Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 17:37:37
sanela.asja
m. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe
Eh eto da svama to fino podijelim
Cestitam ,malo je takvih sefica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 17:42:34
Sonja
sweet ti se definitivno otvaras koliko ja znam i ja sam imala pritisak dole to se beba spustila al ne brini znat ces ti kad pravo pocne da si otisla do selme mozda bi se i porodila do ponoci
selma kad spomenu 18h trnci me probodose ja sam ta prvorotka 18h bolovi.. na 15 i zadnjih 10h na 5min al evo ziva zdrava i OPET trudna
drznica
selma samo ti glumi evo i ja citav dan glumim lezeceg policajca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 18:09:16
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja
sweet ti se definitivno otvaras koliko ja znam i ja sam imala pritisak dole to se beba spustila al ne brini znat ces ti kad pravo pocne da si otisla do selme mozda bi se i porodila do ponoci
selma kad spomenu 18h trnci me probodose ja sam ta prvorotka 18h bolovi.. na 15 i zadnjih 10h na 5min al evo ziva zdrava i OPET trudna
drznica
selma samo ti glumi evo i ja citav dan glumim lezeceg policajca
Ja s enadam da se blizi i da ce sve biti OK Sonja, jesil se ti malo oporavila psihicki, nadam se da jesi Ja cu malo s mm prosetat ovuda, a ko zna, mozda odem i do Selme ako ne bude puno boljelo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 18:10:30
Selma.A.M
Sonja izgleda da se ti i ja u mnogočemu poklapamo
Nego da vam se pohvalim sa par stvarčica koje smo nabavili nešto u Azelu a nešto izvan njega za našu šmizlu aBd Ja sam luda za pantolicama za djevojčice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 18:32:25
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia
Hajde cure, sad će i kod vas. Prvo škakilja, pa udara, pa mlati a onda mu nestane mjesta za udarce pa razvlači stomak, presmiješno. Evo maloprije mi dupence izbacio, da ga malo pucnem
Drago mu sto mu je cuna uslikana u gro planu pa se sepuri
Prenijela sam mu da je postao poznat po veličini klikera. Sad je glavni, hoće, kaže, curu da mu nađem
Kako ti mene palachinken nasmijes sa svojim izjavama Fakat, od kada su ti govorili da je beba djevojcica, jel jedan dr. ili vise njih?? I je li bio obicni ili 3D ultrazvuk. prosto ne mogu vjerovat da tako mogu pogrijesit
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 18:51:13
Sonja
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Sonja, jesil se ti malo oporavila psihicki, nadam se da jesi
ma draga ne znam sta da ti kazem..veceras kad mm dodje sa posla popricat cu s njim na cisto jer gore mi je ovako da nagadjam nekako imam osjecaj da misli da mu lazem ili pretjerujem..nemam pojma
ej ove lezece de mi recite jel vi imate pritisak kad su vam skupljene noge ili noga preko noge..i kad sjedim zaboli me dole stomak jel to ovo od niske posteljice ili nesto drugo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:07:55
sweet insanity
Evo mene, obisla krug mali sa mm i dosla kuci, bolje mi je al se ne smijem usudit daleko sama....Maloprije mi nesto mokro dole kad ono bjelicas_to nalik na sekret pa predpostavljam da se samo pojacao.... Selma, prekrasna je odjecica
< Poruku je uredio sweet insanity -- 26.5.2011 19:08:14 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:10:40
enči80
Koju sam od ove vesele trudne raje upravo aminovala na FB?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:14:26
drznica
Hvala svima... Selma super odjeca...ja strasno volim PINK, ako bude curica huh sta cu da joj radim heheh. Jedva cekam da se pocne kupovati odjeca i sve ostalo. Nesmijem sad, kazu nije OK prije 7-8 mjeseca....ma ja cu to aBd u 5. hahahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:15:02
Sonja
ej ove lezece de mi recite jel vi imate pritisak kad su vam skupljene noge ili noga preko noge..i kad sjedim zaboli me dole stomak jel to ovo od niske posteljice ili nesto drugo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:17:20
enči80
Sporty puno češće pogriješe kada su u pitanju djevojčice,baš jučer sam u ovoj svojoj knjizi čitala da kao negdje u 30 i nekoj sedmici se spuštaju testisi pa tek tad vide a imam i u okolini primjera dosta tako da ja sve uzimam sa rezeervom a iskreno i ne pitam.Meni svejedno.
Selma odjeća je
Danas čitav dan povraćam,ne znam da li zbog vremena ili što me ubiše u želudac tako da odoh i ja malo prošetati da me malo zrak vrati u žive jer sam trenutno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:18:43
Selma.A.M
Sonja sačekaj animagical ona ima iskustva sa tim....Ja mirujem ali me ne boli,osim nekada dole "rupa" kao da me neko nožem probode dva-tri puta ,a ja onda kažem nemoj se bona raklapati džabe,neće ono tim putem proći
Sweet ajde još malo,najgori je taj famozni deveti mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:19:58
enči80
da se citiram jer me ignorisete
selma odjecica je super hocu i ja curicuuuuuuuu
Sonja vjerovatno jeste,mada meni najveći pritisak dolje dođe nakon dužeg stajanja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:20:56
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Sonja sačekaj animagical ona ima iskustva sa tim....Ja mirujem ali me ne boli,osim nekada dole "rupa" kao da me neko nožem probode dva-tri puta ,a ja onda kažem nemoj se bona raklapati džabe,neće ono tim putem proći
Sweet ajde još malo,najgori je taj famozni deveti mjesec
Kakav opis
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:51:12
Selma.A.M
Ej kojim sam ja pozi bila, ajde nađi knjigu Kama-Sutra ,da ti ih pozaokružujem ne znam ih ni ja sve napamet ,već knjigu "predase" pa listaj stranice i hajmo sad ovu -hajmo sad onu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.5.2011 19:57:32
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ej kojim sam ja pozi bila, ajde nađi knjigu Kama-Sutra ,da ti ih pozaokružujem ne znam ih ni ja sve napamet ,već knjigu "predase" pa listaj stranice i hajmo sad ovu -hajmo sad onu