|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 17:37:37   
sanela.asja
m. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe

Eh eto da svama to fino podijelim

Cestitam ,malo je takvih sefica

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12401
26.5.2011 17:42:34   
Sonja
sweet ti se definitivno otvaras koliko ja znamuser posted image
i ja sam imala pritisak dole to se beba spustilauser posted image user posted image
al ne brini znat ces ti kad pravo pocneuser posted image user posted image user posted image
da si otisla do selme mozda bi se i porodila do ponociuser posted image user posted image

selma kad spomenu 18h trnci me probodoseuser posted image
ja sam ta prvorotkauser posted image 18h bolovi.. na 15 i zadnjih 10h na 5minuser posted image
al evo ziva zdrava i OPET trudnauser posted image user posted image

drznicauser posted image user posted image user posted image user posted image

selma samo ti glumi evo i ja citav dan glumim lezeceg policajcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12402
26.5.2011 18:09:16   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

sweet ti se definitivno otvaras koliko ja znamuser posted image
i ja sam imala pritisak dole to se beba spustilauser posted image user posted image
al ne brini znat ces ti kad pravo pocneuser posted image user posted image user posted image
da si otisla do selme mozda bi se i porodila do ponociuser posted image user posted image

selma kad spomenu 18h trnci me probodoseuser posted image
ja sam ta prvorotkauser posted image 18h bolovi.. na 15 i zadnjih 10h na 5minuser posted image
al evo ziva zdrava i OPET trudnauser posted image user posted image

drznicauser posted image user posted image user posted image user posted image

selma samo ti glumi evo i ja citav dan glumim lezeceg policajcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja s enadam da se blizi i da ce sve biti OKuser posted image Sonja, jesil se ti malo oporavila psihicki, nadam se da jesiuser posted image
Ja cu malo s mm prosetat ovuda, a ko zna, mozda odem i do Selme ako ne bude puno boljelouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12403
26.5.2011 18:10:30   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image  Sonja izgleda da se ti i ja u mnogočemu poklapamo user posted image user posted image user posted image

Nego da vam se pohvalim sa par stvarčica koje smo nabavili nešto u  Azelu a nešto izvan njega user posted image  za našu šmizlu aBd user posted image
Ja sam luda za pantolicama  za djevojčice

user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12404
26.5.2011 18:20:25   
palachinken
Joj Selma, prekrasno je!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12405
26.5.2011 18:21:42   
palachinken
Koju sam od ove vesele trudne raje upravo aminovala na FB? user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12406
26.5.2011 18:32:25   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Sensia

Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem user posted image

Drago mu sto mu je cuna uslikana u gro planu user posted image  pa se sepuri

user posted image user posted image user posted image Prenijela sam mu da je postao poznat po veličini klikera. Sad je glavni, hoće, kaže, curu da mu nađem

Kako ti mene palachinken nasmijes sa svojim izjavamauser posted image user posted image user posted image user posted image Fakat, od kada su ti govorili da je beba djevojcica, jel jedan dr. ili vise njih?? I je li bio obicni ili 3D ultrazvuk. prosto ne mogu vjerovat da tako mogu pogrijesituser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12407
26.5.2011 18:47:31   
animagical
sporty ne crnjaci zenuuser posted image mene glava boli evo peti dan, sve trpim, e dodijalo mi vise...odo kud s muzolinijemuser posted image hug

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 12408
26.5.2011 18:51:13   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sonja, jesil se ti malo oporavila psihicki, nadam se da jesiuser posted image

ma draga ne znam sta da ti kazem..veceras kad mm dodje sa posla popricat cu s njim na cisto jer gore mi je ovako da nagadjam
nekako imam osjecaj da misli da mu lazem ili pretjerujem..nemam pojma

ej ove lezece de mi recite jel vi imate pritisak kad su vam skupljene noge ili noga preko noge..i kad sjedim zaboli me dole stomak
jel to ovo od niske posteljice ili nesto drugouser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12409
26.5.2011 19:05:08   
Selma.A.M

Joj Selma, prekrasno je!

Hvala user posted image  

A još kad sam gledala  stvarčice mm mi kaže: A šta pa i tebi bude kao onoj što ima neki "jestivi nadimak" user posted image user posted image   pa kaže sad muško user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12410
26.5.2011 19:07:55   
sweet insanity
Evo mene, obisla krug mali sa mm i dosla kuci, bolje mi je al se ne smijem usudit daleko sama....Maloprije mi nesto mokro dole kad ono bjelicas_to nalik na sekret pa predpostavljam da se samo pojacao....
Selma, prekrasna je odjecicauser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 26.5.2011 19:08:14 >

Neposredna veza do poruke: 12411
26.5.2011 19:10:40   
enči80

Koju sam od ove vesele trudne raje upravo aminovala na FB? user posted image

user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 12412
26.5.2011 19:14:26   
drznica
Hvala svima... Selma super odjeca...ja strasno volim PINK, ako bude curica huh sta cu da joj radim heheh. Jedva cekam da se pocne kupovati odjeca i sve ostalo. Nesmijem sad, kazu nije OK prije 7-8 mjeseca....ma ja cu to aBd u 5. hahahahah

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12413
26.5.2011 19:15:02   
Sonja

ej ove lezece de mi recite jel vi imate pritisak kad su vam skupljene noge ili noga preko noge..i kad sjedim zaboli me dole stomak
jel to ovo od niske posteljice ili nesto drugouser posted image user posted image

da se citiram jer me ignoriseteuser posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

selma odjecica je super
hocu i ja curicuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12414
26.5.2011 19:17:20   
enči80
Sporty puno češće pogriješe kada su u pitanju djevojčice,baš jučer sam u ovoj svojoj knjizi čitala da kao negdje u 30 i nekoj sedmici se spuštaju testisi pa tek tad vide a imam i u okolini primjera dosta tako da ja sve uzimam sa rezeervom a iskreno i ne pitam.Meni svejedno.

Selma odjeća jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danas čitav dan povraćam,ne znam da li zbog vremena ili što me ubiše u želudac tako da odoh i ja malo prošetati da me malo zrak vrati u žive jer sam trenutnouser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12415
26.5.2011 19:18:43   
Selma.A.M
Sonja sačekaj animagical ona ima iskustva sa tim....Ja mirujem ali me ne boli,osim nekada dole "rupa" user posted image  kao da me neko nožem probode dva-tri puta ,a ja onda kažem nemoj se bona raklapati džabe,neće ono tim putem proći user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sweet ajde još malo,najgori je taj famozni deveti mjesec user posted image  

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12416
26.5.2011 19:19:58   
enči80

da se citiram jer me ignoriseteuser posted image user posted image
user posted image

selma odjecica je super
hocu i ja curicuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonja vjerovatno jeste,mada meni najveći pritisak dolje dođe nakon dužeg stajanja.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12417
26.5.2011 19:20:56   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sonja sačekaj animagical ona ima iskustva sa tim....Ja mirujem ali me ne boli,osim nekada dole "rupa" user posted image  kao da me neko nožem probode dva-tri puta ,a ja onda kažem nemoj se bona raklapati džabe,neće ono tim putem proći user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sweet ajde još malo,najgori je taj famozni deveti mjesec user posted image  

Kakav opisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12418
26.5.2011 19:21:27   
Sonja
ahahahah tvoja gura u pogresnom pravcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nego cure koje nose user posted image de vi meni recite jel se sjecate u kojoj pozi ste bileuser posted image user posted image ako ovaj put opet bude musko da znam kako cu treci putuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 12419
26.5.2011 19:32:50   
Selma.A.M

ahahahah tvoja gura u pogresnom pravcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nego cure koje nose user posted image de vi meni recite jel se sjecate u kojoj pozi ste bileuser posted image user posted image ako ovaj put opet bude musko da znam kako cu treci putuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dođi da ti šapnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12420
26.5.2011 19:40:27   
Sonja
ti to mene navlacis da ti dodjemuser posted image
eee sto nisi napravila kakvu pitu kolace ili sta pa me navlacilauser posted image user posted image
mozda bi ja taxijem jer ne smijem hodatuser posted image user posted image user posted image
ima ppuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 12421
26.5.2011 19:40:50   
sweet insanity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dođi da ti šapnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12422
26.5.2011 19:43:26   
Sonja
sta se smijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja tacno znam u kojoj sam bilauser posted image i ako bude zensko ko me pita i reci cu mu "recept"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vama smijesno a ja hocu curicuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12423
26.5.2011 19:51:12   
Selma.A.M
Ej  kojim sam ja pozi bila, ajde nađi knjigu Kama-Sutra ,da ti ih pozaokružujem user posted image user posted image user posted image  ne znam ih ni ja sve napamet ,već knjigu "predase" pa listaj stranice i hajmo sad ovu -hajmo sad onu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12424
26.5.2011 19:57:32   
sweet insanity

Ej  kojim sam ja pozi bila, ajde nađi knjigu Kama-Sutra ,da ti ih pozaokružujem user posted image user posted image user posted image  ne znam ih ni ja sve napamet ,već knjigu "predase" pa listaj stranice i hajmo sad ovu -hajmo sad onu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Selma, tako to ide ;)

Neposredna veza do poruke: 12425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dječija odjeća - prodaja
veeseelaa

da li vam je žao prodati dječiju odjeću na baby bazaru? ja se nekako dvoumim, emotivno sam vezana za svaki odjevni predmet svoje bebice

Ne, što da bezveze stoji u ormaru (48%)

Da, žao mi je, i ne bi je prodala (17%)

U nedoumici sam, nekad bi a nekad ne (16%)

Radije poklonim nego da prodajem (19%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *