Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:14:50
Hannica
Ne pijem.Do sada sam pila samo heferol i pregnacare a sad moram i ovaj antibiotik i brusnicu zbog upale. Sad sam bas u dilemi.Ona brusnica u filter vrecicama i nije neka brusnica,mislim da zadrzi bas mali postotak brusnice.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:14:58
idacha
gdje steeeeeeeeee...
kakvo nam je stanje sa trecom smjenom?!?!?! haman nigdje nikoga :( uh, ja evo da se javim pred sutrasnji D-day sutra vam se aBd javljam sa svojim bebijem u narucju..inshallah... danas citav dan kontrakcije imam... ko da su se bebi i dr dogovorili :) bas kazem mami, imam osjecaj da kihnem samo da bi izletio ko cep.. nadam se da ce tako i biti... evo, tek sada hocu da idem da se puparim i pripremam za sutra... nesto imam osjecaj da ce ovo biti duga noc :) jos plus napravila sebi sada jednu nesicu, pa orilo gorilo... :)
sta ima kod vas?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:18:09
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaaaa draga ima li treme? je li ti dragi dosao? Joj dusice da sve prodje kako treba i da sto brze i bezbolnije prodje. Htjela sam te zvati, ali reko da ti ja jos ne smetam
Bebice nisam ti ja govorila, ja se nisam mazala, mislim da je palachinken, ali nisam sigurna.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:19:25
idacha
hvalaaaaaaaaaaaa, mila moja... evo, bas sada citam vase novosti super da je sve ok.... naravno, da i ostane do kraja akoBogda... super i za odmor, nadam se da cete se lijepo odmoriti i nauzivati.. kako je H? Jel proslo sto se udaila? citala sam neki dan i bas mi je zao bilo... nadam se da je sada sve ok...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:21:53
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Idachaaaaaaaaaaaaaa draga ima li treme? je li ti dragi dosao? Joj dusice da sve prodje kako treba i da sto brze i bezbolnije prodje. Htjela sam te zvati, ali reko da ti ja jos ne smetam
Bebice nisam ti ja govorila, ja se nisam mazala, mislim da je palachinken, ali nisam sigurna.
heeeeeeeeeeeeeeeej, kako su moje cure???? tremeeeeeeee.... pa i ima i nema, ne znam ni sama... malo me uhvati strah, pa uzbudjenje, pa sve tako na smjenu.. kad me uhvate kontrakcije i kad pogledam svoje noge, ne mogu da docekam da svane... ali opet vjeruj da mi je najgore sto imija ostavljam., pa dan, dan... sta ima kod vas, kako ste vi? kako ancica, bebi?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:22:07
Hannica
Bebice i ja mislim da je palachinken spominjala bademovo ulje kupljeno u DM-u na snizenju. Ja preporucujem HIPP puter,bas je dobar.Ne znam koliko je ucinkovit kad su strije u pitanju ali koza bude bas lijepai njezna poslije nanosenja (sve do slijedeceg puta) ,a lijepo i mirisisi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:25:16
idacha
joj, ja u prvoj trudnoci nijedne jedine strije nisam dobila... mazala se sa onim baby love uljem, a poslije sa hipp uljem za trudnice... sada isto sve, isto mazanje pa sam i pored toga dobila 3-4 groooooooooooozne strije po duzini cijelog stomaka jeste da mi je i stomak buknuo bukvalno poljednjih 15ak dana, ali se nisam nadala ovim strijama nikako...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:25:34
Hannica
IZVORNA PORUKA: idacha
hvalaaaaaaaaaaaa, mila moja... evo, bas sada citam vase novosti super da je sve ok.... naravno, da i ostane do kraja akoBogda... super i za odmor, nadam se da cete se lijepo odmoriti i nauzivati.. kako je H? Jel proslo sto se udaila? citala sam neki dan i bas mi je zao bilo... nadam se da je sada sve ok...
Danas je isla na prvijanje,danas je tek 4 dan od incidenta,nisu joj jos ni konce poskidali.Nadamo se da ce biti ok.Ali kad skontam kako se udarila blizu okai da je moglo biti gore...uh,ma ovo je nista. a sto se odmora tice,to tek za 20-ak dana,cekamo Hanin pasos.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:26:33
Anoniman
Idacha saljem ti pp. Ja se mazem samo garnier mlijekom za tijelo za suhu kozu jer njega uvijek koristim, kupila sam i dm-ovo ulje i Hipp ulje za trudnice, jednom se namazala i eno stoji, nemam navike nikako.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:27:04
Hannica
IZVORNA PORUKA: idacha
joj, ja u prvoj trudnoci nijedne jedine strije nisam dobila... mazala se sa onim baby love uljem, a poslije sa hipp uljem za trudnice... sada isto sve, isto mazanje pa sam i pored toga dobila 3-4 groooooooooooozne strije po duzini cijelog stomaka jeste da mi je i stomak buknuo bukvalno poljednjih 15ak dana, ali se nisam nadala ovim strijama nikako...
Ma nije to tako strasno,izblijedit ce,nece se ni primjetiti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:27:06
idacha
dusa lijepa... hajde, dobro je opet kako je moglo biti.. uh, stresem se odmah... ma, nema se sta, djeca su djeca, sekunde su u pitanju kad se hoce belaj...ali, opet...dobro je, hB...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:30:42
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Hannica
Bebice i ja mislim da je palachinken spominjala bademovo ulje kupljeno u DM-u na snizenju. Ja preporucujem HIPP puter,bas je dobar.Ne znam koliko je ucinkovit kad su strije u pitanju ali koza bude bas lijepai njezna poslije nanosenja (sve do slijedeceg puta) ,a lijepo i mirisisi.
ma Hannice zurila sam kuci zbog mm, ima nekog posla od kuce, k'o informaticar pa evo patim pored njega, on jedan laptop a ja drugi , a i kad mi je rekla DA MORAM LEZATI samo sam svratila do dvije apoteke...jedna nije imala nista za mazanje za trudnice a druga je imala nesto za strije s mentom i meni naumpade bademovo ulje da je neko spominjao i uzmem bademovo...sto je sigurno, sigurno je...prirodno je i nema hemikalija a CICE mi natekle pravo...ispucale malo ispod bradavica , pa evo mazem cice i tibu, malo i noge...malo sam se razveselila a bila sam praaavo down
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:37:03
idacha
hvala, bebice... evo, sada sam bas citala i tvoj post.. bas mi je zao zbog kontrakcija, ali ne sikiraj se, sve ce to aBd biti ok... slusaj doktora i miruj, i docekaces i brze nego sto mislis.. :) ja prosto ne mogu da vjerujem da sam ovdje gdje jesam hB... :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:37:13
Anoniman
Idacha ja ocekujem sms, da trazim ovdje po rr mustuluk . Joj draga sa jedne strane zavidim ti, sutra ces aBd drzati malenog ljepotana u narucju
Hannice super za pregled , a sve hocu da napisem da mi je zao malene i da zelimo brzo ozdravljenje, uh sva sam se najezila kad sam citala...jos ova moja malena pocela da se penje gdje stigne pa samo trcim za njom i strahujem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:40:26
Anoniman
Ima da se ne odvajam od telefona , joj vjeruj mi sve u meni nesto titra kao da mi se sestra poradja, ma kao da se ja poradjam , draga od srca puno srece
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 23:58:03
enči80
Idacha sretno,sve da bude hajirli
Bebice a dobro ti je to bademovo ulje a ovaj od hippa maslac za tijelo je super,baš je koža mehka od njega.
Hannice drago mi je za bebu A i bebu B (ja ih zovem desna i lijeva) a za čaj od brusnice ja ti kupim onu brusnicu po kg,operem npr.šaku na termosku od 0.75l,stavim brusnicu u termosku i prelijem vrelom vodom.Ostavim nkih 2 sata da odstoji i pijem poslije a brusnice pojedem.Ako ti ne zaboji dobro ,stavi malo više brusnice jer su po kvaliteti različite,pa nikad n znam kakva je dok ne probam.
Večeras sam bila malo u kupovini i dobila sam takve kontrakcija u leđa i donji dio stomaka da sam mislila da ću se poroditi na sred Interexa.Došla jedva kući ,malo se smirila i popustilo me hB ali me pravo zabrinulo .
Enci ja ti neki dan rekoh da moze poci porod i pod serklazom, pa da pojasnim Kod mene je sveki sa mm imala serklaz i lezala cijelu trudnocu u bolnici i prvi dan kad je usla u deveti puste je kuci, bio petak ujutru, ona u petak vece dobila bolove, kad se uvece vratila u bolnicu dr mislio da nije ni izasla, kao pa ja sam te otpustio sta radis tu i evo ga klipan(mm) ziv i zdrav i sve ok proslo . Nego hocu sve da te pitam odakle si ti?
Trenutno sam u Donjem Vakufu,a mm iz Jajca pa tu i planiramo da selimo dok djeca malo 'odskoče'
Ma.samo da mi se izvuči iz ovoga osmoga mjeseca a ne bih se ljutila da me zadesi sudbina tvoje svekrve
uh, jesam brza, bravo ja jos samo ovu kosurinu da osusim enci, draga, hvalaaaaaa... iako mi je ovo drugi porod, opet mi sva podrska znaci hocu sve da ti kazem da su ti i avatar i potpis extra... potpis me odusevi svaki put uspori malko ako te hvataju kontrakcije... jelena, ma, zaista i jeste tako...bas smo se nekako svi ovdje zblizili, pa fakat sve zajedno prozivljavamo... ma, ja samo cekam aBd da mi onu kafu popijemo
... malena.
kada djeca smiju da sjede.dali kada se ona sama pocnu dizati i trazit ili kada navrsi odredjenu dob.mojoj je tek 4 mj i dize se tako da je u polusjedecem polozaju.mislim da je rano da sjedi.a vasa????
sa 4 (50%) sa 5 (6%) vise od 5 (29%) komentar (15%)
Broj svih glasova: 66
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!