Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 15:41:01
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Gift
Bebice bona pa ti sve isto ko i ja...i ja sam u 21 sed bila na +8...i nije to problem da se nadalje zaustavis na 1 kg mjesecno, kao sto ja nisam ...a nije mene vala briga i da dobijem jos 5 kg do kraja nego samo me strah kad dr. pocne na mene galamit...a i meni je i od lezanja al i od jela...ja stvarno usta ne zatvaram..metem bukvalno...
gift pratimo se
ma kakva kila mjesecno, nek ostane na ove 3, jer kazu najvise se dobiva izmedju 20-30 sedmica, pa me zato panika hvata
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 15:42:42
mea29
Mea ne znam ni ja..ja tako nikad nisam trudnice zvala...oni ti kao od milja, a meni se dize kosa na glavi...jer iako sam se puno udebljala, ja sebi nisam debela..
to vise nema veze sa kilama ali cim vide trudnicu govore debela...kao da im je to debela asocijacija na trudnicu...kakva god ona bila...i mene na poslu susrecu kolegice i kao tepaju mi gdje si debela...a meni to bas nikako nije simpaticno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 15:46:02
Bebica11
IZVORNA PORUKA: mea29
Mea ne znam ni ja..ja tako nikad nisam trudnice zvala...oni ti kao od milja, a meni se dize kosa na glavi...jer iako sam se puno udebljala, ja sebi nisam debela..
to vise nema veze sa kilama ali cim vide trudnicu govore debela...kao da im je to debela asocijacija na trudnicu...kakva god ona bila...i mene na poslu susrecu kolegice i kao tepaju mi gdje si debela...a meni to bas nikako nije simpaticno
I ja sam svoju naj drugaricu zvala debela kad je bila trudna(doduse imala je povelikog tomu) vise odmilja i evo vratilo mi se
masaAllah mala bebica me lupka...kao da se probudila ove hefte dusa moja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 15:57:35
ciciban26
IZVORNA PORUKA: babilon
Ciciban ti kad odes meni ce biti zlo ;))) ja misilm da sam poslije tebe odmah, kod mene termin 12.-19.10... pa kad bude ;)))) uh uh uh kad krenemo 10..9..8... ;))))
E babilon velike su sanse da mi zajedno odemo s ove teme,tebi predvidjaju od 12. a meni bebica malo sitnija,tako ne nadaj se da ces me ispratiti . U koju bolnicu planiras. Ja sam se poslije loseg iskustva u Opcoj definitivno odlucila za Jezero :) Debele sta se bunite .. Meni bas to simpaticno...Muz me stalno zove debela i ne smeta mi. A vi biste tikvenicu,ustipke,kolace,sladolede pa da vas zovu mrsave.. Ne moze No-NO
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 15:57:38
zumbulcica
Pozdrav zemske .Ova kisa ubi u pojam...samo mi se place,nekakva sam ucrnjacena dibidus.Danas bila na UZ kod nekakvog crnjaka doktora(valjda i njega ova kisa ubila) i skljoka me jos vise.Veli:beba ti je uzasno sitna,posteljica ti je uzasno stara...kalcifikati,cista...uh nista fino...ali kaze beba je dobro ,zar moze biti dobro pored svega toga .Ima li i jedna od vas iskustva sa kalcifikatima...ja sam u 36.sedmici a starost posteljice 2-3.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:05:32
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
Pozdrav zemske .Ova kisa ubi u pojam...samo mi se place,nekakva sam ucrnjacena dibidus.Danas bila na UZ kod nekakvog crnjaka doktora(valjda i njega ova kisa ubila) i skljoka me jos vise.Veli:beba ti je uzasno sitna,posteljica ti je uzasno stara...kalcifikati,cista...uh nista fino...ali kaze beba je dobro ,zar moze biti dobro pored svega toga .Ima li i jedna od vas iskustva sa kalcifikatima...ja sam u 36.sedmici a starost posteljice 2-3.
Trebala si mu reči "vi ste jedan divan doktor" i razguliti.
Ako se brineš traži drugo mišljenje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:07:53
Gift
zumbulcice nedaj se rekao je da je beba dobro...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:08:02
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Trebala si mu reči "vi ste jedan divan doktor" i razguliti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:08:28
Semica
IZVORNA PORUKA: Semica
Pa kazu da je dobro za trudnicu kad joj kazu " debela"...
Al hajd to...nego u DZ gdje se krv vadi trudnice imaju druginadimak-teletabisi
bgm...ja jednom otisla i zadnja dosla na red jer nisam i trudnicku dala as zdravstvenom knjizicom....i ja ulazim kad ce ti sestra koja je krenula da izadje odatle- onom medicinaru sto vadi krv-ujj pa ostao ti jedan teletabis...i smije se...kad ce ti meni medicinar-jel po...nije reko lala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:17:25
Selminja
Ni ja ne kontam zasto nas zovu debele, jos to s onim blazenim osmijehom, kao da je to nesto prelijepo od milja... Ja sam se udebljala ukupno 7kg, i mislim da je previse, iako se to na meni ne vidi, jer sam visoka, a za mjesec sam dobila 3 kg, i Bebice ja mislim da je to previse, jer ja ne lezim niti mirujem. Da mirujem vjerovatno bih bila +5 za mjesec Bitno je da se ne debljamo puno, zbog pritiska, secera, lakseg poroda, kako kaze moja dr od debele zene nikad zdrave bebe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:20:01
Semica
joj Semice ti si super...ja mislim da bih ja njoj krv izvadila..
ma nije mi smetalo....cak mi simpa bilo... a ne smeta mi ni kad me debela zovu...kao sto sam vec rekla cula sam od nekog da je kaooo dobro za trudnicu kad je zovu debela...to je valjda neki nacin tepanja trudnicama ma ko ce ga znat...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:36:36
Semica
hej teletabisi moji hehehe de mi recite je li neka skinula ovaj filmic o dojenju sto je palachinken stavila na net..ja skinula ali nakon 20 minuta i nekoliko sekundi mi se prekine film...dalje nema... a pise da traje cini mi se preko 100min...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 16:40:56
animagical
ma nije bona strasno to za posteljicu, najbolje pitaj skvo, ona je imala zreliju posteljicu...pa i treba biti treci stepen zrelosti kada bebakrene, taman za koju sedmicu...a i ne brini beba je sasvim zela u 36 sedmici..moj dr pozitivni je vazda govorio meni-samo ti doguraj do 34 pune sedmice i ne brini za bebu je li ti napisao mjere ili pretpostavljenu tezinu bebe?