|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.7.2011 16:41:11   
Ina86
IZVORNA PORUKA: Semica

hej teletabisi moji hehehe de mi recite je li neka skinula ovaj filmic o dojenju sto je palachinken stavila na net..ja skinula ali nakon 20 minuta i nekoliko sekundi mi se prekine film...dalje nema...user posted image user posted image user posted image a pise da traje cini mi se preko 100min...

Ja sam skinula, al kod mene nakon 20 minuta nestane tonauser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22426
29.7.2011 16:41:48   
Semica
eee daa...evo ja pustila u drugom programu...sada ima cijeli film ali tacno tako nakon 20min nema tona..user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 22427
29.7.2011 16:46:53   
Selminja
Ja sam skinula cijelog i evo trecinu sam odgledala, i ima ton cijelo vrijeme user posted image
Bas je super ovaj film. Samo, sike me pocese bolit, tj bradavice user posted image valjda reakcija na svo ovo silno sisanje user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22428
29.7.2011 16:47:20   
animagical
e zene da se pohvalimuser posted image kaze dr da bebu ipak ocekujemo uz ramazanuser posted image oko 25 avgusta...eh bas da zapamtim i to predvidjanjeuser posted image
semice-nema straha kod mene, ja se preporodila kad su mi dozvolili prirodni poroduser posted image bas se radujemuser posted image nije valjda da si se sad ustrasila?user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22429
29.7.2011 16:49:19   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

e zene da se pohvalimuser posted image kaze dr da bebu ipak ocekujemo uz ramazanuser posted image oko 25 avgusta...eh bas da zapamtim i to predvidjanjeuser posted image
semice-nema straha kod mene, ja se preporodila kad su mi dozvolili prirodni poroduser posted image bas se radujemuser posted image nije valjda da si se sad ustrasila?user posted image

Nisam...nego sam jako uzbudjena kako koji dan prolazi....a Selminja....skinula sam i ja cijeli film ali fkt nakon 20te min nema tona...kod tebe sigurno ima???

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22430
29.7.2011 16:54:16   
Anoniman

masallah sad ce to user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22431
29.7.2011 16:56:22   
malena27 RR

ima logike, svakako ces poslije mene user posted image user posted image user posted image
meni novi termin 16.8. a bio 1.9.

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22432
29.7.2011 16:57:24   
animagical
IZVORNA PORUKA: felix

masallah sad ce to user posted image user posted image user posted image

jedva cekamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22433
29.7.2011 16:58:37   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ima logike, svakako ces poslije mene user posted image user posted image user posted image
meni novi termin 16.8. a bio 1.9.

nemoj sada muza da zaganjam po kuci, samo da te prestignemuser posted image user posted image malena, vec sam otvorena deblji prst, neces vala prije, pa ni naopako

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22434
29.7.2011 17:00:43   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu sutra na 2. ctg po redu... i vjerovatno budem znala koliko cu prije tebe user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22435
29.7.2011 17:02:51   
Semica
joj animagical dobra si....ja isla u pon na kontrolu i moja dr me narucila 29.8. za narednu mozes mislit hehehehehehh...i ja joj rekla pa dr.draga da to nije malo kasno...meni je 9.9. termin ja se do 29.mogu i porodituser posted image user posted image ...kaze ona hajd dobrooo dodji onda 15.8. da ti mogu dati uputnicu za GAK....izgubila se zenauser posted image user posted image user posted image al oprastam joj...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22436
29.7.2011 17:16:07   
malena27 RR
animadzikal nije valjda da ganjas covu po kuci? user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22437
29.7.2011 17:19:32   
animagical
semiceuser posted image sta to ona tebe narucuje, mozes joj i s bebom doci na kontroluuser posted image malena, jesi to skupila hrabrost, doskoro si sviju pustala preko redauser posted image user posted image nema veze kojim cemo redom, samo da sve bude okuser posted image ja sam pravo sretna sto je beba prebacila 2,5 kg user posted image kaze dr moze jos kilu, kilu i po do krajauser posted image uh reko puno mu je jos kila i pouser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22438
29.7.2011 17:22:42   
animagical
ma ne ganjam jos, ali ako tbe ista samo zigne, ima da ga zaganjamuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22439
29.7.2011 17:28:19   
malena27 RR
ma kakva hrabrost i ja user posted image user posted image user posted image nego me dole pritisak ubi pa rekoh da se kutarisem a jedva cekam i da upoznam ovo malo govno sto mi ne da disati user posted image user posted image user posted image

blago tebi, tm zeli saradjivati u pokretanju poroda, ja bih mogla svog ganjati do naredne godine user posted image user posted image user posted image i opet ne bih ga uganjala user posted image user posted image user posted image

kod mene bebac 18.07. im'o 2 841 gram, sad bi trebo imati oko 3 kg...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22440
29.7.2011 17:31:25   
animagical
masallah malenauser posted image super bebauser posted image mogao bi on i prije ovog mog prdeuser posted image eto, pustam ga...
odo piti kafu, mm praviouser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22441
29.7.2011 17:34:55   
Anoniman

semiceuser posted image sta to ona tebe narucuje, mozes joj i s bebom doci na kontroluuser posted image malena, jesi to skupila hrabrost, doskoro si sviju pustala preko redauser posted image user posted image nema veze kojim cemo redom, samo da sve bude okuser posted image ja sam pravo sretna sto je beba prebacila 2,5 kg user posted image kaze dr moze jos kilu, kilu i po do krajauser posted image uh reko puno mu je jos kila i pouser posted image

samo da znas da oni sad najviseeeeeee bujaju user posted image napreduju . Dobro ti je rekao dokt user posted image
Sad ce to abd . da se s hajrom rijesis.

Neposredna veza do poruke: 22442
29.7.2011 17:45:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: felix

samo da znas da oni sad najviseeeeeee bujaju user posted image napreduju . Dobro ti je rekao dokt user posted image
Sad ce to abd . da se s hajrom rijesis.

hmmmmm 2,5 plus 1,5 ispade 4 kile bebeuser posted image puno brate kako god okrenesuser posted image ali ja nesto ne vjerujem da ce prebaciti tri i pouser posted image mislim, neka raste pile koliko hoce, ali prije cu se ja poroditi nego on dobaci 4 kile...valjdauser posted image

bujrum na kafu zeniceuser posted image usput da vas pitam, sta vi obuvate na noge kad je ovako hladno?? meni natekle jos vise, haman mi i japanke ne mogu a ne nesto toplije...sve me strah da cu se prehladiti bosih noguuser posted image jutros obula baletanke-noge prekipile preko njih, jedva izula

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22443
29.7.2011 18:04:46   
Selminja
IZVORNA PORUKA: Semica

Nisam...nego sam jako uzbudjena kako koji dan prolazi....a Selminja....skinula sam i ja cijeli film ali fkt nakon 20te min nema tona...kod tebe sigurno ima???

Na 18-toj minuti nestane tona i traje minutu, do 19 minute kad tona ponovo ima, jel tako i kod tebe? Prestaje li ton jos negdje? Ako je samo na ovom mjestu, nije strasno. Nemam trentno kad da ga odgledam, hocu na miru user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22444
29.7.2011 18:10:34   
Skvo RR
Ja iduce sedmice imam dva pregleda...kod privatnika i kod drzavnog...bas mi se tako potrefilo..a bila mi obojica na GO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a ja pozelila da curim bebaca..a sta se vi gurae koja ce prije na porod....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hajte vala ako hocete sutra..ja necu...ja to volim polako...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego...neko je pitao za posteljicu, moja je II stepen od 30 sedmice...sa prvom bebicom mi je bila od 30 sedmice II/III...eto...Jedino sam isla cesce na kontrole. Rodila sam Umicu 3 250...u 38/39 sedmici...vodenjak mi pukao..a prije toga me traumirali od 32 sedmice da cu brzo roditi..zato opusteno sada cekam mozda i oktobar...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 29.7.2011 18:11:14 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22445
29.7.2011 18:37:54   
Hannica
Hallo.user posted image
Ja se nesto izgubila,od kad sam dosla s moreta nikako da vas pohvatam sta ima,sta nema.user posted image
Ja juce isla na UZ bubrega i usput smo i bebe vidjeli malo,danas sam opustenija,inace sam stalno pod pritiskom da li su obe bebe ok,jesu li zive i zdrave.user posted image
U pon.idem na kontrolu pa vidjet cemo je li sve ok,nadam se da se razvijaju kako treba,po velicini pupe rekla bih da da.user posted image
Mislil li ova kisa presatati da pada,u srijedu mi je Hani rodjendan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 22446
29.7.2011 18:42:24   
sanela.asja
Ooooo zane moje jeste mi se raspjevali vidim i muzeve ste pocele ganjat pravo vam dojadilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni moj sinoc kaze cekam te maco ,ja dok uspava djete dok se istusira moj macan zahrkouser posted image user posted image nema od njih nistauser posted image moj samo misli na pampersuser posted image
Nego danas mi se slatke pravo jelo pojela sam 2 snikersa,pa 2 tviksa sad evo kontam da pojedem krisku evrokrema inace nisam ljubitelj slatka la pravo me opicilo,odo da pregledam pasmtrku pece mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sveuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 22447
   [Obrisana poruka]
29.7.2011 18:42:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 22448
29.7.2011 18:44:41   
Skvo RR
A vezano za obucu..ja ne smijem ni napisati..starke, cipele...ma sve od prije trudnoce..kuc kuc jos nema oticanja..otimam se..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sada...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22449
29.7.2011 18:46:31   
drznica
Dobro vece zelim...ja druga smjena,pa je lakse, nema puno posla, Sve sam lijepo iscitala.
Anice, nadam se da nam brzo izlazis.
Selma sretno user posted image
Jelo...drzimo fige ode i ti jos malo....ostale drzmi se zajedno odose nam ove iskusne hehehe.
Sad se gledam u liftu sa stomacicem, ko da je preko noci narastao...haha ko kengur sam.... Jedva cekam sljedeci pregled nakon onog 4D, idem svojoj dr. Opet me nesto strah, ne znam sto tako ja pred svaki pregled. Hvala Bogu ne boli me nista, nekad i zaboravim da sam trudna dok ne vidim pupu user posted image . Nego htjedoh vas pitatida li trebam javiti se negdje u dom zdravlja ili na Jezero, posto od pocetka idem privatno? Ja sam u starom gradu?!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 22450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *