Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:50:51
malena27 RR
nisam ni ja bila, ali sam postala naucili me drugi koji su bili losi prema meni.... mene moja mama naucila da ne dam na sebe... pa ja sad i odbrusim, valjda mi se skratio fitilj s godinama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:53:03
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
nisam ni ja bila, ali sam postala naucili me drugi koji su bili losi prema meni.... mene moja mama naucila da ne dam na sebe... pa ja sad i odbrusim, valjda mi se skratio fitilj s godinama
A vidjet ćeš tek kako dijete bude raslo aBd. Prvo, za dijete bi odbrusila svakome, i najrođenijem, a drugo- živce gubiš i odgajajući dijete pa je fitilj sve kraći i kraći
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:53:21
animagical
joj sta je ovo, ne mozes pobjeci od sandzaklija ni na forumu animadzikal, kazi je li i tvoj sandzo razmazen ko i moj?
vala nije..da ne slazem, bas je nekakav vrijedan...mozda sto se rodio ovdje pa ga to zeznulo ili mu je zena zeznuta ziki ima da nas pazis, nisu snajke dugme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:54:45
ziki
U pravu si malena u svakom zitu ima kukolja. I u "tudjini" svi se pomazu i traze jedni druge, a na svom terenu.. hmElem bebice ti mene ovom konstatcijom da zene dobro kuhaju zacrvene, ja sam uzasna kuharica
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:55:39
Bebica11
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
A vidjet ćeš tek kako dijete bude raslo aBd. Prvo, za dijete bi odbrusila svakome, i najrođenijem, a drugo- živce gubiš i odgajajući dijete pa je fitilj sve kraći i kraći
aaaaa pa s djecom to dodje...kuzim kuzim
ma ja vec sad pomalo sam zivcana od lezanja i nervoze oko trudnoce al eto opet pazim a mogu misliti kad se rodi pa izgubim jos koji zivac
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:55:42
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: animagical
joj sta je ovo, ne mozes pobjeci od sandzaklija ni na forumu animadzikal, kazi je li i tvoj sandzo razmazen ko i moj?
vala nije..da ne slazem, bas je nekakav vrijedan...mozda sto se rodio ovdje pa ga to zeznulo ili mu je zena zeznuta ziki ima da nas pazis, nisu snajke dugme
pa i moj je rodjen ovdje...ali voli da ''odmara'' i kad se tek probudi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:57:32
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ziki
U pravu si malena u svakom zitu ima kukolja. I u "tudjini" svi se pomazu i traze jedni druge, a na svom terenu.. hmElem bebice ti mene ovom konstatcijom da zene dobro kuhaju zacrvene, ja sam uzasna kuharica
ako znas mantije napraviti, onda si dobra kuharica a danas zena ne mora biti ni dobra kuharica bolan kad ima diplomu i posao-ima i restoran
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:58:51
ziki
IZVORNA PORUKA: animagical
vala nije..da ne slazem, bas je nekakav vrijedan...mozda sto se rodio ovdje pa ga to zeznulo ili mu je zena zeznutaziki ima da nas pazis, nisu snajke dugme
pa to se podrazumijeva
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ako znas mantije napraviti, onda si dobra kuharica a danas zena ne mora biti ni dobra kuharica bolan kad ima diplomu i posao-ima i restoran
e tako sam ja u prvoj trudnoci dodala 20 kg, dok sam isprobala sta sve ima u ponudi, plus jamijevi specijaliteti. Zato sad "kuham" i dodala sam 13 kg, svi smo na dijeti