Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Trebalo bi ubrzo da prodje lose raspolozenje,osjecaj pospanosti,hronicnog umora....tako sam se i ja osjecala...ali cim se cetvrti priblizi-bit ces bolje ;)
ufff jedva cekam, izludismo svi u kuci zbog ovog stanja, sreca pa sam preko dana ok pa se mogu posvetit djetetu, a uvecer tata nek je mazi i pazi...
Sto se tice mora i ja sam isla u 7 mjesecu trudnoce, dobro dodje osvjezenje, ne moze skodit ...
A sladoledi, ja se pocastim svaki dan, nisam neka pog..ija al kad cu ako necu sad, a kad se kg pocnu lijepiti onda cu se za glavu hvatat, a vec sam dovoljno dobila
Sto se tice mora i ja sam isla u 7 mjesecu trudnoce, dobro dodje osvjezenje, ne moze skodit ...
A sladoledi, ja se pocastim svaki dan, nisam neka pog..ija al kad cu ako necu sad, a kad se kg pocnu lijepiti onda cu se za glavu hvatat, a vec sam dovoljno dobila
I ja ga vala svaki drugi-treci dan jedem...ili cokoladu...uglavnom - sve nedozvoljeno...sta cu kad me mami,,,namiguje mi iz frizidera i govori mi-pojedi me...pojedi meeeeeee
Mea ja takve samo stavim na IGNORE i cuj bla,bla,bla,bla. Svako se nadje pametan da ti nesto kaze.
Ivanaiva sto si se ti zadala po shoppingu ..Samo obavjestavaj draga,dje sta i koliko . Ja imam haljinica,bas onih s trakom ispod grudi pa mogu i poslije ali nemam dobar color da izlozi nogice,jedino jos njih mogu osloviti u deminutivu.. Joj zene ja sam ko kokos,noge tanke a gore bujam
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Mea ja takve samo stavim na IGNORE i cuj bla,bla,bla,bla. Svako se nadje pametan da ti nesto kaze.
Ivanaiva sto si se ti zadala po shoppingu ..Samo obavjestavaj draga,dje sta i koliko . Ja imam haljinica,bas onih s trakom ispod grudi pa mogu i poslije ali nemam dobar color da izlozi nogice,jedino jos njih mogu osloviti u deminutivu.. Joj zene ja sam ko kokos,noge tanke a gore bujam
hehehe bolje i to nego da si ko slon ...kaze mm ima neki crtic (ili je reklama) gdje slonica Mara ima majusni ruksacic na ledjima koji izgleda jako smijesno spram njene velicine...e tako i ja imam jedan maleni taman za novcanika...nabijem ga na ledja-jedva se primijeti izbacim pupu i u setnju...i dobih ja nadimak slonica Mara ...al neka simpa mi je...cak sam se i ja sama tako pocela zvati hehehe
ista sam...mene seka zove ,,krofna nabodene na cackalice,,
Trebalo bi ubrzo da prodje lose raspolozenje,osjecaj pospanosti,hronicnog umora....tako sam se i ja osjecala...ali cim se cetvrti priblizi-bit ces bolje ;)
ufff jedva cekam, izludismo svi u kuci zbog ovog stanja, sreca pa sam preko dana ok pa se mogu posvetit djetetu, a uvecer tata nek je mazi i pazi...
uh sladledi jučer je zaplatio glavom veeliki quatro Ledov, postavila ga na sebe i udri Mujo, kašika i laganini, mm malo okusio i ode, kad je vidio da se ta količina drastično u kutiji smanjuje skoči, ote mi sladoled i veli dosta je jesi li to normalna, rekoh samo još jednu i naravno zagrabim što više mogu, dušmanin jedan
Hahahahh cuj slonica Mara .. Ja kad bi se ravnala po nadimcima muza gdje bi mi bio kraj,svaki dan nesto novo izmisli,inspirise ga moje bujanje :)))) A meni stvarno bude slatko,ovo je 9 mjeseci kad je sve to opravdano.
I meni su zumbulcice cackalice osnovni dio tijela a gore dodaje kome sta padne na pamet,krofne se jos niko nije sjeto
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
seka kraljica! gdje joj to pade na pamet
pa šta da radim kad ni u šta nermogu da stanem mogu do stomaka i tu nastaju problemi, pa tražim nešto da imam. ni meni posao ne dozvolava svašta, ima dress code, a štrample uh, nađem neki dan u Vitezu u Fisu neke super jeftine, al super izdržive uzmem naravno najveći broj, daju nogama fini color, a u mašini ih per koliko hoćeš, koštaju čitavih 1,30 he he naravno kupim čitavu kutiju
SEMICA pa jesu li ti mogli analizirati fino s malo urina? Ja bas sad mami na tel pricam a ona se smije, kaze da im ne treba puno. Ma mislim da mogu al boli me briga.Tako sam osjetljiva u trudnoci, ne mogu zadrzati mokracu, svaka 2 sata u wc idem. Jos sam jutros u 4h ustala na sabah i taman isla u wc i mislila da cu do laboratorije moci lijepo izdrzati(tako kad nisam trudna uradim) kad jutros muka ziva, kaze mm-idi Bog zna koliko ces cekati. Da sam znala da idu posebno trudnice i djeca sacekala bih, al nisam znala kako to hoda u ovom DZ
< Poruku je uredio Bebica11 -- 17.6.2011 9:55:23 >
I jos da vam se pozalim. Iako su me prosle mucnine, jutros poslije vadjenja krvi mi POZLILO, mal nisam muzu u autu povratila da izvinete. Dok nisam dosla kuci i najela se, nije mi mucnina prosla.
neki dan sam prižočitala da je netko spominjao Tvornicu snova, tako se ja uputim jučer popodne tamo da izvidim, stvari ima da se razboliš, kako osmisliti jedan dječiji zidić, ali je onaj čiko što tamo radi onako malo posmotan ne zna objasniti, a što se cijena tiče neka sredina, nisu baš Bog zna kako jeftini :-(
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:00:49
Bebica11
I JOS da pitam, ko je iz ZE DO kantona, koliko kosta utrogestan u ZE-DO kantonu???? Posto idemo kod svekra i sveki na 10 dana pa da kupim tamo tabletice ako su jeftinije, ipak ja 6 na dan trosim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:02:36
Semica
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Hahahahh cuj slonica Mara .. Ja kad bi se ravnala po nadimcima muza gdje bi mi bio kraj,svaki dan nesto novo izmisli,inspirise ga moje bujanje :)))) A meni stvarno bude slatko,ovo je 9 mjeseci kad je sve to opravdano.
I meni su zumbulcice cackalice osnovni dio tijela a gore dodaje kome sta padne na pamet,krofne se jos niko nije sjeto
Bgm ovaj moj se samo slonice Mare drzi i niss dr nece da mu padne na pamet hehehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:03:50
Semica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
SEMICA pa jesu li ti mogli analizirati fino s malo urina? Ja bas sad mami na tel pricam a ona se smije, kaze da im ne treba puno. Ma mislim da mogu al boli me briga.Tako sam osjetljiva u trudnoci, ne mogu zadrzati mokracu, svaka 2 sata u wc idem. Jos sam jutros u 4h ustala na sabah i taman isla u wc i mislila da cu do laboratorije moci lijepo izdrzati(tako kad nisam trudna uradim) kad jutros muka ziva, kaze mm-idi Bog zna koliko ces cekati. Da sam znala da idu posebno trudnice i djeca sacekala bih, al nisam znala kako to hoda u ovom DZ
Ma mogli su jasta...ne treba njima puno...no sikiriki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:03:52
Ivanaiva1
I JOS da pitam, ko je iz ZE DO kantona, koliko kosta utrogestan u ZE-DO kantonu???? Posto idemo kod svekra i sveki na 10 dana pa da kupim tamo tabletice ako su jeftinije, ipak ja 6 na dan trosim
Bebice svi lijekovi su tamo jako skupi, ništa jeftiniji nego ovdje, znam po rodbini koju imam tamo, neke im čak nabavljam u Lukavici jer su znatno jeftiniji, imaš dobru ljekarnu u Tomu- možda da nazoveš i provjeriš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:06:49
Sensia
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
neki dan sam prižočitala da je netko spominjao Tvornicu snova, tako se ja uputim jučer popodne tamo da izvidim, stvari ima da se razboliš, kako osmisliti jedan dječiji zidić, ali je onaj čiko što tamo radi onako malo posmotan ne zna objasniti, a što se cijena tiče neka sredina, nisu baš Bog zna kako jeftini :-(
ja sam je spominjala
a jesi vidjela mozda koliko kostaju oni satici zidni pa ono kupis naljepnice za okoliko pa poredas kako ti hoces? koliko im je rolna tapeta?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:07:32
ziki
Jutro trudnice. Eto mene 2 u 1 jos uvijek Palacinko neka je sa srecom ulazak u 9. mjesec(samo me nemoj pretec ) Ja sam jutros isla po uputnicu za porodiliste i lijepo se nacekala, skoro sat vremena. Nije moja dr bila tu vec doktor na zamjeni, moze trudnica cekat de da on prvo prozove ove sto prepisuju recepte i po 10 dana ranije se naruce pa sam onda na pola luda otisla do pijace i kupila blitvu i maldi sir za pitu da se malo utjesim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:08:06
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
Bebice svi lijekovi su tamo jako skupi, ništa jeftiniji nego ovdje, znam po rodbini koju imam tamo, neke im čak nabavljam u Lukavici jer su znatno jeftiniji, imaš dobru ljekarnu u Tomu- možda da nazoveš i provjeriš
Ok hvala IvanaIva. Kontam kupiti sebi "zalihe" za 2-3 sedmice jer meni za 5 dana ode kutija a kod nas su 16-18KM, pa negjde sam procitala da je negdje 12KM samo se ne mogu sjetiti ko je to napisao.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:10:12
Anoniman
pozz i od nas...moj harambasa me izludi, dijete kao da motor u guzi ima, ne mogu je stici, polomi me.
Neko je pitao za analizu urina, dovoljan je jedan mililitar da se uradi analiza, a sto se tice lijekova u Lukavici su najpovoljniji. Ja pijem sad Amoksicilin antibiotik i ovdje sam ga placala oko 10km i trebam da nastavim dr kutiju lijeno mi bilo ici po recept kod dr i juce svratim u Lukavicu da kupim, jer kod njih moze i bez recepta kad tamo 2,70KM.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:10:28
Bebica11
IZVORNA PORUKA: ziki
Jutro trudnice. Eto mene 2 u 1 jos uvijek Palacinko neka je sa srecom ulazak u 9. mjesec(samo me nemoj pretec ) Ja sam jutros isla po uputnicu za porodiliste i lijepo se nacekala, skoro sat vremena. Nije moja dr bila tu vec doktor na zamjeni, moze trudnica cekat de da on prvo prozove ove sto prepisuju recepte i po 10 dana ranije se naruce pa sam onda na pola luda otisla do pijace i kupila blitvu i maldi sir za pitu da se malo utjesim
ziki kod tebe pravo usitnilo , hajde jos malo, nemoj se nervirati, sad ce to sve proci...a nama ostalim valja jos deverati sa nasim doktorima , a ja se u DZ najlakse iznerviram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:11:51
Bebica11
IZVORNA PORUKA: jelenaT
pozz i od nas...moj harambasa me izludi, dijete kao da motor u guzi ima, ne mogu je stici, polomi me.
Neko je pitao za analizu urina, dovoljan je jedan mililitar da se uradi analiza, a sto se tice lijekova u Lukavici su najpovoljniji. Ja pijem sad Amoksicilin antibiotik i ovdje sam ga placala oko 10km i trebam da nastavim dr kutiju lijeno mi bilo ici po recept kod dr i juce svratim u Lukavicu da kupim, jer kod njih moze i bez recepta kad tamo 2,70KM.
Vidjecu bas, otac mi cesto ide u Lukavicu a nije ni daleko otici tj poslati muza
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 10:12:25
24a trudna
Zdravo!
4 mi je mjesec pa se nekako uspijem kontrolisati, mogu ojesti sve sto mi padne pod ruke al eto jos mogu nekekko odoljeti. Puno mi pomaze to sto radim pa onda nekako me sramota da se debljam. Slatko mi se nıkako ne trazi ama bas nikako... to mi je cudo za mene... pozdrav svıma