|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi?
15.9.2008 16:56:06   
mivica
mea83,
ne sekiraj se nista i moj prvi UZ pregled je bio crna loptica user posted image , to je zapravo tvoj plod!!! Ustvari tu ti je formirano mjesto gdje ce se ugnijezditi plod, on je tu samo je jako sitan da se ne moze vidjeti UZ-om!!! Trenutno je to jedna mala tackica user posted image user posted image user posted image Bice bice, sacekaj 10-ak dana i mali graskic ce se pojaviti, no sikiriki user posted image


_____________________________

Bakir, 21.06.2008.

(odgovor članu mea83)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: ginekolozi?
23.9.2008 17:49:33   
Enana
Pozdrav svima.
 
Ne mogu se bas pohvaliti da sam isla kod mnogo doktora.
Moje prvo iskustvo sa ginekologom je bila Rada Rakic. Kao uvijek je sve bilo ok. Mjesec dana nakon sto sam uradila papa test, za koji mi je rekla da je u redu, ponovila sam isti kod privatnika, dr Vernes Begovic. Nalaz je ukazivao na CIN I.
Tada sam potrazila i drugo misljenje kod doktorice Sacke (ne znam tacno ime i prezime), koja me je tako grubo pregledala (tri dana nisam mogla sjediti), a onda mi je tako grubo rekla da imam HPV. Na moje pitanje sta to znaci, razgoracenih ociju mi je rekla: "HPV je virus koji uzrokuje rak grlica maternice. Nema lijeka." (kao da sam ja to sve vec trebala znati). Ne mozete ni zamisliti uzas koji sam tada osjetila. Nije se udostojila ni da mi objasni.
 
Uglavnom, vratila sam se doktoru Begovicu, koji mi je sve detaljno objasnio. Borio se sa nama posljednje tri godine i sto je najvaznije sve vrijeme je bio optimistican. Ja sam HPV stavila pod kontrolu, a i konacno ostala trudna.
 
Tako da je doktor Vernes Begovic moj konacan izbor i svima bih ga preporucila user posted image .

_____________________________

Nase malo pile nam dolazi 05.04.2009. aBd

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: ginekolozi?
24.9.2008 15:23:47   
prevareni
Cao jos kada bi vidjele kako radi DR Gvozdenvić pa onda bi drugacije mislile o svojim DR.12 god.sam u braku i nemam djece obisla sam puno DR.ali je dokazo da ga odsvakle traze nikada mi nisu htjeli dati da vadim briseve,ikada sam kod DR Gvoz.mi je nasao milion bakterija,koje su me naj vjerovatnije sprecavale da zatrudnim po 2 put i da iznesem trudnocu,a sada trenutno ja i moj muz se drogiramo silnim tabletama i Ja (Vaginaletama),i jos nesto 100% tacna informacija,pricam komsinica da njen brat nije imao 6 god.djece i ustanove da imaju bakterija,i uspjesno su se izlijecili i dobili SINA.

AMI.

(odgovor članu Enana)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: ginekolozi?
25.9.2008 8:34:39   
Liamchica
Pozdrav.

Molim vas da li neka od vas moze podijeliti svoje iskustvo sa dr Sebijom Izetbegović sa Koševa. Jer mene su uputili njoj i zelim se dobro raspitati prije svega. Uputili su me njoj u zelji za sto skorijom trudnoćom.

Hvala unaprijed.

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: ginekolozi?
25.9.2008 17:19:50   
memsi
pozdrav,neznam koliko već radiš na tom polju ali koliko sam ja upoznata doc.godinjak je specijalista za sterilitet.mislim nemora značiti da imaš veliki problem ali pokušaj radije kod njega.sve ovisi koje prirode je tvoj problem,ako uopće postoji naravno.dali si već negdje ranije išla...

(odgovor članu Liamchica)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: ginekolozi?
25.9.2008 18:39:22   
hanich
pozdrav svima
je li može neko da mi preporuči ginekologa iz tuzle ili
živinica




(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: ginekolozi?
25.9.2008 21:30:06   
medavi
Neznam za tuzluz ali imas odlicnog ginekologa
u srebreniku-dr Zukic Ibrahim
moj je doktor i danas imam dva sincica
koje sam donijela na svijet zahvaljujuci dB pa njemu
vrhunski je dr 10 god sam vec kod njega
a znam dosta zena iz brckog gracanice tuzle koje dolaze njemu
sretno!user posted image


_____________________________

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

(odgovor članu hanich)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: ginekolozi?
26.9.2008 13:20:39   
Mika
Draga moja Enana, drago mi je da si sad bolje ali ja sam bila kod Vernesa Begovića i nisam imala lijepo iskustvo, a isto nisam ni jedina. Kod njega predlažem oprez jer nisam jedina koja je rekla da mu više nikad trudnoću nebi povjerila. Nemoj da te strašim ali nakon mog spontanog ja se više nikad nebi pozdala u samo jednog doktora.

_____________________________

Borba je počela!

(odgovor članu Enana)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: ginekolozi?
26.9.2008 13:42:08   
mamin sin
Hmm..Nemam licno iskustvo sa dr.Vernesom Begovicem, ali sam cula da je on primarno citolog i da je dobar kada treba raditi papa nalaz...Ali mu se prisiva i titula ginekologa a da i nije bas dobar na tom polju....user posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: ginekolozi?
26.9.2008 14:30:52   
Mika
Upravo to mamin sin, evo i BebaEna na 1.str nam je ispričala svoje iskustvo o tome kako joj je dr. Begović vodio trudnoću. Meni je bilo slično, sve mojee žalbe na ovo ili ovo su bile "normalne za trudnoću" dok me nije zabolilo eh i onda me pustio da čekam vikend i tek u ponedjeljak odem njegovom haveru Begiću na sekrlaž. Do tada su moje bebe već bile izgubljene.

_____________________________

Borba je počela!

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: ginekolozi?
29.10.2008 15:02:01   
sadi
Draga Slono,

Molim te reci mi gdje kod Hotel Bristola tacno jer sam cula od osoblja da je DrSpahovic vrstan strucnjak i sve sto si opisila da je tacno(nije da ti ne vjerujemuser posted image ).
O njemu sam cula sve naj naj a nisam znala da radi privatno a znala sam da je u penziji.
Hvala ti unaprijed i bas mije drago da si ga spomenula.

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 136
   RE: ginekolozi?
29.10.2008 15:27:48   
amara
o pozdrav svima a tebi sadi... poseban ;)))
i ja sam cula da je dr. Spahovic dobar pa evo da komentarisem malo... a kod Vernesa sam bila u 16. sedmici trudnoce i nista me nije impresionirao, pola sata je pricao o svojoj masini 3-4D bla bla, ko da da oprostite spava sa njom hehehehe:))))

zamolila bih Enanu da mi se javi, voljel bih znati sta je ona uradila po pitanju HPV.. voljel bih imati malo vise informacija, ili neko ko zna nesto o tome.
hvala unaprijed

pozz svima

(odgovor članu sadi)
Neposredna veza do poruke: 137
   RE: ginekolozi?
29.10.2008 21:08:40   
Vedica
postovi sa druge teme
IZVORNA PORUKA: sadi
Nova sam na forumu i treba mi vase misljenje.
Zamolila bih vas da mi napisete vasa iskustva sa ginekolozima u Sarajevu. Kakva su vasa iskustva, cijene i sta mislite o Dr Vojislavi Purkovic.
Pozdrav i hvala


IZVORNA PORUKA: ja_naiva
bila sam kod nje 3 puta, izuzetno prijatna zena (sto je meni cini mi se na prvom mjstu), sama prima pacijente, nema sestru sve sama obavlja, detaljna, moze se ispitat sve sto te zanima, nije joj neka prevelika guzva u cekaonici pa mislim da ima dovoljno vremena za konsultacije ...... preporucujem i mislim se i sama kod nje uskoro prebaciti


IZVORNA PORUKA: Puslica
cao zene,ja bih od srca svakoj preporucila dr.Željko Pavlovic,u Lukavici radi u poliklinici Bioritam a i u bolnici Kasindol,ja idem privatno jer nisam njihov osiguranik pa bi i u bolnici placala,o njemu sve naj naj ,pristup,odgovornost nemam rijeci,dao mi je i privatni mob mogu ga nazvati kad god zelim u vezi bilo cega (to vam sve govori)covjek je u korak s vremenom i naukom stalno ide po seminarima po Bg,mislim da je tamo i zavrsio med.
pa sretno svima koga god da izaberete.!


IZVORNA PORUKA: ja_naiva
zaboravih prije reci za dr. Purkovic: zena je pravo skromna. kod drugih dr-ova po zidovima izljepljene slike trudnica, bebica, aman, ...ona/on  je vodila 1000 trudnoca, sve sretne vesele..... kako ono kazu, ko se hvali sebe kvari.... kod Vojislave nema nikakve hvale, uopste zena ne prica o sebi i svojoj aparaturi i sl. samo fino mirno obavi svoj posao.....



_____________________________

***************************
Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu amara)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: ginekolozi?
2.11.2008 12:03:55   
sabas
djevojke samo da javim da je dr godinjak poceo privatno na termama na ilidzi 033 772 002 juce sam zvala i potvrdila inf djevojka koja se javila rekla je da dr dole obavlja preglede i cak mi je rekla ako se danas porucim da me vec u srijedu moze primiti, sto je za mostuluka jer na klinici i kada se porucis ceka se vjecnost

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: ginekolozi?
3.11.2008 12:16:59   
lejlas30
IZVORNA PORUKA: sabas

djevojke samo da javim da je dr godinjak poceo privatno na termama na ilidzi 033 772 002 juce sam zvala i potvrdila inf djevojka koja se javila rekla je da dr dole obavlja preglede i cak mi je rekla ako se danas porucim da me vec u srijedu moze primiti, sto je za mostuluka jer na klinici i kada se porucis ceka se vjecnost



Ako je to tacno, vala si i ti za mustuluka user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 140
   RE: ginekolozi?
25.11.2008 19:38:32   
belkisao
please, moze li mi neko nesto reci o dr nidzari abadzic sa GAKa? sigurna sam da ima na ovoj temi ali nemam vremena citati. treba mi hitno, ako bilo ko ima iskustva sa njom! hvala vam puno! evo vec cekam!!!

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 141
   RE: ginekolozi?
25.11.2008 21:39:42   
moni
Ja ti mogu samo reci da je meni zena radila carski i da sam prezadovoljna. Nikad je prije toga nisam vdjela jer mi je trudnocu vodio privatni ljekar. Gore je svi hvale.Valjda sam ti bar malo pomogla.

(odgovor članu belkisao)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: ginekolozi?
25.11.2008 22:14:38   
najjda
belkisao meni je zadnja 3 mj trudnoce vodila jako je dobra nesekiraj se  zena je precizna i realna u svom poslu meni su sve i svasta govorili i ona mi je potvrdila suprotno i ispostavilo se da je bila tacna cak mi je rekla pred porod zadnji uz da mi je beba teska 3,300  i pogodilaje najjda se rodila sa 3,350 to je to kada god sam bila na uz isli smo na 4d nikada svoje pacijente nevodi na 3d  i uvijek mi je bebicu pokazivala u boji i hvatala uvijek lijepe slike priblizene da joj vidim glavicu i sl  jako je prijatna

_____________________________

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu belkisao)
Neposredna veza do poruke: 143
   RE: ginekolozi?
26.11.2008 20:55:36   
belkisao
cure, hvala vam puno
nisam imala vremena da vam zahvalim prije
stvarno je prijatna i precizna, danas sam je upoznala
user posted image

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: ginekolozi?
27.11.2008 18:48:03   
My baby
pozdrav svima user posted image

jel ima neko broj tel.  privatne ordinacije dr Spahovića vidim da su ga neke forumasice spomenule

(odgovor članu belkisao)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: ginekolozi?
28.11.2008 12:36:55   
najjda
Ne mogu se bas pohvaliti da sam isla kod mnogo doktora.
Moje prvo iskustvo sa ginekologom je bila Rada Rakic. Kao uvijek je sve bilo ok. Mjesec dana nakon sto sam uradila papa test, za koji mi je rekla da je u redu, ponovila sam isti kod

e moram vam istipkati za ovu dr  .sinoc mi prica moja sveki koj je redovni pacijent ove rade i kada god dođe sve je ok  mada se sinoc ustrocala dođe njoj radna kolegica  sva rastresena i kaze joj kako je bila kod rade i ona joj rekla da joj je maternica sva struhla i da joj je jedan bubreg suh (ko ona vidjela na uz) ima kao cistu na jajniku ma eto zena umire ova jadna sta ce ode jutros privatniku i uradi sav pregled (isla je u kiseljak kod privatnika) i ode kod druge dr na skenderiji oba su joj dr rekla da odmah sa nalazima ide tuziti tu rakicku da nije normalna i da su joj svi nalazi uredu ali ce slati nalaze u zagreb kod neke njene rodice i ona ce joj sve detaljno  uraditi.......moju sveki uhvatila prpa pa i ona je otisla danas jer joj ova vec 2 god govori da je sve uredu ....pa kaze mozda nedo bog nije a ja cekam i kontam da je ok .....eto morala sam vam ovo reci....

_____________________________

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu Enana)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: ginekolozi?
28.11.2008 19:24:12   
as12
A ja se ne bih usudila ikome preporuciti nekog doktora,
jer u biti svi su oni isti,
nekom losi nekom dobri
pa sta te potrefi......
zalosno ali istinito.......

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 147
   RE: ginekolozi?
1.12.2008 21:40:15   
anelinos
pozdrav djevojke interesuje me jel neko ima iskustva sa dr. hađiomerovicem ima ordinaciju na marin dvoru...

(odgovor članu as12)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: ginekolozi?
2.12.2008 9:31:55   
budućamama
Dr. Hadžiomerović je dobar doktor, dosta je forumašica bilo zadovoljno s njim. Doduše, ja nisam imala problema s hormonima kad sam išla kod njega, ali se u mom slučaju pokazao kao dobar dijagnostičar.
Sretno!

_____________________________

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.
_____________________________

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 149
   RE: ginekolozi?
2.12.2008 9:43:32   
ElmaB
Ja kod njega idem deset godina i vodio mi je obje trudnoce! Doktor je fantastican, ali je prije svega covjek! Ako zelis njegov broj posalji mi PP!

Pozdrav!


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *