Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:04:31
enči80
Animagical čestitam za položeni ispit a Selma tebi za ok UZ
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:06:31
mea29
Selma super za pregled animagical bravo...ta zena je zmaj...ja sve stizem osim da ucim...za to sam uvijek preumorna i nikada nemam vremena stara izvlakusa...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:08:02
Anoniman
Animagical, Selma
Joj al sam postala poguzija zene drage , sto volim kad moje dijete dobije punu kesu slatkisa koje ne jede, pa onda da se ne baca mama malo po malo jede, pa na kraju sve pojede . Ja inace bas en volim slatko, ali zadnja dva dana samo bih slatko jela, uh. Moram da vam se pohvalim da sam juce od kako sam trudna prvi put vozila duzu relaciju i to bez prestanka 110km , to mi je nekad bilo o cas posla, a sad mi se vrat malo ukocio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:27:54
sweet insanity
Hey zene, ja malo odspavala, a Nela jos spava, mama je uspavala dok sam ja svoju turu .....jos malo pa ocekujem vrijeme hranjenja, ovih dana je non stop jela , a danas svakih 4-5 sati, sad kontam da nije malo ali hajde, ona trazi valjda kad joj se hapi Sad ce nam doci gosti, a ja bi tako jos malo odspavala
Selma super za ultrazvuk, znaci jos se 100% ne zna sta je?! Ma bitno je da je zivo i zdravo, a sta je medju nogama-svejedno, zar ne?!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:31:33
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Hey zene, ja malo odspavala, a Nela jos spava, mama je uspavala dok sam ja svoju turu .....jos malo pa ocekujem vrijeme hranjenja, ovih dana je non stop jela , a danas svakih 4-5 sati, sad kontam da nije malo ali hajde, ona trazi valjda kad joj se hapi Sad ce nam doci gosti, a ja bi tako jos malo odspavala
Selma super za ultrazvuk, znaci jos se 100% ne zna sta je?! Ma bitno je da je zivo i zdravo, a sta je medju nogama-svejedno, zar ne?!
Ma meni je svejedno samo što će morati nositi sve roze i lila (ja se bila malo zanijela u svoj majčinski instikt koji mi govori da je curica u pitanju ) ....... A kaže meni dr kao 90% curica a ja ću ti na to ,a 100% je dječak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:40:11
enči80
Hajd bona Selma bit će ti mali metroseksualac
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:43:56
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80
Hajd bona Selma bit će ti mali metroseksualac
Ma meni svejedno,samo što sam ja 1000% sigurna da je curica ,ali niko da mi potvrdi ili da kažu nije djevojčica dječak je i gotovo,vjeruj bilo bi mi svejedno,ali ono se zanedalo i neće da pokaže ,tvrdoglavo na mamu valja mi čekati tek poslije carskog aBd da saznam bem mu/joj miša
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:46:30
gerberka
kad smo kod toga jel dječak ili djevojčica evo vam jedna slatka pria
U rodilištu razgovaraju dva novorođenčeta: - Dječak pogleda djevojčicu i ponosno joj kaže: "Dječak sam!"- "Kako znaš?" - pita ga djevojčica, na šta joj dječak odgovori:- "Sačekajmo da sestra izađe van pa ću ti pokazati"-Kad je medincinska sestra otišla, dječak povuče pokrivač, digne nožice u visi reče:- "Vidi, plave čarapice. :)
< Poruku je uredio gerberka -- 27.6.2011 15:47:25 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 15:52:13
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: gerberka
U rodilištu razgovaraju dva novorođenčeta: - Dječak pogleda djevojčicu i ponosno joj kaže: "Dječak sam!"- "Kako znaš?" - pita ga djevojčica, na šta joj dječak odgovori:- "Sačekajmo da sestra izađe van pa ću ti pokazati"-Kad je medincinska sestra otišla, dječak povuče pokrivač, digne nožice u visi reče:- "Vidi, plave čarapice. :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:10:35
enči80
IZVORNA PORUKA: gerberka
Sad sam dobila dopunu na mobitel od 5KM a pojma nemam od koga jer nema broja ,a meni krivo Taman da i ja nešto u životu dobijem iznenada jer me sve nagradne igre mimoiđu u velikom krugu
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:20:48
malena27 RR
hej zene, evo mene ako me se jos ko sjeca
selma drago mi je da je sve ok, a sto se tice spola, haman smo nas 2 pobrkale s tim majcinskim instintom ako nista, ti meni djecaka a ja tebi djevojcicu i rijesen problem garderobe
animadzikal cestitam za ispit!
mea cestitke za 6. mjesec
palacinko, sestro mila u broju korpe, gdje nadje toliki grudnjak? ja kupila u bingu po 4 k 2 plava, broj 100, i bas mi je povelik...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:33:02
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
selma drago mi je da je sve ok, a sto se tice spola, haman smo nas 2 pobrkale s tim majcinskim instintom ako nista, ti meni djecaka a ja tebi djevojcicu i rijesen problem garderobe
palacinko, sestro mila u broju korpe, gdje nadje toliki grudnjak? ja kupila u bingu po 4 k 2 plava, broj 100, i bas mi je povelik...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:41:53
enči80
Ja i ne pitam,tako da mi neće ni biti šok
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:45:51
enči80
Dok nam palachinken ode,spremaj torbu
Jučer sam čula od jedne žene da joj je porod počeo preko serklaže(a i Jelena mi neki dan isto reče) a mene samo hladan znoj obli.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:52:58
enči80
enci bice aBd dobro, bitno je da jos malkice izdrzimo...
Odoh da ručam ,došao mi je hašim-aga i sa praga me je odmah uspio nanervirati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:55:01
DIJAMANT
Malena, vjeruj mi i ja sam sestra po veličini korpe , ali ovi vaši brojevi me skroz zbuniše. Meni sestra donijela super grudnjak (ti znaš odakle) br. 85 E (znači 85 je obim grudi, a E veličina korpe i vjeruj mi da je jedna korpa veća od obima novorođenačke glavice ). To je kod vas možda ona turska roba gdje nema broja korpe, nego neki divlji brojevi. Ma 100 i veće bi odgovaralo jedino ženama sa kilažom preko 100 kg. A znam Malena da ja i ti nismo baš ogromna razlika u kilaži, sad u trudnoći pogotovo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 16:59:44
malena27 RR
evo i meni dala zaova neki iz H&M-a i broj 85 i sve lijepo stane... nego ja sam kupila ta 2 za dojenje, poveliki su, pise da je 100 velicina, a u korpe se ne razumijem ja to svakako moram probati...
eh moj dijamanticu, preko stele dogurah do 31. sedmice