Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 20:11:26
Sonja
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja
tako smo i radili sad ovu sad onu vidit cemo sta smo napravili
Sto bi ovaj dr. u Austriji reko, "well, it's a baby"
ma to je i najvaznije a ja se malo i salim..nek je zivo i zdravo voljelaa bi zensko jer vec imam musko a da imam zensko voljela bi musko neka djece samo zive i zdrave
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 20:14:38
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
tako smo i radili sad ovu sad onu vidit cemo sta smo napravili
Sto bi ovaj dr. u Austriji reko, "well, it's a baby"
ma to je i najvaznije a ja se malo i salim..nek je zivo i zdravo voljelaa bi zensko jer vec imam musko a da imam zensko voljela bi musko neka djece samo zive i zdrave
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 20:20:02
Anoniman
Selma zao mi je zbog nalaza, ali nemoj da se brines bice to sve ok Drznice cestitam na ugovoru
Sve sam procitala, ali nista nisam zapamtila, pa tako ako se jos sta ima cestitati cestitam od srca
Sonja jeste to ti je od niske posteljice, to moze biti i od nisko nosene bebe, tako je meni, zato se u trudnoci i ne preporucuje prekrstati noge jer je onda slabija cirkulacija. Sweet to se ti polako otvaras, draga zelim da sto brze i bezbolnije prodje .
Ima li neka imenjakinja moja ovdje na temi, sem sporty...neka J me dodala na FB a vidim imamo drznicu kao zajednickog prijatelja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 20:22:23
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Selma zao mi je zbog nalaza, ali nemoj da se brines bice to sve ok Drznice cestitam na ugovoru
Sve sam procitala, ali nista nisam zapamtila, pa tako ako se jos sta ima cestitati cestitam od srca
Sonja jeste to ti je od niske posteljice, to moze biti i od nisko nosene bebe, tako je meni, zato se u trudnoci i ne preporucuje prekrstati noge jer je onda slabija cirkulacija. Sweet to se ti polako otvaras, draga zelim da sto brze i bezbolnije prodje .
Ima li neka imenjakinja moja ovdje na temi, sem sporty...neka J me dodala na FB a vidim imamo drznicu kao zajednickog prijatelja.
Hvala, ali izgleda da nece jos no nek se otvara, sto vise budem otvorena kad bude vrijeme to bolje, barem sam ja tako to skuzila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 20:26:54
Sonja
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Sonja jeste to ti je od niske posteljice, to moze biti i od nisko nosene bebe, tako je meni, zato se u trudnoci i ne preporucuje prekrstati noge jer je onda slabija cirkulacija.
hvala na odg. pise mi da posteljica donjim polom prelazi un. usce sta god to znacilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 21:05:32
palachinken
Evo da se prijavim, dok čekam da mi se kreme za tortu stegnu, ali daboga. Izgleda da jaja nisu bila dobra, 1000x vec pravim na isti način a danas mi se uhakaše
Gdje su malena i jelena (vidi rimuje se:) vazdan? Da nije kakav belaj?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 21:08:25
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Sweet
Nego malena nam se ne javlja da kaže jeli zadovoljna babana jastukom (sad oprala svoj pa mi ona naumpala )
Ajmo žene paprika-paprika, petit kolača,slodoleda biraj hoš višnju il ćeš jagodu jao ima da budem kao bombica
Sad bih ja hihihi, al nam se ne da nesto...da si barem kod mame na Bulevaru Meni bebara upire nonama svojim gore, il je dugacka il se dize odozdo prema gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 21:19:46
Anoniman
Ja sam u zabrani od sredine decembra, vise mi i dosadilo kukati, a mislim da sam kukanjem i Bogu i narodu dosadila . Selma ja sam kukala dok si ti smjela, a ti mene nisi upratila
Palachinken evo mene, nemam bas vremena od malene, a i ovaj mali nesto u poslednja dva dana zeza pa citam i kad podjem da sta napisem neko me omete , posle zaboravim sta sam htjela pisati, a ne cita mi se opet, a i nemam kada
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Dječija odjeća - prodaja veeseelaa
da li vam je žao prodati dječiju odjeću na baby bazaru? ja se nekako dvoumim, emotivno sam vezana za svaki odjevni predmet svoje bebice
Ne, što da bezveze stoji u ormaru (48%) Da, žao mi je, i ne bi je prodala (17%) U nedoumici sam, nekad bi a nekad ne (16%) Radije poklonim nego da prodajem (19%)
Broj svih glasova: 86
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!