|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.5.2011 17:02:24   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Joj mama i ja u mesnici kad poce led ovaj i tam sam provela pola sata pa mi sad sve na mesnicu miriseuser posted image Mal sam smocila noge al evo osusula sam seuser posted image

Sad mi drugarica govori,led se bjeli po Bulevaru user posted image ...Ali eto staje polako hvala Bogu user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11376
21.5.2011 17:02:37   
palachinken
Vazdan ulijecem, pročitam, a neda mi se ništa napisat. user posted image
Nadam se da su nam djeca bolje, Hanica i Umica ,a mi starke cemo se snaći. user posted image

A vidi prebacio ticker!!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 21.5.2011 17:03:04 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 11377
21.5.2011 17:24:11   
enči80
Evo i ja se vratila iz grada.U nas kiša pada ali hvala Bogu nema leda.

Mene danas dok sam bila kod frizerke udarila desna beba u želudac i u rebra toliko da sam jauknula i taačno me strah kada mi se ovo desi.

Palachinken čestitke na 8.mjesecu,sad će i meni još par dana prebaciti u 7.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11378
21.5.2011 17:26:49   
Selma.A.M
Palachinken eto ga 8 mjesec user posted image ...
A vidi što ovaj kasni pravo....Po onoj tablici trebao je prebaciti sa 30+4 a kod tebe prebacio sa 31+1 auuuu plaho kasni user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11379
21.5.2011 17:33:58   
palachinken
Skontala sam ja njega, on prebaci kad istekne ta sedmica a pride je po američkom vremenu user posted image Tako da ako petkom punim sedmicu, subotom ujutru mi prebaci ticker.

Enči, i kod tebe to brzo fura!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11380
21.5.2011 17:36:47   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Skontala sam ja njega, on prebaci kad istekne ta sedmica a pride je po američkom vremenu user posted image Tako da ako petkom punim sedmicu, subotom ujutru mi prebaci ticker.

Enči, i kod tebe to brzo fura!

Svašta ti meni ovdje napisa  user posted image user posted image user posted image ..A ja skonta samo da je po američkom vremenu ticker user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11381
21.5.2011 17:40:17   
enči80
Jeste hvala Bogu i nekako prebrzo mi prolaze ovi mjeseci.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 11382
21.5.2011 17:52:24   
sweet insanity
Palachinken cestitke na 8. mjesecuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11383
21.5.2011 17:55:44   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Hannica

Nadam se da to nevrijeme nece doci i u Zenici,ja tek prozore ocistila.user posted image user posted image

I ja sam danas bila raspoložena da ih operem ali samo što moram mirovati me spriječilo.......Nego u Bijeljini je sasulo i ono razvedrilo ali je došlo nama (kao i uvijek) ali da li će i do vas ne znam ,ajde piši nam da znamo user posted image user posted image user posted image

A žao mi je zbog uloženog truda oko prozora user posted image

Razvedrilo se....user posted image uh,koje olaksanje.user posted image
Palchinken cestitam na ulasku u 8.mjessec,jos malo pa nestalo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 11384
21.5.2011 18:06:01   
Selma.A.M
ahahahahahahahahah Smak svijeta odgođen zbog lošeg vremena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11385
21.5.2011 19:09:58   
honey bunny
Gdje ste žene? Nedostajete miuser posted image , šta ću nema se baš vremena, jedva stignem da jedem user posted image Kako ste mi vi? Jel se još neko porodio? user posted image

Neposredna veza do poruke: 11386
21.5.2011 19:36:31   
Hannica
honey user posted image ,samo ti uzivaj s bebicom,bit ce vremena za druzenje aBd.Pusa za tebe i maju bebaru.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 11387
21.5.2011 21:35:34   
bambi7
hej zenskeeee, sta ste se to usutile veceras???? jel ko bio u radionici da nam nabaci kakav izvjestaj. Ja sam bila jutros na kontroli i dr me pregledo ginekolosi, sad me prepone razvaljuju jedva hodam ai pri dnu stomaka me ziga,al kaze dr nece beba jos: jel imao ko ovih simptoma posle pregleda?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11388
21.5.2011 22:05:15   
animagical
bila sam ja, doci cu kasnije da pisem, super je bilo, moram nesto prevesti zacasuser posted image  

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 11389
21.5.2011 22:20:07   
enči80
bambi nisam ja ali jesu neke žene sa ove teme a znam da su neke i krvarile tako da se ne iznenadiš ili prepaneš ako se to desi.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11390
21.5.2011 22:36:22   
bambi7
e rekao mi je doktor odmah da se ne prepadam ako se pojavi sukrvica jer je do pregleda. Al nema nista od toga, samo me sad rasturi panga:) evo me sad i na dnu ledja probada.da mi rece da sam pocela otvarati pa haj...ovako opet cekanjeee

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11391
21.5.2011 22:52:55   
sweet insanity
Di ste trudnjace. Ja evo da se malo javim, mm pravi pauzu. Eh veceras sam i ja probala jagode, mama me ubijedila da mi nece nista bit jer nisam ni prije bila alergicna na njih, tako su mi sjele i sad vas razumijem kad pricate o njimauser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 11392
21.5.2011 22:56:50   
sporty mamaa
Da vas i ja pozdravim. Taman se vratila s rodendana, sad tamanim kolac (od jagodauser posted image ) sto sam ga sinoc napravila. Dijete zaspalo pa tisina, kako nekad godi hehe.... MM na poslu i nece sigurno jos za sat dva najmanje. I meni uskoro pregled, a sve me nekako strah, nesto ne volim doktore previseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11393
21.5.2011 23:02:42   
malena27 RR
hej trudnjace?! kako gurate? mene opet ledja uhvatila user posted image user posted image user posted image jucer sam se preforsirala ciscenjem pa vjerovatno zbog toga... nista, veceras masaza mora da padne user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 11394
21.5.2011 23:02:47   
bambi7
ih ja one UZ preglede jedva cekala, al sam danas znala sta me ceka jer sam vec u terminu. a jagode jedem skoro svaki dan do sad mi nije nista bilo i to bar 200-300 grama.ih samo kad mi prahnu... jos i sladoled odozgo, pa malo prelijem onom tecnom cokoladom.....joj kud ih spomenu odo sad jabuku pojestiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11395
21.5.2011 23:08:12   
ziki
Vece loptice, kako ste mi?  Sweet blago tebi za jagode, ja bas ne smijem da se nakanim al sam nasla lijepe breskve mmm Ja sam danas ko navijena, pripremam se za sutra puna kuca djece starosti 3  godine, bice ludo i nezaboravno haha. Pravim fondan, do zadnjeg sam skupljala hrabrost i evo sad ceka onih pola sata da se odmori pa da oblozim otrtu i krenem sa auticima, sreca pa sam mm ubijedila da mi pomogne. Palacinko cestitam na osmom mjesecu  Ostaleuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 11396
21.5.2011 23:08:51   
drznica
Vidim ja veceras opet tema o hrani :) Mene stid reci, ali eto razumjet cete...ja pravim klepe u ova doba...lagano se kuhaju...mm punici oprema sprat trenutno je u fazi gipsanja... ko nema zeta nema ni...heheheh Kod nas kao da je 13h a ne 23h user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 11397
21.5.2011 23:10:29   
malena27 RR
meni muz donio vrucih kifli... i evo udavih se user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 11398
21.5.2011 23:12:47   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

Vece loptice, kako ste mi?  Sweet blago tebi za jagode, ja bas ne smijem da se nakanim al sam nasla lijepe breskve mmm Ja sam danas ko navijena, pripremam se za sutra puna kuca djece starosti 3  godine, bice ludo i nezaboravno haha. Pravim fondan, do zadnjeg sam skupljala hrabrost i evo sad ceka onih pola sata da se odmori pa da oblozim otrtu i krenem sa auticima, sreca pa sam mm ubijedila da mi pomogne. Palacinko cestitam na osmom mjesecu  Ostaleuser posted image

A zasto ne smijes da se nakanis, sad  ti mene prepade...pa jel se smiju il ne smijuuser posted image Meni jos dr opste prakse koja zna da sma trudna govori da jedem jagoda jer mi je nizi secer a i ginekologica na predavanju u skolici je spominjala jagode tak da mi to fakat nije jasno...

< Poruku je uredio sweet insanity -- 21.5.2011 23:13:29 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11399
21.5.2011 23:16:34   
animagical
uh prevela samuser posted image udavilo me od dosade... nego da vam pricamuser posted image bila danas na radionici puuuno dobrih savjeta dobila, savsta sam cula, narocito o dojenju nakon carskog i porodu, prvim satima s bebom...ma sta cula, vidjela dojenjeuser posted image bial je jedna bebica, dusa mala, pa nam je pokazala kako to ona dojiuser posted image hvala lejli jos jednom na pozivu, nadam se da ce ih biti josuser posted image upoznala sam i neke trudniceuser posted image nisu s rr, moje sarajke nisu mogle dociuser posted image ali drugi put... e da i kupila sam knjigu uuu sto ej dobra, sad cu da se zacitam, ima u porodiliste da je ponesemuser posted image dojenje-poklon za cijeli zivotuser posted image

eh da, i opet sam povracala, u autuuser posted image moj ajnur kad krhne nogom dorucak izletiuser posted image zlato moje skakutavouser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 11400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *