Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 11:38:08
palachinken
Nisam. Prepisali mi deep relief i aspirine u poliklinici, ali nisam ja nista od tog. Ja se držala masaže i laganih vježbica. Nisam ni mirovala previše, da ne speknem Navodno može i onaj konjski gel, ali nisam ni to, zbog mentola. Ovo je tebi vec koji dan po redu? Oteglo se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 11:43:42
malena27 RR
ovo je 3. dan u kuci velikog brata ma masira me covo ledom.... lagano se i krecem do wc-a i nazad nece vise ova baka u drenjke, pa makar noge lomili po kuci....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 12:00:17
Anica1
Drage zenice, koliko ste ispisale Nisam ulazila na RR za vikend i sad evo na poslu cijelo jutro mi prodje dok iscitah sve Ja jos dva dana do pregleda, prosli put kad sam bila na pregledu 19 aprila i kad mi je rkela vidimo se 25 maja htjela sam plakati od muke, cuj tek tada hehe a sad mi proleti ovaj mjesec i vec ide pregled. Malo me prpa hvata od tog pregleda, mjericmeo nuhalni, a i inace me strah da li je sve ok. Sutra smo 12+1. Kada se ulazi u 4 mjesec, ne mogu da nadjem tabelicu onu? Meni na nekoj stranici kada ukucam podatke izbaci da sam danas izasla iz prvog tromjesecja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 12:14:44
sanela.asja
Ja sutra moram da uradim kardioloski pregled zbog ovog sto me gusi i puno mi lupa srce,a u srjedu AKB na kontrolu da vidim jesam li zavrsila s mirovanjem najvise me strah vageee,al vidjecu opet malo slatkooo .. Joj ovi Zenicanki izgleda da su premasile Sarajke i Tuzlanke sve ih vise et malo sale i na vas racun