Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:03:42
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
enci masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmi jos malo i eto ih ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog zive a ja fino nabacala salatu paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgo znas kako mi je legla...a sad mi krivo selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jel
Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni
za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjete al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijeta npr sliku grada znam ja kako se pozeli prohodati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:06:31
Selma.A.M
enci masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmi jos malo i eto ih ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog zive a ja fino nabacala salatu paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgo znas kako mi je legla...a sad mi krivo selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jel
Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni
za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjete al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijeta npr sliku grada znam ja kako se pozeli prohodati
Ne mora biti slika,može razglednica a ako nema ni tog makar kilo limuna ja sam skromna trudnica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:10:21
enči80
Jesam,hvala Bogu samo mi ne prebacuje
Selma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:17:54
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada
majke mi cekam ja tvoju reakciju ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred porod
Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stigla Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:24:02
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada
majke mi cekam ja tvoju reakciju ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred porod
Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stigla Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...
Swett ja mislim da se ti otvaraš ... Kakva si sa sjedenjem na wc šolji jeli te boli ili osjetiš pritisak ili ti je isto kao i na krevetu ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:27:12
sweet insanity
Cesto me tjera Selma ali danas recimo nisam mogla, jucer recimo na wc-u osjetim ono kako ziga i ujutro me probudi ono pritisak kao hocu da ka*im.........Ali ako se poka*im bude mi malo lakse.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:29:33
Selma.A.M
Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:32:01
sweet insanity
Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......
Da,da ..negdje oko 2 sedmice vec, preskoci koji dan pa opet ali sve cesce i cesce i sad kad hodam po kuci osjetim da me ziga mjehur kako stanem na nogu, ma cudno ali kao sto kazete ,mozda se otvaram i beba se spusta pa se to maybe tako ocituje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 16:37:11
Selma.A.M
Sweet samo prvorotke se znaju otvarati i po 18 sati postepeno ...A kako se nerviraju oni filmovi u kojima obično glavna uloga šete lagano trudna i odjednom je presječe stomak ona se savije napravi grimasu,pravac bolnica i odmah poroajni sto tri četitri napona i beba je tu ..........Ah što ti je Hollywood
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 17:21:30
drznica
Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim. Anice, drago mi je za nalaze ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 17:22:55
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: drznica
Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim. Anice, drago mi je za nalaze ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe