|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  493 494 [495] 496 497   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 14:53:43   
Selma.A.M
Evo i mene .....
Ispratila muža na posao,pa vas malo isčitala i sad da se javim....
Išla sam po nalaze štitne i iznervirala se malo,povisio mi terapiju PTU za 150 mg tako da sad u totali dnevno trebam piti 300mg user posted image user posted image ...TSH hormon mi je pobudalio spao na 0,00 user posted image user posted image ....Na kontrolu trebam sad opet 6.6 user posted image ............Pa je muž da me oraspoloži odveo na ćevape user posted image ,ah jeste lijepo izaći među svijet.............

Nego vidim ja sweet oni tebe svi odvraćaju od kafice user posted image  kao da sam ja Bogu iza nogu od mene do gradine treba cca 6 minuta sa taksijem,e ako ćeš se poroditi za tih 6 minuta aferim ti user posted image user posted image user posted image ....
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada user posted image user posted image

Nego Sweet moj ti je savjet-uvaj snagu,trebat e ti user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 14:55:37 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12351
26.5.2011 14:55:57   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem user posted image

jest meni cudno kad ti u muskom roduuser posted image kontam o kome ovo onauser posted image user posted image
sweet jel idemo il je gotovouser posted image jos malo izgledauser posted image sta ima kod vas ostalih? ja jutros sva sretna, dadose mi casu secerauser posted image ja skromne zene...opet moram sutra vaditi nalaze krv mi se sada odjednom zgrusala, pa moram opet koagulogramuser posted image joj mi kupili malom danas neku majicicu i hlacice, kako je slatko...a dobio od tetke jaknu za jesen br 62user posted image presmijesno

Neposredna veza do poruke: 12352
26.5.2011 14:56:23   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem user posted image

Drago mu sto mu je cuna uslikana u gro planu user posted image  pa se sepuri

user posted image user posted image user posted image Prenijela sam mu da je postao poznat po veličini klikera. Sad je glavni, hoće, kaže, curu da mu nađem

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12353
26.5.2011 14:59:03   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

jest meni cudno kad ti u muskom roduuser posted image kontam o kome ovo onauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako me jedna čvaka, a jest joj jezik brži od pameti, pa je nije krivit, "oraspoloži". Kaže "hajde, možda ima i jedno i drugo, ono dvospolac"
Ja je htjela šestarom u oko gađat, ali nisam imala šestar.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12354
26.5.2011 14:59:53   
mala75
možda sam dosadna, stalno nešto pitam ali kako da postavim onaj tickeruser posted image user posted image , vidim većina vas ima i to različite a ja nemam nikakavuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12355
26.5.2011 14:59:57   
babilon
Hihihi Gift, Mea29, Ina86, Sensia : hvala vam hihihih

Gift & Mea - sad ce to brzinski...
Divan je osjecaj zaista, kao tup udarac eto tako da ga opisem, ali je caroban :D

sad se pokusavam sjetiti u kojoj sam pozi bila na fotelji na poslu da opet pokusam izvuci udarac hahahaha :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 12356
26.5.2011 15:00:27   
sweet insanity

sweet jel idemo il je gotovouser posted image jos malo izgledauser posted image sta ima kod vas ostalih? ja jutros sva sretna, dadose mi casu secerauser posted image ja skromne zene...opet moram sutra vaditi nalaze krv mi se sada odjednom zgrusala, pa moram opet koagulogramuser posted image joj mi kupili malom danas neku majicicu i hlacice, kako je slatko...a dobio od tetke jaknu za jesen br 62user posted image presmijesno

Ejj, a sta ti bi sa proslim koagulogramom? Ja sma prosle sedmice radila al mi nisu radili broj trombocite al su u laboratoriji bili 141....pise samo hiperfibrinogenija i ostalo u granicama referentnih vrijednosti (zamal d anije al et) al haman da necu ic na terapiju.....a taj fibrinogen je izgleda normalno povisen u trudnoci...kaj ti znas oko toga jer vidim da "kuburmo" sa slicnim stvarima.....

Neposredna veza do poruke: 12357
26.5.2011 15:00:36   
Sensia

IZVORNA PORUKA: Sensia

Drago mu sto mu je cuna uslikana u gro planu user posted image  pa se sepuri

user posted image user posted image user posted image Prenijela sam mu da je postao poznat po veličini klikera. Sad je glavni, hoće, kaže, curu da mu nađem

Kad krenes u akciju prvo trazi ZK i CRK na pokaz user posted image  nije se salit, a ako je momcina obdaren razlog vise da bude neko kvalitetan  bez ikakvih kreditnih opterecenja i sa kvalitetnim ZK heheheheheheh dusa mala

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 12358
26.5.2011 15:01:41   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo i mene .....
Ispratila muža na posao,pa vas malo isčitala i sad da se javim....
Išla sam po nalaze štitne i iznervirala se malo,povisio mi terapiju PTU za 150 mg tako da sad u totali dnevno trebam piti 300mg user posted image user posted image ...TSH hormon mi je pobudalio spao na 0,00 user posted image user posted image ....Na kontrolu trebam sad opet 6.6 user posted image ............Pa je muž da me oraspoloži odveo na ćevape user posted image ,ah jeste lijepo izaći među svijet.............

Nego vidim ja sweet oni tebe svi odvraćaju od kafice user posted image  kao da sam ja Bogu iza nogu od mene do gradine treba cca 6 minuta sa taksijem,e ako ćeš se poroditi za tih 6 minuta aferim ti user posted image user posted image user posted image ....
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada user posted image user posted image

Nego Sweet moj ti je savjet-uvaj snagu,trebat e ti user posted image

Joj Selma, zao mi zbog stitneuser posted image Hajde nemoj se sikirati......Uzivala si znaci u cevapimauser posted image Kod mene ti je postalo skakljivo mada mozda nije nista al eto procitala si ja mislim kakve znakove imam....

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12359
26.5.2011 15:03:02   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala75

možda sam dosadna, stalno nešto pitam ali kako da postavim onaj tickeruser posted image user posted image , vidim većina vas ima i to različite a ja nemam nikakavuser posted image

Idi na baby-gaga.com i imas tamo uputstvo ;)

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 12360
26.5.2011 15:05:19   
Selma.A.M
Sweet samo polako krenut će kad bude vrijeme,nemoj paničiti ,i nedaj da te zaplaše, user posted image user posted image user posted image  sve u svoje vrijeme ......
I uživaj još malo u  slobodi (znam da zvuči ružno ali je i istinito) od kada je dobiješ na ruke pa sve dok si živa ćeš biti mama nekome,nema povratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12361
26.5.2011 15:07:47   
Sonja
babilonuser posted image user posted image user posted image user posted image
i ja jedva cekam da pocne sutanjeuser posted image

anice ja i ti u danuser posted image bodrit cemo se do krajauser posted image

sweet ja ti nebi preporucila da lezis ..mislim lezi ako si umorna ..bolje ti je da se kreces jer ako ce to uskoro onda ces se brzo otvarati ako budes hodala
uglavnom nemoj daleko a i bolje ti je da si kod selme vidis kako je blizu gradineuser posted image
sad ce to mila jos malo eto vidis i stomo se spustauser posted image user posted image

meni neki pritisak u stomaku kad skupim noge pa sjedim rasirenih noguuser posted image sama se sebi smijem..sreca nema cojka inace bi reko da ga izazivamuser posted image
ja vam nisam raspolozena bas jer sam se razocarala u par osoba sto je najgore u mmuser posted image
imam osjecaj da se uopste ne brine nesto za bebu..nije mi nista rekao kad sam mu isricala sta je dok. rekao..i jos kad sam rekla da hocu da idemo mojoj mami negodovao je kao njemu se ne ide on bi kuci..pa reko kako cu ja sa dijetom znas kakav je..kao nek ti malo mama dodje moja malo tvojauser posted image bas me razocarao i krivo mi
al ako se na kraju i ne slozi ja cu fino mami pa sta bude..meni je beba najvaznija
nekako mi je ostao hladnokrvan isto kao da mu nista nisam ni reklauser posted image
ma hajd da se ne zalim vise
pusa svima

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12362
26.5.2011 15:07:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ejj, a sta ti bi sa proslim koagulogramom? Ja sma prosle sedmice radila al mi nisu radili broj trombocite al su u laboratoriji bili 141....pise samo hiperfibrinogenija i ostalo u granicama referentnih vrijednosti (zamal d anije al et) al haman da necu ic na terapiju.....a taj fibrinogen je izgleda normalno povisen u trudnoci...kaj ti znas oko toga jer vidim da "kuburmo" sa slicnim stvarima.....

prosli aptt mi bio skracenuser posted image trombociti su mi jos dobri, a fibrinogen mi je bio oko 7 cini mi se...nista on ne znaci sreca nasauser posted image ...nego ja imam antifosfolipidni sindrom (Huges sindrom ili APS) pa ono kao rizik od ne daj Boze tromboze nesto bas veliki...razrjedjujem se aspirinom od pocetka a izgleda cu i heparinom sada...

Neposredna veza do poruke: 12363
26.5.2011 15:08:51   
sweet insanity

Sweet samo polako krenut će kad bude vrijeme,nemoj paničiti ,i nedaj da te zaplaše, user posted image user posted image user posted image  sve u svoje vrijeme ......
I uživaj još malo u  slobodi (znam da zvuči ružno ali je i istinito) od kada je dobiješ na ruke pa sve dok si živa ćeš biti mama nekome,nema povratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al to mene toliko radujeuser posted image I da, ako budem za duge setnje ja ti naletim jer mi se bas seta, a ako nista nagovorit cu mm da izletimo do trznog barem, lijepo vrijeme, danas navodno ne bi trebalo biti kišeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12364
26.5.2011 15:15:24   
Selma.A.M
Sonja ne pridaji puno pažnje jer su oni ponekad takvi pogotovo kada je u pitanju drugo,misle sve je to lako baš zato što je drugo ..........Samo polako,nemoj se nervirati,klimaj glavom a opet radi po svom tako bar ja..Em sačuvam svoje živce,em opet bude po mom user posted image user posted image

Sweet vjeruj da se i meni takooooo šeta ali .........Nego ako budeš raspoložena bujrum,a ako ne ima drugi put user posted image  .............

Animagical user posted image

Neposredna veza do poruke: 12365
26.5.2011 15:19:20   
sweet insanity
Sonja, nemoj se brinut, mozda nije zaista tako mislio...ja sam recimo u nekom periodu trudnoce sve shvatala kao uvredu i plakala  a ustvari i nije bilo tako...poslusaj Selmu sta ti kaze....
Animagical pa nisu ti trombociti visoki, ti rece 152 cini mi se, pa mi nije jasna ta moguca trombozauser posted image Kod mene je fibrinogen 4.20

Neposredna veza do poruke: 12366
26.5.2011 15:25:36   
sanela.asja
uu jeste se raspisale meni vruce za pobudaliti,a nesmjem klimu upalit radi male kupala se...
Ja napravila limunadu i tavila u led da se dobro ohladi....
Dobrodosao ko je novi user posted image user posted image user posted image zelim mu da se ljepo uklopi medju nas kukavice..
Odo ja malo lec user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 12367
26.5.2011 15:31:54   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sonja, nemoj se brinut, mozda nije zaista tako mislio...ja sam recimo u nekom periodu trudnoce sve shvatala kao uvredu i plakala  a ustvari i nije bilo tako...poslusaj Selmu sta ti kaze....
Animagical pa nisu ti trombociti visoki, ti rece 152 cini mi se, pa mi nije jasna ta moguca trombozauser posted image Kod mene je fibrinogen 4.20

nije mi problem u trombocitima nego u appt...da ovdje ne davim zene ti si ionako englez pa proguglaj Huges syndromeuser posted image , bice ti jasno zasto tromboza...rizik od nje i od spontanih,a jedan sam i imala. neka antitijela anticardiolipin i antiphospolipidna koce neke faktore koagulacije , mislim anexin V i nesto tako...

Neposredna veza do poruke: 12368
26.5.2011 15:50:29   
Sensia
Odoh ja docekat coeka sa ispita, ipak je red, a i pred kraj je radnog vremena pa je vakat....

Sweet sretno u međuvremenu user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 12369
26.5.2011 15:50:31   
enči80
Selma neka si ti ćevape pojela pa kud puklo da puklouser posted image user posted image user posted image a bit će i nalazi aBd ok.

Sonja ja također imam osjećaj da se mm ne raduje bebama kao ja,ja bih htjela da npr.mazi stomak ,priča sa njima kao što ja radimuser posted image user posted image (mi pravo promahalamo) ali sam shvatila da se i on raduje samo što to pokazuje na onaj muški način bez nekih posebnih emocija.Tako da vjerovatno je to i kod tebe slučaj a mi još kad nas hormoni obuzmu sve nam smetauser posted image

Animagicaluser posted image ti si meni heroina sa obzirom šta te sve muči.

Sweet idi ti kod Selme( psssst ima sladoleda od višanja i jagoda)user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 12370
26.5.2011 15:54:11   
Gift

user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi cekam ja tvoju reakcijuuser posted image user posted image user posted image ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred poroduser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 12371
26.5.2011 15:55:05   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Selma neka si ti ćevape pojela pa kud puklo da puklouser posted image user posted image user posted image a bit će i nalazi aBd ok.

Sonja ja također imam osjećaj da se mm ne raduje bebama kao ja,ja bih htjela da npr.mazi stomak ,priča sa njima kao što ja radimuser posted image user posted image (mi pravo promahalamo) ali sam shvatila da se i on raduje samo što to pokazuje na onaj muški način bez nekih posebnih emocija.Tako da vjerovatno je to i kod tebe slučaj a mi još kad nas hormoni obuzmu sve nam smetauser posted image

Animagicaluser posted image ti si meni heroina sa obzirom šta te sve muči.

Sweet idi ti kod Selme( psssst ima sladoleda od višanja i jagoda)user posted image user posted image user posted image user posted image

Pratila ti mene po temama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ima Bogami, a i kolač evo hoću da pravim sa keksom i pudingom mmmmmmm............. Bujrum  user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12372
26.5.2011 15:55:57   
animagical
 enci user posted image masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmiuser posted image user posted image jos malo i eto ihuser posted image
ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog ziveuser posted image a ja fino nabacala salatuuser posted image paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgouser posted image znas kako mi je legla...a sad mi krivo
selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jeluser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12373
26.5.2011 15:57:43   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

user posted image user posted image user posted image user posted image majke mi cekam ja tvoju reakcijuuser posted image user posted image user posted image ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred poroduser posted image

Ma kakva galama,ja sam ti kulturno čeljade a k'tome i majka malodobnom dijeteta,ne priliči meni to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma znam ja,mi smo ustvari sa kraja na kraj Tuzle,a sve je kao centar ali šta ćemo kad nam je Tuzla razbacana puno user posted image
Meni je daleko do mame otići,a znaš i sama da je ona blizu vas tamo user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12374
26.5.2011 16:00:41   
Selma.A.M

enci user posted image masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmiuser posted image user posted image jos malo i eto ihuser posted image
ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog ziveuser posted image a ja fino nabacala salatuuser posted image paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgouser posted image znas kako mi je legla...a sad mi krivo
selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jeluser posted image

Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je user posted image user posted image .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  493 494 [495] 496 497   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  493 494 [495] 496 497   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

jel koristi te cesto uz razgovor

bolan,bona, ba, bre, more i ostalo

da bas mi je uzrecica (74%)

ne (26%)

Broj svih glasova: 103

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *