|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  898 899 [900] 901 902   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.7.2011 21:22:26   
drznica
Ma kakve pahuljice hehe...ja evo jedva cekam kuci da dodjem da jedem svoje makaroncice sa sosom od piletine...a ima i pire krompira hahah. Jos i kolace mislim praviti. Ja se nekad pitam kako nemam 100kg.jer bas kasno navece jedem. Znam nekad u 3 ustati i namazati Nutelu user posted image . A voce jedem ono nakon obroka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22476
29.7.2011 21:25:10   
Skvo RR
Jao zene znate da ja nesto ne kukam..ali kako me boli pri dnu sa desne strane...user posted image ...kako god se bebac pomjeri, isto kao da udara u neki organ...evo ne mogu da se ispravim u iscekivanju drugog udarca...uzas....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22477
29.7.2011 21:25:40   
malena27 RR
ja sam jutros u 3 ustajala da pojedem zvrcic bureka user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22478
29.7.2011 21:26:59   
Anoniman
Skvo da ne pritisce neki organ, jajnik ili nesto? ili da nisi prehladila se?

Ma ja ustajem nocu Anu da hranim dosta cesto pa pravo i ja jedem nesto.user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22479
29.7.2011 21:27:39   
malena27 RR
skvo, de malo lezi na stranu da se bebac namjesti drugacije-ne bi li ti popustio taj bol....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22480
29.7.2011 21:27:53   
gerberka
i ja moram jesti , toliko budem gladna, nebitno dal je noć ili dan user posted image

skvo, zar tako mnogo boli user posted image user posted image user posted image hajde probaj da legiš

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 22481
29.7.2011 21:34:38   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Jao zene znate da ja nesto ne kukam..ali kako me boli pri dnu sa desne strane...user posted image ...kako god se bebac pomjeri, isto kao da udara u neki organ...evo ne mogu da se ispravim u iscekivanju drugog udarca...uzas....user posted image

tako je znalo i meni biti...kad udari tako me probode od pupka prema dole da mi dodje da vrisnem...a u zadnje vrijeme me u kuk udara i jako je bolan osjecaj...pokusaj naci polozaj na krevetu koji ti stima i u kojem te ne boli...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 22482
29.7.2011 21:45:38   
Silver
Cureeee uradila sam nesto strasnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pojela sam pola pakovanja tulumbi sad...sama...mislim da cu sad da hodam po zidovima kad me secerna groznica opali...znam da je glupo ali sta cu ... jednostavno sam imala potrbu za slatkim i agdom...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22483
29.7.2011 21:47:36   
Anoniman
Silver sto je glupo... jedi i uzivaj... vise aktivnosti veceras i sutra da se vise i bolje svari i nece ni grama ostati user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 22484
29.7.2011 21:50:00   
Silver
pa veceras je kasno za aktivnost...osim sa muzem...vidjecu...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22485
29.7.2011 21:51:52   
Anoniman
Nikad nije kasno, eto sa tm...tako se najbolje kalorije gube user posted image , ali posto meni zabranjena ta vrsta aktivnosti ja ko manita cistim u nocnim satima po kuciuser posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 22486
29.7.2011 21:54:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

tako je znalo i meni biti...kad udari tako me probode od pupka prema dole da mi dodje da vrisnem...a u zadnje vrijeme me u kuk udara i jako je bolan osjecaj...pokusaj naci polozaj na krevetu koji ti stima i u kojem te ne boli...
Bolilo je i mene uzas !!!
Kad dodje do te boli kad gurne pokusaj masirat mazi stomu to puno pmaze bar meni user posted image

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 22487
29.7.2011 21:56:57   
Silver
ohhhh...ma ni meni nebi bilo lose da malo cistim...ali ovo drugo mi lakse i draze user posted image  ma nije mi za kalorije nego kontam da mi bebanu nesmeta toliki secer...ali valjda nece...ako je na mamu...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22488
29.7.2011 21:57:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Silver

ohhhh...ma ni meni nebi bilo lose da malo cistim...ali ovo drugo mi lakse i draze user posted image  ma nije mi za kalorije nego kontam da mi bebanu nesmeta toliki secer...ali valjda nece...ako je na mamu...
nista samo ces je razbuditi user posted image user posted image user posted image user posted image al nes jos lec spavat

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 22489
29.7.2011 22:01:57   
Silver
ma da ga hocu razbuditi da malo mrda u pupi...volim to...jer jos uvijek neboli i nije jako...nego nekako treperenje...a ni otac mu se nece ljutiti ako ostanem budna jos malo...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22490
29.7.2011 22:06:59   
ciciban26
MM i ja sebi napravili ugodjaj i filmski marato  :))).. Samo sam uletila da vidim sta nam je sa Selmom,je li se kome javljala???

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22491
29.7.2011 22:08:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Silver

ma da ga hocu razbuditi da malo mrda u pupi...volim to...jer jos uvijek neboli i nije jako...nego nekako treperenje...a ni otac mu se nece ljutiti ako ostanem budna jos malo...user posted image
slatko inace razbudjuje , pogotovouser posted image u tibama user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 22492
29.7.2011 22:08:33   
Anoniman
Zumbule koji te dr tako isprepadao...meni je identicno tako jedan na Gak-u rekao sa Anom, ja dva dana preplakala, a cetvrti dat od toga se porodila i sve ok bilo i beba nije bila sitna.

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 22493
29.7.2011 22:29:25   
Gift
i mene beba u kuk cesto udara...a u zadnje vrjeme mislim da mi i besiku pritisce jer piskim svako 5 minuta...al nije jos jaka da me sad ono pravo zaboli, pa me raduje gdje god da udari...a mm danas stavio ruku na stomak i mi se zapricali kad je beba udarila on trzne ruku i kaze ''joj al me puce'' (njega puce hm), ja se ismijala, valjda se prepao, zaboravio da drzi ruku na stomakuuser posted image user posted image
imal kakvih vijesti od Selme? jel se kome javljala?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22494
29.7.2011 22:40:57   
pahuljica_25
Ja sam danas bila na kontroli i hvala Bogu uspjelo je moje ustezanje od kalorične hrane dobila sam 500gr za 2 sedmice sto je super.Ja sam skoro potpuno  izbacila hljeb i slatkiše,ne večeram osim malo pahuljica ili voća i puno se bolje osjećam nego sa prepunim želudcem...
Mada kada me uhvati žuta minuta ne glledam koliko slatka pojedemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22495
29.7.2011 22:42:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

E dobro pitanje, sta cu mutiti...hahahaha nisam kolaca napravila ne znam ni ja....a mogla sam bar cupavce napraviti :)))

Mi smo sinoc tepsiju lutme napravili, prosarano, bijelo-cokoladno i prelili cokoladom, bilo nam mrsko valjati cupavce

i evo ja je slistila danasuser posted image uz cokoladno mlijeko

eee moj Boze, valja sutra opet na vagu stati kod dr

Javlja li se kome anica? meni zao da je uznemiravam ako je neko zvao, dosta sto sam jutros, sutra cu opet aBd

malena i ja nisam ispocetka slatko,a evo otvara se apetit, a mm jos gori "hoces li bananicu, hoces li noblicu?" itduser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22496
29.7.2011 22:45:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ja sam danas bila na kontroli i hvala Bogu uspjelo je moje ustezanje od kalorične hrane dobila sam 500gr za 2 sedmice sto je super.Ja sam skoro potpuno  izbacila hljeb i slatkiše,ne večeram osim malo pahuljica ili voća i puno se bolje osjećam nego sa prepunim želudcem...
Mada kada me uhvati žuta minuta ne glledam koliko slatka pojedemuser posted image user posted image user posted image

svaka cast

ja tako ne mogu

zabrana hodanja
zabrana kretanja
zabrana raditi ista
zabrana KEKSA
zabrana ovog onog

jos da ja sebi uvedem zabranu pa da se roknemuser posted image

makar nema zabrana slatkisa sad za sad....a i bebi se vrti, jedva cekam da vidim koliko je dobila, a pritisce mi crijeva bas bas kad legnem na ledja hBuser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 22497
29.7.2011 22:57:02   
Anoniman
Ja sam sad bila pocela da pakujem torbu za porodiliste i shvatila sam da ne mogu, nakrivo sam nasadjena pa me sve nervira, a i ima jos vremena, ali hajde bar sam skinula navlake sa AS da ih operem sutra, bar to za bebu da bude oprano.
Sutra idem kod doktorice i nadam se da me nece cackati dole pa koliko god da sam otvorena.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 22498
29.7.2011 23:03:38   
Anoniman
Da nam Selma nije vec porodjena pa ne odgovara na sms? Jedva cekam novosti, sva sam kao na iglama.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22499
29.7.2011 23:32:46   
animagical
ima li ikogauser posted image user posted image selma nista ne javlja jel? mozda je veceras poradjaju, ko znauser posted image ja ubijam zdjelu breskvi, jedno 7 komada sam pojela...a prije toga telecu maslanicu iz caspera, legla mi ko budali samar... i sad opet kontam sta da smazemuser posted image moj bebi je dobio oko pola kile za 10 dana pa sam zadovoljna jer vidim da ovo sto ja smazem i on gricneuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  898 899 [900] 901 902   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  898 899 [900] 901 902   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *