Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:16:50
Selminja
Malena, sin ti je prekrasan, da vam je živ i zdrav! Ja sam sinoć prvi put osjetila da moja beba štuca aaaaaaa kako sladak osjećaj Probudi me u neka doba, i stomak malkice odskače u istim vremenskim intervalima, a beba mirna, ne mrda se. Ustanem napijem se vode, al haman joj nije pomoglo, još je dugo štucala pa huda nekad se smirila, vala ne pamtim, mene oborilo Kako ste mi vi, bogami usitnilo pojedinima pravo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:17:41
mamina princeza
o gerbo zao mi je tso itebe nesto pati al st acemo moramo biti optimisticne i bice abd ok i mene interesuje ovo takmicenje za jastuk dal ga jos ima i kad treba da se raspisemo :)))
Ja imam neki slican al tvrd pa mi ne odgovara bas najbolje ... ovaj mi izgleda puno bolje a vec sad bi mi dobro dosao.
ej zene s iskustvma s hematomima jeste li pile apaurine.... negdje procitala da se preporucuju i u tom slucaju. Proslu trunocu su mi bili redovna terpija sad niko ne rece nista .... jeste li vi pile?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:22:21
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
o gerbo zao mi je tso itebe nesto pati al st acemo moramo biti optimisticne i bice abd ok i mene interesuje ovo takmicenje za jastuk dal ga jos ima i kad treba da se raspisemo :)))
Ja imam neki slican al tvrd pa mi ne odgovara bas najbolje ... ovaj mi izgleda puno bolje a vec sad bi mi dobro dosao.
ej zene s iskustvma s hematomima jeste li pile apaurine.... negdje procitala da se preporucuju i u tom slucaju. Proslu trunocu su mi bili redovna terpija sad niko ne rece nista .... jeste li vi pile?
Ja sam imala hematome u obje trudnoće, nikad nisam uzimala apaurin. Koliko ja znam on ide ako su kontrakcije.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:22:25
gerberka
meni ovi apaurini fino gode na rastrojene živce dok sam pod terapijom neću se svađati na RR-u
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:26:20
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
IZVORNA PORUKA: Sandrich
zenice gerba je pisala jutros na drugoj temi pa da vam javim..na bolovanju je,visok joj pritisak pa joj neki dan bilo lose tako da je kuci,dobila apaurine da pije
oooh nadam se da ce joj biti bolje...vidim ja nedostaje mi ona...ostale sve ove XXL trudnice sve pred porod...nema mi slabo moji "vrsnjaka"
drage moje drugarice
pijem apaurin i dobila abdomet, srcani mi strasno visok
kako ste sve drage moje?
zna li neka žena kad se mozemo takmičiti za poklon jastuk za trudnioce..tamo negdje kad budemo u 6 mjesecu jel da?
i da, nedostajale ste mi, ali sam bila ili u bolnici ili u krevetu..danas sam bolja
Nina_Lana silver, sandrich..svakoj ženici po jedan zagrljaj
prekinuto je takmicenje za jastuk...gledala sam ja sta ces neda nam se!
Ma samo ti ozdravi bice jastuka...cuvaj se, cuvaj bebaru malu...nemoj se sikirati...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:38:15
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
Zene, napisala je VIsnja poodavno da nema vise tog takmicenja, sto je bilo jastuka, bilo je
ovo je sve bila štela rečeno je da ima do slj godine tek će sad tlak da mi skoči
cure , ja sam osjetila svoje leptiriće u pupi u par navrata, navecer kad legnem, a 15-ta sedmica..znam da izgleda rano, ali nisam umislila..znam tacno kako treperi kad se maternica razsteže, a kako kad se javi..blago, na par sekundi
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:39:26
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka
zenice gerba je pisala jutros na drugoj temi pa da vam javim..na bolovanju je,visok joj pritisak pa joj neki dan bilo lose tako da je kuci,dobila apaurine da pije
oooh nadam se da ce joj biti bolje...vidim ja nedostaje mi ona...ostale sve ove XXL trudnice sve pred porod...nema mi slabo moji "vrsnjaka"
drage moje drugarice
pijem apaurin i dobila abdomet, srcani mi strasno visok
kako ste sve drage moje?
zna li neka žena kad se mozemo takmičiti za poklon jastuk za trudnioce..tamo negdje kad budemo u 6 mjesecu jel da?
i da, nedostajale ste mi, ali sam bila ili u bolnici ili u krevetu..danas sam bolja
Nina_Lana silver, sandrich..svakoj ženici po jedan zagrljaj
prekinuto je takmicenje za jastuk...gledala sam ja sta ces neda nam se!
Ma samo ti ozdravi bice jastuka...cuvaj se, cuvaj bebaru malu...nemoj se sikirati...
imal makar onih jastuka za sečije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:51:10
Nina_Lana
cure , ja sam osjetila svoje leptiriće u pupi user posted image user posted image user posted image u par navrata, navecer kad legnem, a 15-ta sedmica..znam da izgleda rano, ali nisam umislila..znam tacno kako treperi kad se maternica razsteže, a kako kad se user posted image javi..blago, na par sekundi user posted image
vrijeme je bilo,,,mama na apaurinima, a bebica aktivna hehhehe Jutro i od mene, mi smo se uspavale jutros bas kao da smo na apaurinima i mi, hajde sto ja, ali mi cudno sto mi dijete odspava skoro do 10h ... samo da vas pozdravim pa odoh na posao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:51:39
gerberka
ma gerbo bice bice aBd... ako treba ja cu da ti izvezem
daj šta daš - recesija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 10:59:41
drznica
Gerberkooo...pa nek' si se malo javila, zabrinuli se ljudi gdje si Leptirici poceli Ja sam vec u fazi kad udarci malo i bole...vise nije tako funny ali mi je drago nek' udara, znam da je sve ok Ja sam za godisnjicu braka od mm dobila jastuk, i mogu ti reci da je super stvar, mogu mislit kako ce biti lijepo kad bude dojio.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:02:57
animagical
silver, hoces ti belaja e koje ste..... gerbo, sta je to, ko te to gnjavi? ma udari po bijelom luku, spusta pritisak i rastjeruje dosade
ja isla na endokrinu-opet , ova dr meni svako 7 dana trazi nalaze hormona spadoh s nogu... a noge natekle, cijelu noc mazala venosanom, sjedila na krevetu...bole, svrbe, zatezu, crvene, grudvaste....moram opet po nalaz u 1 jooooooj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:03:50
gerberka
drznice , silver mogu zamisliti kako je taj osjećaj super kad vas baš mlatne jedva čekam aBda
drznice, gdje si kupila taj jastuk ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:06:56
gerberka
animadžikal izdrži draga, imaš još malo, uz tebe smo
ovo za tjeranje dosada sa bijelim lukom hahaha, luda si
a vidis mogla bih nocas napraviti kljukusu, svejedno sam na bolovanju, a ko me voli taj će mi doći u posjeti..ma šta god ja jela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:08:03
Nina_Lana
uh drznice jel to onaj jastuk iz baby centra? ako jest Boga ti reci gdje si ga nabavila, da posaljemo jedan i grebi , i ja bih sebi uzela, ali jos uvijek me jorgan dobro sluzi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:08:10
gerberka
Nina Lana što si se ušutila palačinko, šta Mahdi radi? dragi prstići jepiiiii
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 11:10:40
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
uh drznice jel to onaj jastuk iz baby centra? ako jest Boga ti reci gdje si ga nabavila, da posaljemo jedan i grebi , i ja bih sebi uzela, ali jos uvijek me jorgan dobro sluzi
ti mi više ništa nećeš poslati žene, meni je Nina_Lana kupial farbu i psolala iz Sarajeva, nije htjela da naplati, a onda mi je valjala ne smijem ni da kažem koliko..reći ću vam jednog dana
evo ti cvijeće, HVALA TI OVAKO JAVNO i stvarno si ekstra osoba !!!