|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.7.2011 9:17:57   
DIJAMANT
Semice,, slažem se sa Skvo da probaš danas bez tih vitamina i thoteme. Dan-dva ništa ti neće biti.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21376
23.7.2011 9:34:23   
Semica
Hvala vam zenice drage-divne steuser posted image ...sveki mi je medicinska sestra pa ce je mm pitati sta smijem uzeti...mada ja opet najvise doktorima vjerujem ali eto ne da mi se da idem danas u DZ i da me vozikaju tamo-vamo...( jer je subota )...temp sam evo izmjerila-nema hBuser posted image mada se onako nesto slomljeno opet osjecam.,..haman me ovo trckaranje u wc izmorilo...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21377
23.7.2011 10:59:30   
Semica
a ma gdje ste pobjegleee...nema smislauser posted image ...ubih se od dosade...VELIKI BRATEEEE ucini nesto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21378
23.7.2011 11:30:44   
sanela.asja
Semice lezi i odmaraj i samo suho jedi odmori organizam user posted image ..
A mene opet ledja u donjem djelu bole pa nemo ni sjest ni lec ni nistauser posted image ,radila po kuci pa kad Asja zaspi moram srediti njen ormar haus jeuser posted image
SEEELLMMMaaaaaa jesil zivaaa

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21379
23.7.2011 12:15:32   
Selma.A.M
Evo da vam mahnem malo user posted image  

Semice ako će ti biti lakše i ja odjučer kuburim sa wc-om valjda od nerovoze user posted image  

Evo sad pijem kafu,muža i malca ispratila malo van,prekuhala hljeba u terpsiju da nadođe i sad malo uživam...........Ubi me kiselina user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 21380
23.7.2011 12:31:10   
Semica
Eeee Selmic jesmo ko raspad sistema...Nemamo mi dzabe isto imeuser posted image user posted image user posted image

Sanela.asja-ne mogu vala samo ni lezat...user posted image a suho jedem-to znam da moram...mada mi se tako jede sladoleeeeeed...aaaaaaauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21381
23.7.2011 12:33:02   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica

Eeee Selmic jesmo ko raspad sistema...Nemamo mi dzabe isto imeuser posted image user posted image user posted image

Sanela.asja-ne mogu vala samo ni lezat...user posted image a suho jedem-to znam da moram...mada mi se tako jede sladoleeeeeed...aaaaaaauser posted image

A negdje sam pročitala značenje imena "Selma" je "zdrava" , a ja sam sve samo ne zdrava user posted image user posted image user posted image  (ali opet nedo Bog gore ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21382
23.7.2011 12:34:17   
mea29
Dan zenice...za razliku od vas ja spavam kao top cijelu trudnocu, mozda dva tri dana zbog vrucine da sam se vrtila inace kuc kuc doduse ja rijetko spavam tokom dana, sinoc sam legla oko jedan jutros sam ustala u 11...previse inace ustanem oko pola osam, ne znam sta mi je danas, nesto me slomilo, cak ni u wc nisam isla...ne ureklo se mada sad kada pocnu vece turbulencije u stomaku mozda se ugrizem za jezik...

Kako se  meni svidja ovakvo vrijeme...jeste tmurno ali meni super, sad sam sa balkona, doruckovala kao u hotelu, puter, džem, bijela kafa..novine...milina...jos ova dva dana pa na posao user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne planiram nigdje hodati, malo cu zagladiti kucu, cvijece, prasina, suđe, standardica, mm mi je na putu pa cu nesto lagano kuhati, i nakon toga mislim da je krajnje vrijeme srediti ormare...grozni su, saplicem se o odjecu jedino mi to nije sredjeno...i opet moram praviti cistiku male odjece i cipela jer mi bezveze kupe prasinu a ne mogu ih nositi...

Semice nadam se da si bolje, ja te nista ne savjetujem jer blage veze nemam oko tableta, inace ne znam ni sama kako cu sa djetetom, sreca pa imam vas ako sta zapne i mamu naravno inace sam pravi tokmak...

Blago vama sto vec imate jedno dijete i iskustvo mene pocela hvatati panika kako cu uzeti bebu, kako je presvuci, okupati, kad mi pocne plakati, kako prepoznati sta joj je, da ne pricam o dojenju...sve necu da razmisljam, budem pozitivna kao sve cu ja to znati a onda me savalada neka nervoza sta cu i kako cu..a 30 godina sprcala u guzicu...

< Poruku je uredio mea29 -- 23.7.2011 12:36:08 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 21383
23.7.2011 12:39:21   
Semica
Hehehehehehe...draga i meni je prvo dijete...meni su tek 22...ali snaci cemo se nekako....to ruke same rade ne sikiraj se odma ces se ti usteliti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 21384
23.7.2011 13:22:24   
sweet insanity
Druge moje, a  ima i onih vjerovatno koji nemaju pojma ko je Sweet Insanityuser posted image , da vas pozdravim-u zadnje vrijeme sam rijetko na rr ali evo svrnula sam maksuz da vas pozz i da cestitam palachinken i na rruser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21385
23.7.2011 13:28:28   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Druge moje, a  ima i onih vjerovatno koji nemaju pojma ko je Sweet Insanityuser posted image , da vas pozdravim-u zadnje vrijeme sam rijetko na rr ali evo svrnula sam maksuz da vas pozz i da cestitam palachinken i na rruser posted image user posted image

Pa di ste vas dvije lopuziceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ja vas zeljkilaaaaa vidjeti na rruser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 21386
23.7.2011 13:37:47   
animagical
uranileuser posted image ja tek ustalauser posted image  

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21387
23.7.2011 13:40:30   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

uranileuser posted image ja tek ustalauser posted image  

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaago tebi!!! user posted image Dobar jutar user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21388
23.7.2011 13:49:45   
Anoniman
Animagical stvarno si zaistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja sam od jutros milion stavri odradila i na milion mjesta bila. Ustali, napravila dorucak, jeli pa otisli do Bojnika nesto mm da zavrsi, pa do TL na Ilidži pa do grada, nesto kupovali po BBI i do Mc svratili, pa na pijacu, pa onda se sjetim da bih do DM-a trebala, pa posle toga u Interex u nabavku, pa onda hajmo popiti kaficu user posted image , dosla kuci, napravila na brzinu Ani spinat, nahranila je i u krevet stavila. Eno sad se svadja sa tatom, on dezura u sobi pored nje jer nam je jutros dijete ispalo iz krevetca, kad stoji u krevetcu ogradica joj do ispod nosa, nemam pojma kako je uspjela ali fino zakoracila i pala, kad sam cula jutros tup udar pa vrisak noge mi se odsjekle bukvalno.

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 21389
23.7.2011 13:49:50   
animagical
inace, legla sam oko 2, pol a3 a probudila se oko pola 7user posted image ovo je bilo cisto izlezavanje, uz bebanovo rovkanje po stomaku...smijesna beba, on kad je budan odmah smo sviuser posted image on probudi mene, ja mmuser posted image
kako stomak? smijes linex mirne duse, to nije lijek vec probiotik, isto kao sto ni ti vitamini nisu lijekovi vec dodaci prehraniuser posted image ja sam pila i enterofuril i pomogao mi je za dan, ako ti ne stane proljev kupi, meni u bolnici davali

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21390
23.7.2011 13:54:26   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical stvarno si zaistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja sam od jutros milion stavri odradila i na milion mjesta bila. Ustali, napravila dorucak, jeli pa otisli do Bojnika nesto mm da zavrsi, pa do TL na Ilidži pa do grada, nesto kupovali po BBI i do Mc svratili, pa na pijacu, pa onda se sjetim da bih do DM-a trebala, pa posle toga u Interex u nabavku, pa onda hajmo popiti kaficu user posted image , dosla kuci, napravila na brzinu Ani spinat, nahranila je i u krevet stavila. Eno sad se svadja sa tatom, on dezura u sobi pored nje jer nam je jutros dijete ispalo iz krevetca, kad stoji u krevetcu ogradica joj do ispod nosa, nemam pojma kako je uspjela ali fino zakoracila i pala, kad sam cula jutros tup udar pa vrisak noge mi se odsjekle bukvalno.

e pa ti si stvarno zaista....kud si se nadiglauser posted image aaa nije se valjda udarila??  pa kakav joj je krevetac, na sta se popela?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21391
23.7.2011 14:05:10   
Anoniman
Ni na sta draga na ruke se odigla, prebacila jednu nogu pa se rukama odigla i sorvala. Plakala jeste, ali koliko vidim da se nije udarila i sad opet je stavili u krevetac, ona opet posla da zakoraciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21392
23.7.2011 14:13:18   
Selma.A.M
Sweet neka si ti nama svratila user posted image user posted image  znala sam ja da ćemo mi tebi faliti user posted image

Jelena vrijednica danas user posted image user posted image  ,a znači malena je se uspjela prebaciti iz krevetića user posted image  ...........

Animagical samo spavaj tako treba ........I ja kako mi je muž na godišnejm samo spavam (koristim gužvu)

Kod nas u TZ kiša počela ja miline.....................Sad mi se javlja i drugarica porodila se a sutra joj termin bio druga bebica i sa dva sata se porodila u pola 11 došla na GAK a u pola 1 se porodila ,prvi put nije siječena niti šivana,ovaj put je pukla sama pa su je morali šiti,u svakom slučaju kaže super prošla,nije je uopšte bolilo,bebica 3300kg user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21393
23.7.2011 14:32:57   
animagical
selma a sto tebe vratise iz bolnice? kad ides opet? mislim, jel ti zakazan cr ili ce ga raditi kad pocnu prirodni bolovi?

Neposredna veza do poruke: 21394
23.7.2011 14:45:27   
Selma.A.M

selma a sto tebe vratise iz bolnice? kad ides opet? mislim, jel ti zakazan cr ili ce ga raditi kad pocnu prirodni bolovi?

Vjeruj da pojma nemam,rekoše mi da u ponedeljak uradim pretrage tipa KKS,ŠUK,URIN I JOŠ 5 nekih nažvrljanih pretraga krvi kao da ne dođem na CR kao sa ulice user posted image user posted image user posted image  
I da bebica je spremna,zrela,glavica nisko,ali da čekamo da nam sama ona da znak kad je spremna (pa po tome predpostavljam da čekam da me zaboli) da prestanem piti Buskopane,prekinuti mirovanje........Kao kad i ako me zaboli da se odmah javim i da se ne brinem za 10 minuta sam gotova user posted image , i da ako ništa ne krene do petka da se opet gore javim.................

Ma hiljadu ljudi-hiljadu ćudi,dr jedna kaže jedno,druga drugo tako da mi dođe da se sama kod kuće porađam user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21395
23.7.2011 14:53:31   
animagical
koliko sam ja citala, za cr  i jeste najbolje cekati da beba sama javi da je spremna, nesto oko toga da je poslije lakse dojiti, mislim da bi to lejla bolje objasnilauser posted image eto da te utjesim...mogu misliti kako ti je dosadilouser posted image sad ce bebica brzo...ja predvidjam-u utorak
meni stomak tako cudno stoji...na lijevoj strani pod rebrima ima nesto iskoceno okruglo...a guza nije cini mi se...ne smijem ni da pipnem fino, da ga ne zaboli...vrtio se cijelu noc i cijelo jutro, sad se ovako smjestio...

Neposredna veza do poruke: 21396
23.7.2011 15:04:54   
Selma.A.M

koliko sam ja citala, za cr  i jeste najbolje cekati da beba sama javi da je spremna, nesto oko toga da je poslije lakse dojiti, mislim da bi to lejla bolje objasnilauser posted image eto da te utjesim...mogu misliti kako ti je dosadilouser posted image sad ce bebica brzo...ja predvidjam-u utorak
meni stomak tako cudno stoji...na lijevoj strani pod rebrima ima nesto iskoceno okruglo...a guza nije cini mi se...ne smijem ni da pipnem fino, da ga ne zaboli...vrtio se cijelu noc i cijelo jutro, sad se ovako smjestio...

Iskreno nije mi teško ni čekati to nešto,ali šta ako ne mognem tačno znati šta me boli user posted image  jer mene kosti danima razvaljuju,ne mogu se okrenuti sa ljeve na desnu stranu jer me boli dole................A ja još otvorena ta dva -tri debela prsta pa mi nekakvu nerovozu sve ovo nabilo pravo user posted image

Neposredna veza do poruke: 21397
23.7.2011 15:13:22   
senka27
Selmic samo opusteno...bit ce to aBd kako najbolje moze bitiuser posted image

a Semice koja si ti meduljicauser posted image user posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

Neposredna veza do poruke: 21398
23.7.2011 15:54:15   
mea29
helooo...da se malo prijavim dok mi se rucak krcka...tabala sam dva tri sata po kuci, sređivala cvijeće, suđe, veš...pa me zabolile noge...moglo bi se malo i prevrnuti na stranu poslije rucka pa predvece u nove radne pobjede...niste bas puno sarale od jutros, bice da ste vrijedne kao jelena...sad sam upratila da se palacinken javila na temu o dojenju odoh je zaganjati da vidim sta pise...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 21399
23.7.2011 17:12:54   
Skvo RR
Haj...evo i mene..Nas dvije malo bile (vas danuser posted image user posted image user posted image user posted image ) kod mojih...malo ohladilo, a u kuci 40 stepeni.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 21400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  854 855 [856] 857 858   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *