|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.6.2011 14:59:32   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Nisam zlonamjerna stvarno user posted image user posted image  ........... Rekoh da vas počastim user posted image  

A jednu tepsiju smo malac i ja pojeli sami a ova još stoji (tišti se ) za muža koji će sad u 3 sata sa posla user posted image  a ne sumnjam da ću mu se opet pridružiti makar samo za jedan krug oko tepsije user posted image user posted image user posted image

nije ovo stvarno fer.
maloprije mi je Bebica našmigala , skoro da nisam plakala koliko mi se jelo, a kod nas u Pitama ispod sača - nestalo.

Nije fer zbog žena koje su na poslu, zbog onih koje ne mogu u tom trenutku staviti u usta ono što im se jede. A pogotovo pšostavljanje slika.  hormoni nas lupaju, makar bez slika

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18001
30.6.2011 14:59:58   
Nina_Lana
S posla po tikvenicu i to bas ispod sacauser posted image user posted image user posted image user posted image ..

Zanicanke zavidim vam na porodilistu, razmisljam da dodjem dole abd da se porodim user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18002
30.6.2011 15:02:15   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

Bebice, evo sad sam nazvala muža da  mi donese tikvenjaču / tikvenicu ispod sača user posted image user posted image user posted image  i to da se stvori brzo, ne zanima me kako user posted image  toliko si mi nasmigala, jede mi se..da cu crknuti dok ne dođe!!

Gdje ima tikvenice ispod saća????? Odmah govori!!!! user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18003
30.6.2011 15:02:51   
Nina_Lana
Meni se ponovo pojavio bol u donjem lijevom predjelu stomaka, moze se izdrzat ali opet me neka panika hvata, pogotovo sto u utorak abd idem na more...bojim se kontrakcija i mirovanjauser posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 18004
30.6.2011 15:03:41   
mea29
ha ha ha ha ovdje su sve zenice lude za tikvenjacom...kako se koja javi tako cujes vapaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18005
30.6.2011 15:04:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Bebice, evo sad sam nazvala muža da  mi donese tikvenjaču / tikvenicu ispod sača user posted image user posted image user posted image  i to da se stvori brzo, ne zanima me kako user posted image  toliko si mi nasmigala, jede mi se..da cu crknuti dok ne dođe!!

Gdje ima tikvenice ispod saća????? Odmah govori!!!! user posted image user posted image user posted image

gdje je prije ribarnica bila, na staroj pijaci, preko puta kamenog mosta...ali nestalo user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18006
30.6.2011 15:04:17   
Selma.A.M

Nisam zlonamjerna stvarno user posted image user posted image  ........... Rekoh da vas počastim user posted image  

A jednu tepsiju smo malac i ja pojeli sami a ova još stoji (tišti se ) za muža koji će sad u 3 sata sa posla user posted image  a ne sumnjam da ću mu se opet pridružiti makar samo za jedan krug oko tepsije user posted image user posted image user posted image

nije ovo stvarno fer.
maloprije mi je Bebica našmigala , skoro da nisam plakala koliko mi se jelo, a kod nas u Pitama ispod sača - nestalo.

Nije fer zbog žena koje su na poslu, zbog onih koje ne mogu u tom trenutku staviti u usta ono što im se jede. A pogotovo pšostavljanje slika.  hormoni nas lupaju, makar bez slika

Ovaj post ću preskočiti user posted image  .................

Od jutros su bile kiflice sa susamom pa onda kukuruzi i sad moja pita user posted image  A mislim da su mnoge žene na ovoj temi navikli na moje čašćenje sa slikama (koje nije sekunde zlonamjerno  user posted image ) ..............

Žene nemojte šta zahateriti,evo koja je u blizini a toliko joj je naumpalo napravit ću ja samo recite koju ćete (nema veze što sam pred porod meni nije teško za svoje "saputnice" u trudnoći ništa uraditi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18007
30.6.2011 15:04:24   
Anoniman
Sreca pa ne volim tikvenicu, ali sam morala potkuvati jufku za krompirusu user posted image

Neposredna veza do poruke: 18008
30.6.2011 15:06:48   
Sensia
Selmic jel ti samo posolis tikvu? nista ne dodajes ono jaje i luk (neko to zna staviti po ovim pitarama)

Neposredna veza do poruke: 18009
30.6.2011 15:07:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Zanicanke zavidim vam na porodilistu, razmisljam da dodjem dole abd da se porodim user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  pa vidi se kako smo mi Zeničani dobri i složni ljudi

1- dobri - ne đmigamo nikom sa slikama hrane
2. složni - izglasali i izborili se za svoje porodilište user posted image

bujrum dođi!!

ove koje postavljaju slike - ne možete user posted image user posted image user posted image  hajte debele od ovih pita u staro rodilište user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18010
30.6.2011 15:08:00   
mea29
selmice neka si ti nas pocastila...znamo da je bilo dobronamjrno zato user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi li ti stavljala recept za sirnicu tamo na temi sta se kuha...ako jesi da se zarovim traziti pa kad budem na godisnjem da vjezbam user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18011
30.6.2011 15:08:09   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sreca pa ne volim tikvenicu, ali sam morala potkuvati jufku za krompirusu user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ljepa moja pozitiva user posted image user posted image user posted image  .........A ja bi sad pitu sa mesom ali da unutra ima punooooo bibera (kojeg inače ne koristim jer mi muž ima čir,pa mu škodi)  i jedan veliki jogurt i jedan veliki  kefir user posted image user posted image  ...Aj jesam gladna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18012
30.6.2011 15:09:15   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: mea29

selmice neka si ti nas pocastila...znamo da je bilo dobronamjrno zato user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi li ti stavljala recept za sirnicu tamo na temi sta se kuha...ako jesi da se zarovim traziti pa kad budem na godisnjem da vjezbam user posted image user posted image user posted image

Jesam u slikama nekada davno prije mjesec-dva , budem ga potražila user posted image  

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18013
30.6.2011 15:09:29   
Nina_Lana
user posted image user posted image pa vidi se kako smo mi Zeničani dobri i složni ljudi

1- dobri - ne đmigamo nikom sa slikama hrane
2. složni - izglasali i izborili se za svoje porodilište user posted image

bujrum dođi!!

Posto sam rodjena zenicanka i imam doel kucu ne bi mi bio problem user posted image user posted image user posted image user posted image , jos da se mm slozi s tim, vjeruj da bih vrlo rado,,i s prvim djetetom mi je moj ginekolog koji je jedno vrijeme radio dole to predlagao...

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18014
30.6.2011 15:09:38   
Semica

Evo i mene da se javim,nije me bilo,išla malo mami da se družim jer jedino sa njom još mogu se kontrolisati user posted image  za ostale nemam živaca user posted image

Semice pitala si me za moždane komore ..........Kada sam legla na onaj sto za UZV prije sestrice sam spomenula te komore kao da su bile proširene,pitala me je u kojoj nedelji je to utvrđeno (u 19 nedelji) ona je na to kao : Rano je to da bi se tad reklo jer se mozak razvija a kao budemo vidjeli sad obim glave,i hvala Bogu glava je za tri dana manja od ostali dijelova tijela user posted image user posted image user posted image  moždane komorice ok user posted image user posted image ..........Tako da ne sikiraj se ,ali obavezno skreni pažnju dr kad budeš išla na UZV....Kad trebaš raditi  UZV aBd ?

Palachinken po ovoj tvojoj tablici kod mene bebica (mašala) teži 2.200 kg, puno brate user posted image user posted image ...........

Ženice koje sutra idu na kontrole krvi,urina,očiju ili bebice da im bude sa srećom..................

Hvala na savjetu...ponijet cu sve nalaze...a i obavezno cu joj skrenuti paznjicu na to...nadam se da ce sve biti okic...
Aaaa idem na UZ u ponedjeljak-cetvrtog user posted image i uzbudjena i uplasena sam....doduse,znas kako je..neki dan si to isto prosla..i hB sve je bilo superiskauser posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 18015
30.6.2011 15:10:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia

Selmic jel ti samo posolis tikvu? nista ne dodajes ono jaje i luk (neko to zna staviti po ovim pitarama)

Samo posolim i da odstoji 15 ak minuta (da pusti vodu ) i onda kad je redam na jufku samo pritisnem rukom da iscjedim vode i to je to..........Ne volim nikakve kombinacije, samo čisto

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18016
30.6.2011 15:10:47   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

gdje je prije ribarnica bila, na staroj pijaci, preko puta kamenog mosta...ali nestalo user posted image user posted image user posted image  

Znam za njih, naručivali smo, ali nisam znala da imaju tikvenicu. Sutra cu zorom bome po nju. Gdje radis da ti donesem user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18017
30.6.2011 15:11:05   
gerberka

nije ovo stvarno fer.

Ovaj post ću preskočiti user posted image  .................

Od jutros su bile kiflice sa susamom pa onda kukuruzi i sad moja pita user posted image  A mislim da su mnoge žene na ovoj temi navikli na moje čašćenje sa slikama (koje nije sekunde zlonamjerno  user posted image ) ..............

Žene nemojte šta zahateriti,evo koja je u blizini a toliko joj je naumpalo napravit ću ja samo recite koju ćete (nema veze što sam pred porod meni nije teško za svoje "saputnice" u trudnoći ništa uraditi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma preskaci sta hoćeš user posted image user posted image user posted image  

ne mogu ti ja zabranit da postavljaš slike - a rado bih user posted image user posted image user posted image  bar danas user posted image user posted image  do jucer mi nisu smetale a vidi sad user posted image user posted image user posted image  de posalji jednu za zenicu da mogu sa palacinkom podijeliti  user posted image  posalji busom, izaci cu ja da ga dočekam user posted image  i Boga ti jedan snikers user posted image  user posted image user posted image user posted image

a mislim da se i tebi nekad desilo da ti se mnogo jede, a nemas...moja mama je u ratu, dok ne nosila brata, plakala zbog secera i mlijeka, doslo joj da umace , a nema user posted image  hormoni su to................................user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 30.6.2011 15:12:21 >

Neposredna veza do poruke: 18018
30.6.2011 15:11:23   
animagical
ja bas smisljam sta bi za rucak...nekako je vruce da bi se jelouser posted image mozda nesto sto ide hladno... jutros sam doruckovala krofnu s cokoladom pa me i sad drziuser posted image evo zadnjih 7 dana nece gram na mene, sto mi je posebno dragouser posted image kada ulazim u osmi, jel sa 30+4 po onoj tabeli??
selma trbo se spustiouser posted image joj ja sve procitam i onda pozaboravljam...opet sam npr zaboravila u koliko sam se narucila za pregled 4.julauser posted image majke mi stid me vise zvati da pitam, svaki put zaboravimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18019
30.6.2011 15:12:33   
Nina_Lana
Samo posolim i da odstoji 15 ak minuta (da pusti vodu ) i onda kad je redam na jufku samo pritisnem rukom da iscjedim vode i to je to..........Ne volim nikakve kombinacije, samo čisto

A jesi li pokusala malo milerama ili kiselog vrhnja da stavis u tikvu? bude meksa i ukusnija...ni ja ne volim neke kombinacije ali mi bas bude socnija sa mileramomuser posted image

Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 18020
30.6.2011 15:13:15   
Sensia

IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma jasta isto ko moja mama user posted image  tako cu i ja
i jos je zalijem mlijekom i puterom kad bude gotova user posted image user posted image user posted image user posted image
a posto mm ne voli tikvenjacu nece mi biti mrsko da mu ispecem paprike ili nesto drugo samo nek mene sa plehom pite ostavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18021
30.6.2011 15:14:30   
Semica
hello bebele i od mene....moja bebaca i ja jutros isle vadit krv,...dala sam i urin na analizu...nalazi su vec gotovi ali cu ih tek sutra uzeti...nadam se da mi je tothema pomogla makar malo jer su mi crvena krv.zrnca bila 3.09 prije nego sam pocela tothemu pit...bas losa krvna slika ali eto...doduse od kad znam za sebe anemicna sam samo sto se sad to pravooooo pogorsalo...

Nego da vas pitam zenice iz Tuzle...kad se radi ovaj detaljni UZ u domu zdravlja,moze li mm prisustvovati...mm nije od 11te sedmice vidio svoju malenuuser posted image ,a ima ogromnu zelju pa da mi je da znam...

Vjerujte da sam vas citala ali pojma nemam ko je sta pisao.-...znam da je negdje porodiliste renoviranouser posted image user posted image user posted image ...Sonja i ostale-zao mi je zbog problema...izdrzite mile...sve zbog svojih bebicauser posted image

Nama je sutra punih 30 i jako smo happy zbog togaaaaa user posted image user posted image

Ljubim pupe!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18022
30.6.2011 15:14:40   
palachinken
animagical, zovem ja maloprije muža da vidim šta bi za ručak, da mu fina ženica napravi, a on kaže horoza iz kesice i udrobićemo hljeba. To mu valjda ostalo kao drago jelo iz djetinjstva. Odmah sam se tebe sjetila user posted image user posted image Što ga volim 'vako skromne hrane.

Neposredna veza do poruke: 18023
30.6.2011 15:14:45   
gerberka
palacinko, hja sam u centru za soc rad.user posted image ti??

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18024
30.6.2011 15:16:39   
animagical
vi ste grozne...sad bih i ja pituuser posted image odoh zvati mamu, znam da je govorila da neku pravi, ali ne znam koju ce...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  719 720 [721] 722 723   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Fudbal.
пеперутка16

Za koga navijaš na Euru 2024?

Italija. (0%)

Francuska. (0%)

Bosna. (0%)

Njemačka. (0%)

Španija. (0%)

Hrvatska. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *