babilon
|
jutroooo zene dok sam vas iscitala za vikend sta ste sve mahalale ;D je li se iko porodio ;)) mene ovaj maleni isto sve vise i vise ijace i jace klepece iznutra, ali stamije cudno, cim ruku stavim smiri se ;)))) do sad asm uspjela mozda 4 puta da stavim ruku i da osjetim udarac, a mm nikako, bas mi ga zao, kaze on 'umiri se kad babo dodje', jes reko usra se dijete ;)))) mmmm,keks,keks, joj mi nemamo nikakave zabrane, ovaj moj sve hajde hocemo joj jedva cekam bla bla bal ja se skinem njemu se noge oduzm 'eto mene malo panika hvata da sta bebi ne bude', isto ko da ima dril masinu hahahaha... joj mi price ;)))) Zene, kakave su to Mirage Graco kolica? Necu jos nista kupovati, rano mi j e svakako, ali me zanima po cemu su avm dobra? ja imam jedna putna, od brata, chiccova, predivna, to aBd kad bebi poraste pa krenemo na more ili na put, ljetna prava... a oav cu morati svakako uzeti.. zimsko celjade ;)) imam svadbu ovaj vikend, i nemam nista da obucem.. moram i na to pare trositi, joooooooooj jset mi mrskonemate pojma... vikend cistili kuci, mm mi uvijek pomaye, dusa slatka, imam neke glupe staze u hodniku sto se sve 'fata' na njih, a ja nemam snage da uprem onaj usisivac, pa on to sve sredi hihihi... more, sad za sadnista, a opisati vam ne mogu kako mi se ide, mozda preko vikend, hm... 5.og jula idem kod Divanovica, prije nego se on ispalina godisnji, ove sedmie idem raditi urinokulturu x3 ;)) posao mi upitan, yaay Cmoka za sve i zelim super lijep dan!