babilon
|
jutro zenice! j akad god naletim haman na RR a ono o gu.icama i hemeroidima ;))). Mene neki dan uhvati, nisam isla 2 dana u wc, da prostite, i odmah mi zlo, inace imam genetske predispozicije za te hemeroide ;( i ja odem fino na wc i guraj guraj, jooooooooooj kako me przila guza poslije, uh, jedva sjedila, ali sam onda fino slauf i hladnu vodu uperila i hladi ;))))) Inace, ima jedna super krema, doduse iz USA, ja kontam sebi da narucim, bas je za trudnice, i dodje isto u obliku mokrih maramica, te su kao najpoogidnije za trudnice odmah poslije poroda doks mo u bolnici, pa cu se raspitati da mi rodica posalje, javim vam cijenu, pa ako jos ko bude htio nek se javi da i njem narucim. Jutros sam ustala ko pregazena, isprepadana ziva majke mi, u jednom sem omentu budim a ja na ledjima spavam, uh kad sam se okrenula na stranu, tacno mi lose bi, na glas rekla 'joj ledja, beba, cirkulacija' muz se isprepadao a ja se kasnije odvalila smijat ;))))) sto se tice brijanja, ove iskusne trudnice, jeste li vi nekako pred porod isle na dep.? ja sam isto nulerica ;)))) ali reko ne znam hocu li moci izdrzati ako odem blizu termina pa da mi fino sve pokosi ;)))) Ko je ono sinoc imao pregled u pola7 meni se cini?? Je li sve ok bilo na pregledu?