|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.9.2011 13:12:34   
bebix
Evo sad procitahuser posted image  cestitke i Saneli i Semici da se brzo oporave i uzivaju sa svojimuser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29726
15.9.2011 13:13:06   
Hannica
Dobrodoslica novim clanicama,vidim da ih ima 2-3. Mora neko zamjeniti ove mamice koje ce preseliti na bebe od 0-1.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29727
15.9.2011 13:16:48   
Sensia
Gift ma tebi svaka cast ti si to bas stoicki izgurala sve......sjetim se da smo u 2 dana na temi iscekivanje ugledale user posted image user posted image ,
za muku i kiselinu ne brini i mene sad ubi, ako user posted image  ne bude kosa do pola ledja nek se dobro drzi koliko ovo mene pati. juce sam samo rucala kuhanu rizu i krompir sa kasikicom pavlake i opet me kiselina zadavila......a o boluckanju da ne pricam, stano nesto te dole nisko ko da beba caprkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , juce su me prepone bolile i dok nisam legla nije me proslo.....

Eto tebe ako Bog da u 9. za koji dan i onda nek bolucka sta hoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dokle je sobica nisi nam je uslikala?

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29728
15.9.2011 13:17:39   
pahuljica_25
Drage moje,vi koje nosite dječake imate li već odabrano ime?Vidim kod star je Muhamed,baš lijepo ime. Mi još nismo 100 % ali pravo nam se sviđa Daris i Eman,pa jedno od tih će biti aBd...hajde da čujem vaše odabire......user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29729
15.9.2011 13:19:50   
bebix
IZVORNA PORUKA: star

IZVORNA PORUKA: bebix

E drage mojeuser posted image  ja upravo sa komisije, idem u nedjelju da legnem u bolnicu, u ponedjeljak sam na rasporedu za carski aBd eto nekako ja privodim kraju user posted image  ako se nesto ne desi u medjuvremenu
Animagical cestitam i brz oporavak ti zelim oduser posted image

Ostale nisam jos citala neznam ima li sta novouser posted image

nek bude sa srecom bebix...akoBogda da sto lakse sve prodje..user posted image user posted image user posted image
I Semica i Sanela.asja su  sa svojim bebacama..to je novo..user posted image

Hvala i ja tebi zelim sve najjj vidim da je i kod tebe masala krupna beba, ja jedva cekam nepodnosim vise iscekivanjeuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29730
15.9.2011 13:24:02   
Vodolija83
Ma Gift, to ce bebe imati opasnu frizuricu.Mene je kiselina pocela zezati prije neke 3 sedmice,i ja ocekujem frizuricu jer ju je mm imao samo takvu,al ja nisam...pa vidjecemo,a sve nesto mislim da ce na njega liciti.  user posted image user posted image user posted image
A Bebix,tebi se bas priblizilo.Sretno u pon,aBd ! Eto tebi ubrzo user posted image
Pahuljice,mi smo se odluculi za Ajdin cim smo saznali da je djecak i definitivno tako ostaje.
Mm nije ljubitelj nekih modernih imena,a ja nisam onih precestih,tako da nam je Ajdin nekako lijepo,nije cesto i ima fino znacenje (tur.sjajan,svijetao)

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29731
15.9.2011 13:32:55   
star
mm i ja se lako  dogovorili da bude Muhamed..ne volimo ni mi nova imena moderna puno....a to je bila zelja mm..pa ako bude braco da on da ime a curici ja..i eto tako ispalo da bude user posted image ...lijepo ime nam je i Enar ali tako se zove sin moje zaove...Emana ima puno...ali Enar mi je bas lijepo..

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29732
15.9.2011 13:34:42   
Sensia
Ajdin mi je superuser posted image
A pahuljice kod tebe ja najvijam za Eman -extra jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29733
15.9.2011 13:41:04   
star
ime Eman me posjeca na sina moje prijateljice i odmah se raznjezim..on je preslatka bebica...miran i umiljat...Pahuljice glasam za Emana! user posted image

a Ajdin sam htjela dati ime bratu..on se rodio kad sam ja imala 5 godina..pa sam se, tako kaze mama, dvoumila izmedju Nermin  i Ajdin...i eto odlucila za Nermin jer je slicno mom (Nejra)user posted image

< Poruku je uredio star -- 15.9.2011 13:43:08 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29734
15.9.2011 13:43:01   
Vodolija83
Hvala Sensia user posted image
A Pahuljice i ja navijam za Eman,vise nego za Daris user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29735
15.9.2011 13:51:15   
Bebica11
Zelenooka, posto smo imale slicne probleme, znam koji je strah poslije par pobacaja i ti vec nazalost od pocetka spadas u rizicnu skupinu poput mene. Ja ne bih te bolove prepustala slucaju vec PRAVAC doktoru, da vidi jel beba na mjestu i napomeni to sto si imala od slucajeva(ako si promijenila doktora) i vjerovatno ce ti dati neke preparate s progesteronom za ocuvanje trudnoce.

Niposto nemoj: da dizes tesko, da se istezes, da dok imas bolove u stomaku imas odnose, da se naglo trzas, DA SE SEKIRAS, da pijes kahvu(povecava rizik spontanog do 40%), izbjegavaj ananas, zacinjenu hranu, proizvode s kofeinom, usisavanje, peglanje, izlaganje velikoj toploti ili pari, i sl.
I ODMARAJ DOSTA....

folacin OBAVEZNO na svoju ruku prije dr, samo otidji u apoteku da ti preporuce neki proizvod, ja sam bila 5mg...tako da ce i tebi dr propisati malo jaci preparat sigurno

i najbitnije-OPUSTI SE mada nije lahkouser posted image

Neposredna veza do poruke: 29736
15.9.2011 13:53:56   
pahuljica_25
Ajdin je prelijepo ime,imam rođaka Ajdina,hajjirli momakuser posted image A jooooj,sad ste me zbunile,mm i ja smo više za Daris,ima lijepo značenje a i nema ga u našem okruženju....uhhhh izgleda da će biti odluka teškauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29737
15.9.2011 13:58:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zelenooka, posto smo imale slicne probleme, znam koji je strah poslije par pobacaja i ti vec nazalost od pocetka spadas u rizicnu skupinu poput mene. Ja ne bih te bolove prepustala slucaju vec PRAVAC doktoru, da vidi jel beba na mjestu i napomeni to sto si imala od slucajeva(ako si promijenila doktora) i vjerovatno ce ti dati neke preparate s progesteronom za ocuvanje trudnoce.

Niposto nemoj: da dizes tesko, da se istezes, da dok imas bolove u stomaku imas odnose, da se naglo trzas, DA SE SEKIRAS, da pijes kahvu(povecava rizik spontanog do 40%), izbjegavaj ananas, zacinjenu hranu, proizvode s kofeinom, usisavanje, peglanje, izlaganje velikoj toploti ili pari, i sl.
I ODMARAJ DOSTA....

folacin OBAVEZNO na svoju ruku prije dr, samo otidji u apoteku da ti preporuce neki proizvod, ja sam bila 5mg...tako da ce i tebi dr propisati malo jaci preparat sigurno

Meni se cini da je djevojka u nepunoj 4 sedmici trudnoce tako da se jos uvijek nema sta vidjeti, mislim da je prerano za dr user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29738
15.9.2011 13:58:55   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Ma Gift, to ce bebe imati opasnu frizuricu.Mene je kiselina pocela zezati prije neke 3 sedmice,i ja ocekujem frizuricu jer ju je mm imao samo takvu,al ja nisam...pa vidjecemo,a sve nesto mislim da ce na njega liciti.  user posted image user posted image user posted image
A Bebix,tebi se bas priblizilo.Sretno u pon,aBd ! Eto tebi ubrzo user posted image
Pahuljice,mi smo se odluculi za Ajdin cim smo saznali da je djecak i definitivno tako ostaje.
Mm nije ljubitelj nekih modernih imena,a ja nisam onih precestih,tako da nam je Ajdin nekako lijepo,nije cesto i ima fino znacenje (tur.sjajan,svijetao)

a ja vam nisma imala ni mucnine ni zgaravice, kiseline a moja N ima opet frizuricu :)

Neposredna veza do poruke: 29739
15.9.2011 13:59:16   
star
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ajdin je prelijepo ime,imam rođaka Ajdina,hajjirli momakuser posted image A jooooj,sad ste me zbunile,mm i ja smo više za Daris,ima lijepo značenje a i nema ga u našem okruženju....uhhhh izgleda da će biti odluka teškauser posted image

Pahuljice mila, sve ti je to individualna stvar...meni se jako svidja ime koje cemo dati..ali vjeruj da 70% ljudi kojima kazem ime zacude se i onako kiseo izraz na licu naprave sto je meni grrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image kao sto ne damo neko novo modernije ime...a meni se bas svidja ime Muhamed, Bakir...i sl...a dolazim iz komunisticke porodice...bitno je da se vama svidja...to ce biti vase pile user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29740
15.9.2011 14:02:03   
Vodolija83
Star,mojoj mami je bas bilo drago kad smo joj rekli da smo se odlucili za Ajdin,jer mi je tad rekla da je moja sestra bila djecak,zvala bi se Ajdin user posted image Al eto,zove se Amila i ja sam joj dala ima,mladja od mene 9 god.a sad prava cura.
A Pahuljice,to je ipak vasa odluka.Nemoj da niko utice na to,ovo su samo nasa misljenja user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29741
15.9.2011 14:03:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

I ODMARAJ DOSTA....

Meni se cini da je djevojka u nepunoj 4 sedmici trudnoce tako da se jos uvijek nema sta vidjeti, mislim da je prerano za dr user posted image

vec smo jedna drugoj pisale na temi da li je trudna i sl...i posto joj kasni vec duze vrijeme moglo bi se vidjeti

u tim malo problematicnim slucajevima je bitno da je za pocetak na svom mjestu i da dobije progesteronske preparate

MENI SE VIDJELO 5.dan nakon izostanka menge!!!

Ne govorim ovo zeni dzaba, izgubila je 2 bebe i nije jednostavno kao u trudnica kod kojih je sve ok.Mi smo malo vise uplasene i trebamo veci OPREZ

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29742
15.9.2011 14:04:21   
star

Star,mojoj mami je bas bilo drago kad smo joj rekli da smo se odlucili za Ajdin,jer mi je tad rekla da je moja sestra bila djecak,zvala bi se Ajdin user posted image Al eto,zove se Amila i ja sam joj dala ima,mladja od mene 9 god.a sad prava cura.
A Pahuljice,to je ipak vasa odluka.Nemoj da niko utice na to,ovo su samo nasa misljenja user posted image

e bas mi je drago  sto ce biti Ajdin...kad nije bilo sudjeno mom braci i tvojoj seki nek bude tvom bebanu aBd hairli user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29743
15.9.2011 14:05:19   
star
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

a ja vam nisma imala ni mucnine ni zgaravice, kiseline a moja N ima opet frizuricu :)

ja sam protiv zgaravice  i kiseline cuclala RUPURUT tablete..i odlicne su...dr. mi preporucio

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29744
15.9.2011 14:07:56   
Bebica11

e bas mi je drago  sto ce biti Ajdin...kad nije bilo sudjeno mom braci i tvojoj seki nek bude tvom bebanu aBd hairli user posted image user posted image

star boli te briga sta ko misli, ni ja ne volim kratka imena od 3 slovauser posted image , a pogotovo sto se sve vise ide na zvucnost a ne na znacenje iako imena imaju ITEKAKVE VEZE sa znacenjem imena

npr rijetko cete vidjeti nekog Muhameda da je probisvijet, da je naopak i sl. I Poslanik saws nam je skretao paznju da se daju imena lijepog znacenja i mijenjao je imena iz ruznog znacenja u lijepo.

Muhamed je predivno ime, moja drugarica ima preslatkog sina Muhameda, samo sto ces morati malo da pazis jer se takva djeca moraju malo pazljivije ruziti, kaznjavati i sl. koja nose to ime, zbog njegovog znacenja a i samog imenauser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29745
15.9.2011 14:11:54   
star

star boli te briga sta ko misli, ni ja ne volim kratka imena od 3 slovauser posted image , a pogotovo sto se sve vise ide na zvucnost a ne na znacenje iako imena imaju ITEKAKVE VEZE sa znacenjem imena

npr rijetko cete vidjeti nekog Muhameda da je probisvijet, da je naopak i sl. I Poslanik saws nam je skretao paznju da se daju imena lijepog znacenja i mijenjao je imena iz ruznog znacenja u lijepo.

Muhamed je predivno ime, moja drugarica ima preslatkog sina Muhameda, samo sto ces morati malo da pazis jer se takva djeca moraju malo pazljivije ruziti, kaznjavati i sl. koja nose to ime, zbog njegovog znacenja a i samog imenauser posted image

znam Bebice...rekla mi je to i mama..kaze jako je to ime i "tesko" za nositi user posted image al ja znam da ce on svojoj mami i taji biti aBd ponos i dika...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29746
15.9.2011 14:13:11   
animagical
mahanje od mog smotuljkauser posted image dosli smo kuci! semice i sanela asja sve najljepse vam zelim...
user posted image
evo reklama!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29747
15.9.2011 14:13:24   
mama21e
Drage moje, kad ste vi otisle prvi put na pregled zbog trudnoce, poslije koliko? Meni govore da odem tek poslije mjesec, pa mi se to nekako cini kasno, a mozda i nije... user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29748
15.9.2011 14:13:47   
vila_7
jel se ikom na kraju javi gerberka?

zelenooka...samo ti otidji kod dr.nema veze i ako se ne bude nista vidjelo,bar da ti propise (vjerovatno hoce) utrogestan ili nesto sl. Jer sam i ja nakon spontanog u 2.trudnoci odmha imala pojake bolove u ledjima i otisla pa mi je dao te tablete za svaki slucaj.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29749
15.9.2011 14:14:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

mahanje od mog smotuljkauser posted image dosli smo kuci! semice i sanela asja sve najljepse vam zelim...
user posted image
evo reklama!

majeniiiiuser posted image koliko dugo smo ga cekali, prelijep je Barekallah

evo odmah moja malena udarauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *