|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi?
24.6.2008 10:42:53   
aldi
Ja nisam bila Medolino, a iskreno da ti kažem nisam ni čula za njega. Tebi sretno u svakom slučaju!

_____________________________

Druga beba nam dolazi 11.08.2011
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Naše zlato došlo 27.01.2009.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost

(odgovor članu medolino)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: ginekolozi?
24.6.2008 11:29:04   
medolino
On radi u kumrovcu i ne znam da li je novi ili
a ja se dvoumim jer mi je nije ništa rekao nego samo sestri izdiktirao nalaz da imam PCOS a ja to čula i onda svašta pitala i odgovorio mi je ljubazno ali je mislio da znam za PCOS i da ne planiram trudnoću i nisam udata pa kaže nwe treba ništa i tek na moje reagovanje je rekao ostalo


_____________________________

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

(odgovor članu aldi)
Neposredna veza do poruke: 102
   RE: ginekolozi?
26.6.2008 22:24:18   
sabas
medolono
ja sam bila samo jednom i nikada vise prosle god sam u sklopu sistematskog bila kod njega jos nas kao paze pravo bio je strasno grub pri pregledu i rekao je sestri ima mala ranica kada sam ga pitala sta je to on se napravio pametan pa mi rekao na latinskom a to kada sam arlaukala da me boli rekao je tise mora da boli
toliko znam o njemu a u kumrovcu sam bila kod dr kucuka kao covjek je ok uzasne su guzve ali nista ne poduzima samo papa test i akcija
puse

(odgovor članu medolino)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: ginekolozi?
16.8.2008 11:40:20   
bebanoZe
Cijelo vrijeme neplodnosti vodi me dr.Šestić iz Zenice.
Mogu reci da je divan covjek i da se potrudio pomoci mi koliko je znao.
Ali kada su mi se javili ozbiljni problemi u trudnoci, imala sam osjecaj da je nemocan da ista uradi.Kao da nema dovoljno iskustva sa tako ozbiljnim problemima.
Kada je vidio da je nemocan,poslao me je na GAO Kosevo.
Kraj je bio tragican.
Zna li neko postoji li ginekolog u Zenici koji je malo strucniji u problematicnim trudnocama?
Onoliko koliko sam ja upoznala, cini mi se da su Zenicankama sanse male da ne idemo u Sa po savjet i lijecenje.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: ginekolozi?
17.8.2008 11:48:05   
palma
I ja sam iz Zenice, također sam se liječila kod doktora u Zenici ali sad ću ako Bog da u Sarajevo kod Godinjaka... Liječila sam se kod Zubija kažu da je on dobar ali meni nije pomogao i kod Ribića ali ništa.. ja nisam imala ni jednu trudnoću pa ti ne znam baš reći nešto o tome

(odgovor članu bebanoZe)
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: ginekolozi?
17.8.2008 12:18:44   
bucko
drago mi ječuti za dobra iskustva s dr.čengić, kod nje sam od svog prvog pregleda u 18toj godini....sasvim slučajno, po maminom nagovoru sam jednom otišla do dr gutić, kao treba nekad i gin mijenjati, da čuješ drugo mišljenje...elem, epilog je sljedeći...kao silovana poslije pregleda, uz trajao 1 minutu, dg PCOS, nemam ženskih hormona, muških previše, barem 6 mjeseci hormon terapije, teško da ikad zatrudnim...a sve na osnovu 1 pregleda, bez rada hormona, onako od oka...ja u depresiji, panika...uradim konačno hormone, sve ok, malo prolaktin povećan...dalje pretrage...sve ok...odem kod dr sabine i žena mi kaže kako sam pod stresom (prolaktin=hormon stresa), pijem persen jedno vrijeme, malo poravnim...prolaktin je Ok...istina, imam cistica po jajnicima, nekad i nemam, ali od PCOS nema ništa...hormoni ok, nema dlakavosti, debljine i silnih stvari vezanih za sindrom...menstruacija redovna, malo duži ciklus...ugl, htjela sam reći da mene sabina uvijek smiri, vjerujem joj i nadam se da će brzo na njenom zidu biti okačena slika moga leptirića...

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 106
   RE: ginekolozi?
17.8.2008 17:08:23   
suncan_dan
imala sam prvog dr.bio je user posted image uvijek sam mu mogla otic, bez termina u koja god doba, ili nazvat na mob. ili kucni, onda sam se preselila, i imam sad jednu zenu dr. ona je ista kao i on brine se o meni kao majka o svom dijetetuuser posted image a kad je ona bila jednom na odmoru, mene bolilo, i ja odem kod drugog dr. i odma mi je napravio pogresnu diagnozuuser posted image ... tako da je nikad necu da mijenam, sve dok ona bude to radila.

_____________________________

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 107
   RE: ginekolozi?
17.8.2008 17:43:13   
slono
Draga Antigona,preletjela sam sve porukice i kod tebe jedine procitah komentar za dr Spahovica.Pozdravljam taj komentar i usput bih dodala svoje iskustvo.
Ja sam trenutno trudna, ovo je moja druga trudnoca i nisam imala problema sa zacecem, ali sam nakon prvog poroda imala problema sa hormonima hipofize koji su me unistili.Nakon toga sam se okrenula homeopatiji, jer mi je doktora bila puna kapa i zahvaljujuci mojoj dr Bibi-homeopata i ljekar sad sam tu gdje sam.
Nisam se nikad vezala za jednog ginekologa nego su se stvari desavale onako same po sebi i isla sam tamo gdje me vrlo cesto vukao osjecaj.
Bila sam i kod izvikanih i neizvikanih i samo bih navela spisak, to ukljucuje i trudnoce i sve preglede, papa testove, hormone i polip na grlicu, znaci ono sto sam radila do danas.
1.Nejra Pasic
2.Perva - Kosevo
3.Mirsad Puzic-Opca bolnica
4.Senad Mehmedbasic
5.Nenad - Opca bolnica
6.Ekrem Divanovic
7.Dr Spahovic
Moj zakljucak je da sam za sve ove dr osim dr Spahovica cula i ovakve i onakve price, dovoljno je procitati i poruke sa foruma.Mozda su on i Divanovic slicni, valjda i po godinama, ali opet je taj Spahovic nejvjerovatan covjek, ljudina i strucnjak.Koliko znam on je njapoznatiji citolog u Sarajevu, zaradio je penziju u Opcoj bolnici i sad tek radi privatno kod Hotela Bristol.To je jedini covjek koji ne da da mu se gura u dzep, koji ne prima peskese i koji ti se posveti kao da si mu prvi pacijent u karijeri.
Jedino sam njemu mogla otici i reci ....znate ja vodim trudnocu kod tog i tog, ali dosla sam sad kod Vas jer je dr na godisnjem, a mene nesto boli.........., a da on nijednog momenta nije napravio facu niti omalovazio to sto nisam kod njega od pocetka.Nema sujete, a zna da drugi imaju pa mi kaze da ne govorim svom dr da sam bila kod njega, da se sta ne uvrijedi.
Sutra opet idem kod njega i posto se oept zelim poroditi u Opcoj, odrzavat cu vezu s njim jer je tako ljubazan i divan dr.
Moja preporuka je on, a svako neka sebi nadje onog dr koji mu najbolje lezi i odgovara.
Mehmedbasic je masina, cekaonica mu puna kao u Domu zdravlja, pregled traje 5 minuta, a ona sestra kod Pasicke ko firer, docekuje i ocitava nalaze.
 
Sretno svakoj zenici koja nije zatrudnila da to dozivi i na svijet donese zdravo malo pile.
 
Slono

(odgovor članu Antigona)
Neposredna veza do poruke: 108
   RE: ginekolozi?
17.8.2008 21:28:31   
bebanoZe
U Sa (Kosevo)  me je porodila mlada doktorica Kandic. Kazu mi da njen otac ima privatnu ordinaciju. Zna li neko nesto o tome?

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 109
   RE: ginekolozi?
19.8.2008 22:36:50   
prevareni
Ćao naš savjet je da se javiš DR.Gvozdenović  jer ono sto smo ja i moja supruga vidjeli do sada je dobar i dao nam je savjeta što nismo do sada znali a promjenili smo dosta doktora toliko.



ja 35 ms 31 u braku 12 god.

(odgovor članu bebanoZe)
Neposredna veza do poruke: 110
   RE: ginekolozi?
20.8.2008 12:27:35   
ajla.d
pozdrav adana zeljela bi znati dali mogu ostati trudna cuvam se pet godina sad sam u dva mjeseca i dali ja mogu zatrudniti zato sto sam se dugo  cuvala toga se jako bojim

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 111
   RE: ginekolozi?
20.8.2008 12:28:39   
ajla.d
sad sam dva mjeseca u braku

(odgovor članu ajla.d)
Neposredna veza do poruke: 112
   RE: ginekolozi?
20.8.2008 12:33:02   
Enni
ajla, ja sma 4,5 mjeseca u braku, ostala sam trudna odmah naredni mjesec, u maju, a bebu izgubila 26.7. Nema razloga da ne ostaneš trudna nakon čuvanja!Sretno.

(odgovor članu ajla.d)
Neposredna veza do poruke: 113
   RE: ginekolozi?
21.8.2008 17:18:57   
mamyca
Ja toplo preporucujem Dr.Senada Sarica,on je vodio moju trudnocu i bio je na porodjaju mada nije bio dezurni,a inace je sef ginekoloskog odjela u Brankovcu.A znam dosta zena kojima je pomogao.

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 114
   RE: ginekolozi?
21.8.2008 17:53:52   
anitaMO
meni je pomogao dosta Dr.Saric i ja ga preporucujem.

_____________________________

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 115
   RE: ginekolozi?
22.8.2008 2:34:17   
uporna
obisla sam doktora i doktora ali što se tice strućnosti barem za sterilitet najboli ja doktor Godinjak na klinici za liječenje steriliteta u Sarajevu (doktor jesa malo grub ali najbitnije je da je strućan) Ja bi svim zenama koji imaju isti problem kao ja preporucila da odu jes da se ceka malo duze dok se ude u program lijecenja , ali ostali nalazi i pretrage idu brzo , radi sve operacione i druge zahvate koji su potrebni čak i vantjelesnu a kad dode do oplodnje vodi vas sve do poradaja , a ako mu ponudite kovertu naljutiće se na vas , moramo priznati da ih je danas malo takvih.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 116
   RE: ginekolozi?
22.8.2008 11:49:44   
Lilly
obisla sam doktora i doktora ali što se tice strućnosti barem za sterilitet najboli ja doktor Godinjak na klinici za liječenje steriliteta u Sarajevu (doktor jesa malo grub ali najbitnije je da je strućan) Ja bi svim zenama koji imaju isti problem kao ja preporucila da odu jes da se ceka malo duze dok se ude u program lijecenja , ali ostali nalazi i pretrage idu brzo , radi sve operacione i druge zahvate koji su potrebni čak i vantjelesnu a kad dode do oplodnje vodi vas sve do poradaja , a ako mu ponudite kovertu naljutiće se na vas , moramo priznati da ih je danas malo takvih.

Potpisujem!
Mene su godinama zavlacili, da ih sad ne spominjem. Tek kad sam dosla kod dr. Godinjaka pocelo je nesto konkretno da se radi. Prezadovoljna sam! Ne prica puno ali ono sto kaze na mjestu je. Svaka cast!user posted image

(odgovor članu uporna)
Neposredna veza do poruke: 117
   RE: ginekolozi?
13.9.2008 0:29:09   
mea83
ja sam novopecena trudnica koju je danas doktorica na Kosevu prepala i ne znam sta cu od sebe.
prvi put sam bila kod nje preporuceno,posto sam saznala preko testa da sam trudna odlucila sam otici kod ginekoliga i eto otisla sam kod nje.
posto se u prvoj fazi mora malo sacekati da bi oni na ultrazvuku vidjeli ista cekala sam malo vise od mjesec i danas sam bila kod nje.
u sred pregleda je onako zacudjeno gledala je u mene pa u monitor i pokazala mi kao ja ne mogu nista da vidim ovdje vidi kao mjehur ali bez embriona
koliko je to  moguce da ona nista nije vidjela ne znam
znam da me razocarala i sad ne znam dal da idem privatniku ili sta vec.
na slici se vidi crna rupa i to je sve
ako se neka trudnica sjeca svog prvog ultrazvuka u to doba znaci prvi mjesec nek mi napise jel u stvari se vidi embrion (fetus)
hvala unaprijed i nadam se da ce mi neko dati bilo kakav savjet

