|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  511 512 [513] 514 515   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.5.2011 0:21:33   
animagical
ma ne mogu da legnem, imam osjecaj da ovaj mali hoce kroz kozu da uzadje koliko se gura

subota, izasle zene...

< Poruku je uredio animagical -- 29.5.2011 0:22:19 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12801
29.5.2011 0:25:11   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

ma ne mogu da legnem, imam osjecaj da ovaj mali hoce kroz kozu da uzadje koliko se gura

subota, izasle zene...

Gdje će po ovome vremenu,vidi kiše user posted image  ...A gledam prognozu i sutra oblačno e hebiga više kad će lijepi dani,da se može izaći navečer i sjediti do jedan sat a da ne bude grmljavine ili pljuska...Ma sve više naopako pa i vrijeme user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12802
29.5.2011 0:33:03   
animagical
ponijele kisobranuser posted image a vidi sto bebica11 viri a suti...cccc

Neposredna veza do poruke: 12803
29.5.2011 0:36:55   
Selma.A.M
Pa neće niko da se druži sa nama user posted image ....A kako je dosadno,a još ovo moje maleno me ubi u prepone user posted image  ....Nevjerovatno ali sad kad sam  vidjela pa hej moj Bože za nekih 50 dana ja bih mogla upoznati ovo maleno (opet sam oduzela sebi pola devetog mjeseca ,nekako mi lakše bude user posted image )

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.5.2011 0:37:15 >

Neposredna veza do poruke: 12804
29.5.2011 9:09:46   
sweet insanity
Jutro drage mojeuser posted image Ja evo ustala, sinoc sma se prejela pa me mucio stomak i sinoc 2 puta i sada evo izbacila sam po koji komadic potcrde crne stolice (da prostite izgleda kao suha sljiva)pa sam se prepala jer sam citala da to zna biti znak krvarenja nekoguser posted image Vecerala sam pire i telece snicle manje 3, a inace pijem hipp natal jer kao moze od zeljeza ali do sad nije......stvarno se nadam da ce proci i dobiti normalnu boju opet.......jucer sam isla 5 puta na wc i zadnja dva je bilo tako pa evo i jutros.......Sta vii mislite, desaval se to vama???

Neposredna veza do poruke: 12805
29.5.2011 10:09:08   
sanela.asja
Sweet to ti je sigurno od Hippa jer ja imam bas crnu stolicu,nekad sarenu smedjo-crnu od zeljeza moram da pijep Ferum...
Ti jos uvjek debela uh mogu mislit jesi uzbudena..user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12806
29.5.2011 10:51:37   
Skvo RR
Haj...
sweettt...ne sekiraj se onda sam ja 15 X proslog mjeseca krvarila...i evo ziva sam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nije to nista....
Kako ste mi...Ja evo hocu kucu (citajte Nagasaki) da sredim...moji malo otisli kod majke..pa soliram...trebala bi i ruckic spremiti....mi juce citav dan bili na vikendici..bas nam je lijepo vrijeme bilo....a danas je uzas...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12807
29.5.2011 11:24:24   
Bebica11
Jutro zenice

evo mene opetuser posted image , ne mogu da smirim stucanje od jutros i pravo cesto stucam u trudnociuser posted image

sweet, ti jos 2u1, poguraj to maleno da izlazi hehe

inace, nekako tmurno, spavala bih cio dan...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 12808
29.5.2011 11:25:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jutro zenice

evo mene opetuser posted image , ne mogu da smirim stucanje od jutros i pravo cesto stucam u trudnociuser posted image

sweet, ti jos 2u1, poguraj to maleno da izlazi hehe

inace, nekako tmurno, spavala bih cio dan...

i eto HVALA DRAGOM BOGU da vam prijavim, napunili smo 12. sedmica, nekako mi je sad dusi lakse a nadam se aBd da ce i dalje sve ok biti, pogotovo na iducoj kontroli da mi kaze da mogu malo prosetati, tamam i po kisiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 12809
29.5.2011 11:37:39   
sweet insanity
Hvala na odgovorima, trudim se da se ne brinem jer je jucer po dnau bila normalna stolica, mozda sam sinoc se prezderala pirea i snicli pa me malo muci trbo a stolica se onojila u crno od crvenog mesa i prekjucer sma pila sok od cvekle fructalov i pijem hipp natal, al do sad mi nije bila bas ovako crna.....hajde valjda se popravi.....prepalo me to sto sam na netu nasla d amoze bit znak nekog krvarenja u crijevima, a ja kako sma panicar odmah se prepadnem....

Sanela, jeste jos sam 2 u 1, jucer cijeli dan imala lagane bolove, a jutros imam i one kontrakcije stiskanja stomaka koje nekad zabole nekad ne, plus kad se dese bole me i crijeva, kao da ih beba pritisce.......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 12810
29.5.2011 12:02:25   
Ina86
Jutro zenice, ovo vrijeme samo za spavatiuser posted image user posted image
Sweet, ti jos u komadu, vidim jos 9 dana, kako si ti, ima li treme? Sad ces ti ubrzo da upoznas svoju mrvicuuser posted image user posted image user posted image
Ostale zenice spavaju, valjda se dernecilo sinocuser posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12811
29.5.2011 12:12:28   
Selma.A.M
Samo da vam mahnem odho praviti krofne i kuhati šta za jelo,muž danas do 4 sata pa da sve završim...Ajde bay ....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12812
29.5.2011 12:49:51   
drznica
Blago vama vi sve kuci, samo ja radim user posted image  Ova nedjelja me jednom mjesecno zakaci da radim...ali mi je bas mrska! Rijesih se ja jucerasnje glavobolje sa krompirom oko glave hehehe smijesno ali istinitouser posted image
Sweet... neka te jos malo dok ugrije, nemoj da dijete prvi dan ugleda kišu user posted image

Neposredna veza do poruke: 12813
29.5.2011 13:31:48   
Selma.A.M
Žene moje gdje ste ? Ja podkuhala za hljeb a usput i za placke (lepine) i krofne su podkuhane ,naumpale mi one velike Berlinske krofne...Svekrva me zove pita šta radiš rekoh naumpale mi krofne pa pravim,kaže ona ej i meni su taman ja kontala večeras doći da noćim kod vas user posted image user posted image user posted image  ....A ja planiram cijelu vanglu sama pojesti muž i malacmogu dobiti samo po 3 krofne user posted image ...Rekla sam mužu ima da ti mami poskaču jačmiri, oba oka da jojzatvore ako pojede više od 5 krofni user posted image user posted image user posted image user posted image

A kupus mi je naumpao uh ,pa sam rekla mužu da mi kupi glavicu kupusa i junetine na kockice i da napravim kuhani kupus sa mesom  mmmmmmmmmmmmmmmmmm....Odoh da vdim dokle mi je tijesto došlo ...

Šta nam je sa JeleneT i Malene ne javljajuse nikako user posted image  ??? Nadam se da je sve ok

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12814
29.5.2011 13:36:51   
animagical
gdje ste zeneuser posted image mene su sinoc opet hvatali grcevi u nogama, noge mi natekle, zglobova nemam, jos su mi i vene onako iskocile, popucali kapilari...uh da mi je sad kakav minjak, da ovo pokazemuser posted image   sta je ovo drzinica radiuser posted image ako nista pogledaj sviju na poslu ono poprijeko da im jacmir izadjeuser posted image skvo, fino usisaj coskove, nemoj sta preskakatiuser posted image  

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12815
29.5.2011 13:39:30   
drznica
Selma , koliko sam primjetila ti si ovdje najvrjednija sto se tice kuhanja...svaka cast! Ja strasno volim kuhati, ali ako radim citav dan ne mogu ni jaje da isprzim heheheh.
Ja se pravo udubila u ovu temu o tripl testu,nemam potrebe za njim kako kaze dr. ali eto citam i nije tako los. Vidim da nije bas ni jeftin. Da li se moze raditi na Kosevu? Imam gore maminu prijateljicu koja radi u labaratoriji, ako moze ona bi mi to zavrsila.
Jel neka od vas radila tripl?

Neposredna veza do poruke: 12816
29.5.2011 13:42:09   
drznica
IZVORNA PORUKA: animagical

gdje ste zeneuser posted image mene su sinoc opet hvatali grcevi u nogama, noge mi natekle, zglobova nemam, jos su mi i vene onako iskocile, popucali kapilari...uh da mi je sad kakav minjak, da ovo pokazemuser posted image   sta je ovo drzinica radiuser posted image ako nista pogledaj sviju na poslu ono poprijeko da im jacmir izadjeuser posted image skvo, fino usisaj coskove, nemoj sta preskakatiuser posted image  

Radim, radim...tj sjedim na ovoj stolici i gledam ove ljude koji hodaju po BBI centru...ni sami ne znaju sta ce ovdje. Sto ne idu kuci spavati, odmarati...aaaaaaa

Neposredna veza do poruke: 12817
29.5.2011 13:44:33   
Anoniman
Evo i mene, hvala Selma sto pitas user posted image
Bila sinoc kod zubara rasjekao mi meso da osimca izadje, a popravio mi ovu sedmicu do sto je bila malo pokvarena i izgleda nije dobro popravio jer me pravo boli, tako evo cekam ga da mi se javi da idem opet da vidim sta je uradio jer me izludi. Sinoc od anestezije pocnem i povracati tako da nisam podobna ni za sebe, ni za druge user posted image . Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 12818
29.5.2011 13:47:11   
Anoniman
Drznice bi li smjela protegnuti noge do baby centra samo da vidis imaju li onih trikolica, bicikla na guranje za djecu i koliko su im. Sad mi drugarica rece da misli da je vidjela tamo, a poslala bih mm da uzme ovoj mojoj smizli ako ima. Dok je ovdje da ga iskoristim za sta, jer sutra opet na put ode.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12819
29.5.2011 14:06:27   
drznica
Jelena, ovo je pravo skupouser posted image  ona mala na guranje plasticna 99KM, a malo veca od njih imaju neki kao suncobran 199KM. Mislim da to trebas pogledati negdje drugo. Bas je skupo!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12820
29.5.2011 14:07:55   
animagical
ma imas tih guralica pun robot za neke male pare...ono na tri tockica i onaj stap da se ne saginjes, ja gledala skoro...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12821
29.5.2011 14:08:47   
Anoniman
Draga da i cemu valjaju tako se krecu cijene, ima jeftinijih ali sa onom lohotnom plastikom. A kontam radije cu uzeti skuplje i kvalitetnije pa da oboje djece koriste nego da mjenjam svako malo. Moram ipak to ja prosnjuhati ovog mog da posaljem po jedno on bi donio drugo user posted image . Hvala ti punooo... Ljubimo te user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 12822
29.5.2011 14:12:47   
drznica
Ma nista, kad vam sta bude trebalo samo recite, taman da noge protegnem malo hihihi....ako budes dolazila ja sam tu do 20h veceras.... Nema sanse da me fulis, u dzemper umotana hahaahha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12823
29.5.2011 14:17:30   
drznica
Sarajke, hoce li neka od vas na predavanja o maticnim celijama u srijedu u 18h- Importane??? Ja sam bas zagrijana.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12824
29.5.2011 14:20:36   
animagical
ja ne vjerujem, imam ispite ove i iduce sedmice, mora se godina ocistiti prije krecenjauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  511 512 [513] 514 515   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  511 512 [513] 514 515   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

štrample
marny

da li ste zimi dječacima oblačili štrample?

da (92%)

ne (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *