|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 16:03:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: animagical

enci user posted image masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmiuser posted image user posted image jos malo i eto ihuser posted image
ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog ziveuser posted image a ja fino nabacala salatuuser posted image paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgouser posted image znas kako mi je legla...a sad mi krivo
selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jeluser posted image

Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je user posted image user posted image .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjeteuser posted image al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijetauser posted image npr sliku gradauser posted image znam ja kako se pozeli prohodati

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12376
26.5.2011 16:06:31   
Selma.A.M

enci user posted image masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmiuser posted image user posted image jos malo i eto ihuser posted image
ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog ziveuser posted image a ja fino nabacala salatuuser posted image paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgouser posted image znas kako mi je legla...a sad mi krivo

Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je user posted image user posted image .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjeteuser posted image al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijetauser posted image npr sliku gradauser posted image znam ja kako se pozeli prohodati

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mora biti slika,može razglednica user posted image user posted image  a ako nema ni tog makar kilo limuna user posted image user posted image  ja sam skromna trudnica

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12377
26.5.2011 16:10:21   
enči80

Jesam,hvala Bogu samo mi ne prebacujeuser posted image user posted image

Selmauser posted image user posted image
user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12378
26.5.2011 16:17:29   
animagical
ja sam skontala da si ti u sedmom, a on nek prebaci kad hoceuser posted image eto me trcim odmah za tobomuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12379
26.5.2011 16:17:54   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi cekam ja tvoju reakcijuuser posted image user posted image user posted image ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred poroduser posted image

Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stiglauser posted image Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12380
26.5.2011 16:22:29   
Selma.A.M
Ticker ovaj od baby-gaga kasnije prebaci :

U peti mjesec prebaci kada je 17+6
U šesti prebaci kada je 22+4
U u sedmi mjesec prebaci sa  26+5
U osmi mjesec sa 31+1
U deveti kada je 36+4

Ovo sam ja upratila kod sebe i kod ostali pa sam i zapisala

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 16:25:15 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12381
26.5.2011 16:24:02   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi cekam ja tvoju reakcijuuser posted image user posted image user posted image ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred poroduser posted image

Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stiglauser posted image Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...

Swett ja mislim da se ti otvaraš user posted image ...
Kakva si sa sjedenjem na wc šolji jeli te boli ili osjetiš pritisak ili ti je isto kao i na krevetu ?

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12382
26.5.2011 16:27:12   
sweet insanity
Cesto me tjera Selma ali danas recimo nisam mogla, jucer recimo na wc-u osjetim ono kako ziga i ujutro me probudi ono pritisak kao hocu da ka*im.........Ali ako se poka*im bude mi malo lakse.....

Neposredna veza do poruke: 12383
26.5.2011 16:28:04   
sweet insanity
A na mjehur od sinoc konstantan pritisak osjetim, cak i kao da me neko bocka iglicama.....

Neposredna veza do poruke: 12384
26.5.2011 16:28:51   
Gift
Sweet ne znam meni djeluje podaleko, ja ne bi dosla za 15 min ni trceciuser posted image user posted image ..prosetaj do trznog i odmaraj kod kuce..sta znas kad ce krenuti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 12385
26.5.2011 16:29:33   
Selma.A.M
Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......

Neposredna veza do poruke: 12386
26.5.2011 16:31:13   
Selma.A.M

Sweet ne znam meni djeluje podaleko, ja ne bi dosla za 15 min ni trceciuser posted image user posted image ..prosetaj do trznog i odmaraj kod kuce..sta znas kad ce krenuti..

Gift paničaru stari user posted image user posted image  ...Neće ona meni na kafu,odustala je već se samo malo žali,dok joj muž ne donese namirnice za ručak user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12387
26.5.2011 16:32:01   
sweet insanity

Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......

Da,da ..negdje oko 2 sedmice vec, preskoci koji dan pa opet ali sve cesce i cesce i sad kad hodam po kuci osjetim da me ziga mjehur kako stanem na nogu, ma cudno ali kao sto kazete ,mozda se otvaram i beba se spusta pa se to maybe tako ocitujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12388
26.5.2011 16:37:11   
Selma.A.M
Sweet samo prvorotke se znaju otvarati i po 18 sati postepeno ...A kako se nerviraju oni filmovi u kojima obično glavna uloga šete lagano trudna i odjednom je presječe stomak ona se savije napravi grimasu,pravac bolnica i odmah poroajni sto user posted image user posted image  tri četitri napona i beba je tu ..........Ah što ti je Hollywood user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12389
26.5.2011 16:44:13   
Gift

Gift paničaru stari user posted image user posted image  ...Neće ona meni na kafu,odustala je već se samo malo žali,dok joj muž ne donese namirnice za ručak user posted image user posted image

znam al reko da se ne predomisli..user posted image

Neposredna veza do poruke: 12390
26.5.2011 16:44:57   
Gift
Sweet kad trebas opet na pregled na Gradinu

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12391
26.5.2011 16:45:44   
Selma.A.M

znam al reko da se ne predomisli..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ma nije ona rekla da neće već ja skontala, kod mene bujruma ima ali je ti isprepada živu user posted image user posted image user posted image
A šta ti radiš po kući user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12392
26.5.2011 16:53:36   
Gift
crko jeduci..svasta nesto potrpala u sebe i pravo mi lose..a inace mi zeludac ko bunar user posted image

Neposredna veza do poruke: 12393
26.5.2011 17:00:43   
Selma.A.M

crko jeduci..svasta nesto potrpala u sebe i pravo mi lose..a inace mi zeludac ko bunar user posted image

Ja se opet uguši limunadom,još danas muž kupio kilo limuna uh ma ima limun da "izklija" iz mene user posted image ..

Odoh dobila sam ulogu tete Mej a malac je Spajdermen user posted image  ........Valja mi glumiti user posted image ...

Nego Sweet imaš moj broj mob trzni ako šta zatreba user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 17:01:11 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12394
26.5.2011 17:07:50   
sweet insanity

Sweet kad trebas opet na pregled na Gradinu

1.6. ako se ne porodim do taduser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12395
26.5.2011 17:08:46   
sweet insanity

I ja trpam , ne znam sta mi je.....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12396
26.5.2011 17:10:22   
sweet insanity

Ja se opet uguši limunadom,još danas muž kupio kilo limuna uh ma ima limun da "izklija" iz mene user posted image ..

Odoh dobila sam ulogu tete Mej a malac je Spajdermen user posted image  ........Valja mi glumiti user posted image ...

Nego Sweet imaš moj broj mob trzni ako šta zatreba user posted image

Hvalauser posted image Sretno sa glumom, a ako me mal ovo prodje, eto meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12397
26.5.2011 17:21:30   
drznica
Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim.
Anice, drago mi je za nalaze user posted image  ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe

Eh eto da svama to fino podijelimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12398
26.5.2011 17:22:55   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: drznica

Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim.
Anice, drago mi je za nalaze user posted image  ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe

Eh eto da svama to fino podijelimuser posted image

user posted image Cestitke!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12399
26.5.2011 17:29:24   
drznica
Hvala Sweet user posted image

Neposredna veza do poruke: 12400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Babo ili tata?
adissa_

Kako vase djete zove oce/kako ce ga zvati?

Babo (53%)

Tata (47%)

Broj svih glasova: 311

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *