|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.5.2011 9:26:56   
sanela.asja
Eh super vidis nisam se sjetila jogurta user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11626
23.5.2011 9:28:14   
animagical
sta ja znam, ja sam sebi vazda debela,ali kazu da nisam onako naizgled...imas slike pa ocijeniuser posted image nego malo iz zdravstvenih razloga...mozes dr sakriti koju kilu ali ne mozes pritisak, secer... neko ne osjeti ni 30 i sasvim zdrav bude, meni je i ovih 6 naskodilouser posted image

Neposredna veza do poruke: 11627
23.5.2011 9:28:44   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

haha sanela dobra siuser posted image pa pravis puru s par kapi maslinovog ili bez icega...na nju dodas mozda kasiku pavlake 12% i jedesuser posted image ili ne dodas nista.... zalijes sve casom jogurta da te ne grebe po grlu

ja je napravim na mlijeku umjesto na vodi i onda je dovoljna kasika pavlake i malo posolim naravno...... mmmmm mljac

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 11628
23.5.2011 9:37:23   
mea29
meni jos dva dana pa u 5-ti mjesec user posted image user posted image

sensia
tebi 4 jel da? kad ces doktoru :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 11629
23.5.2011 9:39:49   
Sensia
aha jos 4 dana user posted image user posted image user posted image user posted image  ma cim udjem aBd u 5. mjesec javit cu se dr da se najavim za pregled....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11630
23.5.2011 9:40:41   
ziki
haha dijetalne pure sanela sa svim sirevima. Ja je pravim na vodi i ako hoću dijetalnu samo zalijem jogutrom, onim 0,1%mm, inače rastopim sir i prelijem. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 11631
23.5.2011 9:46:50   
Lulu_08
Uh opasne sam tim receptima za puru, ja šmagam kad god čujem riječ pura user posted image . Stvarno i za vrijeme bolnice pred porod i poslje poroda uvijek sam jedva čekala onaj dan kada služe puru user posted image user posted image user posted image , obožavam je!

ziki, kako je prošao nemirkov rođendan? Sličice su superiška, i komentarisala sam - možda si vidjela, ali meni je on totalno tvoj sin hehe, isti je mama!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11632
23.5.2011 9:49:13   
animagical
ja trebam isto na kontrolu prvi cetvrtak u mjesecu, znaci malo vise od sedmiceuser posted image kad budem 26+0user posted image a trebam i u drzavnu na kontrolu, samo moram uganjati kad mi je masic dezurni...isto iduce...
joj ja sad ogladnih nisam jos jela, a davno ustala, spremam se polako na fax...idem stagod naci u frizideru

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11633
23.5.2011 10:02:01   
palachinken
Ja sam sad jedan dijetalni chicken sendvič spucala. Jutros nisam stigla ništa kupiti usput za doručak, pa morala dostavu, nije da mi je krivo, a opet cu plakat kad se budem vagala user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 11634
23.5.2011 10:09:23   
animagical
aj suti ti se haman porodila, a nigdje kilauser posted image ja ne merem biliv opet pravila puruuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11635
23.5.2011 10:10:57   
ziki
IZVORNA PORUKA: Djana

Uh opasne sam tim receptima za puru, ja šmagam kad god čujem riječ pura user posted image . Stvarno i za vrijeme bolnice pred porod i poslje poroda uvijek sam jedva čekala onaj dan kada služe puru user posted image user posted image user posted image , obožavam je!

ziki, kako je prošao nemirkov rođendan? Sličice su superiška, i komentarisala sam - možda si vidjela, ali meni je on totalno tvoj sin hehe, isti je mama!
,
Hvala Djana, vidjela sam komentare. A znam da liči na mene, baš i likom i temepramentom, zato nas dvoje kad se mazimo, mazimo se, pretjerujemo a kad se posvađamo uhu leti perje, ne zna se ko je više ljut. Zato bih ja voljela da mlađe liči na oca, on je flegma teška, sabran, smiren...
A rođendan, uh, bilo je ludo i nezboravno, bili su mu drugari iz zgrade i obdaništa, dolazio najbolji drug- imenjak,ma divota. Zato je sinoć u snu pričo i plako i smijo se, a mama natekla ko balon

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11636
23.5.2011 10:12:25   
palachinken
ziki, daj nam sliku torte!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11637
23.5.2011 10:15:01   
Selma.A.M
Jutro žene jeste poranile user posted image .....
Ja evo ustala kao pregažena.slomljena,sažvakana pa ispljunuta user posted image user posted image user posted image  ma sve me boli user posted image

Odoh probati da dođem sebi user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11638
23.5.2011 10:20:11   
ziki
Palačinko ima na FB profilu, sramota me, fondan je ispao grozan. Joj crkla sam, nisam napravila ranije jednom da probam, pa je bilo grzno. Ispao mekan, razljevo se od vrućine a kasno bilo(oko 12, navika iz studentskih dana sve što možeš da osatviš za noć pred predaju ostavi) kad se mm nakanio da pravi autić, nema šećera u prahu više.....

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11639
23.5.2011 10:24:01   
palachinken
Joj, ovaj vikend je bio ubitačan za fondan. Sparina, vrućina, vlaga, ma ne mozeš mu ništa. Šta god napravim ,brzinom svjetlosti u zamrzivač dok nije hljopnulo. A i meni je to...taman krenem radit, skotnam fali želatin il šečer u prahu ili fruktoze nestalo.
Ma možeš ti njemu naci 100 mana, ja opet vjerujem da su djeca i slavljenik bili odusevljeni user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11640
23.5.2011 10:25:00   
Lulu_08
hehe ziki, nešto je u zraku! I moja zvrk hanumica nije spavla sinoć kako treba, nju nešto zeza prehlada, hoće-neće da se prehladi, pa je ni na nebu ni na zemlji. Elem, oči su mi veličine graška, jedva gledam na njih...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11641
23.5.2011 10:34:27   
animagical
ja odoh na faxuser posted image sretno palachinken s nalazom danas! svima hug

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11642
23.5.2011 10:34:37   
ziki
Jesu djeca bila oduševljena pravo, i mame su bile oduševljene, torta je bila extra, kinder pingvin, ali meni se nisu  svidjeli auto i kamion, nekako mi ni boje nisu bile te što hoću a pride vrućina. Uglavnom dokaza više nema, sve smo pojeliuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11643
23.5.2011 10:43:34   
enči80
Jutro i od mene!

Mersiha čestitam za sinčićauser posted image

JelenaT dobro nam došla natraguser posted image

Animagical ja sam od danas na još 99 danauser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 23.5.2011 10:45:13 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11644
23.5.2011 10:44:48   
enči80
I da odoh i ja da pravim puruuser posted image user posted image ,pretjerala sam za vikend samo što ja svoju pravim sa pola vode pola mlijeka pa bude mekša.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11645
23.5.2011 11:04:09   
idacha
gdje ste, bubulice, kako ste nam?
evo, moj guzi dok spava, pa da se malko javnem..dok mogu :)

ja u petak aBd ulazim u 9ti, a imam osjecaj da sam vec pred terminom.. kod mene edemi po nogama sve gori i gori.. dr mi rekla da dodjem na kontrolu tamo oko 10og, mada ja mislim da cu morati i malko ranije... nesto me hvataju ''cudni'' osjecaji...
bolovi po dnu stomaka su mi sve cesci i zesci.. sinoc me i karlica rasturala, pa sam jedva zaspala...
bebi je haos i dalje.. kazu da se beba umiri pred porod, pa sudeci po mom ringispilu, nece jos krenuti..
sad je gore, sad dole, nogicama ubi sa strane, mozes ga uhvatiti za noguci, cini mi se.. sada mi je vec sve organe pomjerio, pa se bas tesko dise...
eto, ja se opet izjadah, sta cu... bas mi je dojadilo neopisivo..
kako ste vi?
sweet, kako si nma ti? kakvo je tsanje?
animagical, palachinken, enci, gift, sanela, selma, ziki, mea, djana,  i ostale user posted image , big hug..
odoh da citam sta se desavalo proteklih dana...
jelena, jesil nam back? kako je bilo?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11646
23.5.2011 11:18:21   
malena27 RR
ola zene user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 11647
23.5.2011 11:24:18   
DIJAMANT
Ženice moje, dobar vam dan! Ja se toliko "često" javljam, da taman kad me zaboravite, ja se opet javnemuser posted image
Ne mogu ni tipkati kad me ova alergija muči. Alergična sam na polen, nekad kihnem 20 puta u minuti. Pa me nešto i strah, ovo traje već drugi mjesec. Otiču mi i dišni putevi i oči, pa kišem......a kad se sve malo smiri onda me bole bronhije i glava od kihanja i oticanja. Ako je koja imala slično iskustvo, puno bi mi8 značilo da ga samnom podijeli.
Nego vidim ja hamunjate vi i slatko i slano, a samo se meni izgleda kile lijepe ko lude. Animagical - ja sam za 15 sedmica dobila 6 kg. Znam da će me dr. kritikovati na slijedećoj kontroli, ali ja jednostavno ne znam kako ih "naberem".Još ko fol se "čuvam slatkiša" jedem ih svaki drugi dan (a inače u životu sam veliki slatkaroš, od slatkiša bih mogla živjeti).  Animagical vidim da ti ideš na neke pretrage (napisala si neku skraćenicu-ogtt? ili sl?) i da si na tzv "dijeti" pa me zanima zašto? Je li imaš nekih problema zbog tih 6 kg ili je to predostrožnosti radi?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 11648
23.5.2011 11:28:43   
enči80
Ola Malena,kako danas leđa?

Selma imaš ppuser posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 11649
23.5.2011 11:34:06   
malena27 RR
i dalje se tipka iz bocnog lezeceg polozaja user posted image user posted image user posted image

OGTT je test opterecenosti glukozom, radi se kod osoba kod kojih postoji mogucnost oboljevanja od secera.... i obicno se radi u kombinaciji sa testom inzulinske rezistencije, da se vidi sta se desava sa inzulinom koji ucestvuje u razgradnji secera...

ovaj test bi trebala raditi svaka trudnica, mislim oko 28 sedmice trudnoce zbog mogucnosti pojave gestacijskog dijabetesa...

palacinkice jesi ti koristila neku terapiju kad si imala bolove u ledjima?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *