Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
cure bole li vas ruke? meni pocelo ispadati iz ruku, razbijam sta stignem... samo mi obamru, nemam nikakvog osjecaja osim da su umorne....
Bole , sve me boli I da ispadaju mi stvari, bas danas nesto hocu da stavim na ormar, pa kako god ja stavim ispadne mi na pod, a muka mi se saget Ozbiljno postala sam nespretna
sporty dobrodosla u klub kako nas animadzikal kategorise, smotanih
animadzikal, ostala mi hrabrost u sloveniji kad su mi pravili ovo dijete
bone smotana sam i ja,samo zapinjem i prosipam... eh pa kad odes po drugo dijete reci nek ti i hrabrost vrate al moze i bez nje,ionako ne moze beba ostati u tebi...
vise mi je fakat muka od ginekologa, u pocetku braka muz me nagovaro da idem ginekologu i molio me.. kaze fakat si seljanka, cega te stid? sad kazem da me neko zaustavi na ulici i kaze mi da se skinem, bila bih u stanju pokazati mu je
vise mi je fakat muka od ginekologa, u pocetku braka muz me nagovaro da idem ginekologu i molio me.. kaze fakat si seljanka, cega te stid? sad kazem da me neko zaustavi na ulici i kaze mi da se skinem, bila bih u stanju pokazati mu je
hehehe ja svoju imam na slici moj dr danas poblesavio i dao mi umjesto slike bebe-sliku grlica bas onako-muzu za novcanik
uzeo je sam laku noc odo i ja da ucim ujutru ispit
Hajde vala i vrijeme ti je
Jutro trudnjace, obzirom da jos niko nije pristavio evo od mene za razbudjivanje.. Kakve ste mi jutros,ja smorena kao da nisam ni spavala..Prvo me beaca tukla,pa ona straaaasnaaa oluja pa me poceli neki grcevi hvatati u stomaku nesti izmedju menstrualnih i onih za wc .Uh sto se iskuka
Ali jedna dobra stvar - ticker prebacio u VI mjesec ( bez ikakve stele )
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05