|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.6.2011 13:39:10   
babilon
i ja isto misilm da je veoma bitno kako ces se ti postaviti gore... Ima zena brata razmazenih ja bi mi odbrusila.. Treba biti realan, da boli boli, da se mroas navici moras, pa nece ti sestrica kuci s tobom pa da te dize iz kerveta svakidan... peke pekave.. uh, odmah se iznerviram!

ja sam cula i poz i neg iskustva i sa jednog i sa drugog mjesta u Sarajevu, pa se uvijek svedee, zavisi ko te zadesi, ko je u smjeni, koja sestra itd... Ja mislmi da treba ici s pozitivnim misljenjem, bice sve ok, samo da se zavrsi. Na kraju krajeva, nije ni u kom ostalo ;)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17551
27.6.2011 13:39:28   
mea29
opet se prepadate pricama sa poroda he he he salim se...ova iskustva su neprocjenjiva, ja stvarno ne znam kako bih o bilo cemu imala pojma da ne postoji ovo druzenje na forumu...slusala bi savjete starijih ali ovo je nesto sasvim drugacije i super je sto postoji :)

palachinken vise ne odbrojava...sad ostajemo ja,sensia i babilon he he he

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17552
27.6.2011 13:43:39   
babilon
Mea vvidjela sam slike ;D sveeeeeeeeega ima hihih, super sve, kolika cu neobicna pravo, milion dodataka hihihi... Da ih u zdravlju bebi koristi ;)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17553
27.6.2011 13:47:15   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

Mea vvidjela sam slike ;D sveeeeeeeeega ima hihih, super sve, kolika cu neobicna pravo, milion dodataka hihihi... Da ih u zdravlju bebi koristi ;)

neobicna su i dosta velika...cini mi se i neprakticna kad ti mm nije u blizini ali posto s tim nemam nikakvog iskustva pokazat ce se aBd na djelu kad ih bebuska pocne koristiti :) hvala, hvala..ja ocekujem vase slicice uskoro user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17554
27.6.2011 13:52:35   
mea29
kod mene šizzzzz u stomaku...udara se debeli na sve strane, taman stavim ruku na mjesto gdje lupi, on udari skroz sa druge strane...juhuhuhu...privikavam se na udarce i odmah osmjeh od uha do uha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17555
27.6.2011 13:55:51   
palachinken
Nisam se pohvalila, danas sam kupila grudnjak za dojilje, broj 105!!!! I samo mi je mrvicu velik, što znači da ću ga uskoro popuniti skroz! Ima li ko veće, ha? user posted image user posted image user posted image user posted image

A što se tiče poroda, evo meni se blizi i ja uopšte ne razmišljam o njemu. Svako kroz razne životne situacije, a tako i porod, prođe na svoj način, tako da ne slušam nikog. Ja nisam ni sebična ni razmažena, znam da nisam jedina na ovom dunjaluku koja se porađa, znam da niko neće titrati oko mene, a pošto nisam people person, znam i koliko rad s ljudima može izluditi. Isto tako, ne naumpada mi da dajem mito, to se protivi našim religijskim i moralnim stavovima. Ja tamo idem bez straha i detaljnog promišljanja, nego samo da to 'skinem s klinca' pa onda uživam s bebicom, ako Bog da.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17556
27.6.2011 13:57:53   
babilon
oooj ovo moje dijete kao da igra ping pong u stomaku, sad u 'ledja' udari sad u pupak, aaaa sportas ;))))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17557
27.6.2011 13:58:35   
babilon
Palachinken ti stvarno jso malkice i eto gaaaaaaaaaaaaa ;D
najbolej tako, bez razmisljanja s pozitivom i bice sve ok...

Neposredna veza do poruke: 17558
27.6.2011 14:09:36   
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken

Nisam se pohvalila, danas sam kupila grudnjak za dojilje, broj 105!!!! I samo mi je mrvicu velik, što znači da ću ga uskoro popuniti skroz! Ima li ko veće, ha? user posted image user posted image user posted image user posted image

A što se tiče poroda, evo meni se blizi i ja uopšte ne razmišljam o njemu. Svako kroz razne životne situacije, a tako i porod, prođe na svoj način, tako da ne slušam nikog. Ja nisam ni sebična ni razmažena, znam da nisam jedina na ovom dunjaluku koja se porađa, znam da niko neće titrati oko mene, a pošto nisam people person, znam i koliko rad s ljudima može izluditi. Isto tako, ne naumpada mi da dajem mito, to se protivi našim religijskim i moralnim stavovima. Ja tamo idem bez straha i detaljnog promišljanja, nego samo da to 'skinem s klinca' pa onda uživam s bebicom, ako Bog da.

bas mi se svidja tvoje razmisljanje...zapamtit cu na kojoj je strani pa kad me uhvati prpa vratim se i procitam user posted image a za ovo ima li ko vece...ima naravno user posted image user posted image user posted image ...a tek 6 mjesec... stomo mi jeste veliki, ali se i dalje ne vidi od sifona... pa sad vi skontajte user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17559
27.6.2011 14:22:55   
Sensia

oooj ovo moje dijete kao da igra ping pong u stomaku, sad u 'ledja' udari sad u pupak, aaaa sportas ;))))

Cijelo jutro i evo da sad i kod mene lupa al ja znam od cega mi je, ponavljam prezentaciju u kancelariji pa sam se zapuhala i uzbudila user posted image user posted image  pa valjda i bebi, al ljudi non stop lupa user posted image user posted image user posted image , evo sad sam odlucila da malo ohanem jer nije dobro toliko uzbuđenja za bebija.....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17560
27.6.2011 14:28:47   
babilon
hehehe, neka oni lupkaju, ali neobicno ono prvih nekoliko mjeseci nista i onda kreeeeeeeene ne staje hihihi, moj je izgleda ranoranilacc, jutros me od 7-8h cijelo vrijeme udarao ;)))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17561
27.6.2011 14:31:24   
animagical
moj bebi pokusava izaci kroz pupak, izbacio ga skrozuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17562
27.6.2011 14:35:06   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

hehehe to on viri kroz spijunku sto bi palacinken rekla user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17563
27.6.2011 14:39:01   
babilon
hahahaha cuj kroz spijunku ;))))))) joj sto se nasmijah! ;)))))

Zene, sta ste se usutile, sta je ovo niko ne odbroajva do kraja radnog vremena??

Evo , ja cu poceti odbrojavanje za ove sto do 17h rade:
2h i 22min

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17564
27.6.2011 14:41:15   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

hehehe to on viri kroz spijunku sto bi palacinken rekla user posted image user posted image user posted image

he he he sto me nasmija...u kojem periodu iskoci taj pupak? mozda i ne iskoci svima...meni je jos uvijek sve ravno...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17565
27.6.2011 14:42:13   
mea29

Zene, sta ste se usutile, sta je ovo niko ne odbroajva do kraja radnog vremena??

2h i 22min

ja i sensia sat prije tralaalalalalala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala babilonce

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17566
27.6.2011 14:46:38   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

2h i 22min

ja i sensia sat prije tralaalalalalala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala babilonce

Sensia jedva cekaaaa, umorila se bas danas, ljudi ja se zapusem kad dva slajda prepricam user posted image
+ ostavila sam bibi da se prelakira tako da ce danas za mene biti "duuuuuuugo i toplo ljeto" u tramvaju ili komercijali do kuce....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17567
27.6.2011 14:49:48   
Sensia
Sta nam se ovo Selma jos ne javlja? kako ona rece u poal 11 joj je bio zakazan UZ? zna li neko nesto

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17568
27.6.2011 14:52:28   
animagical
ja se  nadam da je sve ok pa da je otisla da proseta poslije pregledauser posted image ee da se pohvalim, polozih ja jos jedanuser posted image majke mi, ova mali mi sve sapce, ima da ocistim godinu u junuuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17569
27.6.2011 14:55:01   
animagical
javila je na face da je sve ok user posted image u onoj grupi drugarice s rruser posted image  

Neposredna veza do poruke: 17570
27.6.2011 14:55:14   
Selma.A.M
Preživjela sam user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bebica ok,sve ok,mjere ok !!!!  Posteljica je malo ranije prešla na III ali nije frka,za 11 dana na kontrolu ope,pa budemo vidjeli,šta i kako dalje.........

U svakom slučaju ja zadovoljna ........Bebica je se okrenula na glavu user posted image  ali opet nismo mogli vidjeti spol 100% jer je stavila/o stopicu između pa se ne vidi baš-baš.............A ja sam zacrtala da je žensko user posted image  pa budemo vidjeli user posted image user posted image user posted image ..................

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17571
27.6.2011 14:56:48   
sanelaceca
caoo trudnicee....palachinken-interesuje me gdje si kupila taj grudnjak za doilje?

Neposredna veza do poruke: 17572
27.6.2011 14:58:42   
Sensia

ja se  nadam da je sve ok pa da je otisla da proset_a poslije pregledauser posted image ee da se pohvalim, polozih ja jos jedanuser posted image majke mi, ova mali mi sve sapce, ima da ocistim godinu u junuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka cas_t

de nek meni sapne magistarski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nikako da se nakanim da ga napisem

< Poruku je uredio Sensia -- 27.6.2011 14:59:11 >

Neposredna veza do poruke: 17573
27.6.2011 15:01:15   
babilon
Animagical draga, cesttiam!!! user posted image user posted image user posted image  sta to ti studiras bona? Ovaj moj mali meni ne da nista da spremim vazda umorna, uh! a Sutra ispit :/

Selma bas mi je drago cuti da je sve ok, hB, i tebi je odmah lakse... yaaay za zdravu bebicu :****

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 17574
27.6.2011 15:03:41   
palachinken

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

caoo trudnicee....palachinken-interesuje me gdje si kupila taj grudnjak za doilje?

Na pijaci, pamučni, bijeli, 5km user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 17575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *