|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.6.2011 23:20:19   
Skvo RR
I mene zgaravica ubi..evo locem kolu....user posted image ..jedina ona pomaze...uvijek me navece uhvati.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14276
8.6.2011 23:22:18   
Skvo RR
joj i ja se ne mogu namjestitit...em najvise volim spavati na stomaku, em to ne mogu...em mi nekako godi polozaj, na desnom boku...kada jorgan sav zguram izmedju nogu...em sam kao moržuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14277
8.6.2011 23:22:51   
sporty mamaa
Vecer svimauser posted image Vidim ima nas jos koje smo teske same sebiuser posted image user posted image Enci i ja vala ko da blizance nosim, mozda doktor nije vidio drugouser posted image user posted image Malena, ja jucer pravila paprike s krompirom, meni bas fino legle, jos mi pravo dobro ispale, stavila u smjesu osim kropira jos i luk i domaci kajmak mljac.... Nikad mi nisu bile bolje inace il su mi slane il neslaneuser posted image Al zato danas pravila cevape i ponfrit i onaj luk mi bas nije sjeo... Cijeli mi dan u ustima fuj okus iako sam prala zube. Ja sam inace primjetila da moram poslije svakog obroka oprati zube, odmah, jer mi sve smeta. Mozda zato sto mi ovaj zub nije posve zatvoren, ili nesto drugo ali moramuser posted image Selma, zasto bi te ostavili u bolnici? Ja bi uz sve ovo nabrojenouser posted image ponjela jos i mp3, i slusalice, mene je bas opustala muzikauser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14278
8.6.2011 23:22:59   
enči80
Ziki probat ću i to samo što je meni problem spavati sa jastucima jer ih u netrudnom stanju ne koristim nikada.Volem ti ja poravnitiuser posted image user posted image user posted image a najvie na stomakuuser posted image

Jel'' tebi imalo bolj to ispod rebara što te boli?

< Poruku je uredio enči80 -- 8.6.2011 23:23:47 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14279
8.6.2011 23:24:01   
ziki
Joj, sad bih sebi jezik odgrizla, zabranila sam gaziranom picu pristup, nikad nisam bila ljubitelj a u ovoj trudnoci sam cesce potezala za casom. Da nije kasno sad bih muza slala da kupiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14280
8.6.2011 23:25:28   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

joj i ja se ne mogu namjestitit...em najvise volim spavati na stomaku, em to ne mogu...em mi nekako godi polozaj, na desnom boku...kada jorgan sav zguram izmedju nogu...em sam kao moržuser posted image

Ko da sam ja ovo pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image Ja obozavam spavat na stomaku i jesam prva tri mjeseca, negdje procitala da se smije prvo i drugo tromjesecje. Sad mi jorgan sluzi kao prva pomoc, i da na desnom boku sam najvise(mozda zato sto je mm na toj strani pa mi i on dode kao naslonjacuser posted image )

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14281
8.6.2011 23:29:14   
malena27 RR
enci, vjerujem da ti je veselo sa 2 bebe....ali izdrzaces aBd.... user posted image ja sam neku noc spavala sjedeci user posted image user posted image user posted image okruzila se jastucima.... i uzivala koliko sam mogla... user posted image hasim lupa, ne da mi spavati.... ali neka, jedva sam cekala da pocne siz u stomaku user posted image

od ajvara mi bude najgora zgaravica.... tacno ko da bljujem vatru...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14282
8.6.2011 23:29:56   
ziki
IZVORNA PORUKA: enči80

Ziki probat ću i to samo što je meni problem spavati sa jastucima jer ih u netrudnom stanju ne koristim nikada.Volem ti ja poravnitiuser posted image user posted image user posted image a najvie na stomakuuser posted image

Jel'' tebi imalo bolj to ispod rebara što te boli?
 Ni ja ne volim visok jastuk al kad sam imala one uzane bolove jedino tako sam mogla, neki polulezeci polozaj da uhvatim.A ispod rebra boli jos uvijek, mada manje nego do sad. Ja sam inace zec kad su inetrvencije u pitanju tako da do velikog zora necu kod urologa

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14283
8.6.2011 23:29:57   
enči80

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ko da sam ja ovo pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image Ja obozavam spavat na stomaku i jesam prva tri mjeseca, negdje procitala da se smije prvo i drugo tromjesecje. Sad mi jorgan sluzi kao prva pomoc, i da na desnom boku sam najvise(mozda zato sto je mm na toj strani pa mi i on dode kao naslonjacuser posted image )

Nažalost kao i ja,ja samo nešto malo dekice preko stomaka i to je to a i to ujutru načešće bude na poduuser posted image user posted image user posted image

Sporty vala si upravu za punjene paprike ili ih prsolim ili nedosolimuser posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 14284
8.6.2011 23:30:51   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

enci, vjerujem da ti je veselo sa 2 bebe....ali izdrzaces aBd.... user posted image ja sam neku noc spavala sjedeci user posted image user posted image user posted image okruzila se jastucima.... i uzivala koliko sam mogla... user posted image hasim lupa, ne da mi spavati.... ali neka, jedva sam cekala da pocne siz u stomaku user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 14285
8.6.2011 23:31:49   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

I ja sam spavala prva tri mjeseca na stomaku..tada sam i spavala..ovako tanko..skoro nista..ako i zaspem ranije budim se 10X.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 14286
8.6.2011 23:32:01   
malena27 RR
elem sve smo rahiticne user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 14287
8.6.2011 23:34:52   
animagical
ja lafo ucim a sve citam ovamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 14288
8.6.2011 23:34:52   
enči80

veselo pravo,ja se nekad zezam sa mm rekoh vidi mi stomaka isto du.euser posted image user posted image user posted image ...kao da su mi se bebe posvađale pa okrenule jedna drugoj leđa i stavrno mi tako stomak izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14289
8.6.2011 23:36:59   
enči80
Jarane animadžikal to u tebe počela sazrijvati posteljica,ti ćeš izgleda stvarno prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14290
8.6.2011 23:39:08   
animagical

Jarane animadžikal to u tebe počela sazrijvati posteljica,ti ćeš izgleda stvarno prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jurim  ka ciljuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14291
8.6.2011 23:44:29   
malena27 RR
e vala animadzikal neces preko reda, makar morala sama sebi indukciju ukljucitii user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14292
8.6.2011 23:45:32   
malena27 RR
cure bole li vas ruke? meni pocelo ispadati iz ruku, razbijam sta stignem... samo mi obamru, nemam nikakvog osjecaja osim da su umorne....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 14293
8.6.2011 23:47:14   
animagical

cure bole li vas ruke? meni pocelo ispadati iz ruku, razbijam sta stignem... samo mi obamru, nemam nikakvog osjecaja osim da su umorne....

ma to ti smotanauser posted image user posted image
vidis da cu prije, kako enci priznauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14294
8.6.2011 23:50:21   
ziki
Malena meni ruke jedino oticu i tad bole. A ispadanje i lomljenje mi je uobicajeno, lomimo ja i Nemirko ko u kafani, kako kaze mmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14295
8.6.2011 23:51:11   
animagical
sad da ti ozbiljno odg- to je cesto u trudnoci, imas visak tecnosti u org pa moze vrsiti pritisak na karpalne zivce...ako je stalno, reci dr. mene bole npr ujutru, kao i noge,ali noge od cjelonocnih grceva...mg ne pomaze. 

Neposredna veza do poruke: 14296
8.6.2011 23:52:18   
malena27 RR
hebala te smotana user posted image user posted image user posted image
prije sam lupala kad me huja uhvati a sad samo user posted image user posted image user posted image

ziki, dobro je znaci, nisam jedina ''smotana'' user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14297
8.6.2011 23:53:37   
enči80

e vala animadzikal neces preko reda, makar morala sama sebi indukciju ukljucitii user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14298
8.6.2011 23:55:29   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

ma to ti smotanauser posted image user posted image
vidis da cu prije, kako enci priznauser posted image

O,ne ne ja ne priznajem ništa.Samo se vodim dokazimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14299
8.6.2011 23:55:44   
animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad sam ja jos govorila da cu prva...ccc...kad niste htjele vjerovatiuser posted image sad imam dokazni materijaluser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *