Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 13:39:10
babilon
i ja isto misilm da je veoma bitno kako ces se ti postaviti gore... Ima zena brata razmazenih ja bi mi odbrusila.. Treba biti realan, da boli boli, da se mroas navici moras, pa nece ti sestrica kuci s tobom pa da te dize iz kerveta svakidan... peke pekave.. uh, odmah se iznerviram!
ja sam cula i poz i neg iskustva i sa jednog i sa drugog mjesta u Sarajevu, pa se uvijek svedee, zavisi ko te zadesi, ko je u smjeni, koja sestra itd... Ja mislmi da treba ici s pozitivnim misljenjem, bice sve ok, samo da se zavrsi. Na kraju krajeva, nije ni u kom ostalo ;)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 13:39:28
mea29
opet se prepadate pricama sa poroda he he he salim se...ova iskustva su neprocjenjiva, ja stvarno ne znam kako bih o bilo cemu imala pojma da ne postoji ovo druzenje na forumu...slusala bi savjete starijih ali ovo je nesto sasvim drugacije i super je sto postoji :)
palachinken vise ne odbrojava...sad ostajemo ja,sensia i babilon he he he
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 13:47:15
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon
Mea vvidjela sam slike ;D sveeeeeeeeega ima hihih, super sve, kolika cu neobicna pravo, milion dodataka hihihi... Da ih u zdravlju bebi koristi ;)
neobicna su i dosta velika...cini mi se i neprakticna kad ti mm nije u blizini ali posto s tim nemam nikakvog iskustva pokazat ce se aBd na djelu kad ih bebuska pocne koristiti :) hvala, hvala..ja ocekujem vase slicice uskoro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 13:52:35
mea29
kod mene šizzzzz u stomaku...udara se debeli na sve strane, taman stavim ruku na mjesto gdje lupi, on udari skroz sa druge strane...juhuhuhu...privikavam se na udarce i odmah osmjeh od uha do uha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 13:55:51
palachinken
Nisam se pohvalila, danas sam kupila grudnjak za dojilje, broj 105!!!! I samo mi je mrvicu velik, što znači da ću ga uskoro popuniti skroz! Ima li ko veće, ha?
A što se tiče poroda, evo meni se blizi i ja uopšte ne razmišljam o njemu. Svako kroz razne životne situacije, a tako i porod, prođe na svoj način, tako da ne slušam nikog. Ja nisam ni sebična ni razmažena, znam da nisam jedina na ovom dunjaluku koja se porađa, znam da niko neće titrati oko mene, a pošto nisam people person, znam i koliko rad s ljudima može izluditi. Isto tako, ne naumpada mi da dajem mito, to se protivi našim religijskim i moralnim stavovima. Ja tamo idem bez straha i detaljnog promišljanja, nego samo da to 'skinem s klinca' pa onda uživam s bebicom, ako Bog da.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:09:36
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nisam se pohvalila, danas sam kupila grudnjak za dojilje, broj 105!!!! I samo mi je mrvicu velik, što znači da ću ga uskoro popuniti skroz! Ima li ko veće, ha?
A što se tiče poroda, evo meni se blizi i ja uopšte ne razmišljam o njemu. Svako kroz razne životne situacije, a tako i porod, prođe na svoj način, tako da ne slušam nikog. Ja nisam ni sebična ni razmažena, znam da nisam jedina na ovom dunjaluku koja se porađa, znam da niko neće titrati oko mene, a pošto nisam people person, znam i koliko rad s ljudima može izluditi. Isto tako, ne naumpada mi da dajem mito, to se protivi našim religijskim i moralnim stavovima. Ja tamo idem bez straha i detaljnog promišljanja, nego samo da to 'skinem s klinca' pa onda uživam s bebicom, ako Bog da.
bas mi se svidja tvoje razmisljanje...zapamtit cu na kojoj je strani pa kad me uhvati prpa vratim se i procitam a za ovo ima li ko vece...ima naravno ...a tek 6 mjesec... stomo mi jeste veliki, ali se i dalje ne vidi od sifona... pa sad vi skontajte
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:22:55
Sensia
oooj ovo moje dijete kao da igra ping pong u stomaku, sad u 'ledja' udari sad u pupak, aaaa sportas ;))))
Cijelo jutro i evo da sad i kod mene lupa al ja znam od cega mi je, ponavljam prezentaciju u kancelariji pa sam se zapuhala i uzbudila pa valjda i bebi, al ljudi non stop lupa , evo sad sam odlucila da malo ohanem jer nije dobro toliko uzbuđenja za bebija.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:28:47
babilon
hehehe, neka oni lupkaju, ali neobicno ono prvih nekoliko mjeseci nista i onda kreeeeeeeene ne staje hihihi, moj je izgleda ranoranilacc, jutros me od 7-8h cijelo vrijeme udarao ;)))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:46:38
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
hahahaha cuj kroz spijunku ;))))))) joj sto se nasmijah! ;)))))
Zene, sta ste se usutile, sta je ovo niko ne odbroajva do kraja radnog vremena??
Evo , ja cu poceti odbrojavanje za ove sto do 17h rade: 2h i 22min
ja i sensia sat prije tralaalalalalala hvala babilonce
Sensia jedva cekaaaa, umorila se bas danas, ljudi ja se zapusem kad dva slajda prepricam + ostavila sam bibi da se prelakira tako da ce danas za mene biti "duuuuuuugo i toplo ljeto" u tramvaju ili komercijali do kuce....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:52:28
animagical
ja se nadam da je sve ok pa da je otisla da proseta poslije pregleda ee da se pohvalim, polozih ja jos jedan majke mi, ova mali mi sve sapce, ima da ocistim godinu u junu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:55:14
Selma.A.M
Preživjela sam
Bebica ok,sve ok,mjere ok !!!! Posteljica je malo ranije prešla na III ali nije frka,za 11 dana na kontrolu ope,pa budemo vidjeli,šta i kako dalje.........
U svakom slučaju ja zadovoljna ........Bebica je se okrenula na glavu ali opet nismo mogli vidjeti spol 100% jer je stavila/o stopicu između pa se ne vidi baš-baš.............A ja sam zacrtala da je žensko pa budemo vidjeli ..................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.6.2011 14:58:42
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical
ja se nadam da je sve ok pa da je otisla da proset_a poslije pregleda ee da se pohvalim, polozih ja jos jedan majke mi, ova mali mi sve sapce, ima da ocistim godinu u junu
svaka cas_t
de nek meni sapne magistarski nikako da se nakanim da ga napisem