|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 13:05:29   
sanela.asja
Ako ne, saljemo mi iz Sarajeva 
EEh to su prave drugarice user posted image user posted image hvala,izgleda da ima
Draga Sweet mene neka prpa zbog tebe uhvatila ko da cu se ja poroditi

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12326
26.5.2011 13:07:24   
ziki
Sanela ja pisah da imaju u Gračanici pa bujrum na kafu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12327
26.5.2011 13:10:51   
sweet insanity
Sanela bona, ma kakva prpa..kad je ja ne osjecam, nemoj ni tiuser posted image

Palachinken, ti ponesi flautu na porod i svirajuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 12328
26.5.2011 13:12:01   
palachinken
Uh mal' ne lanuh šta ću zaflautat na porodu user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12329
26.5.2011 13:12:19   
Victoria88
Pozdrav svima nova sam ovde..jer sam prekljuce uradila test baby rapid i pokazale su mi se dve crtice,ali men. tek treba da dobijem ,dakle jos mi ni ne kasni.A da uradim test naveli su me bolovi u donjem stomaku,nelagoda i stalno trckaranje u wc.
Ako sam trudna znaci to bi trebalo biti neka rana trudnoca od svega nekoliko dana...Pa je l normalno da me tako boli donji stomak (kao pred menstruaciju vec 8 dana) I malo oko pupkame ziga i grudi me bole...Zabrinula sam se jer neke zene ne znaju ni po 3 meseca da su trudne...

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12330
26.5.2011 13:21:33   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: palachinken

Uh mal' ne lanuh šta ću zaflautat na porodu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12331
26.5.2011 13:24:12   
Gift
Victoria cestitam i dobro dosla user posted image user posted image ..bolovi su normalni al ako ti jos ne kasni ja bih za svaki slucaj izvadila betu, da si sigurna u user posted image

Sweet mani se hodanja znas ti gdje je dole Selma..uf bogu iza nogu..
Sanela u FIsu na Sickom imas bijele lanene trudnicke pantole..

< Poruku je uredio Gift -- 26.5.2011 13:25:09 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12332
26.5.2011 13:24:23   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Victoria88

Pozdrav svima nova sam ovde..jer sam prekljuce uradila test baby rapid i pokazale su mi se dve crtice,ali men. tek treba da dobijem ,dakle jos mi ni ne kasni.A da uradim test naveli su me bolovi u donjem stomaku,nelagoda i stalno trckaranje u wc.
Ako sam trudna znaci to bi trebalo biti neka rana trudnoca od svega nekoliko dana...Pa je l normalno da me tako boli donji stomak (kao pred menstruaciju vec 8 dana) I malo oko pupkame ziga i grudi me bole...Zabrinula sam se jer neke zene ne znaju ni po 3 meseca da su trudne...

Draga Victoria na temi prvi simptomi trudnoće imaš dosta iskustava koji ti mogu pomoći, svakako pricekaj izostanak menstruacije, malo se primiri, cuvaj se i ako bude kasnila pravac doktoru

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 12333
26.5.2011 13:38:12   
palachinken
http://www.radiosarajevo.ba/novost/54340/vazno-je-znati-prevencija-bakterije-ehec

Žene, pročitajte ovo

Preporučuje se pranje voća i povrća u sodi bikarboni.

< Poruku je uredio palachinken -- 26.5.2011 13:39:26 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12334
26.5.2011 13:38:17   
Victoria88
Hvala na dobrodoslici i hvala hocu !:)

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12335
26.5.2011 13:44:50   
Sensia

http://www.radiosarajevo.ba/novost/54340/vazno-je-znati-prevencija-bakterije-ehec

Žene, pročitajte ovo

prelazim na sataras, guste supice i kompote user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 12336
26.5.2011 13:46:49   
babilon
Zeneeeeeeeeeeeee ;D

upravo sam krenula ad se javim kad............................tam taraaaaaaaaaaam tam tam taraaaaaaaaaam......bebac me zveknu :))) jaaaaaaaaaaao jest lud (u + smislu naravno ahha) osjecaj!! wow, ostavilo me bez rijeci!

Evo jedna user posted image  slatka hihihih

cmoka za sve...

moracu ubrzo ija u shoFFing za odjecu... malo cu sad prelistati sta ste pisale, a vdiim da se i odjeca spominjala pa me zanima gdje da odem da ne lutam! ;D

mcokic

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12337
26.5.2011 13:49:02   
Lejla Ka

Žene, pročitajte ovo

Ma samo perite ko što ste i dosad. Ako niste kakvi ugursuzi user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 12338
26.5.2011 13:51:46   
mala75
ej cure pošto nisam iz Sa ali ću dolaziti iduće sedmice možete li mi objasniti gdje je ta pijaca Sirano, pogledala bih te lanene hlače o kojima pričate. kakva im je cijena?????????

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 12339
26.5.2011 13:57:36   
Anica1
Kod Vjecne vatre, prodje se kroz jedan prolaz, do apoteke je prolaz. Pitaj tu kod Vjecne vatre ne mozes fuliti. Kada udjes na pijacu sirano, ides izmedje boxova do kraja, i dodjes tacno pred tu radnju, vani su izlozene hlace. Nisam pitala za cijenu ali ne vjerujem da su puno

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 12340
26.5.2011 14:08:46   
violina locca
Bingo na Sjenjaku, Bingo Fis na Sickom, Omega, Dramar, Azel na Slatini, Turbo Limac u Merkatoru...to je otprilike to...

Hvala Sweet, a isplati li mi se ići u Bingo na Sjenjaku ako odem na Šićki (mislim je l' ista roba)?
I da Sweet, srećno ako krene user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12341
26.5.2011 14:09:34   
Gift

IZVORNA PORUKA: babilon

Zeneeeeeeeeeeeee ;D

upravo sam krenula ad se javim kad............................tam taraaaaaaaaaaam tam tam taraaaaaaaaaam......bebac me zveknu :))) jaaaaaaaaaaao jest lud (u + smislu naravno ahha) osjecaj!! wow, ostavilo me bez rijeci!

user posted image user posted image user posted image user posted image hoooocu i ja...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12342
26.5.2011 14:13:36   
Ina86
Babilon kod tebe bas slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image prelijep osjecaj osjetiti da se neko gica u tvom stomakuuser posted image sad mazi pupu i uzivajuser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12343
26.5.2011 14:35:32   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: violina locca

Bingo na Sjenjaku, Bingo Fis na Sickom, Omega, Dramar, Azel na Slatini, Turbo Limac u Merkatoru...to je otprilike to...

Hvala Sweet, a isplati li mi se ići u Bingo na Sjenjaku ako odem na Šićki (mislim je l'' ista roba)?
I da Sweet, srećno ako krene user posted image

Pa bolje onda na sickom s tim da su stvari za bebu tamo gdje je market..
I da, hvalauser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 26.5.2011 14:36:09 >

(odgovor članu violina locca)
Neposredna veza do poruke: 12344
26.5.2011 14:36:20   
Sensia
hehehe ja vec nekoliko dana osjetim kao copkanje iznutra user posted image  al nista prejako da bih bila sigurna da je to bas to.... najcesce kad se skroz primirim na poslu u nekom polozaju, bude bas onako slatko, zaboravis na sve, samo osluskujes kad ce opet.... user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12345
26.5.2011 14:42:32   
mea29
babilon user posted image user posted image user posted image blago se tebi....zavidim ti malkice user posted image user posted image user posted image hocu i ja i ja i ja i gift hoce!!!!

sensia mene isto skakilja nesto ali nije to to sigurno,  jer to osjecam od pocetka skoro...

sweet drzim fige....

< Poruku je uredio mea29 -- 26.5.2011 14:43:58 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12346
26.5.2011 14:43:50   
palachinken
Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12347
26.5.2011 14:49:11   
mala75
IZVORNA PORUKA: Anica1

Kod Vjecne vatre, prodje se kroz jedan prolaz, do apoteke je prolaz. Pitaj tu kod Vjecne vatre ne mozes fuliti. Kada udjes na pijacu sirano, ides izmedje boxova do kraja, i dodjes tacno pred tu radnju, vani su izlozene hlace. Nisam pitala za cijenu ali ne vjerujem da su puno

e baš ti hvala, do Vječne vatre znam doći a onda ko pita ne skita, valjda ću se snaći, hvala još jednom

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12348
26.5.2011 14:50:58   
sweet insanity
Joj ja vise ne znam sta da mislim, mislila prosetat al nema sanse sada, dole me otkidaju kosti/misici i mjehur me boli od pritiska a bolovi opet bili ali lagani lagano putanjjom stomak,noge i blago ledja i prestade....a tako mi se šeta...evo poslala sam mm da kupi namirnice da lagano spravim sta za ruckic al sam prvo rekla da vidi imal u pekari crni maslenjak jer mi nes potesko a i jede mi se fakatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12349
26.5.2011 14:53:29   
Sensia

Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem user posted image

Drago mu sto mu je cuna uslikana u gro planu user posted image  pa se sepuri

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 12350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

stomatolog
sweet baby2008

imate li mi preporuciti dobrog stomatologa, a da nije mnogo skup

da (77%)

ne (23%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *