nalazima itd. user posted image

(odgovor članu JABUKA)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: ginekolozi?
26.8.2007 1:01:20   
JABUKA
Draga Sanjalice, ako ti je već MO blizu, ili ako živiš u tom gradu, toplo ti preporučujem dr.Sarića u Brankovcu. Mislim da radi i u javnoj ustanovi, u ul. Osmana Đikića, odmah s početka ulice je zgrada, sa desne strane. A ima i privatnu ordinaciju, mislim negdje oko bivše kasarne KONAK /iznad harema Šehitluci, na Titovoj-glavnoj ulici, kod Narodnog pozorišta/. Takođe dr.Suma Međedović je sjajna ginekologica, kao i Fadila Bijedić /ako još radi, možda je trebala i u penziju/. Sjetih se i dr.Velića, ali ne znam gdje radi. Kuća mu je prekoputa Stare Gimnazije, i mislim da je tamo jedno vrijeme imao i privatnu ordinaciju.
Nadam se da će ti ove info koristiti.
Srećno!user posted image

(odgovor članu mersa)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: ginekolozi?
29.8.2007 20:40:43   
AIDA RR
Draga Jabuka,

znaj da češ ovim informacija jako obradovati Sanjalicu i mnogo drugih djevojki odnosno žena. Zato ću ti u ime svih reči: NAJLJEPŠA HVALA...

Veliki pozdrav,

Aida RR
user posted image

(odgovor članu JABUKA)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: ginekolozi?
30.8.2007 7:00:03   
sanjalica
Hvala Jabuko kao i svima ostalima koje ste ovdje. user posted image

_____________________________

Potpuno sam sigurna. Uspjet ću!

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: ginekolozi?
26.9.2007 13:42:35   
Anoniman
Drage moje,
Iygleda da sve imamo problema. Drago mi je da i mi u Bosni imamo forum, samo ga trebamo malo vise aktivirat, pa i boljim temama. Ja sam imala svakakvih iskustava, prva trudnoca sa visokim pritiskom i hitan carski rez, a druga je bila blizanacka i nazalost u 10 sedmici su mi rekli da bebama ne kuca srce. Prvo su mi rekli da su blizanci, tako sam bila sretna i onda je dr poceo sa sutnjom i ozbiljnom facom i rekao mi nakon nekog odugovlacenja da bebama ne kuca srce.
Sada vec godinu dana pokusavam zatrudnit,ali ne ide, svaki dan sam na internetu, pratim ovulaciju, provjerim na milion kalendara ali nista, znam da razumijete.
A sto se tice dr u Sarajevu ja preporucujem dr Salku Masica u bolnici dr Abdulah Nakas i dr Lejla Imsirija na Kosevu, to su zaista dr i ljudi, ne trebju vam ni pare ni veze a pristupice vam kao nekom svom najrodjenijem.
Zelim vam sve najbolje i javljajte se, pisite, razmjenjujte podatke, informacije, savjete, jer sve nam to dodje kao neko svijetlo na kraju tunela.

(odgovor članu AIDA RR)
  Neposredna veza do poruke: 43
   RE: ginekolozi?
26.9.2007 14:11:37   
Nela
Zdravo!
Posto vidim da ste uglavnom sve starije od mene ja bih molila ako moze neko da mi odgovori na jedno pitanje. Sa 19 godina sam isla na pregled kod ginekologa (to mije bio prvi pregled). Doktorica mi je radila ultrazvuk stomaka i ustanovila da imam policisticne jajnike. Tada mi je preporucila da pijem tablete Diane35 i od tada ih pijem. Sada su mi 22 god i u braku sam 8 mjeseci. Dok pijem ove tablete nema mogucnosti da se zatrudni, a ako ih prestanem piti onda nemam redovnu menstr.user posted image  Mnogi mi govore da ne bih trebala piti te tablete jer ne valja da se zena cuva u prvim godinama braka. Molila bih nekog od Vas ako moze da mi da kakav savjet u vezi ovoga.
Unaprijed zahvaljujem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: ginekolozi?
26.9.2007 15:59:24   
Blue rose RR
Imam isti problem sa jajnicima-odnosno nakon jake prehlade fasovala sam policistične jajnike. Poslije vjenčanja sam pokušavala da zatrudnim, ali nnnniiiiiiiišta. Otišla na šregled kod Sabine Čengić, teta mi dala neke tablete, ne sjećam se koje, umirila me svojim savjetima, i ja nakon 6 mjeseci zatrudnila. A i dan danas imam te policistične jajnike, menstruacija kasni po  mjesec i pol, dva, a lijena sam otići doktoru. Pozdrav idem kući-kraj radnog vremena.

(odgovor članu Nela)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: ginekolozi?
26.9.2007 16:20:26   
abh
Evo i ja bih preporucila svog ginekologa Dr. Divanovic, ima privatnu ordinaciju u Kolodvorskoj. Stariji doktor, iskren i izravan. Ja sam bila kod njega juce, jer mi kasni, ali mi je test negativan. Uradio mi je ultrazvu i uocio malu tackicu koja je ako Bog da moja beba. Nije ishitreno donosio zakljucke, rekao mi je da uradim ponovo test i javi mu rezultate. Isto mi je rekao da ce mi opet raditi ultrazvuk za 7 dana, ali o njegovom trosku sto se kaze.

Eto ne znam meni je prijatan, a i ja sam kod njega otisla po preporuci.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: ginekolozi?
5.10.2007 17:54:03   
merjem
Pozdrav svima.
Evo i mog iskustva.Prva dijagnoza koju sam dobila dala mi je dr.Purkovic su policisticni jajnici u nekom teskom obliku u kojem nema sanse za trudnocom.A ja budala odmah povjerovala i pala u depresiju jer smo jako zeljeli bebu.poslije godinu dana odem u zavod za zastitu materinstva i dobijem drugu dijagnozu povecan lijevi jajnik sa nekim gljivama pa mi uradise papa test poslije kojeg me deset dana bolio stomak a onda kontrola na koju me ne prime jer moram cekati jos nekoliko dana zbog guzve i ja odustanem.poslije sedam mjeseci kolegica me nagovori da odem kod dr.Mehmedbasica koji me nakonpregledanih nalaza odmah pregledao i ustanovio mi trudnocu od 1.mjeseca.U  12 nedelji dobijem krvarenje kasno navece i naravno odem na kliniku a gore opet sok.pregledala me dr.Imsirija koja mi je odmah preporucila ni manje ni vise nego abortus jer cu tesko iznijeti trudnocu.Tu noc nisam spavala a ujutro odmah kod mehmedbasica koji me smirio svijim pristupom i svojim ponasanjem.Do zadnjeg dana sam kod njega isla na kontrole odnosno kada sam na kraju osmog mjeseca dosla i kada je ustanovio da sam otvorena dva prsta i da sam pocela oticati uputio me kod dr.Hadzica ali mi je rekao ako zelim negdje drugo da mogu i po svojoj volji.Tako sam se ja odlucila za opstu bolnicu i sa njima sam odusevljena posebo dr.Salkom Masicem koji je pravi profesionalac.
eto ja se napisah nadam se da vas nisam udavila

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: ginekolozi?
9.10.2007 14:57:57   
mopy
ZANIMA ME DALI JE NETKO IMAO SLIČNU SITUACIJU,NAIME,U ZADNJE DVIJE GODINE DVA PUTA SAM OSTALA TRUDNA I DVA PUTA POBACILA.OBAVILA SAM SVE PRETRAGE I SVI NALAZI SU SAVRŠENO DOBRI I KAŽU DA JE PROBLEM U MENI,DA SAM PRENAPETA I PREVIŠE SVE PRIMAM K SRCU.SAD SE BOJIM PONOVNOSTATI TRUDNA JER NE BI HTJELA TO SVE PONOVNO PROŽIVJETI .ZANIMA ME DALI JE NETKO TO PROŠAO I DALI IMA KAKAV SAVJET.UNAPRIJED HVALAuser posted image

(odgovor članu mersa)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: ginekolozi?
10.10.2007 0:06:24   
Anoniman
Draga moja najbitnije  je da se opustis. Nemoj razmisljat o tome, Ja sam u Januaru izgubila blizance, bila sam ocajna, ali sam posle malo istrazivala na internetu i vidjela da vrlo malo postotak takvih trudnoca opstane, i da su to pobacaji djece  s teskim anomalijama. Naravno ako je s tobom sve ok, onda je to od boga i prihvati to, ovo ti govori neko ko je prosao kroz to, jer samo ces sebe unistit, pokusaj neki caj za smirenje, nesto na biljnoj bazi. Ja sam bila na leksaurinima, ali kasnije sam sama sebe plusnula i pocela malo cajeve, malo aktivnosti, druzenja, da ne mislim negativno i evo ponovo sam trudna i razmisljam o lijepim stvarima a ne o tome jao sta ce bit ako i ovo izgubim. Zelim ti puno puno srece.

(odgovor članu mopy)
  Neposredna veza do poruke: 49
   RE: ginekolozi?
15.10.2007 15:14:49   
miracle
veliki pozdrav svima....malo kasnim sa mišljenjem...

dr.Begović nikad više  definitivno...iz ličnog iskustva..



za dr.Mehmedbašića samo riječi pohvaleuser posted image

< Poruku je uredio miracle -- 15.10.2007 15:17:29 >

(odgovor članu Dida)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *