Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
malena, nemoj kandzijom-oklagijom, jedino oklagija pomaze... hhehehe a bio je vala ko crnogorac kad smo se tek uzeli, nije znao usisivac upaliti, al sad bi ga znao sastaviti i rastaviti svezanih ociju
malena, nemoj kandzijom-oklagijom, jedino oklagija pomaze... hhehehe a bio je vala ko crnogorac kad smo se tek uzeli, nije znao usisivac upaliti, al sad bi ga znao sastaviti i rastaviti svezanih ociju
A moj je sve to znao kad smo se tek uzeli, ali je sad sve i zaboravio Ima li kakav "instrument" za to?
oklagija je univerzalni instrument vala ovaj moj i prozore pere i store kaci, zna kad je nagodan i hljeb potkuhati....bas neki nagodan...a vala nije nista znao niti je bio zainteresovan...nekako smo se od pocetka tako naucili sv eskupa raditi po kuci, pa se ustelio...
e vidis kod mene je bilo tako da sam sve sama od pocetka radila, dok nisam pocela padati s nogu... onda ocitam bukvicu i kazem da ocekujem pomoc, pa malo se svadjaj i tako to...eto sad hoce sta i uraditi kad ga fino zamolim usisa, pokosi travu, a u kuhinju neka se ne petlja, ne mora to... nego mene nervira sto nema inicijativu ni za sta... samo bi sjedio i odmaro a ja cim ustanem, letim kroz kucu ko mahnita, dosadno vala samo sjediti, lezati i spavati...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.6.2011 0:16:23 >
e vidis kod mene je bilo tako da sam sve sama od pocetka radila, dok nisam pocela padati s nogu... onda ocitam bukvicu i kazem da ocekujem pomoc, pa malo se svadjaj i tako to...eto sad hoce sta i uraditi kad ga fino zamolim
Ma mogu ja "trubiti" koliko hoću, on kaže "hoću", a onda kaže "zaboravio sam" I tako ukrug............onda ja uzmem da ne trošim živce džaba
Ja sam navikla od kuce da svi sve rade, nema zenskih i muskih poslova. MM se u to odlicno uklopio, jedno mi pomenuta gospodja pokusava da pomrsi racune al nedamo se mi. Da zna da je samoinicijativno prozore opro zavrsila bi na hitnoj
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ma fini su oni kad se s njima fino, koliko sam ja mlada zelena skontala bar ovaj moj.... vala nisam lijena zena, nimalo, skocim i sad u sekundi, sto bi mm rekao ko iz topa ispaljena...al nekad kad nisam nagodna dukata mi vrijedi sto usisa ili isprazni sudje iz masine...
joj zene, ja crknuta, legla sinoc u dva, ucila za jutrosnji ispit, a ustala u 7... bas nisam ni za sta...odoh spavati ako se beba Ajnur bude slagao s tim
e to i jeste greska, i ja dok sam tako popustala, sve je bilo opet na meni.... kad sam sebi poslozila neke stvari u glavi, tad je i poceo da pomaze u kuci... ako mozes ti gledati, vala mogu i ja.... i tako polako preuzima dio obaveza...
nego mene nervira sto nema inicijativu ni za sta... samo bi sjedio i odmaro a ja cim ustanem, letim kroz kucu ko mahnita, dosadno vala samo sjediti, lezati i spavati...
Moj izvede dijete (izvlači se) kad se ja sabahile razletim. Veli, odoh ja na kafu a ti rondaj i radi.
Ja sam navikla od kuce da svi sve rade, nema zenskih i muskih poslova. MM se u to odlicno uklopio, jedno mi pomenuta gospodja pokusava da pomrsi racune al nedamo se mi. Da zna da je samoinicijativno prozore opro zavrsila bi na hitnoj
hajmo zene spavati....valja meni opet uraniti, hljeb svjez napraviti i rucak za majstore... smorim se sad pa sad, pa bar da to odradim dok nije prevruce....
laku noc.... pomilkite pupare od mene i malog hasimbega
Kaže meni moj muž sinoć "gdje si ti moj DIJAMANTU?" Ja kuliram, reko on to meni onako....Kad on malo, malo ubaci DIJAMANTU.........skontam "provalio je" i pođem se smijati. Nisam ni znala da ga zanima šta ja to ovdje pišem. Vidjećeš kad sutra bude "šta ti ono pišeš DIJAMANTU" .Da ne bude meni oklagija po glavi
Trudim se da pozitivno mislim valja meni bit dupla svekrva
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
MM se zimus uclanio na bebac i jednu noc probdeo na forumu da vidi sta to ima da se izmalaha. Na rr nije, kaze postuje mi privatnost. Mada koliko se smijem i on se svako malo okrece, ako kakvu Ulfetu sretnete da znate
Odoh i ja kad se sve razbjezaste, meni valja sa Nemrikom prije 7 krenut sa igranjem. Laku noc
MM alergican na RR Non stop mi prigovara, "jel mene iko trazio na rr i fejsbuk" To ono u stilu da zaj... Kao, da ce mi iskljucit net jer samo bezveze vrijeme trosim
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 12.6.2011 0:39:00 >
Joj dobre mahale sinoć, vidi što me maši E neću sebi halaliti, ja otišla gledati film, naravno zaspala poslije 10 minuta. Danas idemo po krevetić, jeeeeeeeeeee pa da vidim na šta i to čudo liči
palačinken je, ja samo da oprobam radi li ovaj anonimni fazon