|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.6.2011 11:28:01   
palachinken
Vjeruj jutros sam zvala dr, ali ne javlja mi se, pa cu opet, s njim treba bit uporan. Trebala bih slijedece sedmice, pa ćemo vidjet šta dalje. Stomak je još prilično visoko, nije onaj pravi spušteni kao kod trudnica u devetom. Valjda će uskoro da se baš baš spusti user posted image
i živo me interesuje na šta liči na ctg.
Jesi vidjela slike obnovljenog porodilišta, pristojno izgleda, doduše ne znam kakvo je bilo prije user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17976
30.6.2011 11:36:38   
gerberka
nisam, evo pogledat cu sad..ukucat cu na google, valjda ce mi izbaciti.

a ja sam njega jednom pitala zasto ga je najteze dobiti na mob od svih ljekara user posted image

iza 14 h ga zovi, jer je , kako kaze , u op sali svaki dan..a vidjela si i da na pregledu privatno nema zvonjave tel i prekidanja sto ja jako cijenim.
svakoj posveti maksimum. Ili si potrefila da je iz nocne, tako sam ja jednom, pa kaze spava, da nazovem poslije user posted image user posted image user posted image  izvinite, rekoh, samo vi spavajte user posted image user posted image

ja ga zovem u pola 9 ujutro, oko 2 popodne ili navecer oko 6. Ti su termini kad smo se dog da se mora javiti user posted image user posted image  ponekad izvadi zivce tzo cekanje, ali nema ginekologa kod kojeg nisam probala i svakom sam nasla mahanu user posted image user posted image user posted image  

i nemoj da razvalis te fine, nove krevete...eto i mene akoBogda slj god gore user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17977
30.6.2011 11:40:47   
palachinken
Eh dobro si, i ja ga uvijek dobijem iza 2.

Evo ti link:
http://www.eventum.ba/deavanja/journal/journal/renovirano-porodili--te-u-zenici.html

Izgleda da su ove dvije, crnka i plavuša na prvoj slici, išle u moju srednju, ali nisam sigurna. Nije zar da su već doktorice...svaka im čast!

A ja cu ti taman razgazat madrace, da ti bude potaman kad aBd dodjes na red :))

< Poruku je uredio palachinken -- 30.6.2011 11:41:27 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17978
30.6.2011 11:49:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

samo Buskopan 2x1 i Apaurin 2mg po potrebi

a jesil ti sta osjetila te kontrakcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja nista nisam osjetila nikakve bolove i touser posted image

sto se tice 40 danauser posted image sto je puno puno jeuser posted image
mi smo s adinom 10. dan isli da ga upisemo u knjigu rodjenih i prosetali na cevape a kao sto sam rekla 20. dan isli u pravu setnju...posto je bilo vruce isli smo oko 17h

al opet sto Bebica kaze sve se moze sto se mora..evo da mi je neko rekao da cu morati lezati 2mj. mislila bi da nebi to mogla al et vidis mora se

Bebice jesil naglo ustala ili legla kad te to presjeklo u stomakuuser posted image user posted image
mene tako zna zaboliti kad naglo ustanem i danas sam pitala dr. za to kaze da to mora tako kad je nisko beba...

NI JA NISTA NISAM OSJETILAuser posted image , samo kad sam otisla na ultrazvuk prednji zid pritisnuo bebceuser posted image
Meni je rekla da pijem Ca i Mg svaki dan, pijem Utrogestan 3puta1 dnevno, i to je to. Nije mi kao nista smjela jos dati...

A to me sinoc uhvatilo...lezala sam sasvim normalno, i odjednom...al hB sad je ok, samo da se ne ponovi...

evo moram saliti Kalcijuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 17979
30.6.2011 11:51:43   
sanela.asja
Sonja nesekiraj lezi cim uhvatis priliku znam da je tesko imas djete al sta ces i ja sam malo trcim malo legnemuser posted image
Sweet to je maloj od vrucine po licu umij je kamilicom i namazi kremom tanko..
Blago se vama zenicankama guzicu na nove kreveteuser posted image ,a u TZ nedaju nista sve se usmrdilo user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17980
30.6.2011 12:40:45   
Selma.A.M
Gdje ste žene,bujrum bundevare evo je gotova user posted image  

Palachinken boli-boli jeli,polako priprema se i sve je to sasvim normalno........

