Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:48:48
Hannica
Zene,desava li se vama da se ulijenite u trudnoci? Meni se nista ne radi,danas bi trebala cistit stan,ali bas mi se neda,u 7 sam ustala i jos nista,bas nista nisam uradila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:51:15
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka
ja ne mogu da se zamislim da kilama, uvijek sam bila fit..al nema veze sa razlogom će doći..akoBogda
Ti kao i ja A dobila sa prvim djetetom 25 kg i sve mislila "ma nisam ja tolika" A kad je na porodu otišlo samo 6 kg i kad se "ukazalo" salo na sve strane (nema više stomaka da ga sakrije), nisam se smjela u ogledalo pogledati. Ali, ne brini, ako si građom fit, to znači da i nisi neka izjelica, tako da kad se s vremenom vratiš ustaljenom ritmu obroka i količini, kilice spadaju polako, ali sigurno. Jedino, stomak nikada više ne bude isti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:51:56
Hannica
ja ne mogu da se zamislim da kilama, uvijek sam bila fit..al nema veze sa razlogom će doći..akoBogda
Nisam ni ja mogla,uvijek imala 55 kg,u prvoj trudnoci dobila 17 kg,sve do 6 mjeseca trudnoce,poslije nista,ali nije bilo strasno s obzirom da sam visoka 172,a sad...ma ne vagam se odavno,ali sigurna sam da sam blizu 65 kg. A ne jedem puno Boga mi. Joj,sad zvucim kao moja svekrva.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:53:47
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Ti kao i ja A dobila sa prvim djetetom 25 kg i sve mislila "ma nisam ja tolika" A kad je na porodu otišlo samo 6 kg i kad se "ukazalo" salo na sve strane (nema više stomaka da ga sakrije), nisam se smjela u ogledalo pogledati. Ali, ne brini, ako si građom fit, to znači da i nisi neka izjelica, tako da kad se s vremenom vratiš ustaljenom ritmu obroka i količini, kilice spadaju polako, ali sigurno. Jedino, stomak nikada više ne bude isti
Kod mene je bio isti,skroz ravan i zategnut.Cim sam rodila skoro skroz spao.Ja sam izgubila 8 kg odmah nakon poroda,a preostali 9 za 3 mjeseca.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:55:00
gerberka
65 kg je ništa
DIJAMANT, baš tako..ja inače ne jdem slatko..jednom mjesečno keks ili čokoladicu..ne volim kolače nikako. A kada bih imala 100 kg nebi mi bilo žao
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:56:42
Ina86
Jutro zene Meni bas godi ovo zahladjenje, ja rekoh sad kad se razradim po kuci,ahhhhaaa, sipak, lijena pa ljiena, tako da Hannice, to je normalno.. ja sam prva tri mjeseca bukvalno samo spavala, kazu to je normalno.. sad evo pred kraj sedmog mjeseca samo bih opet spavala ne radi mi se nista, a ako me neko samo mrko pogleda, odmah bi plakala... definitivno hormoni rade svoje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 10:59:56
DIJAMANT
Ma vi ste curice super! Ja kile nisam skinula brzo poslije poroda, jer nisam bila ni na kakvoj dijeti, a nisam naučila nikada da se ustručavam od hrane ili slatkiša (za kojima sam luda). Ali, s vremenom se vratio stari metabolizam pa su kile spadale polako ali sigurno. A što se tiče stomaka, prije trudnoće sam imala jako ravan stomak i mali struk (inače sam se prfesionalno bavila sportom pa zbog toga), tako da stomak se jeste vratio u "ravninu", ali nikada više nije onako zategnut. Ali, nije mi žao, nek sve puca, samo da se rodi živa, zdrava i normalna.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:02:42
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Da,da...uskoro cu biti mama troje djece.Jojj,ne mogu da vjerujem,to je tako puno.
Cestitammmmmm pa to je bas super
Da.ali 26 godina i troje djece mi se nikako ne uklapa. I ovako,kad setam s Hanom svi me pitaju sta sam joj ja.
I meni je to super! Bit ćeš mlada i okretna mamica svojoj dječici. Bolje nego da imaš 40 id asu ti kosti već porozne, pa da ne možeš za njima ni potrčati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:03:33
Hannica
Ma kava dijeta,nikad u zivotu nisam bila na dijeti.Pokusala par puta,i svaki put jedem duplo vise,valjda kad znam da ne smijem onda stalno mislim na hranu i ne mogu se kontrolisat. Nego,jel ko za tresnje,evo pored mene u kesi 4-5 kg.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:03:50
gerberka
Ali, nije mi žao, nek sve puca, samo da se rodi živa, zdrava i normalna.
e baš tako
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:05:06
animagical
DIJAMANT, hvala ti kifle mi secine dobrom idejom
Samo ne pretjeruj kiflicama,da ti ne bude muka kad stanes na vagu.
ubit ćeš me u pojam
gerbo integralne kifle nego, salu na stranu meni je pomagao limun, onako samo na kriskice... miris mi je odgovarao ali uzivaj i u mucnini, proci ce i ona...samo pomisli koliko si zeljela i te mucnine da dodju! meni je vjeruj bilo smijesno svaki put kad povratim, ja sretna-nekako sam mislila, sve je ok, beta je visoka, pa zato povracam i dobro jutro zene, ja maloprije ustala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:06:17
gerberka
animagical
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:07:36
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Da,da...uskoro cu biti mama troje djece.Jojj,ne mogu da vjerujem,to je tako puno.
Cestitammmmmm pa to je bas super
Da.ali 26 godina i troje djece mi se nikako ne uklapa. I ovako,kad setam s Hanom svi me pitaju sta sam joj ja.
I meni je to super! Bit ćeš mlada i okretna mamica svojoj dječici. Bolje nego da imaš 40 id asu ti kosti već porozne, pa da ne možeš za njima ni potrčati
Joj,ja sam se jece natrcala po FIS-u.Jedva sam Hanu smirila,brza od mene. Btw...joj kakav sam krevetic za djevojcice vidjela... Rozi,prelijepo uradjen,malo je veci,moze dijete do 5-6 godina u njemu spavat.Zaljubila sam se,nazalost ja ga necu moci uzet jer meni trebaju manji,vlaja tri krevetica ugurat u stan od 55 kvadrata.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.6.2011 11:08:49
gerberka
ina86 hvala draga