|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.6.2011 17:02:39   
DIJAMANT
hehehe sve se može preko štele user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17601
27.6.2011 17:03:57   
malena27 RR
ma prodje meni ova trudnoca pravo brzo.... fakat ne znam kad prije user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17602
27.6.2011 17:04:47   
DIJAMANT
Nego žene, kad počinju te žgaravice? Ja to nikad nisam imala, pa ne znam ni kako izgledauser posted image Ali me nešto stomak muči evo poslije jela, imam osjećaj kao da sam se sapuna najelauser posted image Da neće ručak u šolji završitiuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17603
27.6.2011 17:05:45   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma prodje meni ova trudnoca pravo brzo.... fakat ne znam kad prije user posted image

HB, to znači da je sve uredu i da se ne sikiraš previše user posted image

Neposredna veza do poruke: 17604
27.6.2011 17:14:10   
palachinken
Ovo za grudnjake, to su pijačni brojevi user posted image Zadnji koji sam kupila, negdje u 5. mjesecu bio je taj sa obimom i slovom za dubinu košarice, a onda sam prešla na te pijačne jer su najmekši a kako ove dame bujaju, ni ne isplati se davat neke pare za grudnjake. Elem, meni je ova 105-ica velika, mogla bih ja i manji, ali ova nigdje ne steže, što mi je na ovim vrućinama spas. A opet kontam, kad nadođe mlijeko, taman cu ga popuniti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17605
27.6.2011 17:21:14   
malena27 RR
pa i ovi sto sam ja uzela su pamucni bas namijenjeni za dojenje, nema ni korpe ni cipke i fisbajna... i mislim da su turski brojevi...

sto se tice zgaravice, ja je imam kad jedem paprike u bilo kojem obliku... pa ih izbjegavam maksimalno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17606
27.6.2011 17:26:57   
palachinken
Ma mislim da su to isti grudnjaci, pardon, padobrani, samo u Bingu haman ima i u bojama user posted image

Mene žgaravica pustila, nije me patila ima sedmica! Izgleda se beba spustila niže, pa želudac ima mjesta.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 17607
27.6.2011 18:09:55   
Hannica
Gdje ste pobjegle?user posted image Ja svratila da mi ubijete dosadu dok cekam muza,u pola 7 idemo doktoru,bas sam nervozna.user posted image Valjda je sve uredu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 17608
27.6.2011 18:21:41   
Sonja
hallooo

ja danas adina vodila u park.pa 3 h biliuser posted image nece pa nece kuci izmorio me pravo..morao svekar doc po nas heeheh

sad me malo i tibo boli al nista strasno

Hannice ma bit ce na pregledu sve ok
meni se bas oteglo do ove kontrole..al hb eto cetvrtkauser posted image
odo malo citat sta ima a sta nema

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17609
27.6.2011 18:23:03   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

Gdje ste pobjegle?user posted image Ja svratila da mi ubijete dosadu dok cekam muza,u pola 7 idemo doktoru,bas sam nervozna.user posted image Valjda je sve uredu.user posted image

Bit će to sve ok aBduser posted image

SRETNO!!!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17610
27.6.2011 19:02:47   
Sensia
hajd zenice pomagajte kako da stavim sliku stome?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 17611
27.6.2011 19:10:43   
Selma.A.M
Hannice sretno na pregledu i javi nam se čim stigneš user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17612
27.6.2011 19:11:54   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia

ImageShack    ili      SlikoMat

A ima i ovdje temu pa malo "pronjuhaj" user posted image  jer ako ti ja stanem objanjavat nee izai na dobro jer se i ja sama izgubim user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_449321/mpage_3/key_/tm.htm#

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.6.2011 19:15:20 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17613
27.6.2011 19:21:49   
Selminja
Aman kolike vi grudnjake, tj sike imate user posted image
Ja jos uvijek stojim na 80B, mozda cu kupiti par 85B jer se obim grudi povecao, a same grudi slabo, jedino su bradavice narasle i izbocile se, podsjecaju me na novorodjenu čunicu user posted image
Ja cekam da voda dodje, kad god je lijep dan nestane nam vode, a bas sam htjela da se tusiram, i uvijek se unervozim kad nema vode, a bog zna kad ce doci user posted image
Animagical, reci mi je li lijepo vrijeme bilo na moretu, i jeli hladna voda? Mi cemo aBd sad za vikend jedno 7 dana pa se bojim da voda ne bude hladna, nikada nisam ranije isla na more, vecinom je kraj jula bio nas, medjutim sad ne bih da me zakace one ogromne vreline i bolje je dok mi je stomak manji.
Selma, bas mi je drago da je sve ok, bit ce to zdrava i lijepa curica kao i svoja mama user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17614
27.6.2011 19:23:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

ImageShack    ili      SlikoMat

A ima i ovdje temu pa malo "pronjuhaj" user posted image  jer ako ti ja stanem objanjavat nee izai na dobro jer se i ja sama izgubim user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_449321/mpage_3/key_/tm.htm#

hvala ti veeeeeeeeeeeeeeeeelika user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17615
27.6.2011 19:27:50   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Selminja

Aman kolike vi grudnjake, tj sike imate user posted image
Ja jos uvijek stojim na 80B, mozda cu kupiti par 85B jer se obim grudi povecao, a same grudi slabo, jedino su bradavice narasle i izbocile se, podsjecaju me na novorodjenu čunicu user posted image
Ja cekam da voda dodje, kad god je lijep dan nestane nam vode, a bas sam htjela da se tusiram, i uvijek se unervozim kad nema vode, a bog zna kad ce doci user posted image
Animagical, reci mi je li lijepo vrijeme bilo na moretu, i jeli hladna voda? Mi cemo aBd sad za vikend jedno 7 dana pa se bojim da voda ne bude hladna, nikada nisam ranije isla na more, vecinom je kraj jula bio nas, medjutim sad ne bih da me zakace one ogromne vreline i bolje je dok mi je stomak manji.
Selma, bas mi je drago da je sve ok, bit ce to zdrava i lijepa curica kao i svoja mama user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17616
27.6.2011 19:30:58   
Selma.A.M
Sensia  i Selminja   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17617
27.6.2011 20:02:10   
Sensia

Sensia  i Selminja   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe extra su, a gdje ih iskopauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17618
27.6.2011 20:07:02   
Selma.A.M

hehehe extra su, a gdje ih iskopauser posted image

Ma imam ih negdje gore na Google-ovom toolbaru a rijetko ih koristim jer moram ih baš nešto puno tragati user posted image  .....................

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17619
27.6.2011 20:46:29   
Bebica11
Zdravo zenice

eh evo mene s pregleda...

kao prvo pregled je bio jaako brzuser posted image i ugalvnom bebi je ok hB, odgovara sedmicama, dinamika i morfologija uredni hB, ALI

IMAM KONTRAKCIJEuser posted image user posted image na prednjem zidu pa su malo pritisnule bebija, rekla mi je dr. DA MIRUJEMuser posted image user posted image user posted image user posted image i da i dalje koristim utrogestan samo sad 3 puta 1, i da mi nece davati onaj neki drugi lijek sa g... dok ne predjem 20.-tu sedmicu, ono za urin je ok onaj nalaz, i dala mi je samo neku mast PLYMICOL da mazem spolja, jel iko koristio to, nije mi rekla ni koliko dugo ni nista a i ja sam bila malouser posted image , gledala je spol bebe i rekla da nije bas sigurna i da ne bi nagadjala da cekam iduci pregled aBd, etouser posted image

Neposredna veza do poruke: 17620
27.6.2011 21:01:01   
Anoniman
Bebice bas mi je zao, ali ako ce te utjesiti i malo ja cijel vrijeme imam kontrakcije na prednjem zidu, a iskreno da mirujem ne mirujem ni malo, ne sto necu vec sto ne mogu od malene. Bitno je da bebi bude ok, a da li je user posted image iliuser posted image manje je bitno, mada si sigurno nestrpljiva.

Meni maloprije zamirisao rostilj kod komsija, pa kako nisam vjesta sa paljenjem vatre da palim onaj bastenski odem i kupim elektricniuser posted image , sad cekam zaovu sa fitnesa da dodje i Anuska da zaspi i na balkonu da se stacioniramo, pa bujrum vam drage mojeuser posted image , a toliko sam povrca i mesa pripremila kao da ce nas desetoro biti, a ne nas dvije, plus ribu i sampinjoneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 17621
27.6.2011 21:06:30   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bebice bas mi je zao, ali ako ce te utjesiti i malo ja cijel vrijeme imam kontrakcije na prednjem zidu, a iskreno da mirujem ne mirujem ni malo, ne sto necu vec sto ne mogu od malene. Bitno je da bebi bude ok, a da li je user posted image iliuser posted image manje je bitno, mada si sigurno nestrpljiva.

Meni maloprije zamirisao rostilj kod komsija, pa kako nisam vjesta sa paljenjem vatre da palim onaj bastenski odem i kupim elektricniuser posted image , sad cekam zaovu sa fitnesa da dodje i Anuska da zaspi i na balkonu da se stacioniramo, pa bujrum vam drage mojeuser posted image , a toliko sam povrca i mesa pripremila kao da ce nas desetoro biti, a ne nas dvije, plus ribu i sampinjoneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bilo mi je zao sto je zid nekako pritisnuo bebijauser posted image user posted image user posted image a i sto moram jos 4 sedmice lezati, al eto strpicu se za mog bebija aBduser posted image

Rekla mi je da pijem Ca i Mg, pa pijem sad po jednu dnevno, jel to dovoljno? Mg 200mg a Ca 500mg

jel iko koristio ovu mast za gljivicnu inf.?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17622
27.6.2011 21:11:26   
Bebica11
JelenaT jesi li mi ono ti spominjala bademovo ulje za mazanje da se ne ispuca???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17623
27.6.2011 22:14:29   
Hannica
Evo mene.user posted image Sve ok,bebice zive i zdrave.Velicina beba odgovara sedmici trudnoce.Beba user posted image (tzv beba A) je teska 336 gr a beba user posted image (tzv beba B) 289.user posted image
Noge,ruke,prstici...sve na broju.user posted image
Plodove vode dovoljno,posteljica sprijeda.To je sve sto sam shvatila s nalaza.user posted image
Mama mora antibiotik piti Cephalexin 500 mg 4x1 10 dana,moram uraditi urinikulturu u UZV bubrega.
Eh zanima me caj od brusnice,koji vi pijete i kako se priprema,koliko ide brusnice na 1 l vode? Da li napravite caj ujutro pa pijuckate cijeli dan ili pravite svaki put kad zelite (citaj morate) da pijete?
Ko bi rekao da se za zbog caja od brusnice moze postaviti ovoliko pitanja?user posted image
Pitali smo mozemo li ici na more i dobili smo pozitivan odg,samo je rekao da ne idem na plazu od 10-17. Mislim da ce to biti divan odmor,nek se mz i Hana brckaju po cijeli dan a ja cu pajkit u sobi.user posted image Vec me neka milina hvata.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17624
27.6.2011 22:34:14   
Bebica11
Hannice cestitam, ja sam pila onu obicnu brusnicu, caj sto se kupi u prodavnici jer me malo i bilo strah neku jacu piti jer ima razlicitih misljenja i uvijek sam je spremala svjezu a dr govori da to sto sam imala malo bakterija nije opasno i tako...pij dosta i vode

pijes li ti Ca i Mg?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *