|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.6.2011 12:44:07   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

Eh ne znam jeste li isli u Mango, snizenje 50%, ima za nas  haljinica, tunikica, ma predivno user posted image

Ja ga vec opustosila za vikend user posted image  a u waikikiu ima regularnih haljinica ali koje su rezane ispod grudi (kao guma ispod grudi-rasteze se) tako da se mogu nositi cijelu trudnocu. 24 KM.

I ja sam se u nedjelju zarovila, uh mogla sam dvije plate potrositi user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16451
20.6.2011 12:46:49   
palachinken

Eh ne znam jeste li isli u Mango, snizenje 50%, ima za nas  haljinica, tunikica, ma predivno user posted image

Ja ga vec opustosila za vikend user posted image  a u waikikiu ima regularnih haljinica ali koje su rezane ispod grudi (kao guma ispod grudi-rasteze se) tako da se mogu nositi cijelu trudnocu. 24 KM.

Samo ako je 100% pamuk. Ja sam sad na sve osim 100% pamuka toliko osjetljiva, odmah derem sa sebe. Ne smije ni 10% poliestera biti. I ta guma se digne na pola grudi kad narastu hahaha

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16452
20.6.2011 13:07:12   
Sensia
Ma jasta nego je pamuk, ja nista drugo i ne kupujem inace..... al  ne moze ti se dici preko grudi jer je ona guma tacno ispod grudi i debela je (ko vise guma prostepanih u nekih 6-7 cm...) user posted image user posted image user posted image user posted image  pogotovo ako su ti velike grudi, to bi moglo kod mene sa ovim radnickim zuljevima user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16453
20.6.2011 13:12:15   
palachinken
user posted image user posted image user posted image user posted image radnički žuljevi hahaahha
Ako ti se desi ovo ružno rastezanje kože na vrhu stomaka ispod grudi kao što je meni u osmom mjesecu, kad ti je koža kao da si je išmirglala i stalno boli, neće ti guma naumpast jer smeta i prži. Sad je bolje, ali i dalje ne mogu plaho te sječene stvari, nego hodam u buretu preko helanki.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16454
20.6.2011 13:16:22   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image user posted image user posted image radnički žuljevi hahaahha
Ako ti se desi ovo ružno rastezanje kože na vrhu stomaka ispod grudi kao što je meni u osmom mjesecu, kad ti je koža kao da si je išmirglala i stalno boli, neće ti guma naumpast jer smeta i prži. Sad je bolje, ali i dalje ne mogu plaho te sječene stvari, nego hodam u buretu preko helanki.

ja to zovem sator majice :-) kod mene je seka hodala u tim sator kosuljama i majicama. hajd ako Bog da nece me to safatati.... ma ti jos malo i eto ga, valja meni tebe stici...... haljina i haljina se nanosat

Zene je li vas bebe svaki dan lupkaju?

Neposredna veza do poruke: 16455
20.6.2011 13:24:46   
palachinken
Nego zar ti nisi na pauzi sad? Zove te Kaiser user posted image user posted image (to mi je omiljena pekara iz studentskih dana)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16456
20.6.2011 13:30:00   
mea29
ja bila kod zubara na stomatologiji, vratila sam se mokrih gaca na posao, kako je samo vruce da crknes...dobro ti rece sensia valja se nama haljina i haljina nanosati do 9 mjeseca...kad me neko pita ja sve imam potrebu da zaokruzim pa odmah kazem 6-ti he he he...

ja od nedavno svaki dan cujem debelog :) i kad sam bila kod zubara lupnuo je, ne svidja mu se ona zujalica :) ali sto kaze babilon ja cim stavim ruku on se smiri...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16457
20.6.2011 13:30:48   
Sensia

Nego zar ti nisi na pauzi sad? Zove te Kaiser user posted image user posted image (to mi je omiljena pekara iz studentskih dana)

Ama kolegica slavila rodjendan pa donijela domacu pogacu i ostale mirodjije..... uh razvalila sam se....zato pura rucku. A pauza bila davno, kako dosla tako i osla user posted image user posted image user posted image  evo bas gledam koliko jos imam do kraja i kako cu predeverati... Ni tebe ovaj sticker jos nije u 9 prebacio, ja cekam 6. ubih se vireci user posted image

