Anoniman
|
Bas mi je zao bebice, ali opet je bolje da je u bolnici nego kuci, jeste prihicki pritisak bolnica, ali fizicki joj je lakse. Hannice bas mi je zao malene, pa kako je uspjela pocupati konce, je li sad sve ok? Ciciban mi imamo kucnu prijateljicu koja je inace odlican oftalmolog, ali ona sama mi je preporucila da se javim Mr. Dr. sci Hudi Hajjir na ocnoj klinici na kosevu. Zena ne da je extra, ja uopste nisam isla preko neke veze, vec samo nazvala ambulantu i rekla da sam trudnica i da mi treba pregled retine oka da se vidi jesam li za CR ili prirodan porod i sestra me odmah ujutru u 11h narucila, kao prva da zavrsim jer dr radi u ambulanti od 11. Cim sam dosla uveli su me i vjeruj mi bilo mi je neprijatno koliko su prijatne, te je li mi smeta klime, te nisu dale drugim paijentima da ulaze kao kakav virus da ne pokupim, a zena sat i deset minuta mene gledala, jer sam ja njoj odmah na pocetku rekal da bih voljela da idem na prirodni. Da i najbolje je da taj ocni pregled uradis posle 30.nedjelje trudnoce, jer tada je ta retina u stanju kakvim ce biti i na porodu, do 30. nedjelje se mijenja, a posle ostaje ista do poroda. Nadam se da sma ti pomogla Ja sam danas bas nesto poletna... jutros me cura probudila oko sest, pa dok sam nju namirila pa se ja nakanila onu thotemu popiti, joj boze kako je ruzna, pa onda caj od zare, pa sok od zare, pa doruckovala, napravila rucak za malenu i onda mm probudila da ostane sa malenom ja otisla na pijacu, pa malo sa zaovom u kupovinu, kaficu popile (citajte sladoled pojele ), dosla kuci malu nahranila i uspavala, pa onda nama pravila pastrmku, mi rucali i evo sad sjela malo da odmorim, pa kad mala ustane usisavanje, prasina i ostalo me sleduje
|