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 118
   RE: ginekolozi?
13.9.2008 11:34:12   
bebana27
ima li neko sa mog kantona da mi kaze koji je doktor dobar jer sam isla jednoj pa  mi nikad nije htjela nista objasniti nego sam ja kod kuce sama odgovore trazila

_____________________________

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mea83)
Neposredna veza do poruke: 119
   RE: ginekolozi?
13.9.2008 12:11:29   
mamy Sabina
Jeste da je u Mostaru,al ja od srca preporučujem dr.Senada Sarića.
Izuzeten doktor,čovjek.

_____________________________

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?



(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 120
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 13:28:26   
belkisao
upravo sam se narucila kod dr sabine cengic.moze li mi neko reci kakvo ima iskustvo sa njom! inace, prije sam bila kod jadranke dizdarevic. hvala puno, cure user posted image

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 121
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 13:35:03   
mamina princeza
Ja sam jedno vrijeme isla kod sabine cengic - zena ko zena nije losa al jednostavno meni je prestala odgovarati u nekom periodu, nekako sam valjda previse puta otisla kod nje pa me je prestala ozbiljno shavatat a to mrzim jer mi je logicnije da si bolji prema stalnim pacijentima nego onako da im samo ukratko das dijagnozu. Od kada sam promjenila ginekologa puno sam zadovoljnija - mada mne mogu reci neku posebnu manu za tu doktoricu ima tu vise subjektivnih stvari.

Ipak je pamtim po necemu jako jako lijepom - dijagnosticirala mi je trudnocu.... mada me malo isprepadala ale eto:)

_____________________________

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu belkisao)
Neposredna veza do poruke: 122
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 15:36:23   
idana_85
Moja prijateljica je isla, ona dodje inace rodica njenom muzu i izgubila je bebicu, ne znam kako ali cini mi se da nju krivi i kaze da kod nje vise ne bi isla ni pod razno. Tebi sretno

_____________________________

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.


(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 123
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 16:38:10   
belkisao
hvala vam punouser posted image
otici cu, pa cemo vidjeti
bitno mi je da hoce razgovarati i da mi objasni sve, a ne da moram klijestima vaditi iz nje. kao sto mi se do sada desavalo!user posted image ne volim kad imam osjecaj da se dr. prvi put srece sa trudnocom, a ja dodjem kao neko iskusan, pa pitam i objasnjavam 5 min, a dobijem odgovor tipa; tacno!, u pravu ste!, da!, ili ne!
u svakom slucaju, hvala vam cureuser posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 124
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 16:51:46   
mivica
Drage moje buduce mame,
ja sam najprije pocela privatno voditi trudnocu kod dr Amre Hadzismajlovic i sve je to bilo ok, zena je stvarno super i po pola sata sam znala ostati kod nje. Odgovarala bi mi na sva moja postavljena pitanja, objasnjavala bolje neke stvari, koje mi nisu bile jasne i sl. Medjutim, odlucila sam se krajem 6.mjeseca trudnoce otici na kliniku Kosevo na kontrolu, jer sam se tu planirala poroditi. Primio me je dr Boris Nikulin i istog trena sa UZ-om preko stomaka ustanovio da mi je grlic maternice cudnog oblika i da trebam uraditi serklaz (da bi sprijecili prijevremeni porod). Hvala Bogu na tome, sustina je slijedeca, da 99% privatnika gleda kako se razvija plod i karakteristike ploda. Rijetko koji ustanovljava anomalije na majcinim organima. Tako da bih vam ja preporucila da svakako ponekad odete na kliniku Kosevo i napravite pregled. Nakon toga, ja sam ponovo s tim nalazom otisla kod dr Amre i ona je konstatovala da je zaista neophodno uraditi serklaz. Dakle, ona to sama ne bi ni vidjela da joj ja nisam rekla. Nemojte cekati 7. mjesec, jer se ja mislim serklaz moze uraditi do polovine 7. mjeseca, a poslije ako se ne daj Boze ustanovi, e onda vam ne gine konstantno lezanje do poroda user posted image Sretno!!!


_____________________________

Bakir, 21.06.2008.

(odgovor članu belkisao)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *