Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 22:28:36
animagical
evo i mene, a sve kao ucim imam ujutru nekad ispit,a ne znam ni u koliko sati p acu morati za svaki slucaj u 8 otici meni mama kupila 3 majice, normala i za netrudne zene, samo malo duze, mogu na helanke, a dodju pouske, pa mogu i poslije...ja kupila jos jedne helanke i cakum pakum meni tri majice,al zato unucetu kamion stvari...tacno su nane smijesne... vidim palachinken se razglavila hodajuci... leonora ce uskoro na porod hihi, a gdje su nam ostale? sanela ohladi s rostiljem...da ne bude opet pura
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 22:39:53
sweet insanity
Helloooooooo, ja evo da se javim, mm pravi pauzu da jede pa ce nastaviti sa poslom pa eto da vidim kaj ima kod vas. Vidim niste mi puno aktivne veceras al ko sto gledam kad mm krene radit vi cete se raspricat a ja cu gledat TV
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 23:14:43
Anoniman
Joj palachinken nemoj mi zamjeriti ali se ja tako slatko, od srca nasmijem kad vidim da ti pises za bebu u muskom rodu, ja sve nekako i pored onog jajceta sa slike kontam da je djevojcica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 23:27:10
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Helloooooooo, ja evo da se javim, mm pravi pauzu da jede pa ce nastaviti sa poslom pa eto da vidim kaj ima kod vas. Vidim niste mi puno aktivne veceras al ko sto gledam kad mm krene radit vi cete se raspricat a ja cu gledat TV
sweet, kakva si? dešava li se šta?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 23:27:13
Anoniman
Joj meni dr u Ljubljani do cetvrtka, pita ona mene hocu li kod nekog drugog da me preporuci, ali nesto najvise volim kod nje pa cu je cekati, a tako jedva cekam da vidim bebicu , nismo se odavno gledali, najduze kako sam trudna.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 23:38:17
Selma.A.M
Gdje ste ženice,ma nisam kuhala bila sam u šetnji sa mužem ...Sjedili u Baroku,popila limunadu,malac trčkarao oko fontane,naišlo par poznanika pa nam se i oni pridružili,evo sad došli kući,večerali i sad lagano spavanjac .............
Jao samo da me glava ne zaboli.......... Sutra trebam ići da ovjerim knjižicu i na biro da se javim ,prebrzo prođu tri mjeseca,ali kontam sutra da me oslobodi javljanja na godinu dana jer sam pred kraj eto toliko od mene
Ja sam jos uvijek rasklopljena tako da sam ostala kuci u horizontali, a svaki pokret mora biti pomno isplaniran. kad dosadi na posao, ja moram ostati kući, jer zna se ko vodi glavnu riječ
joj blago se tebi palachinken...meni je zlo od posla...bas sam nikakava,ne mogu nikoga da gledam i nesto se lose osjecam...sutra idem doktorici, a u petak na ultrazvuk pa planiram od sutra sastaviti do vikenda ako mi bude dala bas me nesto sve boli :(
Jutro i od nas, tj vise dan. Moje dijete se nadiglo kao da je pekarka kakva, mislim da smo gdje na selu da bi prije pjevca propjevala, a ja Boze nedaj spavala, nesto sam svasta ruzno sanjala i sad mi glava puca. Hajde bar lijepo je vrijeme, samo da nam kisa ne padne popodne kako najavljuju.
Vjeruj da mi nije blago, boli me dno leđa, karlica, donji dio stomaka, treba mi 10-15 minuta da ustanem iz kreveta, sve po cent se mrdam. Valjda će nam proci ove boljke šta ćeš, nie bezveze drugo stanje. Ovo su minimalne žrtve za ono što nas čeka kad preguramo
Ovo si u potpunosti u pravu, kad se sjetim za sta sam sve brinula u prvoj trudnoci sad mi smijesno, mogu reci da prave brige pocinju kad se rodi. Zato sam u ovo trudnoci toliko opustena da nekad pomislim da to nisam ja
Jutroooo i od nas, jos smo 2 u 1, sinoc nismo bili aktivni jer je mm radio za kompom , a ja sam pajkila Probudi mene sinoc oko pola 2 (jutros) bolovi kao menstrualni pomijesani sa osjecaljem za proljev da prostite i odem u wc ali normalno i onda me pocne zibati dole i u ledjima, ja kontala pocelo kad kroz pola sata stade i nista.......
Selma, meni ovo postaje smijesno, ja bas mm govorim sinoc da trebam danas do biroa da se javim jer se trebam porodit a nikom nisma nis rekla, kad evo vidim i ti ces Ako ces tamo oko podne da odemo zajedno jer ja imam vjezbice u 13h (mozda poguraju malu napolje ), ja kontam da ih smijem radit jer sutra nam je prvi dan 40.nedjelje tj danas nam je punih 39.
Vjeruj da mi nije blago, boli me dno leđa, karlica, donji dio stomaka, treba mi 10-15 minuta da ustanem iz kreveta, sve po cent se mrdam. Valjda će nam proci ove boljke šta ćeš, nie bezveze drugo stanje. Ovo su minimalne žrtve za ono što nas čeka kad preguramo
ali mene isto boli taj donji dio leđa, i cini mi se da mi je cijeli stomak napet he he he logicno...mislim da je od sjedenja a ja i dalje sjedim :(
Uh evo i ja nesto bljaaak, ne da mi se bit na poslu al opet hvala Bogu pa je sve ok, ne treba izazivati..... Pa sta je s vama zenicama, safatalo vas ovo proljetno, sve ste mi rastimane nema nista ni o keksu, ni o odjeci ma nista.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.5.2011 10:04:39
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sensia
Uh evo i ja nesto bljaaak, ne da mi se bit na poslu al opet hvala Bogu pa je sve ok, ne treba izazivati..... Pa sta je s vama zenicama, safatalo vas ovo proljetno, sve ste mi rastimane nema nista ni o keksu, ni o odjeci ma nista.....
sweet legendo, ides danas na vjezbe da poguras
ljudi kad se krece na te vjezbe? je li meni rano?
Hehe, pa danas nam je zadnja tura vjezbica tj. nasoj grupi Ja sma na vjezbice krneula u 9. mjesecu, ranije nisma ni smjela i bas mi se cini skroz OK ovaj perido jer ostane "svjeze" u sjecanju pred porod. Kod nas recimo mozes ici jedan mjesec pa onda i drugi sa drugom grupom tako da mozes kombinovat kad ti stima. Ne znam kako je kod vas....
Joj ja juce sebi Donatom, jogurtom, supom i kamilicom omeksala stolicu i evo jutros trazim sta da se malo stvrdne hahaha, nije proljev al je skroz mekana i prilicno svijetla (skoro pa proljev), hajd reko mozda to tako ide pred porod, cas vak, cas nak