Sonja baš mi je žao zbog produženog ležanja,znam kako je...A čestitam na samo jednoj kili user posted image

Animagical čestitam na 30 nedelji usitnilo pravo još 6 nedelja i eto ga 9 mjesec user posted image  

Sweet malo ispred zgrade neće škoditi bebici,ali polako zbog sebe,ima vremena šetat ćete aBd user posted image  a što se tiče ti mali bubuljica po licu slobodno možeš i svojim mljekom ponekad kapnuti na lice vjeruj da pomaže,čak šta više nema boljeg ljeka user posted image  

Eto ako sam šta propustila i zaboravila oprostite ipak sam trudna user posted image user posted image

Odoh sad jesti budnevaru prohladila je se user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 17981
30.6.2011 13:00:45   
mea29
evo mene sa pauze....popila kaficu u basti i sad ponovo camim u kancelariji...kako je lijepo sjesti u neki hladic, pirka vjetar i  srci kafu...sad me nesto glava boli...ma ovo su sve tegobe pred godisnji, kad ti ono bas dopizdi raditi, znas da ides za dva dana pa te odmah sve nesto boli i nikada da prodje vrijeme...

gdje mi je sensia? kakvi su nalazi...ja cu sutra ujutro...

bas sam primjetila da je vec dosta raje bilo na moru pa sada setaju svoja osuncana i slana tijela...i vade mast nama sto hocemo-  necemo :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17982
30.6.2011 13:04:20   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

evo mene sa pauze....popila kaficu u basti i sad ponovo camim u kancelariji...kako je lijepo sjesti u neki hladic, pirka vjetar i  srci kafu...sad me nesto glava boli...ma ovo su sve tegobe pred godisnji, kad ti ono bas dopizdi raditi, znas da ides za dva dana pa te odmah sve nesto boli i nikada da prodje vrijeme...

bas sam primjetila da je vec dosta raje bilo na moru pa sada set_aju svoja osuncana i slana tijela...i vade mast nama sto hocemo-  necemo :)

Evo Sensie user posted image  bila i ja na pauzi, popila cijeđeni sokić u vatri (a jest vruce pod onom tendom, necu ja vise tamo) pa se vratila da odbrojavam sa svojim radnim narodom... user posted image user posted image user posted image  jos tri sata

Nisu me jos zvali za nalaze, valjda oko 2 bude ....

Selma nemoj mi smigati da tom tikvenicom, evo voda mi na usta ide, to je moja NAJOMILJENIJA pita, tj najomiljenije jelo user posted image user posted image user posted image user posted image  a mame nema da mi napravi a ja ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image  mljac mljac 

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17983
30.6.2011 13:14:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

bas sam primjetila da je vec dosta raje bilo na moru pa sada set_aju svoja osuncana i slana tijela...i vade mast nama sto hocemo-  necemo :)

Evo Sensie user posted image  bila i ja na pauzi, popila cijeđeni sokić u vatri (a jest vruce pod onom tendom, necu ja vise tamo) pa se vratila da odbrojavam sa svojim radnim narodom... user posted image user posted image user posted image  jos tri sata

Nisu me jos zvali za nalaze, valjda oko 2 bude ....

Selma nemoj mi smigati da tom tikvenicom, evo voda mi na usta ide, to je moja NAJOMILJENIJA pita, tj najomiljenije jelo user posted image user posted image user posted image user posted image  a mame nema da mi napravi a ja ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image  mljac mljac 

Evo meni sad mm donio na pauzi tikvenicu ispod sacauser posted image user posted image user posted image

Sensia...pita k'o pita, kako ne znas napraviti? Samo nemoj istanjiti previse jufku, i tikvu izrezes na kockice i posolis lijepo. To je najbolja tikvenica, nista osim tikve, takvu je meni sad mm donio. Mrzim kad neko stavi luk u tikvenicu ili nesto drugo mijesauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17984
30.6.2011 13:15:58   
mea29
sensia jel cjeđeni od naranđe user posted image user posted image user posted image

i ja volim pitu od tikveeeeee nije losa u bosni kad vec nema mame da napravi user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17985
30.6.2011 13:21:01   
Sensia
Ma kakav luk, ni ja ne volim luk tj mama ne stavlja luk user posted image
ma sve je to ok, al malo mi s tom jufkom ne ide bas user posted image , a tikva je dosta vodenasta pa me strah da mi se nece razbuzit. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17986
30.6.2011 13:22:05   
Sensia

sensia jel cjeđeni od naranđe user posted image user posted image user posted image

i ja volim pitu od tikveeeeee nije losa u bosni kad vec nema mame da napravi user posted image

Od grejpa user posted image user posted image  i dobila sam jedan udarac u znak zahvalnosti user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17987
30.6.2011 13:26:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Ma kakav luk, ni ja ne volim luk tj mama ne stavlja luk user posted image
ma sve je to ok, al malo mi s tom jufkom ne ide bas user posted image , a tikva je dosta vodenasta pa me strah da mi se nece razbuzit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene su u 6. razredu naucile mama i nana pitu praviti...posto babo i dedo vole pitu pa da se rijese posla..pa malo, malo-hajde ti napraviuser posted image dok moja sestra, godinu mladja ni danas dan ne zna napraviti, nikada je nisu ucili, imale su mene za taj posaouser posted image

Ma ako pusti vodu, samo je iscijedi(ja tako radim) i naucili su me da previse ne istanjim za tikvenicu jufku kao za ostale pite i to je to...

I ja je rijetko pravim, sada se cesto kupuje. Sad pogotovo dok moram mirovati ne kuham nista a prije sam radila pa nisam stizala bas pitu razvijati i tako...al lijepo je za vikend, ili za Ramazan narocito svoju pitu napraviti.

Takodjer mi se svidja Selma i ove zene koje bas uzivaju u kuhanju, to covjek mora voljeti da mu jelo lijepo ispadneuser posted image , kod takvih ljudi najvise volim jestiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17988
30.6.2011 13:48:56   
gerberka
Bebice, evo sad sam nazvala muža da  mi donese tikvenjaču / tikvenicu ispod sača user posted image user posted image user posted image  i to da se stvori brzo, ne zanima me kako user posted image  toliko si mi nasmigala, jede mi se..da cu crknuti dok ne dođe!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17989
30.6.2011 14:01:55   
ja92
Pozdrav user posted image
Ne znam kako je ostalima koje ubrzo ocekuju bebace, ali ja imam redovno boluckanje kao pred menstruaciju...Izgleda da ce bebac prije termina vaniuser posted image
Ja se nadam da ce mi ostaviti jos bar dvije sedmice da se odmorim malo, ubilo me preseljenje i renoviranje, posljednjih par mjeseci.
Danas cijeli dan perem i peglam majene stvarcice za djecaka svog i tako sam sva nekako i previse emotivnauser posted image
Odoh jesti nesto, gladna sam sad i jauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17990
30.6.2011 14:07:07   
Selma.A.M
Bebice slažem se sa tobom za ovo : Volim ljude koji vole ljepo skuhati pa i jesti mmmm najdraže mi je ići kod njih user posted image user posted image user posted image  ........

Nego ja vam od jutros baš imam pritisak na mokraćni mjehur,a i teško mi je čučnuti,sageti se baš mi pritisak dole,i kao primjetim ja da dišem normalno (ono ne nedostaje mi zrak) i maksuz sam uzela foto-aparat i slikala da vam pokažem ovdje je li se meni ovo stomak spustio ili se meni čini jer do jučer mi je bio baš pod grudima a sad je sav negdje dole user posted image
user posted image

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 17991
30.6.2011 14:12:13   
gerberka
meni se cini da se spustio stomo jepi user posted image

Neposredna veza do poruke: 17992
30.6.2011 14:26:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Bebice slažem se sa tobom za ovo : Volim ljude koji vole ljepo skuhati pa i jesti mmmm najdraže mi je ići kod njih user posted image user posted image user posted image  ........

Nego ja vam od jutros baš imam pritisak na mokraćni mjehur,a i teško mi je čučnuti,sageti se baš mi pritisak dole,i kao primjetim ja da dišem normalno (ono ne nedostaje mi zrak) i maksuz sam uzela foto-aparat i slikala da vam pokažem ovdje je li se meni ovo stomak spustio ili se meni čini jer do jučer mi je bio baš pod grudima a sad je sav negdje dole user posted image
user posted image

Selma stomoooooooooooooooje pepiiiiiiiiiiiiii a fakat se spustio, mislim ne znam kakav ti je bio ranije al vidis koliko ti je od sika do stome.....

Neposredna veza do poruke: 17993
30.6.2011 14:46:21   
Selma.A.M
Pošto sam danas fakat raspoložena i ništa mi nije teško (pa tako ni punjenje baterija za foto-aparat) evo da vas počestim domaćom bundevarom user posted image  ...............

Bujrum !!!

user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17994
30.6.2011 14:47:52   
mea29
sensia nista mi ne odbrojavas user posted image user posted image user posted image opustila si se user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiii jos sat.....

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17995
30.6.2011 14:49:33   
mea29
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Pošto sam danas fakat raspoložena i ništa mi nije teško (pa tako ni punjenje baterija za foto-aparat) evo da vas počestim domaćom bundevarom user posted image  ...............

Bujrum !!!

user posted image user posted image

pa gdje ce ti dusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sad ce mi suze na oci...

Neposredna veza do poruke: 17996
30.6.2011 14:50:01   
Sensia
Ubicu te zeno, zazubice su mi...........................................user posted image
pojela bih ti cijeli taj pleh,

Jos mi nakaci kukuruze da me dokrajčiš 

Neposredna veza do poruke: 17997
30.6.2011 14:53:31   
Selma.A.M
Nisam zlonamjerna stvarno user posted image user posted image  ........... Rekoh da vas počastim user posted image  

A jednu tepsiju smo malac i ja pojeli sami a ova još stoji (tišti se ) za muža koji će sad u 3 sata sa posla user posted image  a ne sumnjam da ću mu se opet pridružiti makar samo za jedan krug oko tepsije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17998
30.6.2011 14:55:30   
Sensia

sensia nista mi ne odbrojavas user posted image user posted image user posted image opustila si se user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiii jos sat.....

ma nesto sam bljak, osjecam neki pritisak dole user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znam ni ja cudno je nekako, a popila sam dosta vode pa mozda je i to.
a ovo nebo se zacrnilo kontam ljuhnut ce kisa ....

ova me pita dokrajcila, kontam da kupim jufke a imam domacu tikvu i da napravim sebi pa kako god ispadne. umotacu je nekako i kad bude gotova zalit mlijekom i puterom da ne ostane suha od kupovnih jufki i to je to. ako se razbuzi pojescu je kasikom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17999
30.6.2011 14:56:32   
mea29
sta nam uradi draga Selma user posted image user posted image user posted image user posted image ...sve su prilike da ja danas necu kuhati...vec svratiti negdje po tikvenjacu user posted image user posted image user posted image selimic imas li negdje objasnjeno da probam napraviti ...sve znam kuhati ali domaca pita mi je tiha patnja....

< Poruku je uredio mea29 -- 30.6.2011 15:01:00 >

Neposredna veza do poruke: 18000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  718 719 [720] 721 722   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gadljivi il pak ne
felix

koliko ste gadljiva osoba ? Nprm. ako nadjete slucajno dlaku u jelu ocete je izvaditi i nastaviti jest il ce te se, odmaknuti od stola hahah. il ako neko povraca u blizini vas, gadil vam se il ne na bilo šta mislim....

da gadljiva sam (77%)

ne nisam. (23%)

Broj svih glasova: 185

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *