Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 17:45:01
Bebica11
IZVORNA PORUKA: nicaze
mozda je i zbog toga al opet nevjerujem ma joj nek ona lupka meni to ne smeta ja sam sva sretna kad ona to radi.... a ni ja nikad nepijem apaurin niti mi je dr neke tablete propisala...jedino sto cu sebi kupiti je onaj omega 3 natan jer cula sam da je to dobro piti u trudnoci....
Pa ne smeta ni meni lupkanje, Boze sacuvaj, al ja MORAM radi kontrakcija piti apaurin, hvala Bogu pa ko ne mora, a ko mora, dura i sucura, ha ja
Al danas dok sam onako opusteno lezala sa mm i caskala nesto me trznulo, da sam se i ja trznula(vala kontam toliko trzati crijeva ne mogu) i jos par puta na istom mjestu i to je to..
I jos ja podigla potkosulju da vidimo vidi li se trzanje kad mm kaze "imas ti jedan masni sloj ovdje pa se ne vidi" kad ga nisam slomila hahahah
eh danas smo cistili stan generalno tj mm, a ja mu pomagala savjetima, a vrijeme letiiiii kad je on tu bas brzo
Brine me u zadnje vrijeme urin, bas je potamnila boja, narandzast vise, mozda bih trebala to prekontrolisati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 17:47:27
Semica
bebice i kod mene je tako u zadnjih mjesec dana i osim toga sto mu je skoro narandzasta boja ima i malo jaci miris...ne znam ima li to kakve veze sa sedmicom u kojoj si...ali ako ti je neka utjeha radila sam prije par dana urin-nalaze i dobri su...tako da ne mora znaciti da ima neka baja ili nesto...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 17:51:29
Semica
Animagical spavalice jedna...i ostale koje ste pitale...stomak mi je za sad ok...nisam isla u wc ( sem male nuzde ) od 1 sat...ja se nadam da ce ostati ovako...kupila sebi banana i caj od sipka...dvopek i smoki...i to mi je hapa za danas...temp nema hB kako ste mi vi??? Animagical ako je glava bebi dole onda su to ili ledja ili guza...al prije ce biti da je guza...( heheh ja to ko nesto skontala...ma citala na netu kako prepoznati kad sta izbaci beba...cim udara...pa eto...) a slobodno pipni...nece ga zaboliti sigurno...mozda ce ti samo uzvratit kojim prdom ,boxom ili necim tako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 17:53:37
Semica
iiii daaa...citam na temi provale nase djece-male i velike bisere i usta me zabolise od smijeha...savjetovala bih i vama da procitate kad vam je dosadno...ili ako ste neraspolozene jer fkt popravi dan u sekundi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 18:07:20
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Semica
bebice i kod mene je tako u zadnjih mjesec dana i osim toga sto mu je skoro narandzasta boja ima i malo jaci miris...ne znam ima li to kakve veze sa sedmicom u kojoj si...ali ako ti je neka utjeha radila sam prije par dana urin-nalaze i dobri su...tako da ne mora znaciti da ima neka baja ili nesto...
pa i meni su nalazi prije 2 hefte bili ok pa me zacudilo...al nemam nekih drugih simptoma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 18:32:51
sanela.asja
Evo i mene kako ste mi cudi me da se neprica o hrani .. Ja sad sa gradine Asja mi pala s kreveta i izvrnula ruku pa su joj gore namjestali,sto ti je reci doktor dva puta uvrnu rukicu i ona se vrati,a bila sam premrla mislila sam da je slomila sad ko da nista nije bilo eno je opet skace .. Semice drago mi je da si bolje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 18:38:02
sanela.asja
Ma vise sam ja plakal od nje kad sam vidjela da nemoze da podigne rukicu,jos hoce da je ja nosim dusa draga a nemogu zbog blata al sad je Hb dobro ko da nista nije bilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 18:57:52
Semica
Iskusne zenice ( koje ste vec radjale )...sta sve treba za bebu kada dodje kuci...( da nista ne zafali...ali bas nista ) ??? Nesto sad razmisljam i kontam neki spiskic da napravim ali znam samo neke osnovne stvari...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 19:20:26
Selma.A.M
Pa svi oko mene se porodiše samo ja osta a mislila sam da ću među prvima ............Prvo Palachinken,pa danas jedna prijateljica kojoj je termin trebao biti sutra,kad danas na fb-u porodila mi se i druga drugarica kojoj je termin tek 2.08 , ostah samo ja,samo ja,samo ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 19:22:33
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica
Iskusne zenice ( koje ste vec radjale )...sta sve treba za bebu kada dodje kuci...( da nista ne zafali...ali bas nista ) ??? Nesto sad razmisljam i kontam neki spiskic da napravim ali znam samo neke osnovne stvari...
Semice meni je puno pomogao ovaj prvi post od Višnje-spisak šta je sve potrebno pa eto prelistaj malo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 19:38:36
Selma.A.M
Ako imate vremena i živaca poslušajte pjesmu,meni je se uvukla pod kožu,ne znam je pjevati jer ne znam jezika ali je zato konstantno mumljam i popravlja raspoloženje,još ima prevod pa znam o čemu pjeva
Nicaze spisak i polako kupuj i križaj ondaj jedno po jedno jer je stavrno teško kad se mora kupiti sve odjednom,a 8 i 9 mjesec ostavi za pranje garderobice ............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 19:44:24
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ako imate vremena i živaca poslušajte pjesmu,meni je se uvukla pod kožu,ne znam je pjevati jer ne znam jezika ali je zato konstantno mumljam i popravlja raspoloženje,još ima prevod pa znam o čemu pjeva
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 19:48:16
nicaze
extra pjesma mada i ja nerazumjem al ovo sto ima prijevod je super...al ovo je super ja zelim ljubav,radost dobru volje itd itd
i ja sam tako mislila da prvo napise pa da krenem u kupovinu jer ipak ima se tu dosta strari i za kupiti a odjednom necu moci sve uhh idem odmah da pisem spisak udario me adrenalin za kupovinu..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.7.2011 20:10:13
mea29
IZVORNA PORUKA: nicaze
extra pjesma mada i ja nerazumjem al ovo sto ima prijevod je super...al ovo je super ja zelim ljubav,radost dobru volje itd itd
i ja sam tako mislila da prvo napise pa da krenem u kupovinu jer ipak ima se tu dosta strari i za kupiti a odjednom necu moci sve uhh idem odmah da pisem spisak udario me adrenalin za kupovinu..
hej kad ti je termin zvanicno...gdje planiras na porod?