Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 15:19:01
babilon
halooooo kakva je ovo hrana na ovom RR it o bas tikvenjaca, joj da mi je jos kefir, pa lizala bih monitor i zaljevala kefirom sa malo soli ;)))))))))))))
meshcini da cu danas svratiti do one pitare preko puta bosne, imaju tikvenjacu u zvrku i to ispod saca, cula sam daje dobra, voolimnjihovu sirnicu pa cu da vidim mmmmmmmmmmmmmljac... a mogla bih i ja probatij ednom da napravim... tacnije vo bi mi bilo drugi put, jer kad sam prvi put pravila kaze mm 'nije lose ova krompirusa' hahahahahahhaa uzas
Mea nema meni godisnjeg do dajlnjeg, kako sam se zaposlia, pa 3mj sad ono odredjeno pa bih opet 3 trebala, ali to malo komplikacija kako sam trudna, pa ne znam na sta ce sve ispasti... uglavnom, neka je ziva glava, ne mgou se oko toag sikriati... ;D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 15:21:27
Selma.A.M
Semice ako misliš u domu zdravlja UZ detaljni je samo kao duže traje što nije tačno,jedino što preleti preko svih bebinih djelova tijela i organa..........A za muža da prisustvuje možeš pitati a sve zavisi ko ti bude radio,meni je Mahira ( i ne znam šta da ti kažem) niti je ljubazna niti neljubazna ono hladnokrvno ni mu ni be dok ja šta ne upita i to je ono neodređeno prvo krenula kao : Šta vam je dr Amela rekla ? Mislim hallo ? Pitam tebe ti mi radiš UZV, tvoj će pečat biti u dnu trudničke knjižice................... A kako vidim i ti ideš u ponedeljak a tad je opet dr Mahira (ako se ne varam ) jer je ona ponedeljkom ..................
Gerberko NO Comment
Odoh vam ja ženice sad će mi muž sa posla pa da ga dočekam, a i malac se uznio traži pažnju,tako da čitamo se opet poslije
I trudnjače moje još jednom no hard filing (za pitu)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 15:41:58
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
joj da mi je vise da ustanem sa ove stolice, sva sam se "naslagala" nekako...
vjeruj mi da meni ova stolica steti nenormalno, nista mi nije tesko ni radit ni hodat ni kuhati ni peglat al sjedit na ovom cudu tacno mislim da me od toga nekad zna stomak boliti
ja furam za 10 minuta, da stignem na komercijalu, javicu vam kakva je ispala ova tikvenica od gotovih jufki.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 15:50:26
Semica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Semice ako misliš u domu zdravlja UZ detaljni je samo kao duže traje što nije tačno,jedino što preleti preko svih bebinih djelova tijela i organa..........A za muža da prisustvuje možeš pitati a sve zavisi ko ti bude radio,meni je Mahira ( i ne znam šta da ti kažem) niti je ljubazna niti neljubazna ono hladnokrvno ni mu ni be dok ja šta ne upita i to je ono neodređeno prvo krenula kao : Šta vam je dr Amela rekla ? Mislim hallo ? Pitam tebe ti mi radiš UZV, tvoj će pečat biti u dnu trudničke knjižice................... A kako vidim i ti ideš u ponedeljak a tad je opet dr Mahira (ako se ne varam ) jer je ona ponedeljkom ..................
Koliko sam upucena na ovom UZ bi trebala da izmjeri svaki vazni parametar...da mi kaze koliko je bebica teska,duga itd.itd.A rekose mi da doktorica Zigic radi ponedjeljkom-je li to ta....jojjj...nadam se da ce biti neka koja je normalna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 15:56:48
Selminja
Selma pita odlicno izgleda, dobro je pa ne volim tikvenicu. Mi sutra aBd picimo na more, nadam se da cu dobro podnijet tih 6 h voznje, mada kad prokontam ima dana kada i kuci provedem toliko sjedeci. Neki dan smo sveki i ja pravile dzem od visnje, ja sam vadila kospice iz visanja i sjedila sam na jednom mjestu najmanje 2.5 sata. Za to vrijeme cemo praviti pauze do mora. Malo me iznerviraju zene kad kazem da cemo na more, isto kao da idem na planinarenje, pa smijes li? jesil pitala ? bas ces se usudit??? kontam wtf?? pa idem da nista ne radim, lazim, spavam, jedem, kupam se i setam. Kod mene se satars krcka, a muz nek sebi kupi burek. Ne znam ko rece da pravi pitu, nadam se da ce uspijet, nije to nikakva umjetnost.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:02:22
palachinken
Selminja, sretan put...i ko što kažeš, samo opušteno, hladovina, brčkanje, šetnje..Nadam se da će vas vrijeme posluziti, najavili su poboljsanje za vikend.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:09:32
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica
Koliko sam upucena na ovom UZ bi trebala da izmjeri svaki vazni parametar...da mi kaze koliko je bebica teska,duga itd.itd.A rekose mi da doktorica Zigic radi ponedjeljkom-je li to ta....jojjj...nadam se da ce biti neka koja je normalna
DR.Žigić Aza (jako fina) meni radila UZV na početku tj kad sam bila nekih 12 nedelja,mjerila nuhalni nabor......
A eto i meni je bio ponedeljak,i pitam ko radi kažu : dr.Mahira Jahić ...........Ajde budeš vidjela u ponedeljak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:14:54
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken
Znate šta, sad sam nazvala muđa da mi donese malo pite ispod saća, ako još išta bude ostalo u pitari. VI STE KRIVE!!!
A ja sad nagovaram muža da me pusti da pravim i burek pitu, malo mi ona bundevara osta ja gladna samo proletila kroz mene .....Ali bi me zato burek napunio ali mi muž kaže kao bit će ti puno.....Pa budem se javila sa rezultatima (sad ćemo vidjeti ko je tvrdoglaviji Ovan-on ili Jarac-ja )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:15:32
Anoniman
Kod mene se krompirusa i burek peku, pa ko voli bujrum . Koliko su gladne oci, nisam mogla da cekam da se jedna ispece pa drugu stavim, vec sam kod sveki na gornjem spratu rernu upalila i burek stavila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:17:44
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Kod mene se krompirusa i burek peku, pa ko voli bujrum . Koliko su gladne oci, nisam mogla da cekam da se jedna ispece pa drugu stavim, vec sam kod sveki na gornjem spratu rernu upalila i burek stavila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 16:24:33
Semica
IZVORNA PORUKA: Semica
DR.Žigić Aza (jako fina) meni radila UZV na početku tj kad sam bila nekih 12 nedelja,mjerila nuhalni nabor......
A eto i meni je bio ponedeljak,i pitam ko radi kažu : dr.Mahira Jahić ...........Ajde budeš vidjela u ponedeljak
nadam se da je onda dr.Zigic u pon...ali ko god da bude -zelim samo da cujem da je sve ok,ne mora mi nista drugo ni reci...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.6.2011 18:15:26
Bebica11
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: gerberka
Bebice, evo sad sam nazvala muža da mi donese tikvenjaču / tikvenicu ispod sača i to da se stvori brzo, ne zanima me kako toliko si mi nasmigala, jede mi se..da cu crknuti dok ne dođe!!
Gdje ima tikvenice ispod saća????? Odmah govori!!!!
Evo pitala sam mm. PREKOPUTA RTV DOMA, ima jedna nova zgrada u staklu i odmah iza nje ima ta pitara....ili preko puta Opstine Novi Grad u Sarajevu...pite su im ekstra stvarno Uvijek ima tikvenice, super je.
Gerberka halali, Selma spomenu da je pravila a ove zenice kako ne mogu jesti dok im mama ne napravi pa im velim da ima kupiti , ne volim ni ja smigati hranu...ja sebi ne mogu skuhati a kad se postave neke slike bude mi basss tesko ,znam kako je
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Setnja sa porodicom teacher75
Voli li vas muz set_ati sa vama i bebom? Moj bas ne voli, mrsko mu, vise voli odmarati kod kuce ili s nama sjediti u kaficu, a ja se bezveze osjecam kad sama set_am sa bebom i vidjam parove s bebom:(
Voli (75%) Ne voli (25%)
Broj svih glasova: 135
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!