Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jutro i od mene...i mi smo danas usli u 3 mjesec...ujutro nigdje stomaka, ali se zato nekako napuse do veceri pa izgledam kao da sam u 5 mjesecu ... I primjetila sam da nemam zivaca ni za sta, zao mi djeteta samo kenjka i hoce vani, sinoc je izvela u park bas ko da me kamion pregazio kad sam se vratila kuci , malo vas citam pa mi dobro dodje vasa pozitivna energija
ollla drage malo kasnim jutros...opet nikako da se na vrijeme dignem iz kreveta, pa sve na frku na trku, spremanje, pa posao i to uvijek radnim danima, a kad je vikend meni oci ko filđani u 6 sati...sto ti je naopak covjek tj. zena sad sam se najela kao slon, tri kifle, kefir i tuna...boze na sabahu kao da sam iz gladi pobjegla, ali sva sam se pocela tresti...
sad cu kaficu i čoksu...njamiiiiii...a sutra pura
sto se tice bijelih nogu, ja sam to rijesila duuugim haljinama i cigankama...a skvo preporucuje li Divanovic more...moja mama se nakostrijesi kad joj spomenem da bi mogla ici na more, nesto je jako protiv toga...
jupi petak!petak!
Sa umom me pustio...ali bila sam u manjoj trudnoci...cini mi se 6 mjesec...sada u ponedeljak..odoh da kamcim da me pusti.. ..pustio je animagical...koja je blizu sa terminom meni...a on je bas bas za more.
Povedi mamu na pregled..da joj on kaze..
A od ove tvoje kombinacije tuna i kefir..meni zlo...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.6.2011 9:09:06 >
Ajoooj helanki i svega sto pokrije noge mi je preko glave.Ja nakupovala haljinice da istaknu stomu i sad jadne Placu iz ormara ,zovu ,a ja nista ... sad je i podnosljivo u tajicama ali sta kad upekne u julu i augustu
Jurica zenica ja jutros okasnila, vozila auto da se popravi i lakira, ko prava trudna zena usla preko reda i uspuhala se sva
ja taj problem svjetlih nogica rjesavam jednim "kvalitetnijim" najlonkama od 10-tak dena pa uzmem nijansu (ne onu za nane ) vec malo kao tamniju, vjeruj mi niko ne konta da imam capi na nogama a svakako na posao ne mogu bosih nogu dres kod
Isla vaditi krv i dati urin. Samo mi se "pripiskilo" kuci pa sam isla u wc tako da sam skroz malo urina imala za uzorak, valjda ce biti dovoljno
sreca ima posebno za djecu i trudnice pa nisam dugo cekala
a jedna zena u cekaoni u ponedjeljak ide na porod, zena nije ja mislim ni grama dobila, mrsava samo stomak, deblja sam ja sad od nje jos dosta starija od mene
eh btw palachinken sretan ulazak u 9mj. da ti brzo prodje
Jutro i od mene...i mi smo danas usli u 3 mjesec...ujutro nigdje stomaka, ali se zato nekako napuse do veceri pa izgledam kao da sam u 5 mjesecu ... I primjetila sam da nemam zivaca ni za sta, zao mi djeteta samo kenjka i hoce vani, sinoc je izvela u park bas ko da me kamion pregazio kad sam se vratila kuci , malo vas citam pa mi dobro dodje vasa pozitivna energija
Trebalo bi ubrzo da prodje lose raspolozenje,osjecaj pospanosti,hronicnog umora....tako sam se i ja osjecala...ali cim se cetvrti priblizi-bit ces bolje ;)
moja Sensia, tu se nadovezu novi problemi - srklet me hvata od najlonkica.. A i najlonke i sandalice ne mogu zajedno . Znaaaaam komplikovana sam,jadan mm. Ma bas me briga,mislila sam se malo natrackati onim losionima ali ako ne smije ima da ponosno izlozim bjelke
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Hvala Iva, nek nam malo sunca, najavili su opet sparinu i pljuskove poslije podne. Mene sparina dotuče, samo hljopnem na krevet i tu mi bude kraj. Draga naša djeca, kako je i njih ovo vrijeme dotuklo, pa svi nam bolesni Želim im brzo ozdravljenje, mrvice naše male., baš mi ih je žao. Nego, danas mi slobodno čestitajte ulazak u DEVETI MJESEC (ne znam kad će ticker prebaciti, ali danas smo ušli u 36.-u sedmicu, što je početak devetog jeeeeeeeeeeeee)
za djecicu da sto prije ozdrave, cula sam i ja da sad medju djecom ima neke viroze al prodje za tri dana, tako bar kazu, samo drzati temp pod kontorlom.....
Palacinko eto hajd cestitam ja tebi al izvini dok sticker ne prebaci mislim nije uredu da sad nesto kazemo eto ja jesam al sticker nikako da prebaci. tebi cestitka svakako al nemas dokaza da je to tako
p.s. danas je petak i ostalo nam je jos nekih manje od 7 sati na nasim draagim sotlicama
Hvala za čestitke, ko ono reče, da će kad uđe u deveti počastiti se kilogramom sladoleda od čokolade Ja bih mogla ovaj: Sensia, ja inače dimra i subotom, ali potrefi se i neradna, recimo sutra je neradna doduše, razletit ću se po kuci, ovih dana od sparine i leđa nisam ništa mogla osim spavati.
a jedna zena u cekaoni u ponedjeljak ide na porod, zena nije ja mislim ni grama dobila, mrsava samo stomak, deblja sam ja sad od nje jos dosta starija od mene
eh btw palachinken sretan ulazak u 9mj. da ti brzo prodje
Ti ko i ja...prosli put kad sam isla dati krv i urin,piskila kod kuce...i tamo kad sam dosla ,dala krv i morala cekati da mi se pripiski i opet jedva...danas isto htjela da vadim krv...a jutros oko 6-pola 7 mi se toliko piskilo da sam jedva dosla do wc-a,nije bilo sanse da trpim do doma zdravlja...i kontam-ma sto cu ici opet sebi napravit belaj i cekati da me tamo potjera..kad mogu otici u pon po bocicu i fino to kod kuce obaviti i rijesen prob ... ja
moja Sensia, tu se nadovezu novi problemi - srklet me hvata od najlonkica.. A i najlonke i sandalice ne mogu zajedno . Znaaaaam komplikovana sam,jadan mm. Ma bas me briga,mislila sam se malo natrackati onim losionima ali ako ne smije ima da ponosno izlozim bjelke
ih ove su bez onih dole podebljanja na stopalima(pa se ne vide ako su prstici otovreni na cipelama, ma vjeruj mi 10 dena to je pretanko...) , i cini mi se da nisu bas 100% poliamid tako da su meni ugodne, samo sto sam uzela broj 4/5 pa ih mogu nabaciti na ramena bolje to nego da stiscu stomu ko jedan dan kad sam ih rezala sa strane...... ne znam sad kako se zovu al mogu pogledati kuci (imam jedne nove u steku ako gdje krenem da se imam sredit) pa ti javim....
Ma sto se sikiras bezveze...kod mene su noge bijele ko sir...a glava ruke i dekolte potamnili i to pofino od setkanja po suncu...a mene boli brigaaaaaa...ja haljinicu obucem pa kome smeta neka ne gleda
Hvala Iva, nek nam malo sunca, najavili su opet sparinu i pljuskove poslije podne. Mene sparina dotuče, samo hljopnem na krevet i tu mi bude kraj. Draga naša djeca, kako je i njih ovo vrijeme dotuklo, pa svi nam bolesni Želim im brzo ozdravljenje, mrvice naše male., baš mi ih je žao. Nego, danas mi slobodno čestitajte ulazak u DEVETI MJESEC (ne znam kad će ticker prebaciti, ali danas smo ušli u 36.-u sedmicu, što je početak devetog jeeeeeeeeeeeee)
za djecicu da sto prije ozdrave, cula sam i ja da sad medju djecom ima neke viroze al prodje za tri dana, tako bar kazu, samo drzati temp pod kontorlom.....
