|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.6.2011 10:08:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mea29

moj mm nema nikakvih strahova he he he da je po njegovom imali bismo keks svaku noc i dva puta dnevno, ali ja nekad imam zelju, a nekad nemam ama bas nikakvu, a on se zali i kuka kao malo dijete user posted image user posted image user posted image

Da mi nemamo istog hairliju user posted image user posted image user posted image

E sto me zena nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16426
20.6.2011 10:09:45   
mea29
i ja cu osmi preskociti, morat cu ga priprmiti za to mjesec dana unaprijed pocet cu od sutra user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16427
20.6.2011 10:16:00   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: mea29

moj mm nema nikakvih strahova he he he da je po njegovom imali bismo keks svaku noc i dva puta dnevno, ali ja nekad imam zelju, a nekad nemam ama bas nikakvu, a on se zali i kuka kao malo dijete user posted image user posted image user posted image

Da mi nemamo istog hairliju user posted image user posted image user posted image

E sto me zena nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ja bih se zapitala ha ha ha ha

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16428
20.6.2011 10:33:14   
mea29
Meni kucka stomak...ustvari srce mi kuca u stomaku...jel se mozda bebino srce tako cuje da ja osjetim user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16429
20.6.2011 10:41:21   
palachinken
Ja sam tako nekad, pa ond skontam da je to moj puls user posted image Kad mi pusti na UZV bebino srce, to lupa, lomi, grmi, brži je od mene user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16430
20.6.2011 10:43:02   
palachinken
Ko ono kuka za baby gaga tickere...evo kad se mijenjaju:

First Box: 0 - 4 weeks 3 days
Second: 4 weeks 4 days - 8 weeks 6 days
Third: 9 weeks - 13 weeks 2 days
Fourth: 13 weeks 3 days - 17 weeks 5 days
Fifth: 17 weeks 6 days - 22 weeks 1 day
Sixth: 22 weeks 2 days - 26 weeks 4 days
Seventh: 26 weeks 5 days - 31 weeks
Eighth: 31 weeks 1 day - 35 weeks 3 days
Ninth: 35 weeks 4 days - Birth

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16431
20.6.2011 11:05:20   
babilon
jutroooo zene

dok sam vas iscitala za vikend sta ste sve mahalale ;D
je li se iko porodio ;))

mene ovaj maleni isto sve vise i vise ijace i jace klepece iznutra, ali stamije cudno, cim ruku stavim smiri se ;)))) do sad asm uspjela mozda 4 puta da stavim ruku i da osjetim udarac, a mm nikako, bas mi ga zao, kaze on 'umiri se kad babo dodje', jes reko usra se dijete ;))))
mmmm,keks,keks, joj mi nemamo nikakave zabrane, ovaj moj sve hajde hocemo joj jedva cekam bla bla bal ja se skinem njemu se noge oduzm 'eto mene malo panika hvata da sta bebi ne bude', isto ko da ima dril masinu hahahaha... joj mi price ;))))

Zene, kakave su to Mirage Graco kolica? Necu jos nista kupovati, rano mi j e svakako, ali me zanima po cemu su avm dobra? ja imam jedna putna, od brata, chiccova, predivna, to aBd kad bebi poraste pa krenemo na more ili na put, ljetna prava... a oav cu morati svakako uzeti.. zimsko celjade ;))

imam svadbu ovaj vikend, i nemam nista da obucem.. moram i na to pare trositi, joooooooooj jset mi mrskonemate pojma... vikend cistili kuci, mm mi uvijek pomaye, dusa slatka, imam neke glupe staze u hodniku sto se sve 'fata' na njih, a ja nemam snage da uprem onaj usisivac, pa on to sve sredi hihihi...

more, sad za sadnista, a opisati vam ne mogu kako mi se ide, mozda preko vikend, hm... 5.og jula idem kod Divanovica, prije nego se on ispalina godisnji, ove sedmie idem raditi urinokulturu x3 ;))
posao mi upitan, yaay user posted image

Cmoka za sve i zelim super lijep dan!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 16432
20.6.2011 11:19:19   
Bebica11
Zdravo zeniceee

evo da vam se i mi javimo, mi smo usli u 16. sedmicu hBuser posted image

Anice1 cestitam na 17.-toj i da ti bude sretno na pregledu i javi nam novosti, pogotovo ako saznas jeluser posted image iliuser posted image , ja aBd idem iduce sedmice, i ja se nadam da cu saznati, jedva cekamuser posted image

Ciciban26 koju brusnicu kupujes i pijes?

Meni ce danas zaova po nalaze pa se nadam da necu imati puno baja u urinuuser posted image

Leonora sretno i nadam se da ce bebica brzo krenutiuser posted image mogu misliti kako ti je dojadilo

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16433
20.6.2011 11:24:14   
vila_7
ja imam MIRAGE GRACO i nisam zadovoljna - nisu mi toliko teska ali su mi preglomazna-citav gepek zauzmu i sad pred more trebam kupovati kisobran jer nema sanse da ova mogu nositi.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16434
20.6.2011 11:26:44   
babilon
Helena, hvala na info! Ja imam ljetna ;))) ali ce mi trebati zimska, pa cu izgleda morati se zadati pravo oko toga... uh... ali ima jos tome vremena...

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16435
20.6.2011 11:43:38   
Sensia

Ko ono kuka za baby gaga tickere...evo kad se mijenjaju:

First Box: 0 - 4 weeks 3 days
Second: 4 weeks 4 days - 8 weeks 6 days
Third: 9 weeks - 13 weeks 2 days
Fourth: 13 weeks 3 days - 17 weeks 5 days
Fifth: 17 weeks 6 days - 22 weeks 1 day
Sixth: 22 weeks 2 days - 26 weeks 4 days
Seventh: 26 weeks 5 days - 31 weeks
Eighth: 31 weeks 1 day - 35 weeks 3 days
Ninth: 35 weeks 4 days - Birth

pa ima ja onda da se nacekam user posted image  ovi mi ticekri nesto produzuju samo.....

ah ljudi jesam se sad razvalila, kolegica naposlu slavi rodjendan pa donijela pogacu domacu i svega. sira, salame, paradjza, jogurta....ma razvalila sam se da ne mogu opisati....
danas mi je za rucak animadžikal pura i mozda jedan donat da to dobro zalijem user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 16436
20.6.2011 12:07:18   
idacha
dobar dan i od nas...
ja opet imala grooooooooznu noc... pred zoru me, evo trecu noc, uhvati takva mucnina, da pomislim da umirem.. fuj, neopisivo grozno.. ne znam koji mi je vrag... i u grlu mi stoji kao knedla, sve se plasim da mi nije stitna proradila, ne do mi Bog...

otok ne spada nikako, mozda se samo malko povuce, pa dok prodjem sobom, opet na isto..
evo, spremam se da zovem dr, da vidim koji drugi dan mogu da odem, umjesto petka...

bas je blazeno ovo drugo stanje, nema stauser posted image
kako ste mi vi?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16437
20.6.2011 12:11:01   
palachinken
Idacha, kakav ti je pritisak? Jesi li u licu i rukama otekla?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16438
20.6.2011 12:12:36   
Anica1
Eh ne znam jeste li isli u Mango, snizenje 50%, ima za nas  haljinica, tunikica, ma predivno user posted image

Neposredna veza do poruke: 16439
20.6.2011 12:15:04   
idacha
eh, evooooooooo...
zvala sam dr... rekla mi da MORAM doci u cetvrtak, da vidimo dal mogu uopste pregurati vikend, da obidjem petak, jer ona ocekuje da vec budem dovoljno otvorena...
medjutim, kad sam joj pomenula opet onaj isti otok, savjetovala mi je da dodjem odmah sutra, ona ne bi rizikovala ne daj Boze kakve komplikacije..
a, posto je meni srednje ime ''komplikovana'', ja IPAK rekoh kako cu doci u cetvrtak, a ako me baaaaas bude mnogo mucio otok (hehehe, zar moze vise), da cu joj se javiti..
pravo da vam kazem, kad mi je rekla da dodjem sutra, frka me uhvatiuser posted image user posted image user posted image
ko ono rece jednom ''sto zatrudnih???''user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16440
20.6.2011 12:16:42   
Hannica
Palachinken dobila si pp,ajd odgovori brzinski pliz.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16441
20.6.2011 12:17:39   
idacha
palachinken, redovno kontorlisem pritisak i ok je svo vrijeme... a, pocele su mi i ruke i lice oticati.. ma, prava sam Fiona iz Shreka.. pritisak redovno mjerim zbog ne daj Boze preklampsije...
Aniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,,, nemoj, bona o toj temiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne pamtim kad sam sta sebi kupila, a jeeeeeeeeeeedva cekam da se malko ponovim.... a, plus Mango obozavam, a nema ga u Tz, nego tek kad odem u Sa, zarovim se...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16442
20.6.2011 12:21:06   
palachinken
Ma zato te i pitam, mene te preeklampsije baš strah. Hvala Bogu ne otičem još, ali kako su nedavno komšinku u 36. sedmici odveli na hitnu sekciju radi toga, stalno pipam ruke i noge user posted image

Hannice, vidjela, odgovorila user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16443
20.6.2011 12:22:52   
Visnja RR
ako vec niste ...prijavite se na "kalendar trudnoce" i prtatite po sedmicama razvoj svoje bebe

http://www.ringeraja.ba/kalendar_trudnoce.html

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 16444
20.6.2011 12:25:38   
idacha
ma, i mene je toga strah.. i u prosloj i u ovoj trudnoci sam strahovala, pravo da ti kazem.. jos mi je sa imranom skakao pritisak i morala sam ga mjeriti svakih sat i zapisivati, da bih lakse pratila, po naredbi dr..
sada mi ne skace hB, bude oko 100/60, sto je extra, jer inace mi je 80/50.. ali mi je zato puls 115, uvijek...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 16445
20.6.2011 12:28:06   
Anica1
IZVORNA PORUKA: idacha

palachinken, redovno kontorlisem pritisak i ok je svo vrijeme... a, pocele su mi i ruke i lice oticati.. ma, prava sam Fiona iz Shreka.. pritisak redovno mjerim zbog ne daj Boze preklampsije...
Aniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,,,, nemoj, bona o toj temiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne pamtim kad sam sta sebi kupila, a jeeeeeeeeeeedva cekam da se malko ponovim.... a, plus Mango obozavam, a nema ga u Tz, nego tek kad odem u Sa, zarovim se...

Ponovices se draga, sad kad sve lijepo zavrsi i dobijes bebacu svoju, onda u kupovinu da se mama sredi, zasluzila je user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16446
20.6.2011 12:34:50   
idacha
uh...jedva cekam... nadam se samo da mi nece dugo trebati da opet trazim s brojeveuser posted image user posted image user posted image
palachinken, dobro da pocesmo temu o pritisku.. ja sada da izmjerim, kad Bogami 130/90.. skace, mamu mu njegovu.. popicu koji apaurincic, pa ako se ne snizi malo, nema mi druge nego sutra na gak...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16447
20.6.2011 12:37:38   
palachinken
Jedno pola litre jogurta i krastavaca, vidjeces kad opadne pritisak user posted image

višnja, daaavno smo se prijavili user posted image samo što mi pokasno stigne na mail...četvrkom, a ja petkom već idem u narednu sedmicu.

< Poruku je uredio palachinken -- 20.6.2011 12:39:06 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16448
20.6.2011 12:40:03   
idacha

Jedno pola litre jogurta i krastavaca, vidjeces kad opadne pritisak user posted image

moze.. odmah se bacam na to :)

Neposredna veza do poruke: 16449
20.6.2011 12:42:45   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Eh ne znam jeste li isli u Mango, snizenje 50%, ima za nas  haljinica, tunikica, ma predivno user posted image

Ja ga vec opustosila za vikend user posted image  a u waikikiu ima regularnih haljinica ali koje su rezane ispod grudi (kao guma ispod grudi-rasteze se) tako da se mogu nositi cijelu trudnocu. 24 KM.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *