idacha
|
animagical, big hug za tebeeee.... e, vala jesam se pozelila stobom ismijati kako si ti? kako bebarica? jel slusa? :) nije BAS da sam do kraja izgurala, ali eto, skoro do kraja... ja sam sa bebijem sklopila dogovor da izadje do polovine juna, rekoh do tada mogu izdrzati, pa se eto nadjosmo na pola puta ma, bitno mi je da sam skoro sve uspjela smjestiti i namjestiti... juce ispeglala 3 masine bebi robice, i poslagala, kad nisam crkla, al mi je bilo lijepo sto znam da je spremno... Ina, daaaaaaa... jos malko aBd nisi ni ti daleko, profura to za cas... vidjeces i sama... samo sto deveti mjesec se oduzi brate mili ko citavih prethodnih 8, cini mi se... meni je pravo dojadilooo... kako su nam palachinken, skvo, malena, sanela, selma, semica, zikiiiiiiiiiiiiii, ja cu haman prije tebe , kako si nam ti? sonja, slusa li tvoja bebarica? greberka, welcome, propustih da kazem... i sve ostale, big hug