|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.8.2011 10:15:42   
Arina
ma Silvercicu moj...ima nas ima....nas dvije najblize koliko ja znam.....jos kod mene +5 dana na ovaj racun pa smo jos blize...user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25326
17.8.2011 10:16:50   
Selminja
Malena, sin ti je prekrasan, da vam je živ i zdrav!
Ja sam sinoć prvi put osjetila da moja beba štuca user posted image aaaaaaa kako sladak osjećaj user posted image
Probudi me u neka doba, i stomak malkice odskače u istim vremenskim intervalima, a beba mirna, ne mrda se. Ustanem napijem se vode, al haman joj nije pomoglo, još je dugo štucala pa huda nekad se smirila, vala ne pamtim, mene oborilo user posted image
Kako ste mi vi, bogami usitnilo pojedinima pravo user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25327
17.8.2011 10:17:41   
mamina princeza
o gerbouser posted image zao mi je tso itebe nesto pati al st acemo moramo biti optimisticne i bice abd okuser posted image
i mene interesuje ovo takmicenje za jastuk dal ga jos ima i kad treba da se raspisemo :)))

Ja imam neki slican al tvrd pa mi ne odgovara bas najbolje ... ovaj mi izgleda puno bolje a vec sad bi mi dobro dosao.

ej zene s iskustvma s hematomima jeste li pile apaurine.... negdje procitala da se preporucuju i u tom slucaju. Proslu trunocu su mi bili redovna terpija sad niko ne rece nista .... jeste li vi pile?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25328
17.8.2011 10:21:04   
Arina
ja sad ko padobranac....a gdje ste vi to skontali oko jastucica tog...da i ja virnem.....user posted image staa kako gdje???user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 25329
17.8.2011 10:22:21   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

o gerbouser posted image zao mi je tso itebe nesto pati al st acemo moramo biti optimisticne i bice abd okuser posted image
i mene interesuje ovo takmicenje za jastuk dal ga jos ima i kad treba da se raspisemo :)))

Ja imam neki slican al tvrd pa mi ne odgovara bas najbolje ... ovaj mi izgleda puno bolje a vec sad bi mi dobro dosao.

ej zene s iskustvma s hematomima jeste li pile apaurine.... negdje procitala da se preporucuju i u tom slucaju. Proslu trunocu su mi bili redovna terpija sad niko ne rece nista .... jeste li vi pile?

Ja sam imala hematome u obje trudnoće, nikad nisam uzimala apaurin. Koliko ja znam on ide ako su kontrakcije.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 25330
17.8.2011 10:22:25   
gerberka
meni ovi apaurini fino gode na rastrojene živce user posted image dok sam pod terapijom neću se svađati na RR-u user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 25331
17.8.2011 10:24:07   
palachinken
Zene, napisala je VIsnja poodavno da nema vise tog takmicenja, sto je bilo jastuka, bilo je user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25332
17.8.2011 10:24:56   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Arina

ja sad ko padobranac....a gdje ste vi to skontali oko jastucica tog...da i ja virnem.....user posted image staa kako gdje???user posted image

i mene zanima user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 25333
17.8.2011 10:26:20   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Silver

IZVORNA PORUKA: Sandrich

zenice gerba je pisala jutros na drugoj temi pa da vam javim..na bolovanju je,visok joj pritisak pa joj neki dan bilo lose tako da je kuci,dobila apaurine da pije user posted image

oooh nadam se da ce joj biti bolje...vidim ja nedostaje mi ona...ostale sve ove XXL trudnice user posted image  sve pred porod...nema mi slabo moji "vrsnjaka" user posted image

drage moje drugariceuser posted image user posted image user posted image

pijem apaurin i dobila abdomet, srcani mi strasno visok

kako ste sve drage moje?

zna li neka žena kad se mozemo takmičiti za poklon jastuk za trudnioce..tamo negdje kad budemo u 6 mjesecu jel da? user posted image

i da, nedostajale ste mi, ali sam bila ili u bolnici ili u krevetu..danas sam bolja user posted image

Nina_Lana user posted image user posted image user posted image user posted image silver, sandrich..svakoj ženici po jedan zagrljaj user posted image

prekinuto je takmicenje za jastuk...gledala sam ja user posted image  sta ces neda nam se!

Ma samo ti ozdravi bice jastuka...cuvaj se, cuvaj bebaru malu...nemoj se sikirati...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25334
17.8.2011 10:27:51   
Silver
IZVORNA PORUKA: Arina

ma Silvercicu moj...ima nas ima....nas dvije najblize koliko ja znam.....jos kod mene +5 dana na ovaj racun pa smo jos blize...user posted image user posted image

ma samo ti bujrum u 5-ti mjesec...nije lose...user posted image  nevo ga mali moj mrda se citavo jutro, sve kontam da mu sta nesmeta...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 25335
17.8.2011 10:38:15   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Zene, napisala je VIsnja poodavno da nema vise tog takmicenja, sto je bilo jastuka, bilo je user posted image

ovo je sve bila štela user posted image rečeno je da ima do slj godine user posted image
tek će sad tlak da mi skoči user posted image user posted image user posted image

cure , ja sam osjetila svoje leptiriće u pupi user posted image user posted image user posted image u par navrata, navecer kad legnem, a 15-ta sedmica..znam da izgleda rano, ali nisam umislila..znam tacno kako treperi kad se maternica razsteže, a kako kad se user posted image javi..blago, na par sekundi user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25336
17.8.2011 10:39:26   
gerberka

zenice gerba je pisala jutros na drugoj temi pa da vam javim..na bolovanju je,visok joj pritisak pa joj neki dan bilo lose tako da je kuci,dobila apaurine da pije user posted image

oooh nadam se da ce joj biti bolje...vidim ja nedostaje mi ona...ostale sve ove XXL trudnice user posted image  sve pred porod...nema mi slabo moji "vrsnjaka" user posted image

drage moje drugariceuser posted image user posted image user posted image

pijem apaurin i dobila abdomet, srcani mi strasno visok

kako ste sve drage moje?

zna li neka žena kad se mozemo takmičiti za poklon jastuk za trudnioce..tamo negdje kad budemo u 6 mjesecu jel da? user posted image

i da, nedostajale ste mi, ali sam bila ili u bolnici ili u krevetu..danas sam bolja user posted image

Nina_Lana user posted image user posted image user posted image user posted image silver, sandrich..svakoj ženici po jedan zagrljaj user posted image

prekinuto je takmicenje za jastuk...gledala sam ja user posted image  sta ces neda nam se!

Ma samo ti ozdravi bice jastuka...cuvaj se, cuvaj bebaru malu...nemoj se sikirati...

imal makar onih jastuka za sečije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25337
17.8.2011 10:47:53   
Silver
ma gerbo bice bice aBd... ako treba ja cu da ti izvezem user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25338
17.8.2011 10:51:10   
Nina_Lana
cure , ja sam osjetila svoje leptiriće u pupi user posted image user posted image user posted image u par navrata, navecer kad legnem, a 15-ta sedmica..znam da izgleda rano, ali nisam umislila..znam tacno kako treperi kad se maternica razsteže, a kako kad se user posted image javi..blago, na par sekundi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrijeme je bilo,,,mama na apaurinima, a bebica aktivna hehhehe
Jutro i od mene, mi smo se uspavale jutros bas kao da smo na apaurinima i mi, hajde sto ja, ali mi cudno sto mi dijete odspava skoro do 10h user posted image ...
samo da vas pozdravim pa odoh na posao

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25339
17.8.2011 10:51:39   
gerberka

user posted image user posted image user posted image daj šta daš - recesija user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25340
17.8.2011 10:59:27   
Silver

user posted image user posted image user posted image daj šta daš - recesija user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

a bebica se znaci mrda...mmm...neka neka masallah!

I moj braco je jutros aktivan...toliko je aktivan da sam se zabrinula malo...ali je lijep osjecaj stvarno...nasmijem se svaki put kad se mrde...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25341
17.8.2011 10:59:41   
drznica
Gerberkooo...pa nek' si se malo javila, zabrinuli se ljudi gdje si user posted image
Leptirici poceliuser posted image Ja sam vec u fazi kad udarci malo i bole...vise nije tako funny ali mi je drago nek' udara, znam da je sve ok
Ja sam za godisnjicu braka od mm dobila jastuk, i mogu ti reci da je super stvar, mogu mislit kako ce biti lijepo kad bude user posted image dojio.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25342
17.8.2011 11:02:21   
Silver
drznice znas li gdje ga je kupio??? Ja sam vidjala na nekim mjestim ali preskup...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25343
17.8.2011 11:02:57   
animagical

silver, hoces ti belajauser posted image user posted image user posted image e koje ste.....
gerbo, sta je to, ko te to gnjavi? ma udari po bijelom luku, spusta pritisak i rastjeruje dosadeuser posted image

ja isla na endokrinu-opetuser posted image , ova dr meni svako 7 dana trazi nalaze hormonauser posted image spadoh s nogu... a noge natekle, cijelu noc mazala venosanom, sjedila na krevetu...bole, svrbe, zatezu, crvene,  grudvaste....moram opet po nalaz u 1user posted image jooooooj

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25344
17.8.2011 11:03:50   
gerberka
drznice , silver  user posted image user posted image user posted image user posted image mogu zamisliti kako je taj osjećaj super user posted image kad vas baš mlatne user posted image jedva čekam aBdauser posted image

drznice, gdje si kupila taj jastuk ? user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25345
17.8.2011 11:06:56   
gerberka
animadžikal izdrži draga, imaš još malo, uz tebe smo  user posted image

ovo za tjeranje dosada user posted image user posted image user posted image sa bijelim lukom hahaha, luda si user posted image

a vidis mogla bih nocas napraviti kljukusu, svejedno sam na bolovanju, a ko me voli taj će mi doći u posjeti..ma šta god ja jela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25346
17.8.2011 11:08:03   
Nina_Lana
uh drznice jel to onaj jastuk iz baby centra? ako jest Boga ti reci gdje si ga nabavila, da posaljemo jedan i grebi user posted image , i ja bih sebi uzela, ali jos uvijek me jorgan dobro sluzi user posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25347
17.8.2011 11:08:10   
gerberka
Nina Lana što si se ušutila user posted image user posted image user posted image user posted image palačinko, šta Mahdi radi? user posted image dragi prstići jepiiiii user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25348
17.8.2011 11:10:32   
Nina_Lana
Nina Lana što si se ušutila user posted image user posted image user posted image user posted image

susila kosu, a i tel mi stalno zvoni, izludih...sad mi na um pade za par mjeseci, spremi sebe, spremi muza, spremi djecu ccccc ima da izludim...

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25349
17.8.2011 11:10:40   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

uh drznice jel to onaj jastuk iz baby centra? ako jest Boga ti reci gdje si ga nabavila, da posaljemo jedan i grebi user posted image , i ja bih sebi uzela, ali jos uvijek me jorgan dobro sluzi user posted image user posted image

ti mi više ništa nećeš poslati user posted image
žene, meni je Nina_Lana kupial farbu i psolala iz Sarajeva, nije htjela da naplati, a onda mi je valjala ne smijem ni da kažem koliko..reći ću vam jednog dana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti cvijeće, HVALA TI OVAKO JAVNO i user posted image user posted image user posted image stvarno si ekstra osoba !!!

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 25350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *