Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:01:09
Selma.A.M
Skvo nadam se da će od danas malenoj biti bolje
Sonja ja se jkučer pravo prepala,sa prozora čujem djeca vrišteeeee od podne pa do navečer ,kontam neko takmičenje kad ono Luna -park ...A ja sam tako blizu skvera da je buka bila za pobudaliti,ali nažalost zbog zgrada nevidim ali zato čujemmmmm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:15:59
enči80
Malenoj skvo veliki zagrljaj da što prije bude bolje
Selma nisam ti ni ja ništa bolja,još mi se ponovo upalili hemoroidi,da prostite jedva sjedim a uprvao stavila led u d...da mi mali izvuče tmp. Smijem se ali bih najradije plakala
Imam i ja dioptriju -0.5 ali imam osjećaj da se povećala pa ćemo poslij poroda to rješavati.
Dr.A
Sonja,Selma i ostale prisutne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:19:13
enči80
Selma pošto znam da ti mutiš one sladolede iz kesica probaj ako već nisi od DOLCELE one nove kesice,super su.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:31:10
animagical
uh grehote sjediti u kuci, odoh ja s mm negdje samo da jedem, nemam vise ni apetita, izgubila naviku veceras aBd idem na onu radionicu pa vam ispricam sta sam fino cula
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:36:38
Selma.A.M
Enči i ne znam koji su novi ako ćeš iskreno,ali prvom prilikom idem tražiti ih po hipermarketu ...Lako je tebi anomagical ti sad smiješ hodati a ja još ne imam još 13 dana do kontrole pa da vidimo kakvo je stanje ... Nego Skvo ni tebi se bebica nije okrenula vidim a i ti si već 6 mjesec jeli ? Nije ni kod mene a mislim se da ima još vremena do 8 mjeseca taman dvije sedmice , pa ko zna možda se i uspije okrenuti iako mi doktorica reče da je mala šansa ali ja se i dalje nadam,pogotovo jer osjetim da je malena jakooooo nemirna, da li srce malo pokušaje da se okrene pa ne može ne znam ali nadam se da će uskoro da ne pati ni mene-ni sebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:37:37
drznica
Anamagical i ja sam trebala danas u radionicu...ali sinoc sam bas lose spavala, tako da ako danas poslije posla budem OK eto me, ako ne neki drugi put, a bash mi se ide :(
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:44:37
drznica
Pa Selma od prilike tako nekako...i prije kad bih kihnula uvijek osjetim u stomaku promjenu, al me sad onako bas zabolilo. Jedva cekam 31.5. pregled, mada bih sad otisla. Sve me strah, ne zbog mene nego zbog mrvice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:45:28
animagical
hehe pospana, ima da dodjes i ja sam sinoc legla tek u tri selma i vi ste setale kad sam ja lezala i smrckala sad sam se uzdigla i niko me ziv ne smiri a hajde proci ce, strpi jos malo bice to aBd sve dobro a za to kihanje, ma kad se misici ulijene, mislim abdominalni, svaki pokret osjetis... vidjeces dok te ta mrva jos sutne za kihanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:47:28
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Enči i ne znam koji su novi ako ćeš iskreno,ali prvom prilikom idem tražiti ih po hipermarketu ...Lako je tebi anomagical ti sad smiješ hodati a ja još ne imam još 13 dana do kontrole pa da vidimo kakvo je stanje ... Nego Skvo ni tebi se bebica nije okrenula vidim a i ti si već 6 mjesec jeli ? Nije ni kod mene a mislim se da ima još vremena do 8 mjeseca taman dvije sedmice , pa ko zna možda se i uspije okrenuti iako mi doktorica reče da je mala šansa ali ja se i dalje nadam,pogotovo jer osjetim da je malena jakooooo nemirna, da li srce malo pokušaje da se okrene pa ne može ne znam ali nadam se da će uskoro da ne pati ni mene-ni sebe
Rekao mi je da se moze i kasnije okrenuti bebac, ali ono kazu da je prosjek do 28 sedmice.. .eh..vidjela sam ne netu neke vjezbe..koje mozemo mi raditi da potaknemo bebaca da se okrene.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:55:08
Gift
ja sve gledam na rr nigdje nikog kad sad osvjezim stranicu kad ono sve zene ustale i raspricale se mama mi donijela sirnicu, vruca..evo davim se, bujrum..dohakat ce meni ova tjestenina kolko ja znam Sweet je sinoc bila jos 2 u 1 a Umce dusa slatka imala turu..e bas mi je zao.. nego nedam se ja tao lako na carski..abd izvuci cu se nekako.. animagical ja bih pod hitno pregledala tu dioptriju, da sam na tvom mjestu..jer ako je ne sprijecis ode ona..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 10:59:29
Selma.A.M
A vidi stvarno Sweet se ne javlja,ko zna ? Jao što bi ja sad sirnicu ali iz Sarande ondje kod gradine Skvo ne zezaj ističe mi vrijeme ja već 29 nedelja ajde ako bude moglo ono će se i okretati a ako ne buuuuu ........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 11:17:05
enči80
Ne brini imaš još vremena,mni se prvo okrenulo na ulazu u 9.mjesec,tako da ništa nije još gotovo. Odoh vam i ja kod frizerke.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 11:37:44
Selma.A.M
A stvarno gdje je Sweet nisam navikla da se ne javi ujutro,da se nije porodila ,a ja planirala da mi na kafu dođe aaaaa jesam baksuz ...................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.5.2011 12:45:32
sweet insanity
Hi zene Vidim da sam izmedju ostalog tema bila ja Jos sam 2 u 1 i bila sma u skoli za trudnice kako Selma kaze. Ja ti slala poruku i tek sad vidim da nemas kredita a bezze mi bilo nakon sto ne odgovaras doc :/ Sad sam se evo dogegala od doma zdravlja do kuce, uh sad mi treba pauza u medjuvremenu, a neki dan pauzu nisma napravila do skvera i nazad........malo me ko uhvatise oni predmenstrualni bolovi i prodje.........Eh Selma, sto nam se neda :/ Ti samo javi kad si opet cijeli dan sama, pa ako budem 2 u 1 dolazim Sada ocekujem mamu, doci ce oko 2, pozelila sma njenje hrane pa cu je zamolit da mi stagod napravi Uh sve je teze hodat...
< Poruku je uredio sweet insanity -- 21.5.2011 12:55:53 >