Palacinko eto hajd cestitam ja tebi al izvini dok sticker ne prebaci mislim nije uredu da sad nesto kazemo eto ja jesam al sticker nikako da prebaci. tebi cestitka svakako al nemas dokaza da je to tako
p.s. danas je petak i ostalo nam je jos nekih manje od 7 sati na nasim draagim sotlicama
Zene,jutro i od mene .Blago svima vama koje mozete spavati.Ja se nikako ne mogu namjestiti...stavljam jastuk pod vrat,pa ga prebacim pod bok pa na kraju ispod nogu...i nista....samo nek proba ovo moje malo cudo da me ne slusa kad se rodi...
Zene,jutro i od mene .Blago svima vama koje mozete spavati.Ja se nikako ne mogu namjestiti...stavljam jastuk pod vrat,pa ga prebacim pod bok pa na kraju ispod nogu...i nista....samo nek proba ovo moje malo cudo da me ne slusa kad se rodi...
I ja sam ti ista takva...i na kraju jastuk zavrsi na podu a ja sva iznervirana heheheh
Semice i ja sam se pre vise setkala pa gore pomrcila..to je jedini recept i za noge,izlozi pa pomrci :))))))
Sensia obavezno javi koje su to stramplice, a to razrezano sa strane mi je strasno poznato,tako mi je vec 2 mj sa svakim. Jednom sam izasla i samo na 2 mjesta razrezala,ooooo kakve sam muke vidjela
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
ni meni dress code u firmi ne dozvoljava bez carapa u Kabinetu ali bas me zaboli...prije dva tri dana sam dosla u sandalicama bez carapa i kaze kolegica prehladiti ces se,igras se sa zivotom djeteta,a i vrlo je neukusno, napade me samo tako, ustvari vise je vristala na mene jedva sam je smirila...koza...ne obazirem se na to...ima ih ovdje sto u japankama za more klapcu pa im niko nista ne smije reci a meni prigovaraju zbog kulturnih sanadlica...pih....
Ajoooj helanki i svega sto pokrije noge mi je preko glave.Ja nakupovala haljinice da istaknu stomu i sad jadne Placu iz ormara ,zovu ,a ja nista ... sad je i podnosljivo u tajicama ali sta kad upekne u julu i augustu
Ciciban, imaš na Siranu prekrasnih kombinezončića ljetnih laganih, za 30 maraka, ubilo se za ovih dana, ja kupila 3 možeš 9h i kasnije nositi, au Bagateli haljinica prekrasnih širokih za 19 KM sve se može i aksniej nositi, oćete dalje Indianshop kod Europe krasnih haljinica za male novce :-D
I ja sam ti ista takva...i na kraju jastuk zavrsi na podu a ja sva iznervirana heheheh
A svi mi govore:naspavaj se dok beba nije dosla ...hocu,hocu
ni meni dress code u firmi ne dozvoljava bez carapa u Kabinetu ali bas me zaboli...prije dva tri dana sam dosla u sandalicama bez carapa i kaze kolegica prehladiti ces se,igras se sa zivotom djeteta,a i vrlo je neukusno, napade me samo tako, ustvari vise je vristala na mene jedva sam je smirila...koza...ne obazirem se na to...ima ih ovdje sto u japankama za more klapcu pa im niko nista ne smije reci a meni prigovaraju zbog kulturnih sanadlica...pih....
ma samo ti radi kako ti je najbolje i najugodnije...a to nije koza-nego vjestica puffffffffff!!! jezim se na takve sto guraju nos gdje mu nije mjesto!!!