Neposredna veza do poruke: 16458
20.6.2011 13:32:42   
palachinken
Meni će sutra valjda prebaciti user posted image
Moj šmizlon je donedavno bio pred tajom stidan, kad on stavi ruku uketari se. Ali u zadnji kraj ne haje ni titu ni partiju, nego izbaci ono malo dupe, niko ga ne može postiditi user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16459
20.6.2011 13:33:01   
animagical
dok ja popih kafu vi obisle i snizenja i pekareuser posted image ja bi sebi kupila kakvu haljinu, ali sad sam sva u stomaku, nekako se zasiljio i iskocio, ide metar ispred mene...kako me ko vidi zaskoci me pitanjem A jel muskouser posted image dosadne zene Boze sacuvaj.... kaze mi jedna na pijaci, ja paprike kupuje, evo fine da nahranis SINCINU eh reko i sincine kilu i po u njemuuser posted image hajd da makar rece sincica, kad vec sebi daje slobodu da pogadja sta je...

Neposredna veza do poruke: 16460
20.6.2011 13:34:57   
palachinken
pa mora da si se proljepšala user posted image to tako ide kod baba. dobro ti sa sažaljenjem ne govore, kod tebe mora da je curicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16461
20.6.2011 13:35:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

ja bila kod zubara na stomatologiji, vratila sam se mokrih gaca na posao, kako je samo vruce da crknes...dobro ti rece sensia valja se nama haljina i haljina nanosati do 9 mjeseca...kad me neko pita ja sve imam potrebu da zaokruzim pa odmah kazem 6-ti he he he...

ja od nedavno svaki dan cujem debelog :) i kad sam bila kod zubara lupnuo je, ne svidja mu se ona zujalica :) ali sto kaze babilon ja cim stavim ruku on se smiri...

ja od jutros kazem 6. user posted image  sta cu jedino da odem i napravim novi sticker pa da ga poguram sa datumima kako meni odgovara user posted image
pa i ja osjetim svaki dan ovu svoju pisuljicu nekad bas ne staje a nekad sporadicno kucne.

hehehe poslala mi kuma mms slikicu bebe, cupka mala garava user posted image user posted image user posted image user posted image  ima kosicu mozes komotno snalicu zakaciti user posted image user posted image user posted image user posted image  a kuma je izgelda masala extra cim stanca slike itd,........

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16462
20.6.2011 13:40:05   
mea29
blago kumi da je i nama tako da stancamo odmah poslije poroda... meni je druigarica dva sata nakon poroda pisala sms uveliko:) 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16463
20.6.2011 13:40:39   
Semica
velikooooooooooo HELLO od mene...
nisam vam juce pisala pa sam vas pozelilauser posted image
Samo nakratko da vam se javim...da vam mahnem...da cestitam-ako se ima kome sta cestitati...user posted image
Recite mi je li se neka porodila???user posted image Nikako nisam u toku a toliko ima za citati-a ja nemam vremena...user posted image

Ja evo ribala frizider sto nam je nana moja posudila dok ne kupimo novi...moramo joj vratiti pa malo cistila....al tesko mi brate dragi-nizak frizider pa moram da se sagnem..pa vrsim pritisak na stomuuu...na kraju sam jastuk na pod i na koljena-nema mi druge...

Mnogooooooooooooo pozitivnih misli i vibracija za sve vassssssss od meneeeeeeuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16464
20.6.2011 13:43:10   
palachinken
De ti pitaj kumu jesu li pustili u opciju ono renovirano porodilište, nove krevete i kupatila?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16465
20.6.2011 13:44:15   
animagical

pa mora da si se proljepšala user posted image to tako ide kod baba. dobro ti sa sažaljenjem ne govore, kod tebe mora da je curicauser posted image user posted image user posted image

mene nervira kako to one ponosno, ko da ce one da ga rode...mislim ja jesam ponosna sto cu dobiti bebija, ali nimalo zato jer je musko...nikako da skontam fazon...vala sebi sam ruznija... valjda zbog ovih vreca koje nosamuser posted image user posted image al fakat stomak mi je ogroman, jedva virim iza njega...
ee da upravo sam cula, pred kucom, od jedne da sam se ubucila...ma reko nemoj  zezatiuser posted image nisam primjetilauser posted image halo lady trudna sam....jel ona corava ili samo bezobrazna...

Neposredna veza do poruke: 16466
20.6.2011 14:00:44   
animagical
zove me mm na rostiljuser posted image a ja teska srca...user posted image

Neposredna veza do poruke: 16467
20.6.2011 14:02:17   
palachinken
Ma samo ih iskuliraj. Ja sam neki dan požurila uz stepenice da pobjegnem od haustorske providurke, dobila upalu mišića, al nisam bila in the mood da objašnjavam kako nije curice bez obzira što bi se ona mogla zaklet da jeste.

Neposredna veza do poruke: 16468
20.6.2011 14:06:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

mene nervira kako to one ponosno, ko da ce one da ga rode...mislim ja jesam ponosna sto cu dobiti bebija, ali nimalo zato jer je musko...nikako da skontam fazon...vala sebi sam ruznija... valjda zbog ovih vreca koje nosamuser posted image user posted image al fakat stomak mi je ogroman, jedva virim iza njega...
ee da upravo sam cula, pred kucom, od jedne da sam se ubucila...ma reko nemoj  zezatiuser posted image nisam primjetilauser posted image halo lady trudna sam....jel ona corava ili samo bezobrazna...

Taj komentar ubucila mi je NAJGORI, stvarno ne patim od kilaze dok god se ja dobro osjecam..... ja u trecem mjesecu bila -2 kg, svi me pitali pa sto si to ti smrsala, visilo sve na meni e kad sam na pocetku 5. mjeseca  objavila da sam trudna bila na nekoj svojoj pred trudnocu kilazi kaze ti meni baba sa sprata iz firme: "ma ja sam bas primjetila da si se dosta ubucila u zadnjih mjeseci pa sam znala da si trudna" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  reko ko je lud ovdje 
jel vama sve narancasto'

Neposredna veza do poruke: 16469
20.6.2011 14:09:40   
palachinken

jel vama sve narancasto'

Jašta je, ko da sam u buretu fante

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16470
20.6.2011 14:14:35   
Anica1
Meni nesto lose od ove narandzaste user posted image

Neposredna veza do poruke: 16471
20.6.2011 14:17:03   
Semica

Meni nesto lose od ove narandzaste user posted image

mene glava zaboli user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16472
20.6.2011 14:24:42   
mea29
i mene gjava boli od "nanđaraste" iako sam danas noktice ofarbala u naranđasto, bas mi se nesto svidja ta boja za ljeto :) 

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16473
20.6.2011 14:24:56   
animagical
ja uspjela naguliti na guzove sorc od prije trudnoce i sad cekam da me pokupiuser posted image joj bas je ponarandzasto...da je makar zuto bilo bi boljeuser posted image
a ne znam sto ljudi osjecaju potrebu da govore trudnicama da su debeleuser posted image dok su mi npr prije trudnoce svi masovno (ovi isti) govorili da sam premrsava i da bi mi trebalo jos 10  kg da budem taman...e sad imam jos 7.5kg i sad sam buca... a svi tezi od mene...tacno me nervoza uhvati...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16474
20.6.2011 14:27:49   
ciciban26
A jeste se raspricale ,ko da je vani upeklo pa se sve prihvatile hladovine i RR user posted image .

Joj kakva je ovo vrucina,meni gu...ca mokra,nahodala se oko licne Boze sacuvaj, niko nece da pusti trudnicu ispred user posted image ,jos kad mi se teta uvali ispred mene kako sam je vratila nazad,dobro je prosla user posted image

Bebice ja ti kupujem caj brusnicu u plodovima u Dm prilicno je skup a malo dodje,ima i u apoteci u nekoj crvenoj kesici,Njemacka je proizvodnja. Pijem taj caj 2 dana i bude bolje. Mada ne znam koliko je efikasna brusnica u tabletama,mozda se to vise isplati???Zna neko,ha?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *