Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 14:30:12
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica
IZVORNA PORUKA: mea29
i mene gjava boli od "nanđaraste" iako sam danas noktice ofarbala u naranđasto, bas mi se nesto svidja ta boja za ljeto :)
meni ama BAS NIKAKO ne odgovara OVA BOJA...muti mi se pred ocima i stvara mi neku mucninu u stomaku kad god pogledam u ovo.....uhhhhhhhhhh....
da
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:04:50
Semica
Eto ja sam se "zalila" za boju na temi pohvale,kritike....itd itd..pa ako mozete samo da me podrzite tamo i da napisete sve sto ste i ovdje...hvOlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:08:31
malena27 RR
Eto ja sam se "zalila" za boju na temi pohvale,kritike....itd itd..pa ako mozete samo da me podrzite tamo i da napisete sve sto ste i ovdje...hvOlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:09:29
Semica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:19:21
gerberka
anice sretno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:27:38
sanela.asja
Bas nam je sad ljep i veseo RR .. Ja sad dosla od doktora Asja mi ima upalu grla pa dobila xiclav da pije eno je nervozna uzas jedan ,danas malo hodala po Omegi gledala sta ima za bebe pa akbg kad dodjem s mora lagano pocet kupovat Sta ima kod vas nisam citala ko mala mi kmeci pa nemogu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:27:43
Sonja
aaaa sta ste ponarandjastile meni se ne svidja boja previse je napadna
jel se javljala drznica jel isla na kontrolu anice sretno i tebi na kontroli
neme tibo malo boli i bas me nervira... a ova vrucina...smara skroz..malac zaspao pa hocu da se tusiram da rashladim se malo
malena ja neki dan pitam da li trnite vi a niko mi ne odgovori ja sva trnem ruke noge prsti katastorfa ako se malo zadrzim u istom polozaju odmah belaj moja mama kaze(med.sestra) da to moze biti nedostatak kalija pa zato udarite po paradajzu idem malo citat pa se javljam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:27:52
palachinken
Anice, sretno danas i javi nam se s raportom, nemoj da nas šta maši
Ja zakucala na stolici, beban se toliko rasteže da ne mogu ni do hale otići, a da mi je trpim već pola sata. Ako se ne smiri morat ću tražit prijevoz do kuće...joj šta mi radi aaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.6.2011 15:28:51
Semica
IZVORNA PORUKA: Gift
Anice sretno i od mene.. a kako ste mi sve ostale...odo da procitam imal sta nova...
Nas dvije smo superiska hB...gledala sam ti slike sa ulzvuka...i nikako ne mogu da razaznam sta je mudo na slikama nista ustvari ne mogu da razaznam-narocito na drugoj